WildStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pvp-t csak stalkerrel és medic-kel ajánlom.
A stílusa szerintem eléggé egyedi, emiatt megosztott a vélemény róla, van akinek nagyon tetszik a humora, a grafikája, az ugrálós-dodgeolós harc.
Van aki szerint meg WoW klón, a grafikája, meg a szokásos MMO alapdolgok miatt, ami miatt bármelyik MMO WoW klón... az illetõk szerint.
Vagy nézz meg egy DevSpeak összeset , amibõl lejön mennyire hibbantak a készítõk. 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ugyanaz lesz, mint minden MMO-nál. Lesznek benne szuper újdonságok, amik eddig még nem voltak meg más MMO-ban, és lesznek szuper dolgok, amik más MMO-ban megtalálható, viszont ebben érthetetlen módon nem lesz benne.
Igy van ez minden új MMO-val, olyan még nem született, ami összegyúrta volna az eddigiek legjobb tulajdonságait, és kihagyna minden gyermekbetegséget.
Van aki már a béták alatt megunta, van aki a megjelenés után 1-2 hónap után fogja, van akit évekig le fog kötni. Embere válogatja...
De hogy jobb lesz-e, azt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Jobb lesz ez mint az eddigi MMO-k?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A hétvégi bétákon a preorderesek számára lvl 17 lesz a szint limit.
Másrészrõl:
Akik most bent vannak a closed beta-ban, jövõ héttõl nekik is csak hétvégén lesznek szerverek, viszont akik elérték a lvl 32-t, azok folytathatják a szintezést, sõt ha elõrendelnek, akkor azokon a karikon is lvl 17 fölé léphetnek, amik most még nem érték el.
Nagy a csend itt de azért beírom
Halomban állnak a kulcsok a hétvégére,elvileg van utánpótlás is
Innen pont sikerült még szerezni kulcsot,eddig elvileg nem mûködött azért maradhatott,ha most olvassa valaki még lehet jut
Warplotig még nem jutottam, de arra kiváncsi leszek, ott hogyan oldják meg, hogy ne az egész guild egyszerre rohanja le az ellenfelet.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy inkább zóna függõ a grafikai lag, pl crimson isle jobban szaggat még 40 fps-nél is, mint auroria 21 fps-nél.
Én sajnos elég keveset tudtam vele játszani, 10-ik szintig jutottam, de nekem tetszett. Olyan WoW 2.0 avagy WoW evolved tulajdonképpen, jó értelemben. Bár a 40 fõs raidekre én is kíváncsi leszek... Nálam jól futott (mondjuk nem vettem mindent maxra) 35-60 FPS között, bár a fullscreen opcióval variálnom kellett hogy megszûnjön egy furcsa rubberbanding szerû akadozás, meg hát ugye csak a kezdõhelyzsíneken voltam, ahol nem volt nagy tömeg.
Bár ez az utóbbi patchekkel javult de még messze nem az igazi pár postal lejeb írtam is. Remélem a debug rendszer miatt eszi az erõforrásokat amit be lehet tudni hogy béta alatt tuti fut a háttérben mert ha nem akkor nagyon nagy gondok lesznek itt 😊. Bár ha belegondolok anno SWTOR béta is hasonló volt és a full game esetén mér nem voltak problémáim illetve nem annyi és nem olyan jellegû 😄
Az miért van, hogy egy athlon procival, 4gb rammal, 1gb-os 650Ti-vel LOW graf-on egy képregény az egész? A HDD folyamatosan tölt. amikor lépek 3-at megint megáll a játék és a hdd megint tölt. A distance is minimumon van.
A rendszer és a virtuális memóra SSD-n van.
http://www.akciofigura.hu
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem mindig van szerver? Vagy , hogy megy ez? Kaptam egy kulcsot, de nem tudok bejelentkezni.
köszi
http://www.akciofigura.hu
Hagyábékin xD nehéz úgy értelmes en postolni, hogy közben alt+tab kombót kell nyomni percenként a helyesírásom meg amúgy is szar mindig is az volt és az is marad amíg meg nem halok utána meg már mindegy ;].
Aki meg a helyesírásom alapján ítél meg az meg így járt hidegen hagy a dolog... ;]
Amúgy nem helyesírási fórum or tévedek ? xD mi vagy te Gramanazi? :]] moderáld ki a postom ha nem tetszik 😊 de akkor fizetsz egy sört ha találkozunk mert csak 😛
Én sem tudom, hogy mi a jó megoldás ha tudnám akkor nem itt és ennyiért dolgoznék ahol vagyok 😄..
Valam köztes megoldás lenen a legjobb a hc raidereknek is legyen meg az egyedi top top dropjuk meg jusson valami a nem raidelõ de farmolni kikockulni képes kitartó játékosoknak is még ha gyengébb item az sem gond. Csak az nem a legjobb megoldás hogy csak 1 kategóriában jutalmazzák a playereket.
- Raidelsz nesze top gear!
- Napokat heteket hónapokat farmolsz repuzol fejleszted a proffod kemény melóval? Nem kapsz semmit pusztuljá meg...
Szerintem ezzel a rendszerrel van gond valami köztes opció kellene így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Mondjuk még mindig relatíve kevés infóm van nekem ezekrõl special szóval fene tudja itt hogy lesz az egész kivitelezve. Az is lehet hogy a proffolással és a házépítgetéssel el ütöm majd úgy az idõt, hogy kb nem is fog érdekelni, hogy mennyire épkézláb geart sikerült összerakni csak nézzen ki jól a karakter <#idiota>#idiota>
Legyen lehetõsége a játékosnak eldönteni, hogy pl kraftolásból kemény melóval összerakhasson magának egy értelmes geart vagy repuzva reciket szerezni vagy bármi olyan kihívás árán ami nem raidhez köött.
A top top itemek legyenek a hardcore playerek jutalma õk megszenvednek érte teljes mértékben megérdemlik ellenben máshogy is lehessen hozzájutni elfogadható gyengébb de mégis magas szintû cuccokhoz szintén kemény munka árán erre próbáltam utalni. Mert ha eléred a max lvl-t és csak raidbõl lesz lehetõséged öltöztetni a karaktert és nincs lehetõséged raideln akkor sux. Én special megvagyok a raidek nélkül is sõt 40 fõs raidbe nincs az az isten hogy betegyem a lábam öreg vagyok én már a sok "hiperaktív pro hc én nem hibázok te basztad el azé wájpoltunk" playerek közé de azért szeretném ha a karakterem valami értelmes cuccban lenen max szinten nem kell a legjobb gear de valami elfogadható az sem zavar ha hónapok alatt rakom össze csak adjon rá a játék lehetõséget.
Mint írtam is nekem hót mindegy, hogy valaki kraftingal meg egyéb szöszölésel rak össze magának komolyabb cuccokat vagy lemegy raidelni és onnét. Viszont csak a raidhez kötni az elérhetõ legmagasabb itemeket szerintem manapság már butaság. Sokkal szélesebb lett a játékosbázis és mint írtam is aki raidelni akar és szeret az nem kifejezetten a dropp miatt megy raidelni hanem a kihívásért. Egy dolog, hogy jó ha van egy revard rendszer de az viszont már nem a legjobb mikor valaki csak azért hajlandó valamit is csinálni ha azért tuti jutalmat kap. Sajnos a játékos tábor változott annyit, hogy többségben ilyen játékosokkal találkozik az ember. Itt sem lesz egyszerû dolga a fejlesztõknek ezen problémára megoldást találni ha egyáltalán tudnak.
Az lfr amire ki lett találva arra jó mint írtam is erre volt igény ezt kellet lépni, így bárki számára elérhetõ az aktuális raidkontetn a casual játékosoknak is meglehet azon sikerélménye, hogy legyõzte az aktuális bossokat még ha gyengébb is neki maga a sikerélmény, hogy kipipálta az aktuális kontentet már elég. Így nem érzi azt egyik játékos sem, hogy kimaradt volna valamibõl csak azért mert nincs raidre alkalmas guildje. Aki komolyabb kihívást akar az meg úgy is keres magának olyan társaságot ahol ezt megvalósíthatja.
Én a 40 fõs raidekkel nem vagyok csak kibékülve. És a jelenlegi tapasztalataim alapján elég komoly kihívás lesz a dinamikus harcrendszer miatt az instázás raidelés pvp és mikor kisebb fajta káoszhangulat van a harctéren már egy 5 fõs instában mi lesz egy 40 fõs raiden ? Túl nagy szám a 40 fõ még nagy guildek számára is nehezen managelhetõ a kisebb csapatok meg kb el is felejthetik hacsak nem állnak össze másik csapattal ami meg általában nem mindig vezet jóra.
Hát akkor el kell, hogy keserítselek már fejlõdés közben de instákban pláne igaz az, hogy ha nem figyelsz és nem vagy jó helyen és nem reagálsz idõben a történésekre meghalsz pikk pakk. Számomra mondjuk nem zavaró ez a rendszer sõt kifejezetten mókás, hogy kb folyamat figyelni és reagálni kell ahrc közben de biztos lesz akinek ez baromi zavaró lesz. Az emg hogy kinek mi a szórakoztató megint olyan dolog hogy embere válogatja. A GW2-ben nem kellet ennyit mozogni mint itt pedig ott eléggé azon volt a hangsúly. Akiknek nem feküdt a mozgós harcrendszer meg, hogy relatíve gyorsan kell reagálni a dolgokra az nem igazán fogja szeretni azt ami a karakterével történni fog játék közben 😄
Nekem van ismerõsöm aki konkrétan megmondta miután kipróbálta, hogy oké hogy szép meg jó meg hangulatos és úgy a légkör nagyon bejön neki de õ biztos, hogy nem fogja megvenni mert ez a rendszer neki egyszerûen nem fekszik és zavarja, hogy nem tud érvényesülni a karakterével mert túl pörgõs neki a folyamatos mozgás és közben figyelni mindenre és még tenni is a tennivalót.
Sry kicsit hosszú lett ^^