1462
-
#1022 e-mail-ben kapod -
weky #1021 Sziasztok!
Ezt a 3 db. trial kódot hol kellene látnom? Mert előrendelt játékom van, a végleges kódot már megkaptam, de az account oldalon nem találom a 3 friend kódot. -
#1020 Ezekkel a kódokkal mennyi ideig lehet kipróbálni? -
nomiss #1019 1JQBGCBVC2ALN9PA6VQY
1JQBV2B725FOMHAHUV1X
1JQCHU4W26114P7O9MAV
Igen nagyon jó játék és van benne már most ENDGAME . Nem 6 hét mulva stb.. mint a többi MMo hazudozásokban... Sokan elhibázták hogy Eso-ba öltek pénzt köztük én is... -
#1018 +1 -
#1017 Nem tudom mikor fog a játék több figyelmet kapni, de ahogy olvasom a játékosok és a sajtó első benyomásait (+ amit láttam betaba) az alapján az utóbbi évek egyik legjobb mmoja. -
#1016 Mind fel van már használva. -
#1015 a másodikat regisztráltam köszönöm:) -
Kazagor #1014 Aki kapja marja!
Guest Pass key
3O64AN3NPJ9EPTMXDY2Y
3O68RCMB1PU52W6ZY697
3O69Q2KMV1EDZ84VA7U6
Ha valaki valamelyiket regisztrálta, az jelezzen itt vissza! -
#1013 ha tőle veszem,kapok 1 kulcsot? vagy hogyan müködik? -
#1012 Tőle vettem én is -
#1011 sziasztok, ha vótmá sorry, iceakosnál elérhető a WildStar (EU), 9300 HUF -
Kazagor #1010 Ezt kipróbálom, köszi, hátha segit.
A chat szineit lehet valahogyan változtatni (whisper, guild, party stb.)? -
#1009 Akinek volt fent valameilyk béta a gépén ajánlott manuálisan törölni az alábbi könyvtárat:
Deleted everything in C:Users\%username%AppDataRoamingNCSOFTWildStar
Az AppData könyvtár rejtett alap esetben nem látni.
Sorban állásra én csak annyit írnék head start első nap belefutottam én is de nem vártam többet 30-40 percnél. Második nap 1x kellet talán várnom. Tegnap egyáltalán nem volt már sorban állás legalábbis én egyből bejutottam. Laggal egyáltalán nem találkoztam sehol semekkorával. Teljesítményproblémákra AMD hardverrel rendelkezőknek annyit, hogy volt twitter post, hogy konzultáltak már az AMD fejlesztőkkel valszin érkezni fog egy driver update a megjelenés után ami javít a dolgokon illetve a fejlesztők is dolgoznak a további optimalizáláson. Ez nekem is ad egy minimális keserű szájízt egyelőre de nem olyan vészes jelenleg fejlődés közben hogy elvenné a kedvemet.
A fejlődés számomra elég optimális tudom a nagyok már 50-en vannak de olyan intenzív szintezést én nem tudnák már élvezni amit ezek a figurák csinálnak. Plusz szeretek mindent felfedezgetni bebarangolni azzal meg elmegy elég sok idő :D. Headstart kezdete óta tolom amennyire időm engedte és most vagyok lvl 19 szóval azt hiszem el leszek egy darabig :)
És még hol annak az insták meg a pvp meg a proffozás :).
Egy tipp fejlődés közben valami gyűjtögetős proffot húzzatok és amit lehet adjatok el ah-ban így nem kap agybajt az ember, hogy nincs elég pénze :D. lvl 15 az első mount 10G ezen a szinten már az új spellek megvásárlása is 1G-ről indul és még nem beszéltem az egyéb költségekről :).
No egyelőre ennyi bocsi ha kicsit hosszú lett :) -
Kazagor #1008 Másnak is elfelejti a játék a beállitásokat?
Gondolok itt arra, hogy belépek az option menübe, pl. bekapcsolom, hogy lássam a feliratokat a videók alatt, vagy, a grafikát maxra állitom, vagy chat beállitásnál beállitom, hogy ne legyen profanity filter stb., majd ezek után zónázásnál vagy relognál minden visszaáll alapbeállitásra, mintha előtte nem állitgattam volna semmit.
Ez előfordul másnál is? Ez még egy javitatlan hiba, vagy az én gépemnél keressem a hibát? -
Strayhand #1007 Felháborodva nem vagyok, inkább csak kicsit szomorú, pont azért, mert lehetett rá számítani. Mert megszoktam, hogy ez van, és rezignáltan tudomásul veszem... -
cateran #1006 Ebben maximalisan egyetertek....Pontosan tudhattak mennyi pre-purchase van, mennyien akarnak majd logolni, karaktert csinalni, etc...erre beroffentenek 4 angol nyelvu servert? (most a tobbi, masnyelvut nem szamitom)
-
#1005 Valakinek nincs esetleg guest passja? -
MouQuiNewL #1004 A felháborodásod érthető, de erre azért lehetett számítani. A helyedben elkezdenék egy másik szerveren egy olyan karaktert, amit sokadik altnak szánsz. Jó lesz később arra, hogy ha lehal a "main szerver", vagy bármi... akkor legyen egy másik szerveren is karid, amivel addig elvagy. Vagy csak azért csináld ezt, hogy tudj játszani addig is, aztán töröld le. -
Strayhand #1003 A queue az ami kellemetlen, nem a programhibák. Ok, hogy aztán belőttek újabb szervereket, de a guildeknek, akik nagynehezen bevackoltak az első nap, nyilván nem sok kedvük lesz elmenni az első szerverről. Nem is beszélve azokról, akik még ezután akarnak azokon a szervereken játszani pl. a guildjük/haverjaik/földijeik miatt, mert ugye a rendes startkor is jön egy csomó ember... World of Warcraft feeling, csak az 10 éve volt.: Mivel nekem ehhez nincs kedvem, meg amúgy is úgy vagyok vele, hogy hadd játszanak akik jobban be vannak zsongva, nekem annyira nem létkérdés, így a hajamra kenhetem a headstartomat... Nem hogy 3 nappal előtte játszok, de úgy néz ki, még talán 3 nappal utána se fogok. -
Whiteqvas #1002 Hali mindenki!
Beta-t én is kipróbáltam, viszont hasonló problémám volt, mint többeknek, miszerint AMD procival + Radeon videokártyával kicsit sz*rul futott. Nem egy mai darab a gépem, de mondjuk úgy játszhatatlan volt. Javult azóta a helyzet? Maga a játék tetszett, meg is venném, csak félek, hogy ugyanez lesz a helyzet most is. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
warcat #1001 Mi számít olcsónak? Greenmangamingen -20% kuponnal,illetve kulcsosboltban is kb 10500-10600 forint.
Wildstar lenti kuponnal 27.30 font
QUK706-XWFKI6-8UK3NL
Elvileg ez még preorder
Kulcsosbolt:
Wildstar EU ,headstar kulcsot ad,majd a játékét jun3-án
-
#1000 Van valami oldal ahol olcsón megtudnám venni a játékot preorderként? -
xalyy #999 Egy kérdés kb. mennyi goldot lehet csinálni óránként kezdőként és haladóként? Kösz! -
Nephin #998 Szerverkérdés szempontjából a Rift, a TOR (lépcsőzetes beengedés) és az ESO is simán indult. -
MouQuiNewL #997 Azt azért cáfolnám, hogy nem volt még olyan MMO, ami nem indult volna zökkenőmentesen. Sőt, meghökkentően zökkenőmentesen indult a Rift. A headstart napján belépett egyszerre (értsd: szerverenként) kb 30ezer ember, és nekiállt játszani. Lag volt, nem volt vészes.
A headstart nem a hibák kiszűrésére való, hanem egyfajta jutalom / bónusz azoknak, akik előre megvásárolták a játékot. Egyértelműen le is van írva, hogy előbb kezdhetsz el játszani, és nem azt írták, hogy "final release" előtti utolsó bétatesztként egy komolyabb stresszteszt résztvevője lehetsz...
Mindezek ellenére azt mondom, hogy helyt álltak a srácok. A hibákat gyorsan javították. Aki másképpen látja, azt megkérem arra, hogy hirtelen felindulásból kapjon elő egy (sarkítok...) négymillió soros c++ kódot, abban keresse meg azt a részt amit bugosnak talál, és javítsa ki. Rendkívül kevés ember alkalmas arra, hogy ilyen stresszhelyzetben nagy gondossággal és odafigyeléssel munkát végezzen.
A fejlesztők mentsége pedig legyen az, hogy az EA és az NC is az a kiadó, aki a pénzen kívül más nem nagyon ismer. Egész konkrétan leszarja, hogy a játékos mit kap, a lényeg hogy fizessen. EA alpha állapotban adja ki a játékokat rendszeresen. Ehhez képest az NC picivel jobb, mert erős béta állapotig engedi eljuttatni a játékot. Szóval még jól jártunk...
Sajnos a magyar szervereken eddig nem sikerült karaktert csinálnom, mert fullos a szerver, és nem akartam végig várni, ezért RP PVE szerveren csináltam karit. Van infó arról, hogy hány magyar játszik? 10, 50, 200? Netán több ezer? -
cateran #996 Nem..az a betateszt, stressz teszt..A headstart arra van, hogy igy osztonozzek a pre-purchaset. Ez mar elesben megy (ment) es nem, nincs mentseg a hibakra (viszont valoban jo pont, hogy gyorsan es ugyesen megoldottak)
Az pedig, hogy a tobbi jatek tarsulata es analfabalfaszok gyulekezete, meg nem mentesit senkit. -
Spaceghost #995 Ez csak HeadStart. Pontosan azért van, hogy Június 3.-án a megjelenés napján minden klappoljon. Egyébként meg nincs olyan online játék, ami eddig normálisan indult. Blizz D3 loginboss? GW 2 se volt zökkenőmentes, Tera se volt zökkenőmentes, SWTOR se volt zökkenőmentes. A headstart erre van, kiszűrik a hibákat, fogadják a tömeget, javítják a loginszervert. -
Strayhand #994 Esetleg bérelni, vagy utána eladni a felesleget nem lehet? Remélem azért majd mire nyugdíjas leszek, és lesz időm játszani, talán lesz is olyan szinten a földi számítástechnika, hogy meg tudjanak oldani egy MMO startot...:) -
#993 Nem éri meg erősebb/több serverre kiadni csak a start miatt, hogy aztán 2 hét múlva dobhassák ki a nagy részét. -
krisz073 #992 Sajnos NCSoft megint belefutott a szokásos hibába. Ezt már az Aion induláskor is eljátszották. Ott kb. 3 hét volt mire normalizálódott a helyzet :( -
Strayhand #991 Én a sorbanállásnál feladtam, van jobb dolgom is. Majd ha megcsinálják rendesen. Mondjuk én inkább csak a repülőért preordereltem, szóval engem annyira nem zavar, de azért szomorú, hogy nem tudták ezt jobban megoldani. -
Kazagor #990 Nem tudom ki hogy van vele, de én képtelen vagyok belogolni a játékba, sőt még a karakterválasztóra sem tudok.
Vagy kiirja hogy full a szerver, és 2-3 órás a queue, vagy network error, vagy ha a karakterválasztóig nagy nehezen eljutok, akkor üres háttér, sehol egy gomb, karaktert nem lehet kreálni.
Remélem nem igy fog elmenni ez a 3 nap, mert akkor semmit sem ér a headstart, nem beszélve arról, hogy a kedvenc neveimet lefoglalják mások. -
Strayhand #989 Szerintem tuti elővételnek számít. "Headstart is now live - Buy today!" Ez van a honlapjukon, és a link a Pre-order oldalra visz. -
#988 Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogyha most megveszem a játékot, akkor azis elővételnek számít, és játszhatok is vele, vagy mostmár hiába venném meg várni kéne 3-áig? -
Spaceghost #987 Aki esetlen nem olvasná a wildstar online-t annak információ, hogy a magyar közösség PVE realm az EKO lett. :) -
#986 Elvileg szombat :)
Tegnap online volt a szerver felnéztem kicsit open beta óta megint faragtak ezt azt :) A teljesítmény is javult még mindig nem tökéletes de jobb mint eddig volt. -
empie #985 Szombat vagy vasárnap reggel 9kor indul a buli? -
alienenemy #984 A textúrák felbontása erősen befolyásolja a teljesítményt. -
#983 A grafikai stílus és a gépigény között mi a kapcsolat ? Attól, hogy nem ultrafotorealisztiksu textúrákat használnak hanem rajzfilm szerű textúrákat nem jelenti azt, hogy kevesebb erőforrás kellene neki. MMO lévén szintén több erőforrást zabál mint egy single cucc.
Ettől függetlenül a teljesítménnyel gondok vannak ez tény bár javuló tendenciát mutat a dolog.