22410
A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #19448 Pedig nagyon fun, a CA-k és a DD-k torpedó-spammerek, a BB-k ágyúi pedig talán a legerősebbek a játékban és remek ívben szállnak (mondjuk cserébe olyan a szórásuk, hogy spontán autofellálod magad...). A CV ágról, mint az alább is látható, nem tudok érdemben nyilatkozni, az eddigi pár csatám alapján tisztes iparosmunkának tűnik, a régi CV rendszerben a japán ág kifejezetten erős volt vadászokban és torpedóvetőkben. De ez még a rework és vagy 1000 nerf előtt volt. -
Plata #19447 Én nem is haladok vele,nincs japcsi hajóm,csak DD. -
pajer_csaba #19446 Mondtam már, hogy mennyire utálom az olyan küldiket, amiknek a teljesítése totál random módon történik? 4 napja csinálom a Battle of Middway küldit. A feladat: 1., japán BB, CA vagy DD-vel szedjél le 140 repcsit vagy spottolj hajókat (a kettő összeadódik); vagy 2., japán CV-vel szedj le 70 repcsit vagy spottolj hajókat.
Na most, mivel CV-vel az is 3 csatba és egy youtube-os oktatóvideóba került, hogy rájöjjek, hogyan droppolod a célpontra a szeretetcsomagot, azthidzem érthető, hogy a #1-es opciót választottam. És természetesen co-opban, hogy azért ne dögöljek meg az első 3 percben.
Most tartok 118 repcsi/spotnál, közben megcsináltam két másik Mizós küldit, felhúztam a Fubukimat Akatsukira co-opos xp-ből, a North Carolinámat meg co-opos free xp-ből Iowa-ra. Szal' ja, szerintem ez a legszivatósabb küldi ebben a kampányban.
Amúgy valaki el tudja nekem mondani, hogy CV-vel hogyan vadászol le enemy gépeket? Mmint a patrol opción kívül. A régi CV mechanikban még volt vadász század, azt nagyon élveztem. (Egy TierVI-os Ryújo-m van, at the moment.) -
carp3tm0nster #19445 ezt a stílust kb el is hiszem... -
pajer_csaba #19444 Zászló kellett volna, erre kiesett a Missouri. LoL. -
#19443 Annyi tuti, hogy az én legendary Yamato-m rosszabb mint a Musashi-m LUL A shell grouping az legendary... de hogy nem oda csapódnak a lövedékek ahová célzok az tuti. Az én Yamato-m el van átkozva :)
Pár napja pont megint "rápróbáltam". 140 körüli kilőtt lövedék, 27 találat vagy valami ilyesmi. 2 meccs után fel is adtam. Majd rögtön utána egy North Carolina, kétszer annyi találat ugyanannyi kilőtt lövedékkel.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2021.09.02. 19:34:04 -
Darun #19442 Ne keverjük az RNG-t a MM-el, még akkor se, ha mindkettőt ugyanolyan fosnak gondoljuk.
Az előző Ranked szezonban valami botrányosan rossz WR statom volt és nem akartam elhinni, hogy ha randomban átlagos játékos vagyok és Rankeden se a végen végzek, akkor ennyire borzalmasan szar nyerési arányom kell hogy legyen. Aztán csata után elkezdtem nézegetni a játékosok statjait és... konkrétan emlékszem egy csatára, ahol a társak ilyen 2-300 csatás, 45% körüli WR-es játékosok voltak, az ellenfélnél meg volt 2 játékos aki 50% alatt volt (ők se sokkal) és egy játékosnak volt 1000-nél kevesebb csatája. Magyarul: kettőnknek kellett volna kompenzálni öt noob játékost. Azért Rankeden ez elég nehéz. Ez egy konkrét eset volt, de nagyon csúnya lose-ok után meg szoktam nézni, még is honnan szalajtották a csapatot és kb hasonló eredmények jönnek ki. Megjegyzem, amikor nyerünk, akkor nem szoktam nézegetni, de valószinű akkor forditott a helyzet. Egy csata alapján egyébként sem lehet reálisan megitélni egy játékos tudását, lehet valaki úgy jár mint a gyerek a lenti videóban, hogy spottra kerül, egy salvo azt szevasz. A csapat csak annyit lát, hogy ez a gyökér már meg is halt, pedig még el se kezdődött a csata. Holott csak annyi történt, hogy a BB-nek beadta az RNG, lőtt 2-3 citet és csókolom.
Ettől függetlenül tényleg lehet személyes "pech faktor" is, nekem 53% körül van a WR-em, a legeredményesebb magyar klán egyik tisztjének kb olyan a statja, mint az enyém, neki még is 50% alatt volt, amikor találkoztam vele (azóta már felhúzta, ez talán 2 éve is van már) De azt nem hiszem el, hogy túl sok olyan játékos lenne, akinek átlagos statja van és 45% alatti nyerésije.
Itt jegyezném meg, hogy apám is folyton panaszkodik, hogy milyen kretén csapatokba kerül, de nem véletlen piroska ő sem (ő még főleg a WoT-al bohóckodik)
Ami a csata közbeni RNG-t illeti, normális csataszám mellett kb ennek is 50%-ra kell kijönnie, vagyis ha tudsz célozni, akkor a szóródási meg minden egyéb tényezőt is figyelembe véve arányosan nem fogsz többet misselni, mit ahányszor betalálsz.
A játék igy is tanulható. Csak sokan nem is veszik rá a fáradtságot. A ló sem manából van, és általában a teljesitménye is mérhető. És a WoT-os kamo (kamu?) értékhez képest azért a WoWs elég konkrétan tartalmazza a spot range-eket, lőtávokat, stb. Szóval a WoT-nál mindenképpen számolhatóbb. Amikor én elkezdtem hajózni, egyszerre kezdtem el húzni az összes ágat (akkor még nem volt nehéz, mert volt japó meg amcsi és csókolom) pont azért, hogy minden hajót megismerjek, amivel csatában is összekerülhetek. Én pl BB-s/CA-s játékos voltam, de rámentem a hordozókra és a rombolókra is, hogy tudjam hogy kell ellenük harcolni. Közben meg megtanultam velük is játszani. Most ugyanez van a subokkal. Még ha nem is olvasol utána, azért a tech tree nézegetés, meg gyakorló csaták is bőven jók arra, hogy új dolgokat tanulj.
És még egy fontos dolog a végére. Akinek nem fontos hogy minden nap játszhasson a játékkal, de szeretne minél több hajót kipróbálni, annak ott a PTS, ami most már nem is csak hétvégére van nyitva, hanem több napra. Ott tényleg büntetlenül ki lehet próbálni szinte mindent. Akinek meg nem az a fontos, hogy a stattal villogjon, annak végképp erősen ajánlott, az élmény kb ugyanaz és kapsz egy csomó erőforrást, hogy tényleg kipróbálhass egy csomó dolgot. -
#19441 ha jön bármi úgy,akkor lesz alternatív módja is a megszerzésnek a random bundle mellett(gondolom itt majd lehetetlenhez hasonló kampány küldik lesznek,szűk határidőkkel :D )
a jövőben közzéteszik a random bundle és hasonló szarok esélyeit.
Missourit elkúrtuk de sokat tanultunk belőle,akiknek megvolt azoknak 20 ról 30 százalékra toljuk meg a pénzszerző szorzót a combat küldiben.
summer sale,ezt is elkúrtuk de majd figyelünk,és refund lehetősége adott
pegi változás,mert a randombundle szinte olyan mint a szerencsejáték,és kisgyerekeknek ez káros,már hozzáadtuk a jogi tételek a játékhoz igy mostantól mossuk kezeink,de a szerencsejáték marad mert jó pénz
visszajelzések: nyugi meghalgatunk mindenkit,de továbbra is leszarjuk,ha sok a rinya akkor változtatunk valamit mint a petronál zaónál és pl az fdrnél,ami semmire nincs hatással,de legalább leirhatjuk hogy buffoltunk/nerfeltünk
anyahajók: sok pénz és időt beleöltünk ezért nem vesszük ki bebebeeee. de hallgatunk a rinyáitokra és látjuk hogy van hova fejlődni,pl a cv spotting rendszerrel,de még nem találtunk rá jó megoldást,de ne aggódjon senki,nemsokára jönnek az orosz cvk,amiket úgy lenerfelünk,hogy egyedül fél szemmel és kézzel is megnyered a csatát 12 hajó ellen. ja és jönnek a support cv-k is,hogy még jobban szopassuk a népet.
fejlesztjük ám az élményt tovább,ha az orosz cvk és a subok még nem tolta fel a vérnyomásod,jönnek a történelmi és fikción alapuló dolgok,pl az újdonság a konvoj kiséret,ami fun lesz ám. alig van hp a védendő hajónak,mutatja az ellenségnek az útvonalát is,igy biztos könnyű lesz megvédeni őket. ja páncélt se rakunk rá,hogy kellőképpen balanszolva legyen szegény támadó csapat.
remélem majd a védők élvezni fogják
térképek: kicsit lelassult a térkép gyártás,talán 3 éve nem jött új map,de legalább a csapat igy tudott dolgozni a grafikán ami kb az egyetlen ami tényleg jó ebben a fosban...de ne aggódjatok,jövőre jön egy rakás új élvezetes map,hogy ne csak a régi jól ismert szigetek csúcsán tudjatok fennakadni a semmiben.
jelenleg a cv rework miatt az ai is egy rakás szar lett,ezen is dolgozunk,hogy a bot egy csapással ki tudjon szedni a kis prémium ddből az első percben coopban és operationben is. have fun ! igy lehetővé válik régi operationok visszahozása is
tudjuk hogy még sokminden más is érdekel titeket,lesznek új hajók,amik igérjük nem lézerágyúkkal és cirkálórakétákkal jönnek(csak a ruszkik) lesznek fejlesztés a ranked csatákban is mert tudjuk hogy szeretitek a dupla cv-s rankedet subokkal
tudjuk hogy elkúrtuk a cc-t is,de már készül a terv,amivel minden fasza lesz,a régi cck visszatérnek és kezet lábat csókolnak nekünk,igy leglaább egy évig megint leszarhatjuk az észrevételeiket.
a devblogokban videókban betekintést engedünk merre kívánunk haladni a játékkal,az mindegty ki mit szól,úgyse változtatunk.
fasza lesz a kommunikáció is,ha jól viselkedtek karácsonykor kisorsoljuk dasha bugyiját de csakis random bundleban!
jobban törekszünk az átláthatóságra is hogy miért kellett a torpedó célzási hibát 2 javitással javitani amig a cv repcsi veszteségét szinte fél órán belül megoldottuk(mer a cv szeretjük,a sunyi ddket meg neeeeeem :D )
minden fasza lesz továbbra is,de légyszi ne anyázz minket ha valami félremegy,lehet szépen is kérni,sőt könyörögni is,akkor jobban meghalljuk. sőt ha nyaliztok egy kicsit azt se bánjuk lehet hamarabb bekerül amit szeretnétek. természetesen random bundleben.
de a legjobb ha csendben utaltok.
kb ennyi röviden
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.02. 17:57:55 -
pajer_csaba #19440 Szerintem nem feltétlenül az RNG létével van gond (a klánháború említésétől a hideg kirázott), hanem azzal, ahogyan be van állítva. Emellett én úgy vettem észre, hogy sok esetben minden az RNG-re van fogva, mintha csak egyetlen RNG létezne a játékban (mind fölött...), holott sok olyan zavaró dolog is van, ami lehet, hogy egy szimpla programkód ("script", ahogy kotoncuki szokta írni... <3 ), és az aktivál egyes esetekben RNG-t. Ami viszont megkérdőjelezi például a játékos kiosztás sorsolásának "randomitását", ezáltal az itt használatos RNG balansz-szerepét is. Innen úgy tűnik, hogy biztos van egy szelektálás az RNG mögött, csupán a mértékn érdemes (vagy érdemtelen...) vitatkozni, a'la "script", azaz minden előre le van zsírozva, és az RNG csak dísznek van, vagy csak egy lehelletnyi ráhatás, és mindenről az RNG-god dönt. De ez még mindig csak a csapatok kiosztása. (És részemről, mint amúgy bölcsész csávótól, erősen spekulatív fejtegetés is, kéretik akként is kezelni!)
A lövések RNG-je megint más terület - ott pl simán lehet sokkal szabadabb kezet adni az RNG-nek, de én speciel nem csodálkoznék, ha ott is lenne egy előzetes osztás, hogy mondjuk 3x4-es lövegkiosztásnál, a 12 lövedékből csak 5-re rak rá még RNG-t a játék (ergo a többi 7 lövedék 100%, hogy mellé megy), hogy mennyi és hogyan találjon közülük ténylegesen is.
Azt, hogy az RNG teljes hiánya ennyire lerontaná a meccsek balanszát, kicsit kétlem. Biztos, hogy azonnal megnőnének a különbségek, de mivel így viszont már tanulható lesz a játék, bárki, aki rászán egy kis időt, pro szintre kerülhet és végül pro-k állnának szemben pro-kkal, a "rosszakat" meg leginkább az új játékosok jelentenék, akik még nem ismerik a kötelező kombókat és célterületeket, mint szinte minden pvp-játékban, ami viszont gyakorlással és egy 140 gombos gémeregérrel kiküszöbölhető lesz bárkinek. Nem állítom, hogy ez jobb lenne, de azt se, hogy olyan rettenetesen siralmas, mint amit Te mondasz. -
#19439 de ha igy lenne,akkor már fél kézzel össze lehetne rakni egy matchmakinget ami wr,vagy pr -vagy akármilyen más szám,ami a játékos skilljét hivatott tükrözni-alapján sorolná a csatákat és kb veled egy szintű playerekkel rakna össze :) Rng valamilyen szinten igy is kell. -
pajer_csaba #19438 Nincs türelmem ekkora angol nyelvű szöveget végig böngészni, de a nagy részéből az jött le, hogy "igen, tudjuk, hogy sok mindennel baj van, hiszen mi csináltuk, de ne aggódjatok, >>>balanszolni<<< fogjuk, na akkor hogy fogtok majd sírni..." -
#19437 Olvasni való: Link -
Darun #19436 Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy ha nem lenne RNG, akkor a jó játékosok nyerési aránya 95% felett, a rosszaké 10% alatt lenne!? Az RNG-re többek között azért van szükség, hogy ez valamennyire kiegyenlitődjön. A prok közül igy is nagyon sok el van szállva magától meg a statjától, mi lenne akkor, ha folyton csak nyernének? Akkor tényleg már az eldöntené a meccset, hogy melyik oldalra rakja be a legmagasabb WR-es játékost. Akinek meg nem tetszik az RNG, annak ajánlom a hodito.hu-t. Vagy a klánháborút, Ikariamot vagy a többi hasonló játékot, (az elsőben egészen biztos nincs, de ha jól rémlik a többi is nélkülözi az RNG-t és teljes mértékben számolható játékok) -
#19435 hopes and dreams :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.02. 15:14:36 -
pajer_csaba #19434 Álom az álomban. -
carp3tm0nster #19433 ez qrvajó!
WG response to CC -
pajer_csaba #19432 Hát na, azt hiszem többször is említettem már, hogy ebben a játékban nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban. :-) -
#19431 +1 -
Darun #19430 Nyilván könnyebb a játékra fogni, hogy meg van scriptelve, mint belátni a bénaságot. -
Kotomicuki #19429 A valóságban, de ez egy wg-termék, így az "RNG-t" nyugodtan a két játékos tudása fölé helyezheted.
Igaz, különbséget kell tenni az eleve autisták és a script által degenerálttá tett játékosok között, ami a "játékban" elég nehéz tud lenni, főleg a magas lovon ülőknek. -
Darun #19428 Ha egy lovas játékban nem értesz a lovakhoz, az elég nagy probléma.
A BB 1v1 nagyrészt a két játékos tudásán, kisebb részben az RNG-n múlik. -
Plata #19427 Az Edinburgh lőtávja 15 kilóméter,a torpedója meg 8-10km,annyi az én BB-mnek is van.Plusz a lőtávja 20 kilóméter,Edinburgh még a lőtávolságán kívül volt mikor kicsaptam.Na és mellesleg a hajóm is gyorsabb mint az Edinburgh.
Edi 32.5km/h Const 33.3km/h.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.01. 20:27:48 -
pajer_csaba #19426 Akkor megtorpedózza, nekem mind1, nem értek a lovakhoz. Csak azt tudom, hogy BB-vel minden 1v1 szívás, kivéve, ha BB vs BB, mert az 50-50%. -
Darun #19425 Mondjuk az Edin pont nem égette volna le. -
Plata #19424 Akkor jó,ha kilenc napot néz akkor nem gond,már akkor értem skane-t is.Ugyanis küldetések miatt valamelyik nap mentem jó pár Co-op afk csatát.
Mivel a csapat úgyis nyer így be mentem és adtam a hajóknak egy automata utvonalat és kész.
CV-vel nem is szoktam rendes csatába menni,mert nem szeretem.
Bétában jó volt,most vacak.Duke of York és Alabama nem volt bot csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.01. 10:32:33 -
#19423 Azért nem passzol úgymond, mert a stat oldalon az utolsó kilenc napot egybe vette és azt mutatta.
A PR-ről meg itt van két kép. Ilyen-olyan formulák.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lényege: Ha a PR értéked a szerver többi játékosaihoz mérten alacsony, gyenge, akkor bizony valamit még tanulni, gyakorlolni kell, hogy ez az érték legalább átlagos legyen. A Jó játékosoké mind a sebzés, mind a PR értékben magasabban van az átlagnál.
Ha kevés sebzést osztottál ki, nem voltál hasznára a csapatodnak, így alacsonyabb a PR értéked is. A nyerési érték az trükkösebb dolog. Ha egyedül játszol, vagyis nem szakaszban, úgy nehezebb ezt befolyásolni. Nem lehetetlen, de sokkal lassabb folyamat. Sokkal egyszerűbb szakaszban menni és jól szerepelni rendszeresen. Így hamarosan az adott hajónak is emelkedni fog a WR értéke és elkezd a szerver nyerő csapatokba besorsolni. Ha meg nem, a szakasz kisegít és így is nyerhettek. Ezzel együtt nő a PR értéked is.
Ezekhez a legfontosabb megtanulni az adott hajótípussal játszani. Térkép ismeret, hajóval helyezkedés, csoportban mozgás, támadás, stb. Ide nagyon sok minden bele tartozik. Érdemes videókat nézegetni. Szinte minden hajó típusnak van sajátossága, amit érdemes megtanulni, mert a nélkül nem leszel hasznára a csapatodnak.
Ha mégis szar csapatba tesz -gyakori dolog - akkor is, ha jól tudod használni a hajódat, magas lesz a csata végén a sebzésed és a PR értéked is. A WR-meg az ilyen dolog.
Egyik hajótípussal sem könnyű jól játszani. Mindegyiknek van valami rossz, negatív tulajdonsága, ami miatt hátrányban van. Szerintem az előnyeit kell erősíteni és kihasználni, így jó eredmények jöhetnek random csatában is.
Sajnos azt mindenki tapasztalta, hogy ebben a játékban is sokszor beavatkozik valamilyen formában a szerver. Gondolom, nem véletlenül nem lett E-sport azóta sem. Ezt vagy elfogadja a játékos, vagy tovább lép és más játékot keres. Most az agresszív pénzbehajtós rendszerről nem is beszélek. Azzal tele van a sajtó.
Inkább csak a játékról írok.
Továbbra is azt javaslom, hogy T5-T6 szinten maradva kellene gyakorolnod, tanulnod a játék működését. Míg a statisztikád azt nem jelzi, hogy elérted a legalább átlagos játékos szintjét.
Az sem mindegy, milyen hajótípussal gyakorolsz. Nem megy mindenkinek minden hajó osztály. Azt kell megnézni, hogy melyikkel van a legjobb eredményed és melyik szórakoztat leginkább. Ezeket össze kell hozni közös nevezőre és ezzel a típussal gyakorolni. Átlagos szintet mindegyikkel el lehet lassan érni, de van olyan, akinek nem megy jobban egy-egy osztály. Van ilyen. Nekem sem megy. Azokat el kell engedni és olyannal menni, amivel jó statot tudsz felmutatni. Így vagy hasznos random csapatban is. Ranked-ről, klán csatáról nem is beszélve.
Nekem is sok munkába, gyakorlásba került, míg kihoztam átlagosra azokat a típusokat, amikben gyenge vagyok. Közben fel kellett ismernem, hogy melyik ágban vagyok a leghatékonyabb.
Mielőtt bárki belekötne, hogy az az ág könnyű, meg megy magától is. megjegyezném, hogy a szerver a játékos bázisa alapján állítja be a PR értéket és a többi stat mutatót is.
Amúgy mindenki tud vele játszani valahogyan. Jól játszani vele ugyanolyan nehéz, mint más hajó osztályokkal. Sok tanulást, gyakorlást igényel ez a típus is. Itt is meg kell tanulni a többi típus sajátosságait, hogy tudjunk más játékosok fejével is gondolkodni. Térkép ismeret, taktika, bejáratott romboló útvonalak, folyamatos ellenőrzése a térképen a csata alakulásának, rombolók számának és helyzetének folyamatos figyelemmel kísérése. Csapat mozgásának követése, segítése, szükséges helyeken felderítés, légifedezet. Még hosszan sorolhatnám, de ez csak untatna téged. Más típusú készségek kellenek hozzá, mint a többi hajóosztályokhoz.
Amit fontos még megjegyezzek: A CV egyetlen másik játékosnak sem a személyi felderítője, sem pedig a testőre. Ugyan olyan játékos, mint a többi. Jó esetben egyedül van oldalanként és teszi a dolgát. Felderítésért, spot sebzésért nem kap sem kreditet sem XP-t. Így ne nagyon követelőzzön senki ilyen miatt. Ha haladni akar és legalább a csata költségét kiakarja termelni, akkor neki is mennie kell a dolga után és sebzést osztania minél többet és minél hamarabb.
Különböző WG-ben szokásos tekergetés miatt már amúgy sem alkalmas rombolók elleni támadásra. A jó szándékán, gyakorlottságán és még sokminden máson múlik, hogy hajlandó-e rombolók után koslatni, vagy inkább megy a számára könnyű célpontok, vagyis az egyedül kószáló csatahajók ellen. Könnyű őket sebezni, igaz egész csata alatt kiabálni fognak.
-
Plata #19422 Ez valahogy nem jó.
Nem mentem Alabama-val két csatát,csak egyet mentem hogy le duplázzam.A PR nem tudom mi.
Connal is egy csatám volt. -
Plata #19421 Vicc az hogy amikor megvettem nem tudtam vele nyerni egyetlen csatát sem,volt vele zsinórban legalább 10-15 vesztes csatám.Mindifg T10-be kerültem,tegnap viszont nem is láttam T10-et.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.01. 09:20:14 -
Kotomicuki #19420 Ugyan már, hozzám képest, akit szinte csak szívatott a játék a "karrierem" végére, egész jók a statjai!
ime
#19421:
Néha fent, néha lent.
Akkor van baj, amikor sokkal több a lent, mint a fent és nagyon érződik, hogy maga a "játék" nem akarja azt a feljebbet és ezért sorozatban adja be az eleve bukó csatákat, míg a "nyertesben" tisztán látszik, hogy nem neked szánták azt sem...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.09.01. 09:25:33 -
#19419 Inkább csak arról lehet szó szerintem, hogy még rajta van a premium hajóidon a "támogatás".
Nem kell miatta aggódni, elég hamar leszoktak róluk kopni és akkor megmutatják, milyenek is valójában.
A statotad megnézve, még nem lenne javasolt a T8 csata, premium hajókkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #19418 Ló szart,nem szokott ilyen win sorozatom lenni,utoljára vagy egy éve volt,ezért is hagytam abba olyan 9-10 után. -
pajer_csaba #19417 Na, akkor ezentúl veled megyek kaszinózni... Folyton nyersz, és tudod mikor kell abbahagyni... XD -
Plata #19416 Szerintem nem voltam a lőtávolságán belül.Majdnem 20 kilóméterre volt.
Következő csatám is klassz volt,ott megpróbálták a gyújtogatást távolról,egymás után lőttem ki őket.Az utolsó T8 cruisernek írtam is hogy ne fusoon mert felesleges. Négyen menekültek és lőttek rám,de nem sikerült kiégetni és megölni,viszont egymásután süllyedtek.Igaz az Alabama-val volt.Olyan win sorozatom volt hogy a végén már inkább kiléptem.Nem volt egy vesztes csatám sem,többet nem mertem menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.01. 07:50:14 -
pajer_csaba #19415 Úgy látszik, nem tudott időben elbújni. Ha sikerül neki, eléget. -
Plata #19414 Na bakker,egy sorozattal három citadella megint..
Riseliőt és Kansas-t is kicsaptam később. -
pajer_csaba #19413 Oh, köszi. Én a Science of Victory-t kezdtem el... Most járok 7. küldetés-csoportnál. :-D -
#19412 Honorable Service -
#19411 Dehogynem. Pont ezen ment a balhé. Hogy megint gamblingezik a WG ahelyett, hogy kitenné fix áron. Menj fel fb-ra wows csoportokba. 3-4 srác is kitette, hogy az első bundle már Misouri volt neki. Úgy mondjuk megéri 1500-ért :D -
pajer_csaba #19410 Igen, már ott rájöttem, hogy benéztem. :-D De valahogy nem volt egyértelmű a dolog: ha fogsz egy képet a felcicomázott hajóról, ráírod, hogy szerezd meg! és rárakod, hogy ennyi az ára, akkor az ember automatikusan arra gondol, hogy akkor az maga a hajó. Már csak akkor esett le, hogy ez csak a camo, amikor kilockoltam. LoL.
A konténerek alatt az 1500 dublonosakat érted, vagy a tier szerinti prém shipeseket? Mert ott a max tier az TierVII-VIII, asszem, ráadásul randomnak tűnik, hogy mi fog belőlük kiesni...
Csinálom, csinálom, Halsey mondjuk pont nem a szívem csücske. :-D Az annyira jó lootokkal még nem hozott össze a jó szerencse, főleg 50k krediteket, meg alap signálokat kaptam idáig. Az a Shinonme az honnan és mikor esik? Nem nagyon láttam még csatában.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.08.29. 19:01:27 -
Darun #19409 Én úgy tudom, a Mo nem eshet ki a random bundliból. Megvenni is csak akkor lehet, ha előtte megcsináltad a küldiket.