World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végig vittem az ágat, de csak akkor veszem elő őket, ha acélt vagy ládát lehet velük szerezni, tehát kb évente kétszer. Szerintem a Fiji, Leander és a Danae jó azon az ágon. A többi harmatgyenge.
Nem sok pozitívumot lehet róluk mondani, kb annyit, hogy nagyon jól gyorsulnak, mert eleve rendelkeznek a Propulsion Modofication 2 fejlesztéssel (ezért nem is lehet rájuk felszerelni). Ellenben a fordulási körük is csak átlagos és a kormánylapátok cirkáló szinten viszonylag lassan téríthetőek ki még a Stearing Gears Modification 2-vel együtt is ilyen 7-8,6 másodperc. A Stearing Gears Modification 3-t nem érdemes felrakni rájuk mert az álca jobban kell nekik abból a slotból. A max sebességük nem kiemelkedő.
Páncélzat nagyon gyenge. Tier 9-10-ben valamit javít a túlélőképességükön a "super heal". Tier 8 felett a füst is nagyon helyzetfüggő a rengeteg radaros és nagy hatótávú szonáros miatt.
A tűzerő pocsék. Szar ballisztika. HE lőszer egyáltalán nincs. Az AP lövedék se ér sokat, hiába jobb a gyújtás késleltetése és a normalizáció, gyenge átütő erejű. Ha szögben van az ellenfél kb annyit ér hogy nem ricochetet lő, hanem non-penetrationt. De ideális esetben is a cirkálók nagy részét már nem lehet citadellázni velük 10 km felett (mindegy is mert efelett meg úgyis kifordulják). Rombolók ellen közelre jó a tűzerejük, illetve sziget mögül kempelve lehet zaklatni a BB-ket.
A légvédelmük átlagosnál kicsit jobb.
A torpedóik cirkáló szinten egész jók a tier 9-10 hajókon, főleg mert sok van rajtuk. Leginkább tájfunban veszi hasznát az ember vagy sziget mögül kigyorsítva a 3-4 km-re lévő célra.
Szerintem az amerikai CL mellett ez a másik leggyengébb cirkáló ág.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2020.01.20. 18:29:09
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.20. 17:49:13
Ami a hitelességét illeti: a szerző valóban autentikus a RÉSZLETEKBEN, de a cselekmény olyannyira a sokkolásról és a meghökkentésről akar szólni, hogy az már hitelteleníti.
Ehhez képest a játékba nem raktak be Dido-class-t. Hacsak nem a Leander az. Mindenesetre Leander nevű hajóval nem volt Dido-class cirkáló viszont az hasonlít rá legjobban. Valszeg az én Dido-m a Fiji lesz, szóval mindegy is! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.20. 12:49:25
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.20. 09:23:44
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.19. 22:38:25
Nem csak az OP van meg a képen látható 40%os "balfasz"... De látom te vagy a helyi "rosszjátékos" ombudsman...
"Én továbbra sem tudom, miért jobb "élvezettel" veszíteni, mint amatőrök miatt"
Erre most inkább nem mondok semmit...
És még mindig nem érted, hogy nem "szent winrate" van, hanem maximum szent agyvérzés az ilyen segghülyék miatt. Az hogy valaki egész meccsen az AB és IJ vonalakon hajókázik és 2 percenként lő egyet, amiből minden 3. talál és van átlag 20k sebzése.... na hát az nem tudom egyáltalán mi a fasznak játszik. Ugyanis mellette lehet, hogy van 11 (vagy akármennyi) játékos aki azért játssza a játékot amiért kitalálták. De van aki zsigerből bojkottálja a csapatjátékot mint az ilyenek akit belinkelt Gyuszopapa is.
Az, hogy valakinek mondjuk 50% a WR-je és csapatjátékot játszik, még nem jelenti azt, hogy "hadihajóval a kezükben jöttek a világra" vagy a játék "megszállotjai"...
Megint túlreagáltad a dolgot, mert senki nem mondott olyat, hogy "akkor hulljon a férgese és csak az OP játékosok" meg "a többiek meg menjenek ahova akarnak". Én személyesen csak a 40% WR-es és a hozzá hasonlóakra gondoltam (nyilvánvalóan mivel egy ilyen profil lett linkelve).
És igen, ezt a véleményemet fent is tartom! Akinek 40%-os a WR-je annak nem való a random! Az már nagyon gáz. De ezt nem csak én mondom, hanem a normális játékosok túlnyomó többsége. Itt ezen a fórumon egyedül merem ezt kimondani. Lehet, hogy a többiek leszarják a dolgot (vagy többségben vannak itt a 40% körüli játékosok, nem tudom). Menj fel egy másik fórumra (akár külföldire pl.), vagy nézz egy streamet (ahol átlag normál játékosok vannak), senki nem fog üdvözölni a véleményeddel.
És végül de nem utolsósorban igen, igazad van... Én elég nehezen viselem azt, hogy a hülyéknek ugyanannyi joguk van mint a "nem hülyéknek" (tág fogalom). De ezt nem csak a játékra tudom elmondani. A képzési részét leszarom... ha nem akarja ne tegye. De pont erre mondtam, hogy ott a co-op.
A WG csinálhatna inkább mondjuk egy B ligát, vagy 2. osztályt a 45-46% WR alatti emberkéknek. Ahonnan bárki fel tud jutni és le is tud oda esni. Külön 2. osztályú achivementekkel... Ott játszhatnának egymás ellen és meglátnák milyen amikor az egész csapat olyanokból áll mint ő. És akkor mindjárt lenne ráhatás...
A múltkor összefutottam egy Georgiaval; összesen volt kb. 150 csatája, és 11k átlag sebzése egy T9 csatahajóval. <#conf>#conf>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De viccet félre, a Tátra legalább a saját, neki való tier2-be kerül, nem úgy mint a szerencsétlen Vizibusz Unitisz, amelynek semmi helye T5-ben.
Mondjuk amikor előszőr írtak a fejlesztők a Viribus Unitis-ről, akkor még T4 volt. Emlékszem anno még azt is egy kicsit soknak gondoltam, de úgy voltam vele, hogy a 4x3db 305mm-es löveg majd kompenzál. A T5 viszont egy rossz vicc. Pláne, hogy gyakran jóval magasabb tierbe pakolja mazsolának.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
remélem torpedókat is raknak rá ha már a nevében ottvan 😄
akkor majd jöhet a super groxer kurfürst is az 510 esekkel 😄
meg az Enterprise csillaghajó,foton torpedókkal és phaser sorral,jean luc picard kapitány keze alatt 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.14. 22:22:59
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
viszont a speckó short-fused AP miatt kissebb a bounce szög, meg az overpen is kevés, szal a tűzgyujtás hiányát pótolja azzal hogy ledarálja a DD ket meg cirkálókat😊 Torpedó kb arra jó vele hogy valaki rádmászik akkor megvédd magad, meg broadside ra kényszeriteni az ellent 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Más:
Danae-val nem szabad rárohanni csatahajóra, torpedózási szándékkal. Bármilyen szögből nullára lövik egyetlen sorozattal kábé. Cirkálóra viszont lehet pusholni. Ez ilyen cirkálóvadász szerintem, mer azokat szakmányban lövöm ki. Már elveszett a csata, üldözik a két carriert, vidáman lődözik, free damage, és akkor egyszer csak megjelenek, és vége mindennek....na jó talán picit túloztam. 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szeretem benne, hogy gyors, jól forognak az ágyúk, egész sok repülőt le lehet szedni vele, nem félek vele egyedül maradni, mert 30 csomóval 4-es szinten el tud menekülni minden elől, ami nála erősebb. Hátránya a magas röppálya miatti lassabban célba érő lövedékek, és hogy nincs HE lőszer. Nyugtassatok meg, hogy leander-fiji magasságban azért már lesz HE.
Most nézek videókat: nincs HE. De viszont ez valami spéci AP lőszer, ami kompenzálja.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.11. 22:22:24
Én a mai nappal letöröltem a játékot, igy jó időre búcsút veszek a tengerektől. Nektek további jó szelet és jó vadászatot!

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Grat hozzá.
Ilyen szép sebzésre MO csak úgy ontaná a kreditet, kicsit keveslem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
De még ha nem is így történt, akkor is az ellenfél szinte úgy érezhette, hogy acél esőben hajózik, amikor lőttem. 😊
A legjobb találatom az volt amikor egy sziget mögül kibukkanó nekem az oldalát mutató amcsi csatahajóra 6km ről rásütöttem mind a 12 ágyút és az többszörös citadell után full HP-ról azonnal az óceán fenekére merült.
Ahh a régi szép idők... 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.01.07. 10:32:52
t6-ban W. Virginia meg a Warspite nagyon jó BBk. Fuso se rossz.
Ma is nekem jutott a carry :/ Pedig aztán nem vagyok egy "carryképes" player. De úgy látszik, ha nekem nem megy, akkor a csapatnak se... Sims-el csak akartam menni egy próbakört, mert még sosem mentem vele. Hát nem sült el valami hűdejól t9-es mm-ben... Konkrétan szénné lőttek 😄 Lyonnal meg még carryzni se tudtam 😄 Ez jut...
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2020.01.06. 22:55:48
"(most jópárat kidobált a santa container, többek közt nekem is). "
W.Virginia És piszok mód szeretem 😄
Most nézem, a füstöt lehet lecserélni rá. Hehe.Megnyugodtam, hogy nem csinálok szar ágat. 😊 Köszi srácok!
Ja egyébként elkezdtem a brit cirkálókat, mer Fiji jellegű cirkálóm még nem volt. Szóval a Fiji a cél.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.06. 18:32:10
Szóval 10% kapitány skill + 10% concealment system, kagerón tehát 5,4 km lehet az alap észlelhetőség?