1462
-
#982 Nem ultrafos, de tényleg rendkivül fosul van optimalizálva. -
HyperManiac #981 Ilyen ultrafos grafikával is szaggat?!? Nem kicsit gáz. -
cannon #980 "FastTargetFrame" "CustomFoV"(40re állítani) addon is ad némi plusz fps-t. Aki Nvidiás annak ajánlom még a 337.81 drivert ami most jött ki, elég sokat dobott ez is sok embernek, köztük nekem is. -
#979 Ez adott vagy +5 fpst, de a 20 még mindig játszhatatlan. :p
Tweaks: Went into catalyst and created a 3d application settings profile for wildstar-64.exe (needs to be game client exe, not launcher exe)
Set to: Anti-Aliasing Mode: Override Application Settings Anti-Aliasing Samples 4xEQ Filter: Standard Anti-Aliasing Method: Supersampling Morphological filtering: Off* -
Spaceghost #978 Akinek esetleg még mindig lennének fps próbálémái az ITT talál mindenféle leírásokat, hogyan lehet plusz fps-eket kicsalni a játékból.
Egyébként open beta alatt volt valami patch amivel tovább opimalizáltak, ami azt illeti nálam már külső tereken is teljesen korrektül megy a játék. 30-60 fps között mozog, élsimítás nélkül maxon és nem erőmű gépem van. Úgyhogy megjelenésre szerintem teljesen játszható állapotban lesz. :) -
#977 A telepítőre gondolsz vagy a teljes játékra ? :) -
T800 #976 Szisztok! A játék kliensét nem tudom letölteni,akárhogyan is akarom.- 1,8 megánál megáll és nem megy tovább. Valaki fel tudná tölteni nekem valahova a sajátját?
Előre is köszönöm!!!!
ÜDV -
Kazagor #975 ...mert akkor ma reggel nem fogadott volna el egy másik nevet, mert az elsőre azt írta, hogy már foglalt. -
#974 ...és mi van ha elfogadta az előző próbálkozásod és csak bug miatt ugrott fel megint az ablak? -
#973 Nem sg fórumról beszéltem...:) -
#972 20 fős raid is lesz nem csak 40 ha jól tudom.
Az meg, hogy az SG topic nem pörög nem azt jelenti, hogy nem lesz ember :)
Attól szerintem nem kell az elején félni, hogy nem lesz ember a későbbiekben mi lesz az meg majd kiderül. -
Kazagor #971 Hát ez a névfoglalás ebben a formában egy nagy rakás fos!
Tegnap 4 órán keresztül próbáltam belogolni és nevet foglalni.
1x nagy nehezen sikerült, lefoglaltam a nevet. Na mondom belogolok mégegyszer, megnézem, sikerült-e. Ez újabb 1 órámba került, majd meglepve látom, hogy újra felajánlotta a névfoglalást. Újra beirtam a nevet, elfogadta.
Erre cirka 4 órám ment rá.
Ma reggel belogolok, látom ÚJRA beirhatom a nevet, beirom, foglalt!
Hogy dögölnének meg az ilyen fejlesztők. Az lett volna a minimum, hogy nem órákat tologatják a foglalási időpont kezdetét, aztán még akkor is szarul működik, hanem el kellett volna halasztalni 1 nappal és normálisan megirni és javitani a hibákat.
Ha jól működik a rendszer, akkor simán lefoglaltam volna magamnak azt a nevet amit 14 éve minden MMO-ban használok.
Szóval ezek után csak azt tudom mondani, hogy kapják be... -
#970 Ja csak ha nincs ember úgy mókás lesz a 40 fős raid. Nagyon gondolkozok a vásárlásán, de lehet várok ezzel is megjelenés után pár hónapot. Ugye 0day mmo-t venni = tökönszúrás. -
#969 Nem is baj szerintem hogy nem a csapból is ez folyik. Akiket érdekel a műfaj azok tudnak róla, hogy jön azért annyi promó volt van, hogy hallott róla az ember fia.
Engem a hangulat meg az egész légkör teljesen megfogott arra meg majd az idő ad választ, hogy meddig fog lekötni és szórakoztatni :) -
#968 Nem igen van hype a játék körül pedig amit eddig láttam az alapján egyáltalán nem lett rossz, sőt. Tetszik az art, a humor, a combat érdekes. Animációk elsőosztályúak nem úgy mint az egyik nemrég megjelent mmonál :p
-
#967 -
#966 Sima légdeszkát tudsz venni amit a delux mellé adnak az csak számukra lesz elérhető. Max a mount árát spórolják meg a fejlesztése annak is goldba fog kerülni, hogy jobb legyen kinézetben különbözik a sima légdeszkától amit majd vásárolni lehet.
Itt van egy kis infó a mountokról:
Mount infó -
#965 Ahhoz képest, hogy open beta nagyon hallgatnak róla az összes fórumon. Ezért se fogom megvenni, kevés player lesz. Ha belépek a karimmal akkor is elég üresnek tűnik. 40 fős raidek?! Hah, ezt még ők se gondolták át igazán... -
#964 Chua animok beteg jók. Akinek szar fpse van nézze meg, hogy borderless windowed módba megy-e. Néztem átraktam fullscreenre és lement fps 30ra mintha lelockolta volna, vissza borderlessre és felment 60ra. Tetszik a játék, UIt is egész jól kijavították 2 hét alatt. -
nomiss #963 tudjuk hogy mi lesz a pve endgame , mert az achikbol én 4 instat látok össz vissz.. ez azért kevés lenne -
Kazagor #962 A kérdés az, hogy lehet venni a játékban is, vagy ez csak a DE-ben van, és az ár, hogy mennyiért lehet venni? Rámegy az összes addig megspórolt pénzed, vagy simán ki lehet köhögni az árát? -
#961 Szerintem nem éri meg. -
Kazagor #960 A Deluxe Edition-ben a hoverboard mekkora előnyt jelent? Megéri azt a 15 eurot, vagy mire elérjük azt a szintet amikor tudjuk használni, addigra simán vesz bárki? -
#959 #958: igent törölve lesznek.
#948: lvl 20 ha jól tudom. -
empie #958 A nyílt bétán létrehozott karakterek éles indulásnál törlésre kerülnek, igaz? -
#957 Vajon 1 hónapnál tovább fog játszani? :) -
Susarc #956 jaja :P közben Kungen megsúgta :)
a NIHILUM újra szerveződik most hírdeti FB-on! lehet jelentkezni :) -
#955 launcher beállításainál állítsd át eu-ra, na helyett -
Susarc #954 mi a trükk,hogy ne legyen network error a belogolásnál? -
#953 És még mindig akad. -
empie #952 A nyílt bétán létrehozott karakterek éles indulásnál törlésre kerülnek, igaz? -
nomiss #951 megy a server ? nem tudok belépni .. -
Lord_Giga #950 Zsír. -
#949 -
Edifyce #948 Valaki nem tudja,hogy hányas szinttől van a hoverboard? -
nomiss #947 kivéve ha lesz raid finder része... akkor müködhet nagy guildek nélkül is -
#946 Sajnos ezzel teljes mértékben egyetértek. -
#945 Sajnos halott ügy ez a 40 fős raid, nem hiába változtatták meg a wowban is... Hosszú távon esélytelen. Ha ezt tovább erőltetik ebbe a játékba, csúnyát fog bukni. -
#944 Pontos létszámot nem tudok mondani, a wildstar magyar oldalán voltak kint guild jelentkezések. Amibe én jelentkeztem, ott 30+ fő van jelenleg. De egy része fejlődésnél /első hónap után úgyis lemorzsolódnak, utána kiderül mire lesz elég -
HyperManiac #943 Szerintem ezzel összesen nem fignak 40-en játszani világszerte