1462
  • j0nNyKa
    egyreszt hiszti off, masreszt en is 14-en mentem at exile oldalon a masodik teruletre, nem ereztem kulonbseget az elozo terulet vege, es akozott
    de ha nem tetszenek az.. ezek szerint 17-es mobok, mehetsz tovabb is a havas teruletre a 24-esek koze :)
  • mnorbi2
    jól hangzik
  • mnorbi2
    nos de tudom csak mint irtam 14.5 level 17 es mobok fogadtak.. gondoltam van közte valami amivel fentebb lehet lépni 1-2 szintet

de bocs hogy kérdeztem
  • Braikingboss
    Ha a medicet kellene jellemeznem más mmo tapasztalatok alapján akkor az alábbi klaszok keveréke:
    Wow:paladin, Warhammer online: Warrior priest, SWTOR:Imperial agent/smuggler
  • Braikingboss
    Igen medium
  • j0nNyKa
    huha nekem nincs tobb kerdesem .. :)
    egy darab irany van a kezdo teruletrol kifele (delkeleti sarok), de ha azt nem sikerult megtalalnod, akkor a hiba bizony az on keszulekeben van :)
  • mnorbi2
    oksa

persze tuti én vagyok béna ez nem is vitatom. De most pl level 14,5 3 bugos q maradt... mehetek a fövárosba Thayd a neve, de a zonát nem tudom befejezni .. mind1 majd server restart utan. De hova tovább msot questelni ha tudnátok segiteni. Warzone nem hiv be , adventuret megcsinaltam , már ha a spaceshippes marha hangulatos dolog az volt :D
  • j0nNyKa

medic medium armor?
  • Braikingboss
    Nekem van egy 34-es Medicem. Szerintem atom király healer. Nagyon durva healt kioszt. Dotot szed le és shieldet regenál attól függően hogy rakod össze. Ugyebár 34-sen is leviszi a szintem 20-ra instában. Már azért lvl 20-ra is megkapod az egész jó heal képességeket. Szerintem nem egy lvl9-es medicet kellene alapul venni :D Elmondom neked a 15sec cd-s heal ha critel 2500-3000 heal simán is 1200-1500. Mellette amit folyton nyomok az 120-220 at tol sűrűn és amp-re talentelve bónusz shield regen stb stb. Medicel az a nehéz hogy sok heal képessége 15m szal a tank és ranged között rohangálok ha nem értik hogy legyenek közép távon tőlem. Amúgy nagyon op klasz assaulton is keverve kis healel.

Kipróbáltam a warit,spellslingert,medic,engi és ezek közűl a medic a legdurvább dps meg ugye heal:D Pvp-n a stalker,wari,engi nem volt kihívás. Az esper ami el tud futni de az sem öl meg egy könnyen. Spellslinger jó dps meg heal csak papír szal összerakom pillanatok alatt.
  • j0nNyKa
    nincs medicem de most ezert ne kelljen mar inditanom
    200%-ig biztos vagyok benne, hogy ezeken kivul is van healing spellje, es akkor az AMP-krol nem is tudok semmit
    meg gondolom gearben sem figyeltel arra, hogy legyen support powered
    mert egyebkent a hp - shield szamokkal egyetertek, a healing szamokkal nagyon nem.
    csinalj kerlek egy uj action set-et, told a tier pontokat a healing spellekre, meg az AMP pontokat a healinges cuccokra, es teszteld le ugy is - neadjisten screenshotokat is mutathatsz
  • mnorbi2
    nem ismerem az espert.. de ettöl nem írok baromságot...
    itt van pl medic level 9 2900 hp + 1500 shield
    2 heal skill : 1 shield surge 102 shiledt tölt 5 allynak... 8 seceneként
    2 padle shock 102 healel 5 allynak
    a mobok itt siman sebezenk nem critbe 300 at.. és nem 8 secenként és nem elitek ugye...
    ezért kérdeztem késöbb hogy nézz ez ki mert ez ezen a szinten nagyon kevésnek tünik .
  • j0nNyKa
    hát mondjuk ez így ahogy van ipari baromság :)
    "62 healel egy skill" = "egy átlagos heal 500 körül healel", még a folyamatosan fenn tartható dotok is 100akat tickelnek (tudnak critelni, szoktak is)
    healingesre belőtt AMP-kkel, meg healinges tier pont kiosztásokkal ezek a számok mégnagyobbak, és akkor még az egyéb bónuszokról nem is beszéltem (espernél pl. a "kombós" healing spell simán kitol AoE-ben 1000-et is, meg ugye stackeli magára a +healing buffot, stb. stb.)

nem tudom, te melyik játékkal játszol egyébként, itt wildstarban hálisten fasza erős a heal, és még fun to play is
  • mnorbi2
    sajnos időhiany miatt még nem jutottam el 20 ig , igy nem tudom elképzelni milyen lehet healelni egy instába..de abbol kiindulva hogy 12 es szinten van 5k hpm és 62 healel egy skill.. az hogy jön ki és hogy kell ezt elképzelni ? Ha olyan tank van aki nem tud jarni , akkor annak annyi ? mert nem lehet kihealelni még az egyszerübb damaget se ?
  • j0nNyKa
    btw abbol latszik hogy rendben a balance, hogy mindenki szerint mas eros :)
    bar hat kb senki semmit nem latott meg a jatekbol
  • Marfy
    Valóban kicsit erősnek tűnik, még a spellslinger után is.
  • mnorbi2
    lol ez a medic... ami szenvewdés volt enginerrel az 2 lövés itt
  • samuka99
    Van itt olyan aki külföldi guildbe csatlakozott?(pve,semi-hardcore)
    Lehet,hogy korai de magyar guildet eddig sehol nem találtam akik elszántak lennének.
    Jelenleg 25lv stalkerrel játszom dominion oldalon.

Fránya loading screen miatt be se tudok lépni a karimmal :D
  • Marfy
    Na ez jó hír :).
  • Kazagor
    Gondolom még javitanak a teljesitmény optimalizáción, mert nálam a játék 15-18fps-el fut maxra húzva, miközben a Battlefield 4 maxon 30 fps-el megy a gépemen, szerintem ott még nagy hiányosságok vannak. Egy ilyen elavult, gagyi grafikának (tupirozott WOW grafika) 80-120fps-t tudnia kellene (WOW nálam maxon 150-200fps).
  • devlking
    Ez azért vicces, mert a múltkor például a level 2 is már elég nagy kihívás volt elérni, nemhogy a 6-ot.
    (Múltkor 3 vagy 4 server volt ugynúgy)
  • j0nNyKa
    mostani peccs note (a mostani stressz teszt mar ezen volt, elozo meg nem):

Character movement is now significantly less "slippery". This change may have unintended consequences across the game, so please let us know your feedback on the new movement!

ugye volt siras hogy olyan a karakter mozgas, mintha csuszna a foldon, ezen javitottak - szerintem is faszabb lett
  • Nephin
    Nem, én akkor is a Crassuson voltam.

Az animáció nagyon sima volt, folyamatos, reszponzív. Mondjuk a sok színtől még mindig megfájdult a fejem. :D
  • j0nNyKa
    szerintem akkor meg csak a nexus volt (javitsatok ki ha tevedek)

mas, ahah:
    Hi All,

We're running smooth again this afternoon!

In order to break the servers we must unleash our secret weapon.. It's time for the Monster bash.

At 2:00pm PST (that's 30 minutes from the time of this post), we're going to hang out on Cassus, Alizar, and Olyssia and spawn some crazy monsters for you to kill. Join us in either Deradune or Algoroc at level 6 or higher and we'll cause some chaos!

Cheers
  • Mukiska
    És 2 hete hány szerver volt?
  • j0nNyKa
    btw kb 40 fpssel tobb van atlagban az uj buildben, mint az eddigiekben, es sokkal stabilabb is, nem ugral annyira
    ez nalam is, masnal is
  • Braikingboss
    Tegnapi stresszteszten 4 szeró volt. Azért fordulhatott elő hogy alig találkoztál valakivel. A Cassus szeró fullos volt, nexus medium a másik 2 low.
  • Mukiska
    Észre vehetően sokkal kevesebben voltak. Én alig találkoztam másik playerrel. És volt egy fordulópont 22:00óra felé amikor elkezdet kidobálni, akkor untam meg.:)
  • Anthrax
    Észre vehetően jobb volt az előző stressz teszthez képest, lag alig volt nálam. Egyedül ami zavart,hogy a kliens build száma végig a képernyőn ott volt vízjelként és már fájt a fejem tőle.
  • Nephin
    Voltak játékosok bőven, szóval ez nem jött be.
  • Marfy

Szerintem elég optimalizálatlan a játék 50-60fpsnél többel sosem ment, mindegy mit állítottam.
    Remélem ezen javítanak.

Illetve még mindig 40 fős raidet terveznek?
  • devlking
    Vagy senki nem volt már kiváncsi a szaros stress testre inkább.
  • Nephin
    A tegnapi stresszteszten meglepően simán futott a játék, sokat dolgoztak rajta a múltkori után.
  • Braikingboss
    PvP lvl28-as medicemmel 483k dps és 120k heal úgy hogy 1 heal képesség van berakva:D dps első lettem 40 killel. Lehet nerf szagot érzek :D

• j0nNyKa
    tényleg az :)
    tegnap egy group 5+ -os bosst levertünk ketten az omlással, ő engineer tank, 'nuff said
    a vicc az hogy dpselnem kellett esperrel, mert healre nem volt szüksége :) pedig egyébként az esper healer k*** fun
  • Marfy
    Végül is nem elképzelhetetlen, lehet annyira élvezetes a tank és a heal is hogy dps hiány van :).
  • Fpocok
    dps hiány egy mmoban? humbug :D
  • mnorbi2
    nekem ugy tünik hogy itt dps hiany lesz , jelentkezz ugy és behiv... ha megnezed a generalt en csak azt latom hogy lfm more dps...
  • Braikingboss
    Igazán küldhetnének ki még egy rakat meghívót mert még mindig kevesen vagyunk a szerón. Jelentkezek instára vagy bg-re és kiírja hogy lehetséges várakozási idő ismeretlen az kicsit... lvl26-osan 28-as mobokat kell ölni mert hiányzik az instával, pvp-vel, adventureval szerzett xp-k :(

(Még úgy is hogy haver tank, én meg healként adom le a jelentkezést)
  • Marfy
    "Some fansites/press & streamers have been given permission to post level 1-15 content. :)"

Ez írták a Twitterre, szóval elvileg van akinek lehet.
  • BoneDragon
    Még nem is lehetne streamelni úgy tudom.