1462
-
#1102 Udv!
A Warplots tipusu pvp mar bent van a jatekban? -
Lumania #1101 Gondolom, majd az első hónap lejártakor fog egekbe szökni az ára. -
Strayhand #1100 Egy hete megy kb. a játék, ezalatt én most 23-ik szinten tartok eléggé casualban (volt nap amikor nem játszottam), és van 80+ goldom, ami ugye majdnem egy platina (100g). De ahogy látod, aki többet játszik, ezalatt vagy ötször annyit is összegyűjtött. Gondolom max szinten meg csak lehet majd legalább olyan gyorsan goldot szerezni, mint egy szintező karival. Viszont szerintem a CREDD ára feljebb fog még menni, ahogy az emberek realizálják, hogy nem olyan nehéz goldot szerezni, mint gondolták... Mintha az első napokban amikor ránéztem volna még csak 1,5 platina lett volna egy CREDD. -
lajgut #1099 am és ucso kérdés azt a platina mennyiséget mennyi idő kb összefarmolni ugy ha az ember kb este 3-4 orát képes játszani? 3-4 hét? -
#1098 az lófasz, most van 38on 4 platinám -
#1097 Már árulják s kezdésként volt 3,5 platina de estére felment az ára 6-8 platina közé. -
#1096 még nem árulják. hülyeség is lenne első hónap elött -
lajgut #1095 sziasztok, csak 1 kérdésem lenne, meg akarom venni a játékot, szeretnék érdeklődni, aki találkozott már ingame a CREED-el mennyibe fáj AH-n? Sajna max annyira lesz keret hogy magát a gamet megvegyem szal goldbol kell megoldjam, előre is köszi az infokat. -
Strayhand #1094 A fórumon nézz körül, meg esetleg kérdezz rá ingame a hun chaten vagy klánvezetőknél. Voltak akik elköltöztek a Hazakról a folytonos sor miatt, de nem sok info volt erről az oldalon. Pl. a Phoenix Ultimum eredetileg Hazakon volt, ők most a Contagion-on vannak. -
gabor696 #1093 Helloz,
Csak annyi lenne a kérdés, hogy a Hazak a "hivatalos" magyar PVP realm? Ha igen milyen guild ek vannak? Mert a wildstar hungary oldalon nem láttam bejegyzést magyar Hazak guild re.
Kösz -
#1092 Ez közel sem igaz ha nem vagy high end player :/ -
#1091 Ez addig jó, amig el nem éri max levelt, mert akkor is szeretné élvezni a karaktert, de a kutya se fog vele játszani, ha gyenge classt kezd. -
Dragovich #1090 én élvezem a játékot ezzel nincs is gond csak nem akarok egy olyan dpst felhúzni amit gagyi ezért is kértem a véleményeteket hgoy ti hogy látjátok jelenleg melyik vagy melyikek a leg erőseb dpsek -
#1089 Ez nem volt meglepő, hogy aki a legerősebb classt keresi dpselni akar, ez általában összefügg :)
Én azt javaslom ÉLVEZD a játékot, hiszen.. ez egy játék. -
Dragovich #1088 DPS-re gondoltam de az én hibám mert nem írtam a szövegbe -
#1087 A tank vagy a healer, mert az mindig talál partyt! :D -
Dragovich #1086 Szevasztok most vettem meg a játékot és nem akarok gagyi gyenge kasztot kezdeni ezért a véleményeteket kérném hogy melyik vagy melyikek a leg OP-b (legerősebb) kasztok a játékba? előre is thx
(ha lehet ez ilyet hagyjuk hogy mind erős csak tudni kel használni szöveget mert kamu) -
Strayhand #1085 Nekem pl. a Ravenous Ravenok-kal nem volt gondom (Eko-n), a többit mondjuk még nem láttam. De nekem is AMD-m van és jól fut (most néztem, Ultrán is elfut, egyedül a view distance-ot meg a clutter distance-ot vettem lejjebb, mert ott már észreveszek egy kis lassulást). Mondom, kb. vakszerencse kell a mai játékokhoz, újra el kellene magyarázni ezt a kompatibilitás témát a hardvergyártóknak... -
Amaymon #1084 *ooment=comment :) Bár az ómen se rossz :) -
Amaymon #1083 Azt nem vitatom nem rossz a konfigom (de az amd no oomment...akad pár játék ami jól fut rajta, de van ami nem.....nem vagyok i7/nv fan, de mostanság jobban bejön). Sajnos lehet egy potenciális új játékot kell keresnem a régi megszokott helyett, ez egy új jelölt, bár totál más műfaj. Az hogy bugosak questek kit zavar. Most kezd beindulni a kereslet-kínálat játékos oldalról. Biztos vagyok benne, ha elég nagy bázisa lesz és egy hónapon túl kitart a twich fő címei közt, akkor egy úgy potens MMO-t üdvözölhetünk. Ha nem a többi sorsára jut megy a süllyesztőbe. -
b0ss #1082 Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a játékot. Ha esetleg valaki privibe dobna egy guest pass-t nagyon hálás lennék. Előre is kösz. -
cateran #1081 Ertem..igaz tele a net a sirassal, de ha nalad jol fut, akkor nyilvan alaptalok a problema jelentesek (pelda, van meg 1 millio masik)...Okos Meg 1 pelda, hogy oruljel :D
Strayhand: Ravenous Ravenok pl questbug (mar legalabbis Eko-n) nem befejezheto az utolso lepes immar tobb, mint 1 hete(Goldy) de emlithetnem a Dungeon: Into the flames-t, ahol a Ruins of Kel Voreth dungeonban hiaba beszelsz Toric Anteviannal, nem tortenik semmi (es mivel epp most mentem vegig a dungeonon, megemlithetnem az end bosst, ami 1. tryra kb 50%-ig nem csinalt semmit, majd kb 2 sec-en belul mindent, amit addig kellett volan es instant wipeolt minket, 2. trynal sima wipe:D 3.-nal meg olyan 70%-ig vertuk le, majd ismetlelten megallt es nem csinalt semmit egeszen a halalig)
Ismerosom lvl 50-es mar..a fo storyline bugos a vegefele, immar 3. egymasutani lepesben (az 1. kettot mar elvileg javitottak) -
Amaymon #1080 "az optimalizaltsag meg valami hihetetlen"
Alaptalan, valami nem stimmel a gépeddel. Nálam tökéletesen reccenés mentesen fut. De ha megnézed a twitch-es streamereknek sem lag-ol. Pedig azok online nyomatják fel a műsort, ami erőforrás igényes dolog. -
Strayhand #1079 Hogy hogyan fut, azt sajnos csak próbával tudod megmondani, mivel mindenkinél más lesz az eredmény. Nekem pl. csont nélkül fut kb. high beállításokon (i5-3570, HD7850, 8GB) mások meg i7-ttel panaszkodnak. Mint ahogy minden egyes MMO-nál. Szóval hiába mondja bárki hogy nála jól fut vagy rosszul fut, abból az égvilágon semmit nem tudsz leszűrni. Kb. a vakszerencsén múlik, ezért jó kipróbálni. Nekem pl. jobban fut, mint a bétában. Bugokra se nagyon emlékszem, biztos volt 1-2, de azokat pár perc alatt megoldottam. Quest bugra pl. határozottan nem emlékszem - eddig (23 szint). -
krisz073 #1078 Nekem teljesen jól megy, semmi fpslag!
-
cateran #1077 Hat ne vedd meg:S Szerintem rosszabb allapotban van a jatek, mint betaban volt. Olyan questek bugosak, amik ott mukodtek, a nameplates meg mindig bugos (most mar nagyjabol 1 eve) a telegraphok meg mindig atmennek a falon (persze csak a moboke) az optimalizaltsag meg valami hihetetlen (amd a10-6800k+r9 280x OC es mediumon osszeszarja magat a 35 fpsert...mar ha eppen nincs fpslag, olyankor ugy dont hogy kicsit ugral 0 es kb 70 kozt) Ja es mielott valaki beirna a "megoldast" (appdata/akarmi konyvtar torlese) mar probaltam es kb 10 percre mukodott is :D -
#1076 Karbantartás van? -
#1075 Hali!
Elérte már valaki a maximum szintet?
Mit lehet csinálni max szinten casualként, van annyi lehetőség mint a WoW-ban?
-
#1074 Na jó ha már ennyien ki akarják próbálni a játékot igy én is kiváncsi lettem, mit alkottak béta óta. Lehet még meg is veszem...
Szóval akinek van egy feles quest pass-ja elküldené privátba? Köszönöm! -
gabor696 #1073 Hy all,
Léci léci léci valaki szánjon meg egy Guest pass al :)
Nagyon gondolkodom a vételen de belenéznék elötte hogy mit változott beta óta. -
Amaymon #1072 Nálam kiválóan fut a game abszolút no lag nv78xx-es kártyával. Látom benne a potenciált. Sokkal szebben direkte cartoonish, mint a wow. A harc rendszer is cool. Minden a fejlesztőktől függ, hogy tudják-e az igényeket kellő sebességgel kiszolgálva teljesíteni. Vagy megreked ezen a szinten és kihal vagy valami marhaságon elbukik, mint sok 100 hasonló ígéretes kezdet. -
#1071 Sajnos kissé szaggat a játék, de fasza, tetszik, kár, hogy ilyen 20-30 fpsem van csak, néha annyi se :/
Azért próbálkozok, hátha 1 hét alatt annyira megszeretem, hogy még gépet is veszek hozzá, vagy nem fog zavarni, hogy kicsit szaggat :D -
Kalandpark #1070 Ja igen azt olvastam, az mondjuk korrekt dolog. Kérdés kinek lesz majd rá pénze. Mennyire lesz nehéz megszerezni ingame casht, hogy kiváltsa a real casht. -
#1069 Amilyen minőségű a játék szerintem ez nem fog egy hamar f2pre váltani. Amúgy meg ha elég HC módon tolod fizethetsz ingame cashel is előfizuért. -
Kalandpark #1068 Lesz rá esély, hogy a játék F2P lesz? Volt szerencsém bétázni, de megmondom őszintén inkább egy Playboyra fizetnék elő mint egy játékra.
Az AION,TERA,SWTOR is ingyenes lett szerintem esélyes, hogy ez is az legyen. -
Jooe48 #1067 Egy próbát én is tennék a játékkal egy gpass nekem is jöhet ha akad :) előre köszönöm is. -
Ghost990 #1066 Ha esetleg akad mégegy valakinek, akkor megköszönném én is :) -
#1065 Nyomtam egy proci cserét i5 2300-ra(amd 955ről), és hirtelen 70+fps mindenhol... -
Mixe3y #1064 köszönöm :) -
#1063 Kaptam egyet, nagyon szépen köszönöm Strayhand!