World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A free xp-t igazából bármire fel lehet használni, abból is lehet T9/10-es hajót venni, de akár kaptiány képzésre is forditható. Én mondjuk next tier hajót pont nem húznék ki belőle, akkor már inkább a modulok fejlesztése. Meg aztán egy SC nem hinném hogy ér annyit, hogy akár valós pénzt, akár több ezer xp-t/szenet/macskakulát elverjen rá az ember. Főleg most, hogy havonta amúgy is kapunk egyet, még csatázni sem kell érte, elég ha elinditod a játékot. Az már csak hab a tortán, ha valami fos signal esik a SC-ből.
Pont egy mi a szösszel futottam ösze,amiről beszéltünk hogy be kerül de nem lesz credit szorzós.
Ki lőttem három sorozatból,ugyanis ment neki a citadella.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 20:41:33
Azt hittem hogy mittomén lőj ki x hajót meg egyebet is kell mellette csinálni.
egyikkel 5k base xpt,a másikkal 20kt kell elérni,5-10 tier hajókkal
van rá pár napod
ha megvan kapsz pár spec zászlót camot illetve bekerülsz automatán a sorsolásba,ha mindkét küldi megvan 2x esélyed van
a nyeremény 6x egész éves prém
10 x t9 hajós konti
10 x t8 hajós konti
worldofwarships.eu , itt vannak mindig a fontos hirek,meg is jelöli IMPORTANT cimkével
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mikor kezdődik az event?
Van kb 30k szenem,de lehet csak 25k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 13:26:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vagy,megveszed a napolit 35ezer forintért,és úgy is lehet t10es hajód :)
vagy kuponnal olyan 200k szénért is tudsz venni 10es hajót..
Az amcsi ágon T9 BB megvan az Iowa.Nem tudom mennyi xp kellene T10-hez de sejtem hogy a 320k xp elég lenne.
Ha tévedek akkor ez van.
Bár viszont pénzem nem lenne meg a T10 hajóhoz.Asszem.
Kár hogy évfordulós eventen csak T10 hajóval lehet menni.
de mint korábban irtam,ami most bekerül Missouri ,ahhoz nem jár az extra kredit kereset,szal ha csak azért vennéd meg Plata,akkor ne tedd.
Akinem megvan az kap hozzá egy állandó küldit ami extra kreditet ad a csatához,nekünk igy marad meg a szorzó
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.31. 12:24:46
Egyébként azt mondtátok a Missouri be kerül aranyért a bótba,de nekem nincs bent.
de a többinél kapsz értelmes dolgot is,szenet,flaget kreditet,lucknál meg csak pár flaget.
Én is mindig szenes kontit nyitok mindegyikre,szénért jó kis hajók vannak,és ha véletlen ebből nyitsz sct,elvileg nagyobb az esély nagyobb mennyiségű szénre,vagy akár 1500 acélra is mert az is resource.
nekem persze nincs szerencsém,ebben sem,a havi sc is 25 spec signalt adott... ,ahogy az elmúlt 3 -4 sc is amit nyitottam :D
Szerintem nem éri meg try to luck-ra menni, mert, főleg, ha klánba vagy, akkor az alapanyaggal biztos, hogy lesz egy idő után hajód, míg a szerencsétlenséggel sokkal tovább tart egy VIII-as prém'hajóhoz valót összekaparni. Normális zászlók meg úgyis az event-ekből esnek.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Kb mekkora esélyem van a szuperkonténerre,ha az xp-ért vehető konténernél a Try to luck opciót választom?
Pár napja próbálgatom,de szerintem még semmi jó nem jött belőle.
(A Csatahajó-s részletre írom, csak nem jeleníti meg nekem, hogy kinek válaszolok. Ahogy képet sem tudok berakni. valaki tudja az okát? :( )
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.07.25. 22:38:03
Csak a pénz lehúzás, a játékosok meg le vannak sz@rva.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy az a film se volt semmi, amikor a hajó már tatix-állományú veteránjai a léhűtő ifjoncokkal megállítják az idegenek invázióját a Föld ellen.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De asszem a csatahajóban is az volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.22. 12:08:33
Alabama-val voltam és csapattársam Missouri volt,tetszett a hajó,ketten olyan szépen átvágtunk öt vagy hat ellenségen.
Nagyon élveztem azt a csatát,9-es DD-ket és cruisereket meg egy csatahajót is kilőttünk.
Viszont,a mostani bekerüléssel ez a kredit szorzó változik,és akkora szorzó kerül rá,mint más t9 prém hajókra.
Szóval ha csak azért vennétek most meg,mert nagyobb a kredit szorzó,akkor ne tegyétek.
Akiknek már megvan,azoknak is leveszik a kredit szorzót,DE elvileg kapnak egy combat missiont a hajóhoz,ami emelt kredit szorzót ad ahhoz a csatához,amit a MO val mész. a combat küldi megmarad az idők végezetéig,és bármennyiszer teljesíthető.
mivel azonban a waggayingről van szó,meglátjuk mennyire sikerül ezt is eltolni..én nem szeretek grindelni egy játékot,de emlékszem hogy ezt heteken át toltam csak hogy meglegyen a free xp erre a hajóra...kb azóta sem grindeltem ki semmi mást,se dockyard hajókat,ez bőven elég volt. csak azért tartom,ha kredit hiány lépne fel,akkor pár kör és ismét van pár milla kredit ...
meglátjuk mennyire marad meg,de rohadt ideges lennék ha nagy income nerfet kapna....
Én sem vagyok nagy játékos mégis jól tudok célozni,egy két csata elég hogy ki ismerjem a hajóm.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.16. 02:10:32
Tanulságos videó, de azért nem ez az általános, max az 1. pont.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.13. 12:19:47
Jah és a csata kezdéseként úgy kicsaptam DD-t a ködből mint a szart.<#vigyor>#vigyor>
A torpik közt meg elszlalomoztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 19:03:21
Nem tom mé,de szeretem,ugyanúgy mint az amcsi BB-t aminek elfelejtettem a nevét.
Alabama?
T7 hajóm csak 3 prém van,Lazo vagy mi az ördög,meg a leírhatatlan nevű lengyel,aminek valami b betűs neve van.<#vigyor>#vigyor>
Nagyon sokáig nem játszottam,sima T7 hajóm sem igazán van,a japán DD van csak.
Viszont az amerikai Cruiser ás BB ág tetszik.Cruiser most lett 6-os a BB meg 9-es.
Na és persze az angol ág is nagyon tetszik.
Abból van egy t5 cruiser meg BB.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 10:15:08
Csak egy csatát mentem,mert ebben a melegben nincs sok kedvem.
Ranked csatában négy hajót lőttem ki.Két DD egy cruiser 1 BB.
Iszonyúan jól tudja kerülni a torpedókat,két DD két irányból küldött rám egyszerre egy nagy csomagot,a BB meg lőtt közben,de kikerültem torpedókat,a sok szarból 1-et kaptam be,az egyik DD-t azonnal kilőttem egyetlen sortűzzel,a másodikat a másodlagos ágyúk szarrá lőtték és már csak kegyelemlövés kellett neki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.09. 23:05:18
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Orosz cv: egy drop,a raj összes gépe egyszerre támad...a vidiből amit láttam,elég op nak néz ki...micsoda meglepetés :D