122
-
G_ArchAngel #42 Nagyszeru.
Akkor most valami kezzelfoghatot legyszives, ne egy feltetelezesekkel teli cikket, amiben egyszer nincs megemlitve meg feltetelzeskent sem a szandekossag.
Kulfoldi forumokon kicsit ertelmesebbek a haterek, mert mar rajottek, hogy semmi nincs ami bizonyitana az allitasaikat.
Ugy tunik hiaba kot ossze minket az internet, ebben is lemaradtunk a Nyugattol.
De, hogy megnyugodjal:
- a szandekos hamisitast elitelem
- a birosag felrevezeteset elitelem
- a Samsung nyilvanvalo masolasat undoritonak talalom
- a tenyek nelkuli szardobalast ugyszinten -
speed2006 #41 Vazze, én is rájöttem. De Apple fejlesztés? -
hurkaur #40 Van rá app, erre 1 db iphone-nal is sikerült rájönnöm. -
G_ArchAngel #39 Valamit nem ertek.
Nekem van az iPhone-on egy Youtube app, ami mindent lejatszik, ha Safariban van beagyazva, akkor rakattintok es elindul vagy az App vagy a beagyazott video. Ugyanez Vimeo-val.
Es nekem regi 3G-m van.
Nem, a flashtelen vilaggal szemben. Miert kell mindig az Apple-vel jonni, mikor az MS sem tamogatja? -
morden #38 http://index.hu/tech/2011/08/16/megtevesztette_a_birakat_az_apple/
És bocsi ,de jobban hiszek a nemzetközi médiának arról, hogy az apple szándékosan manipulálta a bizonyítékokat, mint neked aki azt mondja hogy " gerincesek atleptek rajta " ... -
speed2006 #37 Szart nem igaz.Nekem is van kettő darab iPhone 4-em. Nem kell megmagyarázni. Lehet hogy te kivétel vagy.
Nem kell fegyver ahhoz hogy erőltess valamit.
Youtube? Érdekes hogy nekem a film helyett egy üzenet látható."telepítse az Flash-t" "széllel szemben" azt jelenti hogy az Apple-val szemben?
Gyűlölet? Miről beszélsz? Ezt is, azt is használom. Nem vaktában vagdalózom.
-
G_ArchAngel #36 JB tortenet sem igaz, mert az ilyen forumokra jaro geekek koreben nepszeru csak. Szerinted hany atlagos embert erdekel, hogy mit tud csinalni a telefonja ezen opciok hasznalatakor?
Ez olyan, mintha mindenki rohanna chip-tuningoltatni a motort szalonbol kifele.
Az eroltetest honnan vetted?
Fegyverrel kenyszeritenek akarkit is, hogy ne Galaxyt vegyen? Megvan mindenkinek a joga valasztani.
Win7 es iOS nem tamogatja a Flasht, Android igen (pillanatokig, aztan meghal, vagy nem is lehet kezelni, ha egerre van kalibralva).
Raadasul az Adobe mar sajat maga kezdett el flashteleniteni, de legalabb megoldhatova tenni iOS/Win7 eszkozok tamogatasat. Rajottek, hogy szellel szemben nem erdemes vizelni.
A youtube mukodik mindenfele trukk nelkul iOS eszkozokon:)
Divatmajmok?
Igen igy hivom azokat, akik megmondjak, hogy masoknak mi a jo. Mindket oldalrol.
Normalis embernek nem egy brand korul forog az elete. Ertem ezt az ostoba gyuloletre, megmagyarazhatatlan is, ami az SG-n tapasztalhato minden Apple cikk alatt. -
G_ArchAngel #35 Mutass mar legyszives egy hivatalos forrast, ahol le van irva, hogy hamis bizonyitek alapjan dontottek ebben az ugyben.
Kerlek...
Ne jarasd mar le magad, mint a Komolytalan-fele ures szavakkal dobalozo haterek. Tegyel le hivatalos bizonyitekot. Vizsgalatot a nemet birosag ellen, vagy valamit.
Ez nem Hungarisztan, felkapta a nemzetkozi media, csak kell valaminek lennie, ami alapjan vadaskodsz. -
G_ArchAngel #34 A kis baratodat az alsogatyadban keresd.
Kivancsi lennek a forrasra, amely bizonyitja:
- az Apple es nem megbizott ugyvedi iroda allitotta ossze az anyagot
- ez alapjan a kep alapjan dontottek, bizonyitekkent nem pedig vadirat reszekent hasznaltak (es miert nem vontak vissza, ha igen)
De a legszebb, hogy okos magyar forumozo akarja megmondani egy nemzetkozi figyelmet kapo nemet birosagnak, hogy mi tortent es mit kellene tennie.
Ilyenkor nem kellene egy kicsit elgondolkodni (vicceltem), hogy te hol is allsz ebben a tortenetben?
-
speed2006 #33 Ha te a gerinctelenségen simán átlépsz, akkor szerintem az a gerinctelenség. Márpedig az Apple gerinctelen. Más cégekkel és a felhasználókkal is. Diktatórikusan ráerőltetik a saját nézetüket, elképzeléseiket, mindenkire. Pl. mindenki tudja hogy a flash rejt bizonyos veszélyeket, de ettől még egyenlőre egy szükséges rossz. Aki használni szeretné, mert példáúl igyényli a youtube-ot annak az apple elveivel ellenkező megoldásokat kell alkalmaznia. És ez ogaz a BT-ra, és minden egyébbre. Nem a vevő dönti el mire akarja használni, hanem ők. Szívesen vennék táblát töllük, ha tudná mindazt, amit a többi. Addig meg dugják fel maguknak. Amíg meg inkább más cégeket vádolnak meg az helyett hogy eladhatóbbá tennék termékeiket az igényesebb,nem divatmajom vevőknek, addig igen is hogy gerinctelenek. Azt meg ne mondja senki hogy minden így jó. Amíg a JB őrület ekkora, az azt jelenti hogy márpedig nem. Elég nagy a látogatottsága a Cydiának. -
xen #32 1.honnan tudod hogy megvizsgálták fizikailag a gépeket? ott voltál?
2. ember! kapj már az eszedhez. bizonyítékot hamisítottak!!! és azok a gerinctelenek akiknek törvénytisztelő polgár létükre ez nem tetszik?
nálad komoly problémák vannak kis barátom -
#31 mire is?:) -
morden #30 keres=keretes -
morden #29
A, ha megvizsgálta fizikailag a 2 eszközt, majd megnézte azt a 26 oldalt a bíró, akkor miért csak utólag tünt fel neki, hogy valami gáz van, szerintem a Steve Wondereket a bíróságon kellene keresni, ha nem veszi észre a különbséget.
B az apple fanok nagyon könnyen túljutnak a hamis bizonyítékok tálalásán, elleben ha feket keres érintőképernyőt látnak (méret márkajelzés nem számít) azonnal lopást emlegetnek ! -
G_ArchAngel #28 2 dolog merul fel:
- a birosag nem a kepek alapjan dontott, hanem megvizsgalta az eszkozoket fizikailag (es latta a hasonlosagot, ami talan meg Steve Wondernek is inkabb menne, mint antiApple-fangirloknek)
- az szandekos hamisitas gyanuja mar csak a legelvakultabb haterek kozott terjeng, a gerincesek atleptek rajta es massal foglalkoznak -
Komolytalan #27 Az a gond, hogy itt 2 dolog van egybemosva. Egyrészt persze örülünk, hogy Magyarországon lehet venni az új Galaxy Tabot. Másrészről viszont gyászos, hogy Németországban továbbra sem, és az apple a bizonyítékhamisítás miatt úgy néz ki hogy nem fogja megütni a bokáját.
Csak hogy világos legyen mindenki számára: a bizonyíték hamisítás - amely hamis vád bűncselekményét valósítja meg - büntetőjogi kategória: magyar törvények szerint 5 évig tartó szabadságvesztéssel büntethető. Németet nem tudom, de nem hiszem hogy engedékenyebb lenne. A felbujtó - mint tettestárs - szintén büntethető, bár azt elég reménytelen bebizonyítani, hogy Steve Jobs lett volna a bűncselekmény felbujtója. Ettől független az ügyvédi kamara etikai eljárása, ami esélyes hogy egy életre eltiltja a praktizálástól a hamis bizonyítékot benyújtó ügyvédeket. Szóval itt komoly dologról van szó, ezt nem lehet egy "az apple úgyis megszívta" félmondattal elintézni.
A másik a bíróság korrupciós mivolta. Ezt arra alapozom - igaz, csak közvetett bizonyítékként - hogy a német bíróság a bizonyíték hamisítás kiderülése után is fenntartja a döntését Németországra, és a többi országra is csak olyan nevetséges indoklással szüntették, hogy rájöttek, hogy erre nincs is hatáskörük.
Ami ebben büdös:
a. A világ kulturáltabbik felén nincs egyetlen-egy olyan bíró sem, aki ne lenne 110%-ig tisztában ha mással nem is, de a saját hatáskörével. Lehet hogy taj részegen megy be a tárgyalásra, de azt rohadtul tudja, hogy akasztani nem akaszthat. A hatáskörét egy bíró saját kútfőből nem lépi át, jó pénzért persze mindent lehet.
b. A német bíróság nem indított hivatalból eljárást bizonyíték hamisítás ügyében, holott már a sajtó is ezzel van tele. -
morden #26 Szerinted rendben van egy bírósági tárgyaláson bizonyítékok hamisítása, és aki ez ellene felemeli a szavát az "egybites cserepesnövény", hát nem vagy semmi :D
Érdekes lenne egyszer odaállni a bíróság eléc neked és mondjuk te vagy 180cm 75 kiló, a vádlód meg azt mondja, hogy egy 210 centis 110 kilós ember támadott meg, de igazából akár te is lehetsz , természetesen a bíró téged nem hallgat meg és elítélnek, remélem érzed a lényeget ... -
Komolytalan #25 Érveid vannak-e kisgyerek? -
#24 És itt a probléma, ha pesti vagy bármelyik plázába szívesen megmutatják neked mind a kettőt, szórakozásnak sem rossz, én is jópárszor megnézegettem az új csoda telefonokat, de ez nem fontos.
A probléma még mindig ott van, hogy egy EU bizottság képes volt úgy tárgyalni, hogy az egyik fél nem volt jelen, és csupán képek alapján döntésthozni. És ezt mostmár nem neked írom, de ha nem két kütyüről van szó, hanem valami komolyabb ügyről döntenek ugyan így, ami akár ember életeket is követelne, abból én szeretnék kimaradni. Komolyan mint a Gyalog galoppba, amikor boszorkányt fogtak... "engem gyíkká változtatott ..... de már elmúlt" -
#23 Én egyikkel sem találkoztam, a lenti táblázat és a képkereső találatai alapján hasonlítanak. Nem azonosak, de a tabletek közül talán ez a kettő hasonlít legjobban egymásra. Arányaikban nem, designban igen. -
#22 De itt láccik az internet és jobs bácsi hatalma, előző hírnél amikor megemlítettem, hogy találkoztam mindkét masinával, és ugyan nem hasonlítanak, csak 5-én kezdtek el anyázni meg vakozni... -
#21 Az a szerencse, hogy jól kiegészítitek egymást Komolytalannal, HMmel, z3d-vel, Ulkesh-sel, Solten-nel nagyjából minannyian azok vagytok, amiket írtál: fogalmatlan egybites cserepesnövények, de legalább elszórakoztatjátok a baromságaitokkal a többi olvasót. -
G_ArchAngel #20 Sehogy, az egybites trollpillak gondoljak csak:)
Szerintuk meg a csomagolas es az ikonrendszer sem hasonlo, mondjuk bunko lennek, ha fogyatekossaguk miatt itelnem el oket.
A nemeteknek tiltva maradt, a jogkorrel volt gond, a Samsung jogtalan masolasa meg az szerencsetlen kepek utan is megallt, mivel csak cserepesnonyek gondoljak, hogy ket kep alapjan hoznak egy ilyen dontest. -
Komolytalan #19 Meglepődtél hogy nem csak nálunk korrupt a bíróság? Gondolj már bele milyen helyzetben vannak: olyan döntést hoznak amilyet akarnak, legfeljebb fellebbezhetsz, ha éppen van hová. De ha a feljebbviteli bíróság meg is semmisíti az alacsonyabb szintű döntését - mert mondjuk ilyen szinten kilóg a lóláb, mint ebben az ügyben - akkor se éri semmi retorzió a hibás (mondjuk ki: korrupt) döntést hozó bírót. Nemhogy sittre nem kerül, de még a prémiumját se csökkentik emiatt. -
HM #18 Szegényke nagyon buta, nem bírja felfogni. -
MaT #17 Amugy hogy lehet egy iteletet meghozni egy kep alapjan? Foleg egy egesz foldreszre kihato iteletet? Meg hol vannak az iphone/pad-es emberek akik az terjesztik az iget? Itt valami nincs rendben, valami keszuloben van... -
morden #16 Majd ezzel a szöveggel fognak ismét az apple bíró elé járulni némethonban és ismét megnyerik a pert, de eztuán a bíróság kötelezi a Samsungot, hogy mostantól csak olyen ipadot gyárthat ami a dokumentumokban szerepel :DDDDD -
xen #15 galaxy tab
kicsit átszabták meg átszinezték az almánál a tabot.
a bizonyítékok meghamisítását mint hamis tanuzást büntetik. -
Sir Ny #14 Nemigaz. Nemtudtad, hogy az apple-s srácok csak minőségit adnak ki a kezükből? Minden papír, dokumentum, terv előtte átfolyik a dizájnerek keze alatt. A dizájnerek meg nézték, hogy fuck dekurvaronda ez az akármi, és megdizájnolták egy kicsit, hogy szebb legyen. Csakis ez történhetett. -
Komolytalan #13 index megfelel? Idézem:
"Az időzítés érdekes, mert egy napja jelent meg néhány fotó az Apple beadványáról. Eszerint a cég olyan fotókat adott be a bíróságra, melyek nem felelnek meg a valóságnak. Például szélesebbnek mutatják a Galaxy Tabot, mint amilyen, illetve a kezdőképernyőt is megváltoztatták, hogy jobban hasonlítson az iPadre." -
morden #12 Csak megérkezette a hír kb 6 nappal a hírérték után, SG.hu szeretlek :D -
z3d #11 Hát igen. Másolgathatod nyugodtan a lenti képsorozatot, amit nem mellesleg egy almás ember állított össze, attól még a tény tény marad. A bizonyítékot manipulálta a csodaalma, és az almahívőkön kívül a vak is látja, hogy ez kamuper. A tabletek mindegyike egy téglalap, egy érintőképernyővel. Pont. Aki egy boltban nem tudja megkülönböztetni a két termélet, az pedig idióta. De bizonygasd csak az igazad, ha elégszer elmondod, talán meg tudsz győzni valakit.
Persze azt is tehetnéd, hogy elismered, hogy az alma (és te is) iszonyatosan eltúloztad ezt a sokszor hangoztatott szolgai másolás szöveget, meg a tóbbi marhaságot, hogy az alma után megy mindenki, meg róluk lop mindenki meg blabla. Akinek van egy kis esze, az elismeri az alma érdemeit (legalább is én elismerem) mert vannak érdemeik, ez tény. Azonban ez a fajta istenítés, amit te is művelsz... Kicsit túlzás.
Mielőtt visszaírod a cinikus szurkálódásaid egyikét, olvasd el még egyszer, amit írtam, és gondolkojldj el. -
G_ArchAngel #10
-
cateran #9 Hihi...ne viccelj mar...tenyleg link kellene? Szerinted hogy lehet, hogy a benyujtott "osszehasonlito" kepen a Tab modositva van? Veletlenul,hmm? A biro meg..jo hogy nem akarta bezaratni a Samsungot...Azt hitte az egesz EU az ove? WTF? -
Sir Cryalot #8 -szemüvegnélküli 3D-s mosogatógép, frigó jöhet! -
Sir Cryalot #7 Na de az LG-t még betilthatják tévéstül monitorostól nem? :(( -
HumaMage #6 "Véletlenül" :D Az ilyen horderejű dokumentumokat valószinüleg nem nézte át vagy 10 ember meg 15 ügyvéd.. Véletlenek nem léteznek.. -
#5 "A webwereld nevű holland IT-hírportál ugyanis rámutatott, hogy a benyújtott keresetben - véletlenül, vagy szándékosan - tévesen adták meg a Galaxy Tab 10.1 méreteit."
Veletlenul az Apple atfotosoppolta a Tab 10.1-et, veletlenul atmereteztek, atszineztek a keretet es veletlenul eltuntettek rola a Samsung feliratot... -
speed2006 #4 Szerinted hogy lehet téves méretet mwgadni? Biztos forró vízben mosták ki a vonalzót és össze ment. Esetleg a diletáció okozta. -
#3 "egyértelműen bizonyítékot hamisított az Apple"
Erről van valami linked? Sehol nem találok semmit.
Jobb lesz, ha találsz valamit, mielőtt az iBoy-ok kérdezik meg.