WildStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jonnyka ezt jól benéztük. Igazatok van én tévedtem, elnézést.<#falbav>
jazzy
Az a fura, hogy jól írod, a mi idõnkbõl levonni kell 8 órát valóban, ergo az amcsihoz hozzá kell adni, hogy megkapd a miénket, erre te levontad az amcsiból, hogy megkapd a miénket.

fuck logic

http://www.worldtimebuddy.com/pst-to-cet-converter

Itt tökéletesen beállítható mindkét idõpont de #343 leírta.
j0nNyKa
kartács én imádlak téged, de a kolléga jól beszél 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem inkább neked kellene, mivel ez amerikai idõzóna, vagyis a 8 órát nem hozzáadni kell a mi idõnkhöz, hanem levonni, mivel amerika tõlõnk nyugatra van és nem keletre.😊

A PST pedig 8 óra különbség amikor nálunk téli idõszámitás van, nyári idõszámitásnál 9 óra.
Braikingboss
Hát nem akarok beleszólni de nem jól írtad nézz utána neten hogy is vannak az idõzónák 😄 343-as hsz-ben leírtam hogy is lesz.

Don Kartács :)

BoneDragon
Semmi, csak a hülyéknek el lehet adni pénzért.

Ez a stessz teszt idõpont.

Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST
Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST

Vagyis magyar idõ szerint.

Péntek 9.00-13.00
Szombat 3.00-7.00 (hajnal)
drop
köszi

Braikingboss
Ha a stress tesztre gondolsz az:
szombat 2am - 6am
szombat 8pm - 12pm

drop
mikor kezd9dik a beta magyar idõ szerint?

Jockey
oo, biztos tudatlan vagyok, de miert is eri meg a beta hogy penzt is fizessenk erte az emberek? valaki felvilagotsitana, hogy van valami eztra elony is a korai jatekon kivul?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jól megcsinálták XD Csóró fosztogató egy sört nem ihat meg nyugodtan. XD
elnézést elõre is de ha valaki meg tud hívni betara , komoly összeggel honorálnám !

prvibibe jöhet

köszi
BoneDragon
<#gonosz3>

kemotox
Sziasztok!
Kaptam kulcsot de szerencsére pont pótZHzok péntek-szombaton... Kinek mennyit ér? 😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Omlás
Pont az ellenkezõjét tudom mondani éppen hogy nem monoton a harcrendszer mivel effektíve folyamatosan mozgásra "kényszerít" a játék. Sokan a spelleket keveslik de most õszintén miért lenne jobb egy 3 baros egyszerre kipakolok 30 spellt megoldás amibõl ugyanúgy effektíve 5-6 spellt használsz nem többet. Kombaton kívül a meglévõ spelleket szabadon variálhatod szóval menet közben elég gyorsan lehet variálgatni próbálgatni ha ha "unja" magát az ember. Ha megnézzük az újjonan érkezõ mmo-kat mindenhol ezt a tendenciát kezdik követni felesleges a három tucat spell ami kitakarja a fél képernyõt 😊 úgy se fogod mindet nyomogatni egy idõ után kitalálja az ember hogy mi az amit érdemes rotálni.

Amúgy sanszos hogy lesznek nagyobb létszámbehívással stressz tesztek esetleg open beta bár errõl nincs infó de a megjelenés is odébb van még.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jazzy
A béta egyébként nem arra van, hogy eldönthesd jó-e a játék és megveszed-e, ezt el kéne felejteni.

1-2 hónapig biztosan jó lesz, ha másra nem is. 10k forintot elköltök valamire és 2 hónapig szórakoztat azzal már meg vagyok elégedve. A többi csak bónusz.

Másik megoldás, hogy megvárod a trialt, release után 2 hónapig csak videókat nézel és streameket, utána döntesz.
Igazad van csak jó lenne kipróbálni, nehogy megvegyem és rossz legyen sajnos sok ember kap bétát akiket egyáltalán nem érdekli a játék és eladják 20-30ezer forintért. Gameplay videók meg nem sokat mutatnak, ha gameplay alapján kéne dönteni a harcrendszer miatt elvérezne a játék. A kevés egyszerre hasznáható skill miatt hamar monotonná válhat a játék bár biztos kitalálnak valamit ha havidíjas, mert lesz riválisa bõven TESO, Bless, és Kingdom Under Fire 2 mellett lesz elvárás hogy ne bukják be a havidíjas rendszert.
j0nNyKa
srácok ha nem haragszotok, megkérnélek hogy ne menjen át kunyera topicba ez is, köszi
~150 dollár körül mennek a keyek a megfelelõ fórumokon.

jazzy
1 vicces ember és 1 spambot, rögtön nem adjátok meg az email címeteket csak úgy :/
Ha lenne még valakinél felesleges kulcs, megköszönném. [email protected]

Ha netán valakinek lenne fölös bétakulcsa megköszönném. [email protected] az e-mail címem.
BoneDragon
Én elfogadnám nagyon szívesen! Jó lenne kipróbálni megjelenés elõtt...

Braikingboss
Nekem küldött haverom béta kulcsot szal ha átruházható a stress testes béta kulcs amit kaptam szívesen odaadom valakinek.

Nem hiszem el, megint nem kaptam béta kulcsot. Remélem lesz még béta megjelenés elõtt mert látatlanban biztos nem fogom megvenni.
drop
én is kaptam kár hogy csak hétvégére de kezdetnek jó

The WildStar Beta Wants YOU!

Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST
Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST

Péntekre szabit kell kivennnem a reggeli tesztre.😊
Omlás
Nálam megy, szerintem nincs karbantartás lehet, hogy csak valami update vagy hotfix volt.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Semmi gond, akartam is kérni.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Braikingboss
Nálam jók.

j0nNyKa
töröltem ha nem haragszol

Hm, másnál sem látszanak a videók vagy csak nálam?

Medic
Classes

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

devlking
Megint nem kaptam kulcsot. Nem lesz ez így jó... <#ejnye1>
j0nNyKa
az utolsó topic ami ezzel foglalkozik:

The current schedule for Winter Beta is:

Tuesday, 9AM PST through
Sunday, 11:59PM PST

Braikingboss
Aki bent van bétában tényleg csütörtökig van karbantartás? Ha igen minden héten így van? 4 nap karbantartás 3 nap game?

Omlás
Kivéve ha kapok béta kulcsot mert akkor magamnak fogom kikockulni 😛 ^^

Omlás
Amúgy ezeket majd winter béta alatt lehet elérni illetve winter beta start után kell kikockulni de szerintem nem lesz vele probléma 😄 😄

Omlás
Sci-fi fantasy + nem tudom behatárolni a témája a játékban szóval van itt mezei kard meg lézerágyú is simán elfér a légdeszka xD és amúgy nagy fun vele közlekedni lvl 10-en megkapja az ember aztán lehet vele csapatni 😊

BoneDragon
Az a Back to the Future deszka hát ööö....

devlking
Nem elég, hogy bekerülnek a betaba, még külön ajándékokat is kapnak. Gusztustalan. <#action>
j0nNyKa
oh elnézést, tényleg
klikk ide akkor, így elvileg már ok

devlking
Ezt a szimpla halandók nem látják.
j0nNyKa
awesome cuccokat kapnak indulásnál a bétázók (omlás remélem ezeket összekapkodod nekem 😄)

BoneDragon
Bár ahogy elnézem kicsit régebbi bejegyzés.

BoneDragon
Twitteren:
"@Just_Apolo Winter Beta is still closed beta. 😊 You should expect open beta around a month before we launch!"

BoneDragon

Azt azert nem mondanam hogy BF4 lofaszt sem er. De hidd el lesz olyan ember, akivel lehet beszelni egy csererol. 😊 (Magyarok nagyobbik resze nem szivesen ad el-vesz cuccokat kulfoldiektol, tapasztalat..)
j0nNyKa
én már 5 hozzászólással lentebb is elgondolkoztam ezen, de a wildstar béta ér kb forintba átszámolva 15-20ezret, a bf4 meg ér körülbelül forintba átszámolva lófaszt 😊

BF4 accountot adok Wildstar beta kulcsert...