22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Megvan az Émile. Hát a Duguay jobb a maga szintjén, szerintem. Imádom amikor 39-el dübörög, de nincs páncélja, és a lőtávja az nagyon közepes. A "nincs páncél-béna lőtáv" gyilkos kombináció, japánt ezért hagytam félbe. Jól forgó ágyúja van, nagy sebességgel száll a lövedék, jó célozni vele, de a páncélzat hiányát semmi nem tudja ellensúlyozni. Ez a hajó is arra van, hogy valaki örüljön annak, hogy citadellát adott neki. :D Pont az ilyen hajókat szoktam Graffal szétpofozni. Na de semmi baj, mivel gyors és jól manőverezik és szeretek vele lőni, azért nem rossz vele játszani, és ha megunom, megyek vissza a Duguayra. :P

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 22:37:15
  • lonvard
    citadella-mánia :D

• Count Adyn
    Tessék egy kis motivácio :D
  • lonvard
    Második csata, 58 k sebzés. Kettőből kétszer lettem top 1. Kezdek szerelmes lenni. Illetve nem is, már az vagyok. Uuu, mi lesz itt az Emilyvel. :) Ezt a Duguay-t megtartom szerintem.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:38:13
  • lonvard
    Duguay-Trouinon kezdtem, első csata 72 000 sebzés, tier 4. Micsoda egy kicseszettül jó hajó ez is a szintjén. Imádok ilyen kis szörnyekre bukkanni. Sajnos a tier 4 egy degenerált tier, tovább kell lépnem, de minenesetre amit itt töltök, az sem lesz unalmas, érzem. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:01:21
  • lonvard
    Visszatérek a franciákhoz. :P Azér azt a Mogadort meg kell csípni.

Az van, hogy a kapitányt nem a Guepardon képezem, hanem az 5-ös cirkáló Emily-Bertinen. Mer az hogy nincs meg a kamuflágos skillje, túl nagy hátrány a rombolóban ülve. Emily paraméterei tetszenek, szerintem 5-ös szinten a legjobb cirkáló lehet, de javítsatok ki. Szóval abban összeszedem a skilleket a kamóra, aztán megyek vissza a gepárdba.
  • lonvard
    Na hát ez szép volt. :) Graffal elkaptalak volna! :DD
  • Count Adyn
    Huh tegnap sikerült megdönteni a dmg rekordom xD Összerakott a a masik klános szakasszal aztan volt mészárlás xD Discordos beszélgetést közbe kár hogy nem mentem :)

Itt a Replay
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.17. 08:32:40
  • lonvard
    Na most tényleg miattam nyertünk. Ritkán van olyan, hogy ezt határozottan kijelenthetem. Persze ritka hülye társaság is kell ehhez. :D
    Szóval az egyik kedvenc játéktípusom, egy foglaló kör fenn, egy lenn, aki elfoglalja a másikét: győzött. Na most a társaság egésze egy csatahajó és egy cirkáló kivételével elindult jobbra. Én is. Mire ezt felfogtuk, hogy tényleg ez lesz, már a két árva hajó kétségbeesetten üzengetett, hogy baj van. Az ellenség hajóinak több mint a fele arra tartott, a mi oldalunk meg kényelmesen lövöldözve csorgott lefele a térképen a másik oldalt. Na erre én is fordulok, és és amíg el nem magyaráztam nekik, hogy ha elfoglalják a nagy zöld kört vége a játéknak, addig nem voltak hajlandóak fordulni. Ez persze beletelt némi időbe. Közben a másik oldal elveszett, egy cirkáló már foglalta is a kört. És akkor jöttem én, mint első forduló, mögöttem nem sokkal érkezett egy romboló, a komplett hajóraj meg percekre lemaradva. Irgalmatlan csata bontakozott ki, én meg a romboló tartottuk a frontot két cirkáló meg két csatahajó ellen, míg meg nem érkezett az erősítés. A hajó elpusztult, 45k sebzés, de a csata örökre beleégett az emlékezetembe. Az összes többi hőstettemmel együtt. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.16. 16:23:48
  • Toweliee
    Oks, úgy értettem, hogy külön kapitányod van.
  • lonvard
    Mire gondolsz? Nem Grafra van ráképezve a kapitány, hanem a Gneisére. Mer a cirkáló jellegű skillek jobban passzolnak a Gneiséhez mint a Bismarckhoz. Miután meglesz a másodlagos hatótávnövelés extrában, lehet visszaképzem Bismarckra.
  • Toweliee
    Miért képzel rá külön kapitányt?
  • lonvard
    Épp most volt egy sérülésokozásban és süllyedésekben gazdag köröm. Előtte túl hamar lett vége a csatának, de most bepótoltuk. Két hatosmagas csatába rakott bele,hát ilyenkor élmény a játék. Azon filózom, hogy mégis megkapja a kapitány a másodlagos fegyver hatótávot. 4,2-ről 5km-re növekedne. Elsőre ez lófasznak tűnik, de 6-os szinten ez azért nem annyira lófasz, és a Grafnak nagyon jó a másodlagos tüzérsége, relatíve gyakran lövöldözöm azzal is, és szeretném erősíteni a képességeit késharcban. Kiváncsi vagyok. Még kell 120k xp a kapitánynak, és akkor meglesz a második 4-es skillre a pont. Plusz jobban fog feküdni a Gneisével is a harc. Na csak leírtam.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.09. 13:58:40
  • Count Adyn
    Meg a régen minden jobb volt, nem volt ennyi elborult hajó mint manapság :)
  • lonvard
    Upswing benne van. Egyszerűen jobb csapattársakat egy hosszabb széria alatt.
  • Count Adyn
    111 :) a global WR je meg 49% a hajónak ezért fura :D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.08. 16:23:03
  • lonvard
    Menjél má'! Hány csatával van meg a 66%? :)
  • lonvard
    Na ez megnyugtat. Meg igazából az is, hogy ki veszi észre ezeket a kampányokat ugye. Annyira nincs propagálva, hogy mi fut éppen, én kábé soha nem ugrom ezekre. Lehet hiba, mer jóságoktól esem el, de egyszerűen ha nem tolják az orrom elé, nem megyek utána.

De Grasse-val tegnap összecsaptam végre. 1vs1, nyílt vízen, 10-12 km-ről, közel full hp-val mindketten. Nem volt olyan sima, mint egy jó kis nürnberg féle, aminél jól ül a sorozatom és kapja a citákat. Begyorsult és az első két sorozat a segge partját kapta el minimál sebzéssel. Utána korrigáltam, és már ültek a sorozatok, de utána se lőttem neki citát. Ettől függetlenül istenes pofonokat kapott. Nem volt képzett kapitánya, folyamatosan az oldalát fordította, szóval így semmi sansza nem lehetett, attól függött mi történik vele, hogy hogyan célzok. Ő leszedte a fél hp-mat, én meg nullára lőttem. Pontosabban célzok, nagyon sima ügy. Viszont ha képzettebb a kapitánya, akkor érezni, hogy meg lehet vele szenvedni.
  • Kotomicuki
    Az utolsó 2 szint csak dubiért kifejleszthető - összesen 3500-ért - , így nem kell félni, hogy olyan sokan fognak majd ilyennel evezni...
  • Count Adyn
    Sokan mondjak hogy nem tul acélos. Megtaláltad vele a közös hangot biztos:) Mint nekem a Nagato 66% WR el, isten tudja hogy :D
  • lonvard
    Egyébként teljesen jó a légvédelme is. Főleg hogy vadászgép is van hozzá. A torpedósokat szeretem összekuszálni a vadászokkal. jaj istenem, most mindenkinek Grafja lesz. :(( Hülye fejlesztők, ez a legópébb dolog a világon, tönkreteszitek a játékot!! Csak nekem maradjon meg! :D
  • lonvard
    Felháborító, hogy pont ezt a hajót tukmálják a közönségnek. Úgy szeretem, amikor csak én vagyok Graf, aztán most el fogják árasztani a Grafok a 6-os szintet! Remélem erős a tévhit, hogy pocsék hajó. Lassú, kevés ágyú, pontatlan, a 8-as csatahajó oldalról belövi. Ja és lassú! :-D Igen igen! Mindenki menjen szépen csak az Odinra. Azt se tudom mi az, de biztos jó.
  • Count Adyn
    ez e :)
  • lonvard
    Ööö, lefordítanád? :)
  • Count Adyn
    Yay kövi dockyard Graf Spee és Odin lesz kifizethető :D
  • lonvard
    A játék legbénább veresége lett belőle. :D Fél csapat életben maradt, ellenség elfoglalta mind a három kört, én visszafoglaltam egyet (tehát ismét hős voltam), de mire kettőt pislogtam, vége lett az egésznek. 22 k sebzés. Az ellenség 80%-a életben maradt. 1-et én lőttem ki persze. Orosz cirkáló volt. Kergetett engem meg egy csatahajót. Kezdett átmenni viccbe, ekkor megfordultam, és két sorozattal elintéztem. Aztán mentem kört foglalni, addigra derült ki, hogy a komplett csapat hátra húzódva puffogtat. Mire beértem körbe és foglaltam, vége a csatának.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 18:28:19
  • lonvard
    Kezdődik egy 6 magas csata, és nincs graf a túloltalt. Ezt tuti hozzuk! Majd írom mi lett. :D
  • lonvard
    Akkor most mindenkivel szeretném tudatni a száraz tényeket:

Graf Spee:

214 csata
    57,94 winrate
    33427 átlagsebzés

Utóbbi időben 4,73%-al nőtt a winrate, és 1638-al az átlagsebzés. És ezt most bekereteztetem. Mert van az életemben olyan terület, ahol fejlődöm.

update: most volt egy 3 citadellás csatám, úgy kezdtem, hogy 25 000 sebzés egy VII-es cirkálónak (valami scscscscsizé a neve, olyasmi mint a schwanhorst, csak nem az). Na jó aztán legyalultak minket. Az én szárnyam elveszett, a fél hajóraj engem üldözött. Plusz repülőgépek. Azé a Pjotrba az utolsó pillanatba beleengedtem két torpedót. 63 k sebzés. Életem csatája volt. Amilyenből naponta van kettő. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 18:09:37
  • lonvard
    Aha, sejtettem, hogy reménytelen. Csak felizgattál! :D
  • Count Adyn
    Már sehol event-es hajó volt anno :)
  • Caliph
    most nem rémlik épp hol lehet beszerezni,nézz körül a játékban is a szénért és acélért vehető hajók között
  • Caliph
    nem kb,hanem az :D max pontos kapitánnyal nincs ellenfél,persze egyedül nehéz vinni a csatát,meg ha van cv is ami spottol akkor meg tudja keseríteni az életed,de 3-5 kill meg kell legyen vele csatánként :D vagy jó sok torp hit :D
  • lonvard
    Ja most nézem, olyan rejtőzése van mint a mutsukinak, csak nem 70 hanem 47 másodpercenként lövi a torpedót. Na ez vásárlás lesz, kell a kagerós kapitányomnak egy ilyen szörny. :D

update: nem lehet megvenni, vagy mi

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 12:30:39
  • Count Adyn
    Ezt nézd meg akkor :) leg OP-b dd a játékban kb :D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.07. 11:45:51
  • lonvard
    Új szerelmem van, gyerekek. Úgy hívják: Nicholas. Sajnos fiú. :D Francia kalandot befejezem, mivel a Mogadorig nem fogok eljutni, a Guepardnál meg nem érzem akkora extrának a reload boostert, mivel pár másodpercig tart. Ez túl nagy ár azért, hogy se légvédelem, se füst. Pl. kagerónál nem zavar ugyanezek hiánya, mivel baromi jól rejtőzik, és a torpedó booster mindent megér. De ugye a Guepardnak a rejtőzése is rossz, ráadásul a kapitányom is csak 7 skilles még rá, szóval nincs meg az álca skill. Amiért mégis hasznosnak ítélem a francia rombolókkal való kokettálásomat, hogy megtanultam velük tüzelni. Van nekem tartalékban egy Nicholas, amivel nem szerettem játszani, mivel torpedóerős rombolókhoz voltam szokva, és Nicholassal is kétségbeesetten igyekeztem torpedózni, és nem ment ugye. Na de most a Guepard után beleülni egy gyors, tűzerős, jó légvédelmű, jó álcájú, füsttel rendelkező, ráadásul valami egyszerre 12 torpedóval harcolni képes (oké két oldalra és rövid távra, de akkor is egy félisten) hajóval, amibe ráadásul 10 skilles kapitány van - hát egy megváltás. Első csatám, 33 000 légvédelmi sebzés, 12 repülőt lőttem ki, 22 000 sebzés csak ágyúval, és rengeteg harc. Nem tudtam az ellenség közelébe kerülni, most azt élveztem, ahogy a carrier próbál elintézni, de nem sikerül neki. Nyugtassatok meg, hogy a későbbi amerikai rombolók is ilyen baszottjók lesznek.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 11:16:43
  • Count Adyn
    Big OOF :D
  • lonvard
    Heh, egyelőre nem fekszik a Guepard nekem. Onnan tudom, hogy nem fekszik, hogy izzadtságszagú vele a játék, és nem érzem magam istennek. Kageró torpedó boosterje szerintem sokkal opébb, mint ennek a hajónak a pár másodperces reload boosterje. Meg hát nem olyan képzett a kapitányom, nincs meg az álcázó skill, így 70%-osnak érzem az upgradeltségét, míg kagerónál azért közel 100. 5-ös szinten valszeg erősebb a jaguar, mint hatoson a guepard. Ja, és kicsit lomha is. Azé' persze vannak epic jelenetek vele is, pl. egy szerencsétlen orosz csatahajó felém tartott, ágyúi 90 fokban párbajoztak valami csatahajóval. Keresztbe álltam kényelmesen, és elborítottam találatokkal. Eleinte nem akart velem foglalkozni, de miután 3 helyen lángolt, és egyszerűen ki se látott a találatoktól, kénytelen volt. Nagy nehezen eleresztett egy sorozatot, nem talált, én meg elárasztottam, végül úgy döntött, hogy menekülés. Nem jutott messzire. Na erre kiváló a guepard.
  • lonvard
    Fú jaguárral volt egy 98 000 sebzéses köröm. Nap első csatája, 200% xp, plusz kaptam egy bónusz napot, plusz zászlók. 6800 xp, 1300 xp free. Így kell kezdeni a napot, látjátok. Ez a nagybetűs ÉLET. Ezekért a jutalmakért élek. :D Egy kis játék még, aztán egy nagy rendezkedés, este pedig elutazom a Microtech bolygóra. De ez már off.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.01. 08:48:58
  • Caliph
  • carp3tm0nster
    Kedvenc részem:"Did not even left the spawn!"

Lecserélhető bármelyik orosz sosemvolt csodára.
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.04.28. 17:32:43