WildStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ha esetleg valakinek lesz felesleges EU kulcsa és elküldené PÜ-be annak megköszönném.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Minden új beta buildban jön valami új bug a debug meg még mindig fut a háttérben gondolom ami iszonyat eszi az erõforrásokat. Ha a teljesítményen nem javítanak elég nagy gondok lesznek. Nálam azért javult egy kicsit a teljesítmény az elõzõ bétákhoz mérten de még mindig gyenge a hardveremhez mérten és ez azért zavar.
Ettõl függetlenül preorderelve van ha mást nem a 30 napot elszórakozom vele de szerintem annál azért többet 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Pl. Healernél hogy követi egymást hatékonyságban a 3 class? stb.
Aki kapja marja:
US: CD2D-6YZB-9ZA2-HC9R-4ZEW
EU: RQRA-2XWT-2RKE-7MLK-J674
"Previous beta players will receive a new code for this weekend and those who have pre-ordered WildStar will have automatic access!"
Eddig még egy bétán sem vettem részt, a béta kulcsokat mikor kezdik osztogatni?
/sorry (attól mondjuk még igaz általánosságban amit írtam :p)
https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc
Ilyen késõn belepakolni egy teljesen új UIt hát... Õk tudják, de van mit melózni rajta.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4 ID: Vordengo
Nekem gmg-tól lett meg fillérekért a playfire jutalmakat használva
Emailben kapott 25%os kóddal 26.xx font volt ebbõl fedezett kb 23at a kredit amit össze lehet gyüjtögetni.
Gathering tradeskills
Mining
Relic Hunter
Survivalist
Production tradeskills
Architect
Armorer
Outfitter
Tailor
Technologist
Weaponsmith
Hobbies
Cooking
Farming
Other
Runecrafting
Salvaging
Forrás : wiki
Harc közben is regenerálódik a shield szóval ha para van és low hp-n vagy de ki tudod kerülni az ütéseket amíg visszatöltõdik simán meg lehet fordítani a szituációt 😊.
Kasztonként változik a resource de van. Az alap mechanika az, hogy van spell ami generálja van amivel "kisütöd".
A másik meg, hogy itt mi a resource? Vagy csak CD van skilleken, mint GWbe?
The beta weekends are as follows:
Friday, March 21st, 7:00AM PDT through Sunday, March 23rd, 11:59PM PDT
Friday, April 4th, 7:00AM PDT through Sunday, April 6th, 11:59PM PDT
Friday, April 18th, 7:00AM PDT through Sunday, April 20th, 11:59PM PDT
Friday, May 2nd, 7:00AM PDT through Sunday, May 4th, 11:59PM PDT
Egyszer láttam egy naptárt valamelyik weboldalon, benne a hétvégi béták idõpontjaival, de már fogalmam sincs hol 😊
A TESO nekem pl sokkal nagyobb összevisszaság de persze ízlések és pofonok, ettõl még elég szórakoztató csak számomra átláthatatlan még. Amúgy is minden új rendszer átláthatatlan elõször amíg meg nem szokja az ember 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Dominion Guild megalakulása tiszteletére, belinkelnék egy toborzó szösszenetet 😊
Hali!
Úgy éreztem itt az ideje annak, hogy megjelenjen hivatalosan is az elsõ Dominion Guild, ezért létrehoztam egy ideiglenes honlapot neki, amíg több idõnk nem lesz foglalkozni vele, illetve ha sok jelentkezõ lesz, akkor mindenképpen tervben van egy Facebook csoport is a gyorsabb kapcsolat felvétel végett! 😊
Az elképzeléseimrõl annyit, hogy szeretnék elõször is összehozni egy szûkebb Guildet, ami nagyjából 40-80 fõ körül mozog, de amire mindenképpen szükségem lenne az 40 aktív kemény mag, akik mindenbõl kiveszik a részüket, ugyanis az endgame contenthez legalább ennyi ember kell, ha 100%-ban ki akarjuk élvezni a játék nyújtotta lehetõségeket.
Én személy szerint mind a PvE, mind a PvP részét élveztem a bétának, leginkább a PvP részét, tekintve, hogy 17-es szinten konkrétan még az elsõ dungeont sem tudtam megtapasztalni. A dungeonok/raidek iránti vágyamat videókkal igyekeztem kielégíteni, de mind tudjuk, hogy az nem az igazi.. Tehát nem fogunk az egyik területre specifikálódni, abszolút kétoldalúak leszünk, hogy mindenki meg tudja találni a neki megfelelõ elfoglaltságot.
Aztán ki tudja milyen meglepetéseket hoz még nekünk a Wildstar? Próbáljatok ti is minél több embert idecsalogatni, hogy meglegyen a létminimum és onnantól kezdve semmi sem állíthat meg bennünket!
Az ok, ami miatt az oldal létrejött az az, hogy már a rajt elõtt próbáljuk rendezett sorokba szedni a játékosokat, így valamilyen szinten el tudjuk kerülni a káoszt, ami kezdéskor a nyakunkba pottyanna. Átlátni, hogy pontosan hányadán is állunk, stb.
Különösebb elvárásaink nincsenek a tagokkal szemben, töltsétek ki a jelentkezõ lapot rendesen és az alapján ítéljük meg, hogy van-e helyetek itt, avagy ez a guild nem igazán való nektek. Annyit azért mindenképp leszögeznék, hogy mindenképp aktívnak kell lenned, ahol elvárjuk ott ts/mumble/skype akármilyen hangchat használata kötelezõ lesz (ha beszélni nem is tudtok, hallgatni az instrukciókat igen), ugyanis egyrészt JÓVAL megkönnyíti mindenki dolgát, másrészt szerintem sokkal személyesebb/viccesebb környezetet hoz létre.
Frakció tehát: Dominion
Szerver: kérdéses még, majd a megjelenés közeledtével közös nevezõre jutunk
Bármi kérdésetek lenne, akkor írjatok ide: [email protected]
Itt jelentkezzetek a guildbe: http://wildstarfreaks.shivtr.com/