22427
A Wargaming új MMO játéka
-
#18498 Benne van, de külön játékmód. Tokeneket kell gyűjteni, hogy mehess tengeralattjáróval, amit ha jól rémlik ebben a módban lejátszott meccsért kapsz (persze az elsőért rendes hajóval kell menned és egyelőre T6 van csak). -
#18497 ja ,épp lejár a prém fiók meg se újítom
-
carp3tm0nster #18496 egyre messzebbre gurul a WG gyógyszere...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.07.07. 16:03:14 -
#18495 yuppiiii jön vissza a Kitakami , mindenki örömére: t10 cruiser,11km detection,low hp,low AA,low armor,cserébe smoke generator,40 torpedó,57 csomóval 15 km hatótáv,15k dam/torp :DD
mindenki erre vágyott :D -
nomiss #18494 sziasztok , tudom nem mindenkinek jött át submarine , de tudjátok hogy most akkor hogy vagy mikor lesznek bent ? -
carp3tm0nster #18493 Á, nem. Nincs HE spam, teljesen balanszolt...
-
Kotomicuki #18492 Sajnos, csak szökőévente hajlandó aranyat dobni, ezért nem érdemes azt választani! -
lonvard #18491 Belefutottam Graffal a 6-os Dunkerquebe. Ezt a hajót a Grafok ellen építették annak idején. Gyorsabb, nagyobb tűzerejű, jobb páncélzatú. Csatáztam már velük, semmi extrát nem nyújtottak, ám most igen. 29000 hp-ról robbantott fel egy sorozattal. Ilyet még semmi nem csinált ezzel a hajóval, 260 csata alatt. 6-os csatahajó. Beszarok.
-
Kotomicuki #18490 Egyik nap beszaggatott a játék és más ládát dobott, mint akartam, de 1000 arany volt benne, így megbocsájtón néztem az ügyletre.
A kérdésem az volna, mer' így már csak pl. 200 hiányzik egy "dönkerhez", hogy ez mennyire gyakori jelenség - mármint az aranyosztogató szerencseládika?! -
Darun #18489 Kb minden kilences és tizes nagy cirkálónak ilyen paraméterei vannak. -
lonvard #18488 Graf nekem 260 csata, 59,3-as %-os winrate, pillanatnyilag. :PP
De most véletlenül megpillantottam a 9-es prémium német Agirt. Bazmeg. Csak ennyit tudtam mondani. Cirkáló minősítésben 305-ös lövegek 9 csőben, 20 másodpercenként tüzel velük, emellett brutál páncélzat, torpedó (6km), sonar, gyógyító. Szerelmes lettem beléje. Ez a Graf nagytesója. -
#18487 üdv! van valahol esetleg valami táblázat ami részletezi az közelmúlti IFHE rework után mely hajókra érdemes kipontozni? vagy kapitány skilleket mire mit érdemes kirakni? viszonylag friss kiosztások érdekelnének,összehasonlítás képpen hogy nem csinálok e hülyeséget kapitány pont kiosztásnál. -
Rammsch31n #18486 what.the.fuck.
a graf-ra meg adtak nekem vmi 50%-os kupont, úgy csak 5ezer huf...
de kell a francnak xDDDD
de nézem, hogy ilyen 30ezerért is szalajtanak hajókat, hát az rohadtul nem magyar pénztárcára vannak szabva. -
Kotomicuki #18485 Nem, nem!
AZ a "legviccesebb", hogy a pénzért megvehető, indító csomag drágább, mint maga a Graf (pláne akciósan v. kuponnal) és még meg sem kapod érte a hajót! :) -
Rammsch31n #18484 az a legviccesebb, hogy a 8-as hajó utolsó 2 szintjéhez tényleg pénz kell xD
-
Kotomicuki #18483 Nem vesztesz sokat vele: semmi esély sincs teljesíteni a kiírásokat, mer' nagyon "toppon" van már a MM script is, hogy minden tereljen a bankkártya-használat felé! ;) -
Plata #18482 Nekem be sem jön dockyard,ezer évig pörög a töltés azt semmi. -
Rammsch31n #18481 jaja nekem is, de most már nem OFFolom a topic-ot tovább :D
mondjuk nekem a hajós felülete azért bonyolult.... még úgy is hogy most egyszerűsítettek rajta :D
-
Plata #18480 Az utolsó két akció elég melós,az előző is meg a mostani is.De volt sok laza tavaly.Rahedli T6-7-8 tankom lett ingyen. -
Rammsch31n #18479 ja, hát a WoT-hoz képest eléggé arcon csapás...... ott volt korábban azért jó pár olyan maraton, hogy mentél pár randomot és kész...
mondjuk többnyire már ott is ilyen napot-a-gép-előtt-töltöd maratonok vannak többnyire...
akkor itt nem ez van... marad a szén gyűjtés szépen-lassan :"D
-
Kotomicuki #18478 Igen, már maga a grind első szintjéről való továbblépéshez kelleni fog mindenféle ladik, mert vannak olyan műsorszámok, amiket csak velük játszva fog elfogadni a rendszer. +4 lehetősége van az első szinten a bizonyos, tier VI-os prémium járgányokkal rendelkezőknek.
Ha csak a "számok" lennének az ellenfelek, akkor sem biztos, hogy napi 1-2 óra játékkal tovább tudnál jutni a megfelelő időre - F2P-ként - , de így, hogy még külön "korlátozások" is vannak benne - ezt a részt pl. csak japán&amcsi rombolóval csinálhatod meg - , szinte biztos, hogy átlagos egyén nem fogja kihúzni a Tier VI-os prémium hajóig sem!
A Texas-nál volt utoljára olyan, hogy csak csatázz - mondjuk, az csak tier V-ös gép. Az olasz prémium tier V-ösnél volt egy kis mákom, de az sem volt még túl nehéz - igaz, csak a VI-ost sikerült összeszednem, a többit nem adta be, helyettük 2 db örök álcafestéssel lettem még gazdagabb.
Mint minden grind az utóbbi időben, ez is vastagon a pénzbehajtásra játszik - valaha nem így volt: ezért lehetett még nekem is pl. TOG II-m a wot-ban -> anno, "csak" játszanod kellett és nem lehetetlen ideig, még F2P-ként sem! -
Rammsch31n #18477 8-as a legnagyobb, tier5-ösből van sok... de akkor ez inkább felejtős... hajósból annyira nem vagyok profi :"D
talán a szenes szintig érdemes lenne elmennem, hogy abból vegyek prém hajót... :"D
szerk.: félreértettem... úgy értettem h tier1-et írod... de nem... hanem a grind 1. szintjéről....
nos akkor felejtős az egész :"D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.06.11. 17:13:37 -
Kotomicuki #18476 Nagyon!
Sőt, még megfelelő hajók is kellenek, ha az első szintről tovább óhajtasz lépni!
Nem egy tier V-ös, ahol "csak" az volt a feltétel, hogy 2 hétig, minden délutánod a wows előtt töltsd!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.06.11. 15:44:10 -
Rammsch31n #18475 ez a dockyard mennyire grindfest? -
asolyom #18474 Most majd a Grafot meg is lehet építeni. -
lonvard #18473 Kis kihagyás után mentem pár kört kageróval, graffal. Imádtam. Mentem pár kört Emile Bertinnel. Rosszul voltam, olyan szar. Hiába van 9 csöve, izületi gyulladásig tüzelek velük, és akkor összejön 9000 sebzés, cserébe egyetlen találattól benyelek 13000 sebzést. Hát én visszamegyek a guepardomba. Ezt a szerencsétlen kapitányt ide-oda képezgetem 3 hajó között, egyik se fekszik. Ráadásul az Emile jobb hajóteste az elbarmolja a külsejét a hajónak, mert ilyen hodály légvédelmi ütegeket telepít a főlövegek nem túl nagy tornyára, és tök bénán néz ki, ráadásul távcső nézetben belelóg a légvédelmi üteg csöve a képbe.
Vaskos véleményem szerint a könnyűcirkálók 5-ös szinntől fölfelé a legrosszabb konstrukciói a játéknak.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 21:10:24 -
#18472 Jah tényleg az research pont. Én amugy is várnék vele egy kicsit mert változtatni fogják hamarosan hogy mit ad -
Klusi86 #18471 Köszi a választ :) -
#18470 reserch böróban lehet reserch pontért megvenni
ahhoz hogy a bürót aktiválni tudd ahhoz meg kell 5 ágat ki kell húzni t10 ig -
Klusi86 #18469 Ott sem látom, csak sima upgradeket -
#18468 Ha nincs meg rá a küldetésed, akkor már csak armory ból szénért tudod megvenni -
Klusi86 #18467 Sziasztok, bocsi a láma kérdésért kicsit kerestem is vissza a fórumban, de nem találom: hogy lehet a legendary upgrade-t kifejleszteni pl yamatora? -
#18466 német BBk ujrahuzása mókás volt a Bismarck nál :D
-
carp3tm0nster #18465 "magyar CV-k" :D :D :D :D -
Darun #18464 Én azt hittem ez csak szülinapi vagy győzelemnapi event része. Nekem is gyanús volt, hogy nem volt ennyi pénzem. A héten kétszer játszottam, a 7 csatából egy győzelmet sikerült összehozni, szóval gyorsan le is töröltem a játékot. Fén év kihagyás után nem arról győzött meg a Wargaying, hogy vissza kéne térnem, hanem arról, hogy nagyon sokáig nem kéne elővennem ezt a játékot. A tengókat meg szinte biztos hogy bele fogják erőltetni a játékba, mivel már évek óta megy miatta a sirás. Meg hát lassan elfogynak a papirhajók is, a RB se mozgat meg túl sok embert... ezzel most nyernek egy kis időt. Lehet hogy ha bekerülnek a magyar CV-k, majd visszatérek egy kicsit. -
#18463 kivették a prémium felhasználtahó cuccukat,azaz a jobb javítás jobb repcsi jobb radar stb,és mostantól csak a jobbik van és az is ingyen. ami volt hajóidon raktárban stb azt automatikusan beváltotta és kaptál érte pénzt -
Kotomicuki #18462 Napi bejelentkezésért biztos, hogy ad egy beváltható vackot, amiért vagy szenet, vagy a tengeralattjárókat kapod meg az Armory megfelelő fülében, amivel aztán részt vehetsz a külön játékmódban.
Ha van esze a wg-nek, akkor nem ereszti össze ezeket a már most nagyon BB-ellenes fősodorral..., mán, ha vannak még távolabbi tervei ezzel a játékával (is). -
Plata #18461 Na ma felmentem,az első fura dolog amit észrevettem hogy van 15 milla pénzem,pedig csak pár milla volt mert vettem T8 hajót.
De tengeralattjárót nem tudom hogy kell szerezni,van tengeralattjáró csata de csak egy T6 DD-vel tudok menni rá.
Valami 500 coal-ért valami vackot exchange-ltem de tengeralattjáró akkor sincs. -
carp3tm0nster #18460 Egyáltalán nem kellene tengó ebbe a játékba. Így se sok értelme van már menni BB-vel, most meg hogy beraknak valamit ami ellen nem hogy esélyed sincs(homing torpedó, ami ráadásul citadelt lő???), még vissza sem tudsz lőni. -
Plata #18459 Mi a szösz.