WildStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Hétvégente van csak béta 😊 fórumon közölve vannak a dátumok.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PiszkosFred
Servers will be open Friday April 25 at 7:00am PDT and will close on Sunday April 27 at 11:59pm PDT. See you on Nexus!

😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
srácok amúgy most mivan a játékkal?tegnap aktiváltam ugye egy béta kulcsot de nincs realm azt írja,este se volt .most nem is megy vagy mi?
devlking
Na még 2:
us: C457-E22L-V29J-YZ64-4R4C
eu: RFWC-H7DE-MZZG-JLDZ-V9YA
Szia, "dobtam" egy PÜ-t.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Panzeradler
Van nekem is eu és amcsi kódom, nem tudom FNightWalker kaptál-e ha nem írj privit, ha kapott már akkor másnak szívesen odaadom.
Pedig szerettem volna kipróbálni.
Ha esetleg valakinek lesz felesleges EU kulcsa és elküldené PÜ-be annak megköszönném.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Omlás
Az új UI most került be "nyuszi" hozta vannak problémái. Amúgy ahogy a wow esetén itt is testre szabható lesz elég sok minden addonokkal az UI is szóval akinek nem tetszik lecseréli. 😊
Minden új beta buildban jön valami új bug a debug meg még mindig fut a háttérben gondolom ami iszonyat eszi az erõforrásokat. Ha a teljesítményen nem javítanak elég nagy gondok lesznek. Nálam azért javult egy kicsit a teljesítmény az elõzõ bétákhoz mérten de még mindig gyenge a hardveremhez mérten és ez azért zavar.
Ettõl függetlenül preorderelve van ha mást nem a 30 napot elszórakozom vele de szerintem annál azért többet 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Van arra vonatkozó leirás vagy tapasztalat, hogy PVE-ben tank, dps, healer specializációknál a classok hogyan követik egymást hatékonyságban?
Pl. Healernél hogy követi egymást hatékonyságban a 3 class? stb.
Myselor
az eu-st beaktiváltam köszi😊
devlking
Ezer éve regisztrált email címre nekem ma jött egy kulcs eu meg egy us serverre.

Aki kapja marja:
US: CD2D-6YZB-9ZA2-HC9R-4ZEW
EU: RQRA-2XWT-2RKE-7MLK-J674
PiszkosFred
Nem biztos, hogy erre most lesz új kulcsosztás.

"Previous beta players will receive a new code for this weekend and those who have pre-ordered WildStar will have automatic access!"

Úgy értesültem az FB-n, hogy péntektõl indul egy bónusz BÉTA hétvége ahol a level cap.-et 17-rõl (?) 25-re emelik.

Eddig még egy bétán sem vettem részt, a béta kulcsokat mikor kezdik osztogatni?

devlking
Nem tett jót a három órás autózás hazafele, lehet kicsit benéztem.
/sorry (attól mondjuk még igaz általánosságban amit írtam :p)
BoneDragon
Látom felfogtad amit irtam.

devlking
Ezen mindig szépen mosolygok, amikor valaki azt hiszi hogy egy beta meg a release között óriási optimalizálások lesznek, meg hirtelen dupla annyi fpst remél.
Sziasztok szeretném veletek megosztani az általunk indított de még nem igazán népszerû facebookos oldal az MMO Ajánló egy videóját amit a most hétvégi Wildstar Beta alatt sikerült készíteni, egyelõre 3 videó van fent a youtube csatornánkon, a facebook oldalunkon van pár általunk készített leírás és élmény beszámoló is. Szívesen várunk mindenféle kritikát, de azért a trágár szöveget tartsa meg mindenki magának. Köszönjük 😊
https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc

TDC Geronimo
Sajnos ilyen állapotban én se venném meg viszont rengeteg dolog tetszik benne. A stílusa is bejön meg a combat is, de tényleg nagyon félkész, rég láttam ennyire beta betat, ha érted mire gondolok 😊

Ilyen késõn belepakolni egy teljesen új UIt hát... Õk tudják, de van mit melózni rajta.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BoneDragon
Szerintem nagyon béna lett az új ui, elõzõ sokkal átláthatóbb volt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy még mindig nem optimalizálták, igy megjelenés elõtt pár héttel. Hihetetlen mennyire félkész még mindig ez a játék.... Na majd fél év múlva kipróbálom megint ha lesz trial .

TDC Geronimo
Tetszik a játék, de marha bugos. Fõleg az új UI.

Myselor
valaki kapott már kulcsot?vagy mikor osztják ki?😊
Fast2play.com -on is elég jó árban van a Wildstar ott most 33 euro, de szerintem lesz még akció megjelenés elõtt és olcsóbbért is hozzá lehet jutni.

PS4 ID: Vordengo

Kevés helyen forgalmazzák legalábbis még,illetve régiózáras(illetve régiónként más szerverhez jó a vehetõ kulcs) amcsiké csak amcsikhoz
Nekem gmg-tól lett meg fillérekért a playfire jutalmakat használva
Emailben kapott 25%os kóddal 26.xx font volt ebbõl fedezett kb 23at a kredit amit össze lehet gyüjtögetni.
Sziasztok eléggé meggyõzõt a játék ,hogy a vásárlás mellett döntsek és arról érdeklõdnek melyik leggazdasagosabb hely a vásárláshoz . Gmgn láttam hogy 20% voucher van hozzá de hátha valaki tudd jobb/olcsóbb megoldást.
Omlás
;]

Köszönöm.
Omlás
Tradeskills are trade-oriented skills that players can learn to gather resources and create items. Each character can have 2 active tradeskills starting at level 10. Hobbies and other skills do not count against this limit.
Gathering tradeskills
Mining
Relic Hunter
Survivalist

Production tradeskills
Architect
Armorer
Outfitter
Tailor
Technologist
Weaponsmith

Hobbies
Cooking
Farming

Other
Runecrafting
Salvaging

Forrás : wiki

Milyen trade skillek vannak, milyen szinten lehet tanulni, és egyszerre hány trade skillem lehet?
Van még vagy 6500 kulcs perpill a mostani béta hétvégére alienware arénán.
Itt
Omlás
Maga a mozgás miatt lehet sokaknak pl nehéz vagy zavaró vagy nemtetszõ a dolog. Sokan nem szeretik a dinamikus vagy ennyire dinamikusra épített harcokat. Ismerõsöm pl jelezte õ megtett mindent kipróbálta maga a világ tetszik is neki de olyan szinten zavarja, hogy ennyire mozogni kell a játékban, hogy nem tudja szórakoztatni a játék inkább idegesíti hogy nem tudja idõben lereagálni a dolgokat így tuti nem veszi meg 😄. Az tény mondjuk, hogy meg kell szokni az embernek a rendszert azért amikor elkezd alattad diszkózni az ellenséges telegráf egy instában akkor ember legyen a talpán aki rutin és megszokás nélkül lereagálja a dolgot 😄

TDC Geronimo
aha értem köszi. Nézegettem dungeonokat is és elég nehéznek tûntek már a lvl 20as insták is. 1-1 bossharc már szinte raid szintû komplexitású volt.

Omlás
Minden karakternek kasztól függetlenül van shield amolyan erõtér ami felfogja a sebzéseket amíg a kék csík nem fogy el addig nem fogy a hp-d.
Harc közben is regenerálódik a shield szóval ha para van és low hp-n vagy de ki tudod kerülni az ütéseket amíg visszatöltõdik simán meg lehet fordítani a szituációt 😊.

Kasztonként változik a resource de van. Az alap mechanika az, hogy van spell ami generálja van amivel "kisütöd".

TDC Geronimo
Pár nub kérdés. Láttam HP bar mellett egy kék bart az micsoda?

A másik meg, hogy itt mi a resource? Vagy csak CD van skilleken, mint GWbe?

TDC Geronimo
Ja köszi már megtaláltam.

Omlás
Fórumon ennyit találtam:
The beta weekends are as follows:

Friday, March 21st, 7:00AM PDT through Sunday, March 23rd, 11:59PM PDT
Friday, April 4th, 7:00AM PDT through Sunday, April 6th, 11:59PM PDT
Friday, April 18th, 7:00AM PDT through Sunday, April 20th, 11:59PM PDT
Friday, May 2nd, 7:00AM PDT through Sunday, May 4th, 11:59PM PDT

PiszkosFred
A mostani: This beta lasts Friday 18th 15:00 CET to Monday 21st 07:59 CEST - lvl cap 20.

Egyszer láttam egy naptárt valamelyik weboldalon, benne a hétvégi béták idõpontjaival, de már fogalmam sincs hol 😊

TDC Geronimo
Na szereztem én is. Pont pár napja kezdtem nézni ezt a játékot azelõtt nem is nagyon foglalkoztam vele. Érdekesnek tûnik. mikor lesz beta legközelebb?

Omlás
Nemtom akkor nem egy játékkal játszottunk 😊
A TESO nekem pl sokkal nagyobb összevisszaság de persze ízlések és pofonok, ettõl még elég szórakoztató csak számomra átláthatatlan még. Amúgy is minden új rendszer átláthatatlan elõször amíg meg nem szokja az ember 😊

BoneDragon
Azért én is kértem egyet. Nagyon nem fogott meg a játék, számomra összevisszaság és átláthatatlan. Túl sokat akar a szarka érzésem van, de hátha az elmúlt 2 hónapba valamit csiszoltak rajta...

Lazarus
ezer köszi 😊
PiszkosFred

BoneDragon
Ezt én is néztem, de ez premium felhasználóknak van. 😊

Omlás

BoneDragon
Elvileg lesz a hétvégén, valahol csak osztogatnak kulcsot.

Omlás
Veszel preorder kulcsot 1 990 Ft a CD Galaxisnál amivel hétvégente tudsz bétázni 😊 igaz nem ingyen van de nem vészes és beleszámít a teljes játék árba.

LeWyTy
Egyszer itt voltam.. amennyire akkor nekem tûnt, az zárt béta volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Amikor beta hétvégék voltak merre jártál? Most nem tudom lesz e.

LeWyTy
Ki tudom próbálni valahogy ingyen? Hogy eldöntsem megvegyem-e... a GW2 után fõleg <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok,

Dominion Guild megalakulása tiszteletére, belinkelnék egy toborzó szösszenetet 😊

Hali!

Úgy éreztem itt az ideje annak, hogy megjelenjen hivatalosan is az elsõ Dominion Guild, ezért létrehoztam egy ideiglenes honlapot neki, amíg több idõnk nem lesz foglalkozni vele, illetve ha sok jelentkezõ lesz, akkor mindenképpen tervben van egy Facebook csoport is a gyorsabb kapcsolat felvétel végett! 😊

Az elképzeléseimrõl annyit, hogy szeretnék elõször is összehozni egy szûkebb Guildet, ami nagyjából 40-80 fõ körül mozog, de amire mindenképpen szükségem lenne az 40 aktív kemény mag, akik mindenbõl kiveszik a részüket, ugyanis az endgame contenthez legalább ennyi ember kell, ha 100%-ban ki akarjuk élvezni a játék nyújtotta lehetõségeket.

Én személy szerint mind a PvE, mind a PvP részét élveztem a bétának, leginkább a PvP részét, tekintve, hogy 17-es szinten konkrétan még az elsõ dungeont sem tudtam megtapasztalni. A dungeonok/raidek iránti vágyamat videókkal igyekeztem kielégíteni, de mind tudjuk, hogy az nem az igazi.. Tehát nem fogunk az egyik területre specifikálódni, abszolút kétoldalúak leszünk, hogy mindenki meg tudja találni a neki megfelelõ elfoglaltságot.

Aztán ki tudja milyen meglepetéseket hoz még nekünk a Wildstar? Próbáljatok ti is minél több embert idecsalogatni, hogy meglegyen a létminimum és onnantól kezdve semmi sem állíthat meg bennünket!

Az ok, ami miatt az oldal létrejött az az, hogy már a rajt elõtt próbáljuk rendezett sorokba szedni a játékosokat, így valamilyen szinten el tudjuk kerülni a káoszt, ami kezdéskor a nyakunkba pottyanna. Átlátni, hogy pontosan hányadán is állunk, stb.

Különösebb elvárásaink nincsenek a tagokkal szemben, töltsétek ki a jelentkezõ lapot rendesen és az alapján ítéljük meg, hogy van-e helyetek itt, avagy ez a guild nem igazán való nektek. Annyit azért mindenképp leszögeznék, hogy mindenképp aktívnak kell lenned, ahol elvárjuk ott ts/mumble/skype akármilyen hangchat használata kötelezõ lesz (ha beszélni nem is tudtok, hallgatni az instrukciókat igen), ugyanis egyrészt JÓVAL megkönnyíti mindenki dolgát, másrészt szerintem sokkal személyesebb/viccesebb környezetet hoz létre.

Frakció tehát: Dominion
Szerver: kérdéses még, majd a megjelenés közeledtével közös nevezõre jutunk

Bármi kérdésetek lenne, akkor írjatok ide: [email protected]

Itt jelentkezzetek a guildbe: http://wildstarfreaks.shivtr.com/