22914

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22674
-
Plata #22673 Napi első csata,cumi.
A csapat több mint a fele egyből meghalt.
Második,az meg már b+. XD
Shinano-val rá megyek japó cruiserre,ap bombázóval,első hullámban három over pen. XD
Másodikban három citadella. :O
Ok hogy operations,de akkor is mi a fsz volt ez? :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.12. 11:19:15 -
Plata #22672 Kamikaze medálhoz az kell hogy nálad nagyobb tierű tankot ölj meg ütközéssel.
De ma beléptem hogy lefényképezzem a kamikazet,de kaptam ajándékot,WoT-ban 15-ödik évforduló van.
Jó tier 6 de ez van. :D WoT-ban bénák a jutalmak.
Ez pedig a kamikaze.
Volt egy időszak amikor mást sem csináltam csak light tankkal vadásztam erre az őcsire. XD
Mert úgy az igazi ha egy light tankkal szerzed meg.
Volt idő mikor abszolút nem érdekelt a játék és csak könnyű tankokkal marhultam.
Nekem az jó kikapcsolódás volt hogy amerikai T8 light tankkal T10 tankokra vadásztam.
Úgy volt felcuccolva és skillezve,a csúcs az volt amikor városi pályán T62 medet rammoltam és megöltem és túléltem kb fél hp-val.
Pedig vagy háromszor olyan nehéz. -
van flag hozzá,hogy ram esetén 50 százalékkal kevesebb damot kapsz,persze ez lehet az ellen hajóján is rajta. nem ajánlott itt rammolni,mert rohadt sok hp buksz,max akkor ha nyerésre állsz,mert ha egyszerre haltok,az nyer akinek több pontja van...
vagy ketten maradtok egy ellen,akkor is lehet rammolni,mert bebiztosítod a győzelmet a túlélő csapattárssal
és van acsi is ha túlélsz egy rammolást,Die Hard a neve :D -
én amúgy napi 5 csatát megyek,mindegy hogy sikerül,de azt most tartom. így lehet behúzni a tokent,az amcsi ddt. 2 nap múlva indul a operation új szakasza,abban tolom le a napi 5 csatát,az ad hozzá a dockyardhoz is ezt azt szerencsére.
aztán amikor az megvan,akkor a dockyard maradékára fókuszálok,szintén napi 5 csatával, vasárnap estére már megvolt a dockyard szakasz,a narrativ kapány szakasza,szal tegnap ma meg holnap csak a napi 5 csatát kell tolnom,az coopban gyorsan megvan. mondjuk a dockyard első része viszonylag könnyű volt,lesz ez még húzósabb is később :D
szal így jelenleg megmarad az ép elmém is ,az az 5 csata kibirható :D -
Plata #22669 Tankos játékban én is sokszor szoktam rammolni mert ott lehet, kedvenc medálom a kamikaze. Ami jelzi hogy enyhén lökött vagyok. XD
Tegnap hegyről mint egy őrült Olasz prém nehéz tankkal két közepest tapostam el. Velem volt a lendület meg az Irányított ütközés skill.
Ami kB minden tankomon ott van. :D
De hajós játékban szinte soha mert tudom hogy valószínűleg úgysem élem túl.
Volt már hogy CV-vel rammoltam hogy csapattársam mentsem. De kB minden kétszázadik csatámmban jut eszembe.
Tegnap eventen meg többször is volt hogy csapattársam rammoltam és meghalt. -
elhiszem,küzdős nagyon,és ugye minél több minden van meg,annál több csillagot kapsz,és annál gyorsabban van meg a progress... -
Plata #22667 Nekem még nincs kész,nem sokat mentem,de ma zsinórban négy cumi.
Az azért nagyon pocsék érzés.
Megvan az ötödik is,épp csak elkezdődött,az egyik hülye egyből meghalt,ketten nagyon gyorsan és értelmetlenül haltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.11. 19:28:14 -
yepp,sajna folyamatos probléma. szerencsére letudtam az első szakaszt,két nap és aktiválódik a kövi,meg a dockyard első szakasz is megvan,szal most két napig csak a napi 5 csatát kell menni,az meg coopban gyorsan megvan,ddvel berongyolok,torpizok amit látok,ebbe kb bele is halok,mehet a kövi csata...általában 1-2 hajót magammal viszek,a társak lehet nem boldogok,de ez csak coop,szinte nincs tétje :P -
Plata #22665 Basszus,próbáltam menni két csatát eventen,irtó szar volt mind a kettő.
Még mindig nem értik mi a lényeg.
A másodiknál szó szerint otthagytak minket a szarban és elhúztak oda ahova a hajóknak be kell érkeznie.
Ott vártak minket a célban.
Persze nem értük el.
Az a két idióta aki túlélte az még a legvégén is csak állt a térkép szélén. -
BBbe se mindegy ,mert németet sose fogsz átütni vele,míg egy papírabb pl franciát már simán. ha nincs sebzés akkor vasgy lepattant,vagy shatter,azaz széttört a lövedék mert nem birta átütni a páncélt
ja és a pattogós bombázónak elég jó a manőverező képessége ,szal lehet ilyen fordulós támadást is csinálni vele mint ebben a videóban 3:50nél
-
Plata #22663 Nekem oldalról BB-be valami süket dumával semmit nem sebzett,már nem emlékszem mi volt,de nulla sebzés mind talált és mittomén mi volt a kifogás.
Cruiserbe meg nagyot sebzett.
-
hát igen,ap pattogós csak akkor hatásos ha oldalról kapod el vele az ellent,ellenkező esetben lepattan. továbbá a legnyobb pen az első pattanás után van,azzal BBt is lehet citázni,a többi pattanással csökken a pen,a végén már csak könnyű cirkát üt be....hátránya h első pattanáshoz közel kell menni,szal buksz repcsit
kevés repcsi,azok is low tier,cserébe gyorsan generálódnak újak. mivel yamato a hull,erős a páncél,szal lehet vele agresszíven előre menni,meg ott a füst is ha gond van -
Plata #22661 Még csak egy operationsban voltam,tetszik,a füstös bombázó jó,gyorsan újra töltődik.
Ap-s pattogó bomba vagy nem sebez semmit vagy nagyot sebez,8-as szintű repcsik vannak,a torpedós gyenge. -
én nem láttam benne fantáziát,de elég jó cvnek tartják. neked tapasztalat? -
Plata #22659 Megvettem shinano-t vagy shimano-t vagy valami síkagyú sistergős japán CV-t. XD
Meg lett az acél. -
Plata #22658 Ma yorktown-al rankeden ketten is megköszönték a segítségem. -
Plata #22657 Kár,az a legjobb.
Tudok játszani subbal. -
még nem néztem,de volt róla szó h visszahozzák,és sokáig bent is lesz.. akkor valamelyik következő patchben
szerk: rákerestem,14.8ban jön vissza egészen év végéig,az akkor a szeptembertől
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.10. 10:18:55 -
Plata #22655 Nincs asszimetrikus.
Vagy nem vettem észre? -
én még nem próbáltam,most az eventet tolom,napi 5 meccs az új operationben, már megvan a progress,a napi 5 csatával megvan a cq johhnyhoz is a progress,meg halad a dockyard is,de az lassabban. holnap majd arra fekszem rá,hogy meglegyen az első szint,azt majs assimetricben cv vel,asszem visszarakták az assit
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.09. 22:29:29 -
Plata #22653 De a másodlagos bugos. :D
Ha jólemlékszem a T8 amcsinak talán 9 kilóméter a lőtávolsága,de már a 17-20 kilóméterre levő hajókat is úgy jelőli mintha tudnék rá lőni. -
annyi változott h most már manuálisan lőhetsz a másodlagosokkal,meg a repcsiknek 10km csökkentették a hajó észlelését meg még pár apróságot -
Plata #22651 Igen játszottam Cv rework teszten.Ott minden más volt mint most,.bááár valami most is változott.
Mentem a füstös CV-vel rankedet és megváltozott.Még a HUD is más.
Vagy hogy a szárba híjják. -
úgy lassú a cv,hogy a repcsik nagyon lassúak,és minden csapás után rohadt sokat kell várni mire újra támadhatsz(25 sec)
cserébe masszívak a repcsik,sok is van belőle,nagyot is sebeznek
nézz videókat róla mit tudnak.
és továbbra is vedd figyelembe,hogy a cv reworkön változik a dolog,a lassú támadásból gyorsabb lesz,cserébe nem lesz már olyan op
ilyen most,a cv rework teszten meg emlékeim szerint próbáltad
-
Plata #22649 Hát akkor japó,nem szeretem a lassú CV-t.
Ezért szeretem az amcsi füstöst,azon nincs unatkozás,fixen van rajta két raj mindig. -
mindkettő op egy dög,az amcsi rohadt lassú,sok idő két támadás között,nagyot üt,erős repcsik sok hpval,csak az AA flaket nem bírják. viszont az elmúlt cv rework teszten nem teljesített a kezeim alatt jól,szal a reworkig használható,utánna pont azt veszik el tőle sztem,amiért erős volt..
shinano ap pattogós bombákkal durca,még bb t is lehet citázni vele.yamato testen cv deck kb,cserébe a háború végén készült,így low tier repcsik vannak csak...
az a gond h a rework mindent is átír majd,ami most op cv az lehet használhatatlan lesz utánna.
fdr kicsit uncsi a lassú játékmenet miatt
ezek tükrében válassz :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.09. 12:38:18 -
Plata #22647 Kb 800 steel kell és tudok venni egy hajót,az kb 2 nap.
CV-t szeretnék.
Azt hiszem.
Csak nem tudom amcsi vagy japcsi,amcsim már van T11 és T8,de prém nincs,japcsi meg egyse. -
most számolgatom,h akár 50k steel is behúzható ebben az 5 hónapban. 32k a tokenekért ha mind beváltod steelre,az event pass 6k(fizetőssel),a dockyardból is esik 4k,szeptemberbena decade at sea event alatt is jöhet 2k a shupershipek után,a karácsonyi event alatt is jön 2k ha megvannak a supershipek, plusz egy rakás szuperkonti is szerezhető,ami 1százalékkal dob 1500 steelt :D jó mondjuk ehhez már mák kell,akkor legyen 40 k biztos steel,4k ha megvan az összes supership,a többi talán kategória :P
-
Plata #22645 Nekem ma az egyik csatában nagyon beadta,cruisert is bb-t is lőttem ki vele oldalról megsorozva. -
amúgy nagyon jó ez a lungabunga hajó,másodlagosra húzva ,300 k dam fölött is lehet hozni vele,de 200-250 simán meglehet. ha dd van hatótávban a másodlagosokat ráirányítom,a főágyúkkal csak a cirkákra lövök,szerencsére német kistier,papír az egész az elejétől a végéig....viszont a főágyúk,bár sok van,azért hozzák az úgynevezett ökörhugyozás jelleget pontosság tekintetében :P -
yepp,már második napja megy az event,és még mindig vannak akiknek fingjuk sincs mit kéne,solóznak,aztán a túlerő leveri őket mert berongyol közéjük,aztán meg sír h no support...az elején direkt leírom h nem rohanjanak,északról jön sok hajó,torpis cirkák és egy rakás dd,ne menjenek közel,de mintha a falnak...a npc hajók csak akkor mennek,ha bent vagy a körön,ha nem akkor megáll és befüstöli magát,meg a botok ritkán lőnek rájuk szerencsére. többnyire abba halnak meg h a csapattársat akarja megtorpizni aki ott megy a szállító mellett,a csapattárs kikerüli de a szállító az egyenesen belesétál
-
Plata #22642 Na pont azt akartam ajánlani,de lekéstem.
Ma két csatát mentem vele,az egyikben egyedül maradtam a végén a másikban ketten maradtunk,az elsőt sajnos buktuk,egyedül anyni ellen nem tudtam védeni,de én túléltem,a másodiknál egy hajót megtudtunk védeni.
Nagyon hülyék a csapattársak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.08. 19:04:15 -
ok,lungundrom is vagy mi a rák jóféle,másodlagosra húzva negyed milla sebzés. és legalább tanulnak a playerek ,és csak 1 npc hajónak kell beérnie szerencséer
-
oké,lazo lesz a nyerő,vagy más op cirka
-
-
az orosz lazo prém cirka is jó lehet,de most nézem h megvan nekem a lungudum vagy mi a rettenet,felhúzom másodlagosra és kipróbálom,elvileg működhet :p -
na az új operation már jól kezdődik,a playereknek fingja sincs mit hogy,az első csatában buktuk a 3 libertyt,a fél csapattal egyetemben :p öröm lesz kifarmolni a csillagokat :D
btw sok a bot,és nehéz megvédeni az npc hajókat ... ez így kínszenvedés lesz...német másodlagos bbket nem lehet bevinni,szal igyekszem megfejteni mi lehet a jó erre,valami ütős cirka,talán a fiji,vagy a prém belfast...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.07. 16:37:23 -
a prém kaptánynak nincs hülye szövege,cserébe igencsak jó skilljei. Történelmi kapitányok,a legtöbb nemzetnek van. pl a német jut most eszembe,a Günter Lütjens,ami ha elértél asszem 100 darab másodlagos találatot,akkor aktiválódik a fő skillje,és gyorsabb és pontosabb lesz a másodlagos lövegeid. vagy a japó yamamoto isiroku,ha kraknet csinálsz,kapsz egy erős healt és rohadtul lerövidül a töltési idő...párszor megcsináltam yamatoval,poén tizenpár másodpercenként lőne azokkal a baszó ágyúkkal :P
emelett van egy rakás másik aprobb skilljük..a legtöbb kapi megvan nekem,de pl a libertados hiányzik,azt ki szeretném venni,annak hasonló a skillje a némethez,ha elérsz 175 másodlagos találatot,akkor 22 százalékkal gyorsabban töltenek a másodlagosok...mondanom sem kell ez libertadon mekkor OP dolog...és 175 másodlagos találtot elérni egy másodlagos BB vel,aminek amúgyis ütősek a másodlagosai,nem túl nehéz feladat
csak ezt a kapit úgy kapod meg,ha kiraksz egy kollekciót,pár hónapja lehetett behúzni a ládáit,de valamiért nem vettem észre vagy nem volt idő játszani,aztán most lesz lehetőség megint megszerezni ezeket a ládákat,amik a kollekció darabjait dobják
persze lehet ládát venni,de sajnáltam rá az aranyat,vagy a szenet,most talán küldikkel vagy nemtom valahogy lehet majd szerezni. ha hazaérek és aktiválódik a mai patch,kiderül
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.07. 09:46:23 -
Plata #22635 Acél jólenne.
Még prém kapitány.
Olyanom nincs.
Kellene egy olyan agyhalott kapitány mint ami a német subban van.
A hülye szövegétől poén játszani vele.
Acélos hajó még nincs, de rankedtől kikészülök.
Múlthéten zsinórban volt vagy 15 vesztes csatám.