1462
  • j0nNyKa
    szerintem emeljük ki a 40 fős raideket, és szarjuk telibe az összes többi tényt a játékról, aztán vonjuk le a konklúziót: a casualoknak ez nem való!

a tavaszi megjelenést ki mondta?
  • Marfy
    Engem az érdekel, hogy a hozzá hasonló casual játékosoknak milyen taralmat fognak biztosítani, de gyanitom semmit.

A 40 fős raidekkel meg annyira a vanila wow hangulatát akarják visszahozni, csak nem veszik észre, hogy ez pont nem a jó dolgok közé tartozott.

Amúgy ha tavaszra tervezik a megjelenést nem kellene már esetleg egy előrendeléssel, vagy egy megjelenési dátummal kedveskedniük?
  • j0nNyKa
    hehe, a felét jól látod, swtort tényleg rongyosra játszottam, ha nem is a megjelenésig, de utána 2-3 hónapig :)
    itt nem ez a helyzet, épp azért hagytam abba, mert ha release-ig még fakítanak 1-2 durvább dolgot (első sorban arra gondolok, hogy az end game király lesz), akkor majdhogynem friss élményként szeretnék majd vele játszani :)
    ha kiderül az end game-ről, hogy gyenge, akkor.. hát akkor fene tudja, valahogy majd túlélem, hogy nem bétáztam többet
  • Kazagor
    Ahogy én látom, ezzel a játékkal is úgy jártál mint az SWTOR-ral, hogy annyit bétáztál vele, hogy mire kijön a végleges játék, addigra már beunod teljesen.:) Jól gondolom?
  • Susarc
    akkor szivesen megsasolnám! köszönöm:)
  • j0nNyKa
    accomat ha gondolod kölcsön adom, én nem használom
  • Susarc
    meghívókat nem szórják nagyon:S 2 emaillel vagyok regelve,de még semmi már fél éve:((((
  • Kazagor
    Újabb stressz teszt:

The Dates/Times for the Event (subject to change):

Start: Friday, February 14th, 7:00 am PST (3:00 pm UTC)
    End: Sunday, February 16th, 11:59 pm PST (7:59 am UTC)
  • BoneDragon
    Majd a megjelenés után fél évvel rájönnek mekkora hülyeség volt, mikor elfogynak a playerek. :)
  • eXequtoR
    Még mindig erőltetik ezt a 40 fős baromságot, vagy 10es raidelés is lehetséges?
  • Braikingboss
    Üdv all.

Ahogy nézem a játékban végre bekerült vagy fog kedden az end game content szal aki dominion oldalon játszik megkereshet engem és beveszem guildbe.

Tockos a karakter név :D Sarkany Lovagrend

Jó lenne több emberrel pvp és pve(insta egyaránt).
  • Braikingboss
    de a másik eltávolításra került ahogy nézem :D
  • j0nNyKa
    venni vegyen, bánja az isten :)
  • Braikingboss
    A kunyera és cserélgetős hozzá szólások szerintem órákon belül törölve lesz.

#devlking
    Nekem is egy idő után unalomba fulladt a questelés. A pvp nekem jó volt mivel medicel toltam és nem is laggolt szal minden a helyén volt lehetett csapatni. Nekem kicsit erősebb gépem van azon elég jól fut a játék de a főváros akkor is 5 pfs.
  • tutyko
    Sziasztok Wildstar béta kulcsot vagy accountot vennék.

Steames játékot tudok ajánlani cserébe.

Facebook: Mutor Ferenc

Kérem akinek van eladó írjon
  • devlking
    Pár dolog.
    amd965/r4870/4gb ram/ssd, és kemény 10-20 fpsel szaladgálok. Pvp hihetetlen nagy élmény így (a láthatatlan embereket nem is említem :D). Másnál is ilyen jól megy?
    Fejlődés baromi lassú questeléssel. Kb mint classic wowban, és nagyon eltántorítja az olyan embereket, aki ezt nem szereti (én se pl). Viszont pvpben jól jön az xp (10-30%).
    Bgben dc után ki is dob, így veszted a game végi bonus xpt.
    Stalker pvpben egy rakás kaki. Ez lenne a nagy ranged/kite class, de a skilljei nem visznek elég messzire/vagy egy helyben kell állni hozzájuk, hogy ténylegesen tudjon is sebezni valamennyit, mielőtt belemásznak az arcába és light armorral szétesik egy pillanat alatt (volt egy élvezetes játékom 7 dominion stalker ellen...). Slow teljesen használhatatlan, az egy root/stun meg annyit ér.
    Így ennyi most. Nagyon nincs ez még release állapotban. :(
  • Braikingboss
    Hát pedig van a földön az a kis hülyeség ahol tud építeni a settler és magasabb szinten szinte az összeshez lehet építeni persze lvl 15+-on.
  • BoneDragon
    Ez rendkívül nagy hülyeség. Viszont én az vagyok és lvl 11, eddig még nem találkoztam postaláda építésével...
  • Braikingboss
    úgy van kitalálva hogy a városokon kívül a campeken a settler tud építeni posta ládát.
  • devlking
    Hát igen, lerakhatnának vagy 3szor annyi postaládát...
  • Storlock
    Nem biztos, de a ház környékén néznék szét, bár lehet hogy oda csak később tudsz magadnak lerakni egyet pluszba.
  • BoneDragon
    Na megtaláltam a legidegesítőbb dolgot a játékba, vagy csak én vagyok béna...

Hogy a jóédesmacisajtba néz ki a mailbox? Fél órája keresem, mapon se látom jelölve... Agyhalál!!
  • roller1015
    tényleg :) köszi!
  • Storlock
    TESO kulcsot szerintem bárki kaphat most hétvégére aki akar curse.com-on
  • zikkmester
    Én is kaptam kettőt is ESO-ra szóval öcsémmel kipróbálom, remélem Wildstar-hoz is kapok vagy lesz nyílt béta mert egyiket biztos megveszem.
  • nExar
    Kaptam az imént egy ESO beta kulcsot. Ha valakit érdekel, szívesen cserélem WS beta/friend kulcsra. :P
  • krisz073
    Storlock és mukika köszi a segítséget.
    A -dx9 beírása segített :) remélem ilyen gond már a véglegessel nem lesz. De hát ezért béta a béta.
  • mukika
    Nvidia vezérlőpultban állítsd be, hogy a Wildstar-t mindenképpen az Nvidia kártyával futtassa és ne az integrált kártyával, ha így sem megy, akkor a globális beállítások alatt azt is állítsd be, hogy az Nvidia kártya legyen az alapértelmezett. Előfurdalhat, hogy ez sem segít, akkor hozz létre egy parancsikont a wildstar.exe-nek és/vagy a client.exe-nek és jobb tulajdonságok után a cél helye mezőbe a "xxx" után írd bele, hogy -dx9 vagy -dx11, szóköz mindenképpen legyen a " után és igen, rendszergazdaként futtasd. Valamelyiknek segítenie kell a leírtak közül elvileg, esetleg a parancsikonon még egy windows xp kompatibilitást is megpróbálhatsz, ha nem menne.
  • Storlock
    Nem férek hozzá beta fórumhoz, de azért leírok egy-két dolgot hátha.
    Rendszergazdaként futtatod? volt akinek ez volt a gond (más proginál).
    Videó kártya driver, ha legújabb van fent akkor egy régebbit próbálj meg.
    Ramok mozgatása esetleg cseréje ha több van (meg takarítást is írtak: radírral az aranyozott részeket megtörölni (ilyet még nem csináltam nem is próbálnám ki hacsak nem több éves a gép ami szerintem a tiedre nem igaz)).
    Nem tudom milyen memória tesztet futtattál, ha memtest progit akkor megpróbálnám a windows-ost és vice versa.

Ezek után én már csak a windows vagy wildstar újra rakását próbálnám meg bár az utóbbi igencsak időigényes lehet.

Vagy szimplán csak kihagyod a kommentem úgy ahogy van és vársz egy olyanra aki hozzáfér fórumhoz és tud is angolul hátha talál valami konkrétabbat...ez is előfordulhat.:D

Nah még ránéztem kliens-re van benne repair, ha nem próbáltad még.
  • krisz073
    Sziasztok,

Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Asus Noti (i7 CPU, nVidia 740m 2Gb VGA, 8GB DDR3 ram). WildStar inditásakor a kövi. hibaüzenetet kapom.

Wildstar 6476: Windows - alkalmazáshiba.
    A 0x00000000 címen található utasítás a 0x00000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written.

Memória tesztet futtattam kb. 6 órán keresztül, semmit hibát nem jelzett, Tera,GW2 tökéletesen megy. Tudom van a hivatalos fórum, de sajnos az én Angol tudásom oda már nem elég :( Ha esetleg véletlen valaki belebotlik a megoldásba ne tartsa magába.

Előre is THX a segítséget.
  • Marfy
    Van pár ezer arc a twitch-csen.
  • nExar
    1:2000 eséllyel elég vicces a dolog...
    Továbbra is inkább a magyar közösségben reménykedem. :)
  • Storlock
    Twitchen egyik arc óránként osztogat kulcsot most. csak szólok hátha valaki olvassa ezt, még pár óráig tart a cucc.;)
  • Omlás
    Hát azért nem teljesen így van akármennyire is OP az Engi és ezt nem is tagadom :) Esper a visító madaras hülyeségével szintén hasonló mechanikát követ :) meg sorolhatnám a többit is.
    Átlag esetben mondjuk tény, hogy nem kell túlvariálni egyik kaszttal sem a dolgot de azért tapasztaltuk, hogy akad némi kihívás is elszórva a játékban ^^
  • Storlock
    Bg-n se vagy mindig combatba és abilityket meg geart tudsz cserélni APM-et azt nem tudom lehet-e mondjuk.
    Nem lehet pvp-ből megoldani creed-et? I'm not even mad! Nincs gondom havi díjjal még örülök is kicsit neki legalább nem lesz tele olyan emberekkel akikkel csak többen vagyunk.
  • Braikingboss
    Nem lehet combatban skilleket váltani.

A pvp-t meg a zsebedből finanszírozod nem creed-ből :D Mert jelenleg csak xp-t meg olyan pvp pontot ad.
  • Storlock
    Én is remélem hogy a tudás fog számítani és nem csak az ki tudsz-e ugrani egy telegraphból vagy el tudod találni az ellent hanem hogy pillanatok alatt tudsz-e változtatni a builden ha mondjuk esély van második lehetőségre mondjuk bg-n, arénába nem tudom lehet e cserélgetni skilleket de remélem lehet az még adna egy kis ízt az egésznek. Bár akkor már egy komolyabb cserénél gear váltás is kell ahhoz meg már megint farmolni kell.
    Ha már ennyire pvp téma megy azon agyaltam pvp-ből hogy fogod finanszírozni a feltöltést? azért is kapsz annyi goldot mintha mondjuk instát farmolnál?(bár ebbe a részébe még nem mélyedtem bele lehet pillanatok alatt megtalálom a választ:D)
  • devlking
    Hát reméljük nem az lesz itt is, mint wowban. Főleg hogy mostmár elvileg ott nagyon odafigyelnek az op-abb dolgokra, és mégis valahogy hónapok óta nem kapják a nerfet az ilyen egygombos classok.
  • j0nNyKa
    * starts engineer
    * presses 1
    * repeats 5951 times
    * wins the game
  • Omlás
    Én is ebben a kő,papír,olló szisztémában bízok. Minden kasztnak legyen meg másik kasztok közül a mumusa és lehetőleg ne nagyon legyen olyan amit semmi nem üt vagy csak nehezen.
    A player skill az még mindig beleszól a dologba de ha egy jobb player ver meg az engem nem tud zavarni. Ellenben ha jön az egygombos op kaszt és végigdarál 3-4 playeren az eléggé tudja rontani a hangulatot :D