1462
  • BoneDragon
    Nem ultrafos, de tényleg rendkivül fosul van optimalizálva.
  • HyperManiac
    Ilyen ultrafos grafikával is szaggat?!? Nem kicsit gáz.
  • cannon
    "FastTargetFrame" "CustomFoV"(40re állítani) addon is ad némi plusz fps-t. Aki Nvidiás annak ajánlom még a 337.81 drivert ami most jött ki, elég sokat dobott ez is sok embernek, köztük nekem is.
  • devlking
    Ez adott vagy +5 fpst, de a 20 még mindig játszhatatlan. :p

Tweaks: Went into catalyst and created a 3d application settings profile for wildstar-64.exe (needs to be game client exe, not launcher exe)

Set to: Anti-Aliasing Mode: Override Application Settings Anti-Aliasing Samples 4xEQ Filter: Standard Anti-Aliasing Method: Supersampling Morphological filtering: Off*
  • Spaceghost
    Akinek esetleg még mindig lennének fps próbálémái az ITT talál mindenféle leírásokat, hogyan lehet plusz fps-eket kicsalni a játékból.
    Egyébként open beta alatt volt valami patch amivel tovább opimalizáltak, ami azt illeti nálam már külső tereken is teljesen korrektül megy a játék. 30-60 fps között mozog, élsimítás nélkül maxon és nem erőmű gépem van. Úgyhogy megjelenésre szerintem teljesen játszható állapotban lesz. :)
  • Omlás
    A telepítőre gondolsz vagy a teljes játékra ? :)
  • T800
    Szisztok! A játék kliensét nem tudom letölteni,akárhogyan is akarom.- 1,8 megánál megáll és nem megy tovább. Valaki fel tudná tölteni nekem valahova a sajátját?

Előre is köszönöm!!!!
    ÜDV
  • Kazagor
    ...mert akkor ma reggel nem fogadott volna el egy másik nevet, mert az elsőre azt írta, hogy már foglalt.
  • BoneDragon
    ...és mi van ha elfogadta az előző próbálkozásod és csak bug miatt ugrott fel megint az ablak?
  • BoneDragon
    Nem sg fórumról beszéltem...:)
  • Omlás
    20 fős raid is lesz nem csak 40 ha jól tudom.
    Az meg, hogy az SG topic nem pörög nem azt jelenti, hogy nem lesz ember :)
    Attól szerintem nem kell az elején félni, hogy nem lesz ember a későbbiekben mi lesz az meg majd kiderül.
  • Kazagor
    Hát ez a névfoglalás ebben a formában egy nagy rakás fos!

Tegnap 4 órán keresztül próbáltam belogolni és nevet foglalni.
    1x nagy nehezen sikerült, lefoglaltam a nevet. Na mondom belogolok mégegyszer, megnézem, sikerült-e. Ez újabb 1 órámba került, majd meglepve látom, hogy újra felajánlotta a névfoglalást. Újra beirtam a nevet, elfogadta.
    Erre cirka 4 órám ment rá.

Ma reggel belogolok, látom ÚJRA beirhatom a nevet, beirom, foglalt!

Hogy dögölnének meg az ilyen fejlesztők. Az lett volna a minimum, hogy nem órákat tologatják a foglalási időpont kezdetét, aztán még akkor is szarul működik, hanem el kellett volna halasztalni 1 nappal és normálisan megirni és javitani a hibákat.

Ha jól működik a rendszer, akkor simán lefoglaltam volna magamnak azt a nevet amit 14 éve minden MMO-ban használok.

Szóval ezek után csak azt tudom mondani, hogy kapják be...
  • BoneDragon
    Ja csak ha nincs ember úgy mókás lesz a 40 fős raid. Nagyon gondolkozok a vásárlásán, de lehet várok ezzel is megjelenés után pár hónapot. Ugye 0day mmo-t venni = tökönszúrás.
  • Omlás
    Nem is baj szerintem hogy nem a csapból is ez folyik. Akiket érdekel a műfaj azok tudnak róla, hogy jön azért annyi promó volt van, hogy hallott róla az ember fia.

Engem a hangulat meg az egész légkör teljesen megfogott arra meg majd az idő ad választ, hogy meddig fog lekötni és szórakoztatni :)
  • TDC Geronimo
    Nem igen van hype a játék körül pedig amit eddig láttam az alapján egyáltalán nem lett rossz, sőt. Tetszik az art, a humor, a combat érdekes. Animációk elsőosztályúak nem úgy mint az egyik nemrég megjelent mmonál :p

• TDC Geronimo
  • Omlás
    Sima légdeszkát tudsz venni amit a delux mellé adnak az csak számukra lesz elérhető. Max a mount árát spórolják meg a fejlesztése annak is goldba fog kerülni, hogy jobb legyen kinézetben különbözik a sima légdeszkától amit majd vásárolni lehet.
    Itt van egy kis infó a mountokról:
    Mount infó
  • BoneDragon
    Ahhoz képest, hogy open beta nagyon hallgatnak róla az összes fórumon. Ezért se fogom megvenni, kevés player lesz. Ha belépek a karimmal akkor is elég üresnek tűnik. 40 fős raidek?! Hah, ezt még ők se gondolták át igazán...
  • TDC Geronimo
    Chua animok beteg jók. Akinek szar fpse van nézze meg, hogy borderless windowed módba megy-e. Néztem átraktam fullscreenre és lement fps 30ra mintha lelockolta volna, vissza borderlessre és felment 60ra. Tetszik a játék, UIt is egész jól kijavították 2 hét alatt.
  • nomiss
    tudjuk hogy mi lesz a pve endgame , mert az achikbol én 4 instat látok össz vissz.. ez azért kevés lenne
  • Kazagor
    A kérdés az, hogy lehet venni a játékban is, vagy ez csak a DE-ben van, és az ár, hogy mennyiért lehet venni? Rámegy az összes addig megspórolt pénzed, vagy simán ki lehet köhögni az árát?
  • BoneDragon
    Szerintem nem éri meg.
  • Kazagor
    A Deluxe Edition-ben a hoverboard mekkora előnyt jelent? Megéri azt a 15 eurot, vagy mire elérjük azt a szintet amikor tudjuk használni, addigra simán vesz bárki?
  • Omlás
    #958: igent törölve lesznek.
    #948: lvl 20 ha jól tudom.
  • empie
    A nyílt bétán létrehozott karakterek éles indulásnál törlésre kerülnek, igaz?
  • BoneDragon
    Vajon 1 hónapnál tovább fog játszani? :)
  • Susarc
    jaja :P közben Kungen megsúgta :)

a NIHILUM újra szerveződik most hírdeti FB-on! lehet jelentkezni :)
  • Kötéltáncos
    launcher beállításainál állítsd át eu-ra, na helyett
  • Susarc
    mi a trükk,hogy ne legyen network error a belogolásnál?
  • devlking
    És még mindig akad.
  • empie
    A nyílt bétán létrehozott karakterek éles indulásnál törlésre kerülnek, igaz?
  • nomiss
    megy a server ? nem tudok belépni ..
  • Lord_Giga
    Zsír.
  • TDC Geronimo
  • Edifyce
    Valaki nem tudja,hogy hányas szinttől van a hoverboard?
  • nomiss
    kivéve ha lesz raid finder része... akkor müködhet nagy guildek nélkül is
  • Anthrax
    Sajnos ezzel teljes mértékben egyetértek.
  • BoneDragon
    Sajnos halott ügy ez a 40 fős raid, nem hiába változtatták meg a wowban is... Hosszú távon esélytelen. Ha ezt tovább erőltetik ebbe a játékba, csúnyát fog bukni.
  • Anthrax
    Pontos létszámot nem tudok mondani, a wildstar magyar oldalán voltak kint guild jelentkezések. Amibe én jelentkeztem, ott 30+ fő van jelenleg. De egy része fejlődésnél /első hónap után úgyis lemorzsolódnak, utána kiderül mire lesz elég
  • HyperManiac
    Szerintem ezzel összesen nem fignak 40-en játszani világszerte