Csak Németországban került tiltólistára a Galaxy Tab 10.1

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleod2005
De itt láccik az internet és jobs bácsi hatalma, elõzõ hírnél amikor megemlítettem, hogy találkoztam mindkét masinával, és ugyan nem hasonlítanak, csak 5-én kezdtek el anyázni meg vakozni...

sharpshooter
Az a szerencse, hogy jól kiegészítitek egymást Komolytalannal, HMmel, z3d-vel, Ulkesh-sel, Solten-nel nagyjából minannyian azok vagytok, amiket írtál: fogalmatlan egybites cserepesnövények, de legalább elszórakoztatjátok a baromságaitokkal a többi olvasót.

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Sehogy, az egybites trollpillak gondoljak csak😊

Szerintuk meg a csomagolas es az ikonrendszer sem hasonlo, mondjuk bunko lennek, ha fogyatekossaguk miatt itelnem el oket.

A nemeteknek tiltva maradt, a jogkorrel volt gond, a Samsung jogtalan masolasa meg az szerencsetlen kepek utan is megallt, mivel csak cserepesnonyek gondoljak, hogy ket kep alapjan hoznak egy ilyen dontest.

http://gaborszantai.co.uk/

Meglepõdtél hogy nem csak nálunk korrupt a bíróság? Gondolj már bele milyen helyzetben vannak: olyan döntést hoznak amilyet akarnak, legfeljebb fellebbezhetsz, ha éppen van hová. De ha a feljebbviteli bíróság meg is semmisíti az alacsonyabb szintû döntését - mert mondjuk ilyen szinten kilóg a lóláb, mint ebben az ügyben - akkor se éri semmi retorzió a hibás (mondjuk ki: korrupt) döntést hozó bírót. Nemhogy sittre nem kerül, de még a prémiumját se csökkentik emiatt.
Szegényke nagyon buta, nem bírja felfogni.
Amugy hogy lehet egy iteletet meghozni egy kep alapjan? Foleg egy egesz foldreszre kihato iteletet? Meg hol vannak az iphone/pad-es emberek akik az terjesztik az iget? Itt valami nincs rendben, valami keszuloben van...

Majd ezzel a szöveggel fognak ismét az apple bíró elé járulni némethonban és ismét megnyerik a pert, de eztuán a bíróság kötelezi a Samsungot, hogy mostantól csak olyen ipadot gyárthat ami a dokumentumokban szerepel 😄DDDD
galaxy tab
kicsit átszabták meg átszinezték az almánál a tabot.
a bizonyítékok meghamisítását mint hamis tanuzást büntetik.

Nemigaz. Nemtudtad, hogy az apple-s srácok csak minõségit adnak ki a kezükbõl? Minden papír, dokumentum, terv elõtte átfolyik a dizájnerek keze alatt. A dizájnerek meg nézték, hogy fuck dekurvaronda ez az akármi, és megdizájnolták egy kicsit, hogy szebb legyen. Csakis ez történhetett.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

index megfelel? Idézem:
"Az idõzítés érdekes, mert egy napja jelent meg néhány fotó az Apple beadványáról. Eszerint a cég olyan fotókat adott be a bíróságra, melyek nem felelnek meg a valóságnak. Például szélesebbnek mutatják a Galaxy Tabot, mint amilyen, illetve a kezdõképernyõt is megváltoztatták, hogy jobban hasonlítson az iPadre."
Csak megérkezette a hír kb 6 nappal a hírérték után, SG.hu szeretlek 😄
Hát igen. Másolgathatod nyugodtan a lenti képsorozatot, amit nem mellesleg egy almás ember állított össze, attól még a tény tény marad. A bizonyítékot manipulálta a csodaalma, és az almahívõkön kívül a vak is látja, hogy ez kamuper. A tabletek mindegyike egy téglalap, egy érintõképernyõvel. Pont. Aki egy boltban nem tudja megkülönböztetni a két termélet, az pedig idióta. De bizonygasd csak az igazad, ha elégszer elmondod, talán meg tudsz gyõzni valakit.
Persze azt is tehetnéd, hogy elismered, hogy az alma (és te is) iszonyatosan eltúloztad ezt a sokszor hangoztatott szolgai másolás szöveget, meg a tóbbi marhaságot, hogy az alma után megy mindenki, meg róluk lop mindenki meg blabla. Akinek van egy kis esze, az elismeri az alma érdemeit (legalább is én elismerem) mert vannak érdemeik, ez tény. Azonban ez a fajta istenítés, amit te is mûvelsz... Kicsit túlzás.
Mielõtt visszaírod a cinikus szurkálódásaid egyikét, olvasd el még egyszer, amit írtam, és gondolkojldj el.

http://gaborszantai.co.uk/

Hihi...ne viccelj mar...tenyleg link kellene? Szerinted hogy lehet, hogy a benyujtott "osszehasonlito" kepen a Tab modositva van? Veletlenul,hmm? A biro meg..jo hogy nem akarta bezaratni a Samsungot...Azt hitte az egesz EU az ove? WTF?
-szemüvegnélküli 3D-s mosogatógép, frigó jöhet!

Na de az LG-t még betilthatják tévéstül monitorostól nem? 😞(

"Véletlenül" 😄 Az ilyen horderejû dokumentumokat valószinüleg nem nézte át vagy 10 ember meg 15 ügyvéd.. Véletlenek nem léteznek..
Solten
"A webwereld nevû holland IT-hírportál ugyanis rámutatott, hogy a benyújtott keresetben - véletlenül, vagy szándékosan - tévesen adták meg a Galaxy Tab 10.1 méreteit."

<#nevetes1> Veletlenul az Apple atfotosoppolta a Tab 10.1-et, veletlenul atmereteztek, atszineztek a keretet es veletlenul eltuntettek rola a Samsung feliratot... <#vigyor>

Saor Alba

Szerinted hogy lehet téves méretet mwgadni? Biztos forró vízben mosták ki a vonalzót és össze ment. Esetleg a diletáció okozta.
sharpshooter
"egyértelmûen bizonyítékot hamisított az Apple"

Errõl van valami linked? Sehol nem találok semmit.
Jobb lesz, ha találsz valamit, mielõtt az iBoy-ok kérdezik meg.

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

A dologban az az érdekes, hogy bár egyértelmûen bizonyítékot hamisított az Apple, mégsem ez alapján oldották fel a korlátozást, hanem mert a bíróságnak nem volt arra hatásköre, hogy EU szinten korlátozzon. Mondjuk én még életemben nem hallottam olyat, hogy egy bíró ne tudja hogy mi a hatásköre.
Mondtam h kamu az egész hír. Pár I-phonért és I-padért nem adnám el a lelkem ha bíró volnék. Néhány 3D-s FULL HD LCD-tv, Galaxy S2 telefon, Samu nooteboook..az már igen..
← ElőzőOldal 3 / 3