1462
-
#576 Streameken nincs túl nagy érdeklődés iránta :(. -
radical #575 bah megvan. -
radical #574 hát semmilyen ilyet nem találtam se a server maintenance schedule se a server schedule alatt... -
#573 még mindig a béta fórumon van ez vezetve kb percre pontosan :)
ha érdekel ez a kérdés, azt jelenti, hogy bétában vagy, tehát a béta fórumot is látod -
radical #572 nem tudjátok mikor mennek majd a realmek? -
#571 Twitchen többen is streamelnek most. -
#570 majdnem wildstar -
#569 Meló van . -
#568 Kungen stream, most kezdi. -
mnorbi2 #567 hát ha akar valaki venni most tuti tud, csak szét kell nézni a neten. Én regebben kerestem hírdetésben hogy vennék most jött 4 ajánlt is.. de nekem már van. nyilván kérdés ér e valakinek rajtam kivül azt pénzt hogy egy bétaval játszik.. -
#566 miért lenne ideje? látod, hogy nem eléggé jól megy a tesztelés? -
#565 Érdekes, hogy még 1 beta kulcsot osztogató contestet se láttam még... Pedig már nagyon ideje lenne. -
krisz073 #564 preordernek szerintem itt elég sokan őrülnénk! -
#563 azért 48%, mert ő az új class :) -
mnorbi2 #562 moat nezem server class eloszlását 48 % engineer :P kicsit sem op class... -
#561 #555 :
#559:
Elég tág intervallum ez a tavasz számomra :) bár egy preordernek is örülnék az már nagyjából ezzel a hozzá állással ahogy ők dolgoznak a megjelenés közeledtét jelentené.
Talán
-
#560 Csak neked újdonság :). -
#559 Lehet csak nekem újdonság, de ncsoft oldalán azt irják,hogy 2014 tavaszán jön -
#558 azok itt picsognak kulcsér!
(bocsi magas labda, peace van :D) -
#557 jó, de vannak biztos forever alone emberek :D -
#556 -
#555 megjött, és ki is osztottam, BARÁTNAK, nem random sg usernek :) -
#554 A friend key-t barátoknak szokás adni nem sg-s idegeneknek
-
#553 megint nem, de friend keyt elfogadok ha valaki kapott :D -
mnorbi2 #552 na ki kapott meghivot ? tegnap ment ki 10000 friend key es 1000 uj -
#551 Sajnos én is ettől tartok :(. -
#550 Szerintem már nem. Általában 3 faj lehet kasztonként szal az Aurin nem hiszem hogy lehet engi vagy medic már. Pl Eddig nem lehetett a Cgua medic de most már az is lehet és azzal együtt lett meg a 3 faj. -
#549 Szerintem erre nem sok esély van. Okkal szedték szét szerintem, hogy melyik faj milyen kaszt lehet. Ezért is vannak a fajokhoz tartozó lore leírások a weboldalon. -
#548 Van rá esély hogy a kasztmegkötések változnak?
PL. Aurin is lehet engi vagy medic. -
#547 Minden hét hétfő reggel 9-től kedd délután 6-ig karbantartás van magyar idő szerint. Mivel most ünnepek jönnek és lazulnak nem lesz karbantartás és ezért január 5-ig mennek a szerók utána lesz megint karbantartás. -
mnorbi2 #546 miért jan 5 után mi lesz ? én teljes sötétségben vagyok :P -
#545 esetleg ha a béta fórum erről szóló topicját megnézed :) -
mnorbi2 #544 most karbantartás van ? -
badbone01 #543 Ezzel nem vagy egyedül :) -
samuka99 #542 *szerencsém -
samuka99 #541 Sajnos nekem nincs szernecsém a kulcs kapcsán,pedig szerettem volna kiprobálni :( -
Nephin #540 Jó hozzáállás, tetszik -
#539 Na ez egy igazán jó hír. Talán ha megemelik a szinthatárt 50-re lesz teszt arra a szintre is :D
Amúgy Január 5-ig mennek most a szerók nem lövik le jövő héten. A support is csak részleges lesz. -
Friday, December 20th, 5PM PST – 9PM PST
(Saturday, December 21st, 1am UTC – 5am UTC)
Saturday, December 21st, 11AM PST – 3PM PST
(Saturday, December 21st, 7pm UTC – 11pm UTC)
idöpontok -
#537 na ez bíztató
For those of you who were with us in the earlier phases of Closed Beta (Before the summer black out), you might notice that we didn't wipe when we released our milestone patch last week. This was not an accident. We are no longer going to wipe your characters between each phase of Beta. In fact, if you completely forget about "phases of beta" the more the merrier as far as we are concerned. This is just closed beta! We patch frequently (at least when the holiday's don't slow us down), and being worried that your characters might be wiped should not be a cause for concern.
We want you to level up and test the higher levels of content.