22408
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22170 Csak operations-ban játszom,abban most T11-el is lehet menni,kivétel sub,sajnos. -
#22169 az a bb legalább a szintjéhez képest jó. sajnos full nerfelték az sc,meg igazából semmit nem adnak már én is egyre kevesebbet tolom,nem is értem miért farmoltam ezt az eventet is,ha kiszedem a maradék kontikat megint pihenni fog karácsonyig sztem,max heti pár csata
a játékosbázis nagyon bénga,én se vagyok pro,de tegnap is,t10 csata,én francia t8 cirkával vagyok ami távolról tűzgyújtós,,mondja a bismi hogy push ...menjünk,aztán kiderül h t10 dd meg sub is van azon az oldalon ,meg szemből pushol az ellen schlieffen is,mondom itt nem terem babér,futás....semmi reakció,bemegy,széttorpedózzák,aztán ugat hogy neki nem segít senki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.12. 11:39:18 -
Plata #22168 Hát 45-ből nem sok jó lett.
-
Plata #22167 Köszi.
T8 cruiser,nem érzem hogy nagyon kellene.
Nekem sajnos kevés hajóm van,már rég elfogytak. -
#22166 én az sct választottam,esett 9k dubi,lazo,meg leone hajók,egy kis szén,minimális acél meg a sallang. és még ki tudok venni 10 sct-csak elfogyott a hajó ,szal event passt kell tolnom -
Plata #22165 A mostani évfordulós eventen szerintetek megéri ki venni 6250 tokenért a 8-as cruisert?
Vagy inkább vegyek belőle ki sok superkonténert? -
Plata #22164 Hülye printscreen már woT-ban sem megy. -
Plata #22163 Köszi,de nem pont erre gondoltam,abban reménykedtem hogy a WoWs-ban a Wot-hoz hasonlóan van egy gomb ami megmutatja a replay menüt.
De akkor tévedtem,de nem értem a WoWs játék újabb mint a WoT akkor miért vacakabb a replay nála? -
#22162 google ,kb 3 sec volt rákeresni :P -
Plata #22161 Ez a hülye játék már megint szivat.
Mentem brawl-t Thromp-al,nagyon jól sikerült,a mi csapatunkban volt egy divízió meg én és egy másik random játékos,az ellenséges csapatban meg 2 divizió ugyanabból a klánból.Azt hittem megszívjuk és bukjuk a csatát.Erre nyertünk.
Első lettem xp-ben,csináltam is képeket,majd kiléptem játékból,keresem a képeket és semmi.
Már máskor is csinálta a játék,csak tudnám mi a szarért.
UI:Replay-ben hol tudom megnézni hogy milyen gombokkal lehet tekerni vagy gyorsítani? -
#22160 Grindelem az Exxes vonalat,egyelőre yorktownnál járok...egyre jobban bejön a support szerep,ha nem idióták a csapattársak rohadtul jól össze lehet dolgozni velük,dobsz egy kis füstit nekik,és nem restek megköszönni...egy akizukit mentettem meg egy marcautól,hogy füstöt dobtam neki,szegény francia nem tudott már hova menni,simán kilötte a füstből az aki...alapból sztem bukta lett volna szegény akinak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 17:11:16 -
#22159 ezek az ágyúk már alapból rajta vannak minden cvn,csak eddig másodlagosként működtek,olyan 5 km hatótáv körül. most átrakták őket irányíthatóra,és megtolták a hatótávot 16 km környékére. kivétel persze a német cvk,amiket fel lehetett húzni 10km hatótávtra,és mint a németeknek általában,nagyon hatékony másodlagos arzenállal bírtak
chkalovon is van 8x2 130mm ágyú. De pl vegyük a Nakhimovot is,azon konkrétan a smolensk ágyúi vannak,csak ugye eddig le volt butítva. sajna teszten sem a német sem a ruszki cv nem volt kipróbálható,csak a brit,a japó és az amcsi. -
Plata #22158 Remélem Chaklov kap ugyanennyi ágyút,meg pár cirkálórakétát. :D -
#22157 vége igen -
Plata #22156 Ki volt az az állat aki ennyi ágyút rakott egy cv-re?
Már vége teszt szervernek nem? -
#22155 na Trenlass nemrég dobott egy vidit,a Midway ágyúit sokat használta,látható hogy op mint állat
-
#22154 eltűntek a hajóim :D
legalábbis a portban nem látom a listát,de tech treeről ki lehet választani,és úgy megvannak :D
szerk: relog megoldotta :)
enyhe szívbaj jött rám :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 19:40:28 -
#22153 a másik még ami feltűnt,hogy amikor átvált travel módból támadó módra,szinte egy helyben képes hatalmas fordulókat tenni a repcsi,a fordulás csak akkor lassul le , ha már a tényleges célzó módba jutsz,ahol pl szűkül a sáv a torpikál. mindjárt keresek vidit hogy lásd,de a lényeg,hogy kb meg lehet csinálni minden cv-vel azt,ami eddig a FDR különlegessége volt.még jó hogy nem dobtam ki rá 30k acélt.
pl. 3:40től ha nem időzíti,látható milyen durva manőverekre képes a repcsi,amig nem lép be a támadás utsó szakaszába..
-
#22152 kivi leszek az új rendszerben hogy fog működni az ap rakétás megoldás...ugye ap rakéta halálos pl nakhinovra ha oldalba kapod,szal így simán átrepülsz a teljes ellen csapat felett veszteség nélkül,hogy aztán a nakhit visszarakétázd a kikötőbe. nem beszélve arról hogy támadás közben spottolod is a snipereknek,szal ha ki akar fordulni téged,akkor egy yama vagy satsuma simán oldalba küldheti
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 14:10:36 -
#22151 igen,tegnap néztem én is,nem is találtam a játékban kikapcsolási lehetőséget,google meg valami fáljszerkesztést dobott ki amivel kikapcsolható. nekem is megvolt az utsó 30 csata,irja a dátumot,meg a hajót is amivel mentél -
#22150 igen...nagyon durva a lőtáv,sorozatlövő,és a sebzés is jó..sztem ezt nerfelni kell,mert ddnek nincs esélye. ha automatán volt,sokkal butábbnak tűnt. kár hogy nem lehetett(vagy nem vettem észre) training csatát menni,ott szivesen teszteltem volna mit hogy,mint élesben
Szal összeségében durvák az ágyúk dd szempontjából,és ugye ilyenkor te irányítod a hajót is,szóval simán ki lehet menőverezni a torpikat is,hacsak nem közvetlen közelről tolja fel a propellerbe :D -
pajer_csaba #22149 Ha már ágyúk, kinek hogy tetszettek az irányítható lőtornyos CV-k? Könnyebb volt így védeni a hajót a DD-ktől? -
pajer_csaba #22148 Ó, én már akkor bugra gyanakodtam, amikor Plata először írta. :D -
#22147 A játék mappába automatikusan ment (legalábbis nálam) 30 replayt. Töltsd fel egy fájlmegosztóra a replay file-t és meg tudjuk nézni. -
#22146 Az csak a Lestánál lesz. Egyenlőre... hálistennek. -
Plata #22145 Nekem sajna ki van kapcsolva,csak képet szoktam csinálni.De majd megkeresem beállításokban,csak a végén meg lesz vagy 20 giga replay. XD -
#22144 az biza ágyú,sőt találtam képet ahol még repcsije is van :D
-
#22143 jó de az 0,olyan lehet,de 34 nem :) ha már sebzel,annyit nem lehet sehogy,amennyi tudásunk jelenleg van a játékmechanikát illetően. chkalov sklp bomber 7500 max sebzése van,he bomba,ebből hogy lesz 34? :D még ha torp protectiont találsz is,akkor is párszáznak kéne lennie. aztán persze lehet bug,addig nem tudunk dönteni sajna amig nincs vidi :D
érdemes bekapcsolni az automatikus vidi mentést,aztán visszanézheted bármikor. asszem 30 csatát tart meg,aztán a kövivel törli a legrégebbit -
Plata #22142 Az a két valami az ágyúja,vagy az a torpedóvető?
Vagy az arra van hogy kürtőskalácsot süssenek rajta? :D -
pajer_csaba #22141 Amellett, hogy tökre igazat adok neked, a 34-es sebzéshez azért annyit hozzáfűznék, hogy tényleg van esélye az ilyesminek. Nekem volt már full salvós 0 sebzésem 9 löveggel (mellé ment, beletört vagy lepattant). Illetve nem is olyan régen volt ugye egy hiba a halhatatlan 0 hp-s hajókkal is. -
Plata #22140 Nézd lehet hogy sebzés jelző rossz,de az első sebzésem az 34 volt,ennyi volt kiírva.
Van fent 12 modom,lehet be kavar,de szerintem nem az lehet a baj.
Csak operationsban játszom,mert az élvezhető valamennyire,de van hogy szinte nulla sebzés mert csupa nem sebző találatom van,több torpedo protection mi a szart lőttem bombával mint ágyúval. -
#22139 de legalább jönnek az új francia subok is :D elég betegen néznek ki :D
-
#22138 ilyenkor jó lenne egy vidi,mert általában a user nézi be a dolgokat :D 34et sehogy nem sebezhet semmi :D nem bántani akarlak,ne értsd félre,de a hőbörgés 90 százaléka benézés. :p
-
pajer_csaba #22137 Mindig, minden egyes major változtatás előtt jó előre jelezve van a WG felé, hogy "ebbű baj lesz more". És a WG mindig, minden egyes alkalommal teljes nemtörődömséggel sétál bele a f*szerdőbe, majd őszinte csodálkozással néz körbe, hogy nahát itt meg mi történt, s közben a Tisztelt Játékosközönség szíves elnézését kéri az előre nem látott(!) problémákért illetve türelmét azok megoldásáig. Ami általában egy nerf-balanszt jelent. Így megy ez. -
Plata #22136 Elkezdték elkúrni a CV-ket,ma már a Malta is fura lett meg Chkalov,ezekkel játszottam.
Chkalov-al Operations-ban 34-et sebeztem egy T8 BB-be,úgy hogy telibe kaptam.
Skip bomberrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 17:30:39 -
pajer_csaba #22135 A Shinano eredetileg a harmadik Yamato-osztályú csatahajónak épült, de a hajótest befejezése után repülőgép-hordozónak építették át. Elkészültekor a legjobban páncélozott és legjobban védett repülőgép-hordozónak számított. Ironikus, hogy a japán hadvezetés mégsem szánt neki semmilyen más szerepet, minthogy repülőgépeket szállítson egyik szigetről a másikra - harci bevetése nemhogy nem jutott eszükbe, de kifejezetten ki is zárták ennek a lehetőségét. Mondjuk ez sokat nem változtatott a hajó sorsán: az első próbajáraton egy amerikai tengeralattjáró észrevette és két torpedóval elsüllyesztette, a még rajta dolgozó hajógyári munkásokkal együtt.
kieg.: ja, most látom, az Archerfish lesz az új amcsi tengo, az, amelyik elsüllyesztette a Shinano-t... So funny WG...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.08.05. 20:52:52 -
#22134 itt a lista pontosan,meg hogy mit tudnak majd. ez még persze változhat
Shinano,ap pattogós bombázókkal,torpedóssal,és taktika he bombázóval,füstfüggönnyel. Tehát a support vonalat fogja erősíteni,ahogy amcsi párja,az Essex
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.05. 18:18:28 -
Plata #22133 Láttam jön két új hajó is, T10 japán supercarrier vagy mi a szösz meg T10 amcsi tengó.
Láttam reklámozni, a legnagyobb japán carrier ami épült talán, valami shinano vagy mi a szösz.
Meg archerfish tengeralattjáró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.05. 16:09:49 -
pajer_csaba #22132 Német cirkálók be like "Nem vak ez a ló, csak bátor!" XD -
#22131 két vidi az új mechanikákról,hajó AA és CV szemszögből a teszt szeróról