22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#19689 x el tudsz váltogatni a közeli célpontok között -
#19688 Elvileg a target jel akkor is kellene, hogy látszódjon. Nem vagyok nagy torpedós, de úgy emlékszem, a hajó, ami célozva van, kap jelölést fölötte.
Az elérhető távolságot meg mindig alaposan ellenőrizd. Sokszor látok olyat, hogy 15 km-ről torpedózik valaki, miközben a torpedójának a hatótávolsága mondjuk csak 7 km. -
szemes63 #19687 Amikor a torpedó küldése előtt megjelenik a fehér csík és látok 3 ellenséges hajót, is elérhető távolságban, akkor a csík melyik hajótt jelöli? -
#19686 Lexington?
Az egy nagyon jó hordozó.
A mellékelt képen szereplő beállításokat javaslom hozzá. Persze csak addig, ameddig a T8 paraméterei engedik, hiszen ez már a T10-hez van.
A Tiny Tim rakéták nálam nem váltak be. Inkább a sok rakétát választottam. Azt is javaslom mindenkinek. Elég..."érdekes" a kevés rakéta szórásképe és gyakran hajlamos az összeset a célpont köré küldeni.
A kapitányi skilleknél a számozás a skillezés sorrendjét jelzi. Mikor nincs még elég pontod, akkor érdemes erre figyelni, hogy ebben a sorrendben kerüljenek megtanulásra.
-
Plata #19685 Amcsi T8. -
#19684 Nem jól használod valószinüleg.
Illetve nem tudom, melyik nemzet hordozója az általad említett.
A japán és a német rajok, nagyon gyorsan elhullanak, mert kevés a HP és kevés a védelem rajtuk. Nagyon óvatosan kell kerülgetni a robbanásokat.
Az USA CV-k rajai lassúak, de elég jól bírják a gyűrődést. Ott a torpedók elég szarok. Bombákkal kell(ene) operálni inkább.
A Brit CV-k rajai még lassabbak, de igazi pofozó zsákok. Jól skillezve a kapitányt, nagyon jól lehet velük T10 csatában is pofozkodni. Igaz kevesebbet sebeznek, de nem is hullanak le egyből.
Az orosz meg... passz. Majd ha meglesznek, megmondom. -
#19683 Ez a hordozó az a hordozó, amelyik semmi féle formában nem való ebbe a játékba. Bármit is tekerget rajta a WG. Annyi HP-ja van egy rajának, mint egy fél csatahajónak. Bele sem kellett volna tenni. Nem tudom, miért kellett ezt erőltetni. Valami ismertebb, különleges hordozót betenni, ami kicsit erősebb, mint a többi. A tech tree felét kinyírták, akár azokból is lehetett volna választani és kicsit feljavítani.
Mondjuk RP pontért meg egy páncélozott Taiho-t szivesen látnék és ki is farmolnám. Ezt a szemetet, acélért meg tüntessék el a játékból.
A többi CV játékát is tönkre teszik vele, mert nem lehet érdemben semmit tenni ellene. Maximum japán módszer alkalmazásával. Haku megfelelő modullal felszerelve, öngyilkos küldetésben, elsődleges célpontkét támadja ezt a hordozót, de utána már nem tud segíteni a csapatának, mert nem maradt támadó gépe.
Létezik egy modul rá, ami jelentősen megnöveli a raj HP visszatöltésének az idejét, így van esély rá, hogy idővel kiszedje.
Csak ilyenkor ott a bibi, hogy ennek a hulladéknak a kapitánya sem hülye és azonnal visszatámad. A videón meg láthattátok, hogy a hordozónak nincs esélye ellene. 2-3 rácsapás torpedó rajjal és már ki is esett a játékból. -
#19682 majd ha jönnek be a subok is :D
-
#19681 Az a baj, hogy a legtöbb CV játékos akit oda esz a fene alul kvalifikált. És egy 3 fős csapatból rohadtul hiányzik a 3. ütőképes hajó. Főleg ha a túloldalon nincs CV. Legalább csinálták volna úgy, hogy ha CV, akkor mindkét oldalon CV. De nem...
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.11. 18:34:05 -
#19680 fdr,acélos cv. már sokat nerfeltek rajta de még igy is a legundorítobb dolog ami bentvan a játékban -
#19679 FDR a legópébb fos az egész játékban... Még a smolenskkel is vetekszik. -
Plata #19678 Ez valami spéci CV?
Meg spéci repülők?
Az én egyetlen T8 CV-m repülőit két másodperc alatt lelövik. -
#19677 ugyan már mi ezzel a baj?
-
#19676 Le kéne vágni a kezét annak, aki beengedte a CV-ket Brawl-ba. -
#19675 Gyakorló tengeralattjárósoknak.
-
#19674 nagyon változó mit tudsz belőle kihozni..vagy hogy nulla sebzéssel zárod a csatát szinte semmit nem csinálva,ez kb akkro fordul elő ha rossz oldalt választottál,és csatahajó lemming train helyett romboló sor jön felé, ilyenkor mire visszaérsz a másik oldalra már vége is a csatának. persze lehet erőlködni rombikkal csak nem érdekes.
van amikor elég jó kört lehet menni velük,persze itt is kell mák és értelmes csapat,a legjobb ha egy rombi után mész,vagy középre aztán lehet választani a spot alapján hol rosszalkodjunk.
és persze meg is kaptam a jelentést,kilőttem egy Kirovot,szegénynek nem sok esélye volt,kicsit bénácska is volt mer az első pinget kapásból eljavította,aztán a homing torpi ellen már nem tudott mit tenni...irta is hogy reportol innentől minden subot csata elején :D
lelkivilága lehet megnyugszik tőle,mert sztem másra nem nagyon való a report
én előre küldöm a torpikat ha jól irányoztam akkor csak később pingelek a hajóra...mire befut a második ping már rajta is vannak a torpik.
hajóként is ha mutatja hogy jön a ping,akkor érdemes eljavítani ha megjelentek a torpik utánna kimanőverezhető...aztán persze csatahajóként 1 percig ott állsz letolt gatyával amig nem lesz még egy javításod :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.10. 08:06:31 -
#19673 Mentem néhány csatát T8 tengóval is.
Lehet velük boldogulni. Annyira nem jók, meg nem is rosszak. Ha sikerül távol maradni a rombolóktól, egészen jól sebeznek.
Mondjuk az más kérdés, hogy sem tegnap, sem pedig ma értelmes játékosokat nem sikerült kifogni a saját oldalunkon. Talán összesen egy csatát nyertünk.
Másik érdekes dolog, hogy ugyan random csaták, de a stat oldalon nem kerülnek nyilvántartásba, a profilban meg olyan érdekesen. Van ami bekerült, van ami nem, holott, minden csatát randomban játszottam, hiszen erre vagyok kíváncsi.
Azt mondanám, hogy simán elférnek random csatában. Egy, esetleg kettő oldalanként.
Mondjuk ha sokat csatahajóznék, bizonyára más véleményen volnék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #19672 Én tegnap véletlen ráfutottam egy tengóra.
Bár asszem tegnap előtt éjszaka,bár lehet már tegnap volt.
De épp csak túléltem DD-vel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.09. 09:00:16 -
#19671 Mentem néhány csatát a T6 tengókkal az este. Valóban nincs nagy aktivitás ennél a hajó osztálynál jelenleg.
Ebből következett, hogy két csata volt csak saját szinten, a többi, hét-nyolc viszont T8-ban. Egy kivételével mindegyikben volt hordozó is.
T8-ban nem nagyon tudtam vele csinálni semmit. Bár ez így nem pontos megfogalmazás. Ha romboló hordába futottam, akkor nem tudtam semmit kezdeni. Cirkálókat meg lehet lepni néha. A fő "eledele" a csatahajók. Ennek természetesen nem fognak örülni a csatahajós játékosok, de sajnos ez az ág az ő bosszantásukra lett kitalálva.
Rombolók, cirkálók könnyedén kifordulják a támadásokat. Bár ennek a gyakorlatlanságom is az oka lehet. Meg kell tanulni mikortól szabad őket pingelni és akkor talán van esély a hatékonyabb támadásra.
Csatahajó esetében meg szinte mindegy. Nyeli, mint kacsa a nokedlit...szokták rá mondani. Oldalt fordul...mindegy, szembe fordul...akkor is.
Kis térkép mutatja, merre járnak a saját torpedók és azt figyelemmel kísérve, egészen a közelében kell kezdeni hatékonyan pingelni. Bezöldül hamar és onnantól már komoly sebzést oszt.
Hordozót esélytelen támadni vele, mert egy részt el sem lehet jutni odáig, másrészt meg sokkal lassabb a tengó, így nem fogja utólérni.
Ma próbálkozom a T8-l is. Gondolom, sokkal nehezebb lesz a dolog, mert egyre tapasztaltabbak a játékosok és hamar bedarálják a kis hajómat.
Játékélmény szempontjából olyan nyugis horgászathoz hasonlítanám.
Írtam korábban, hogy ha filmekhez hasonlítanám az osztályokat akkor:
- A hordozó - pergős akciófilm, sok bunyóval, kevés dumával. A főszereplőnek nincs ideje rá.
- A csatahajó - lassú dráma, sok pofázással. Mindenki mondja a magáét, állva, sokszor egyhelyben.
- A cirkáló - vígjáték, "Szétégetlek, vazzeg!" felkiáltásokkal.
- A romboló - kém-vagy sorozatgyilkos film, sok settenkedéssel, hátbaszúrással és gyors halállal mind a két oldalon.
- A tengeralattjáró - természetfilm a Natgeo csatornáról. Csendes horgászat, búvárruhában, néha menekülés más ragadózók elől.
- Ha az egész játékot jellemezném, akkor Sci-fi, sok kitalált hajóval, valósághoz nagyon kevéssé hasonlító, motorcsónak sebességgel forgolódó hajókkal, fura, fizikát hírből sem nagyon ismerő, fegyverekkel.
-
#19670 tegnap kevés sub volt,olyan 5 csatából ha egyben voltak -
#19669 Így érthető, köszönöm. -
#19668 van küldi,12.5 k free xpt kell csinálni bármivel asszem t6 felett,aztán megkapod a hatosokat,és aktiválódik a kövi küldi a 8ra majd a 10re. -
#19667 De legalább lehet megint ingyen resetelni a kapitányokat.
Ne feledjétek kidobálni a rengeteg tengeralattjárós, nulla skilles kapitányt. Nálam tele volt vele minden a két nemzetnél.
Jut eszembe, lehet randomban használni őket, csak nem jöttem rá hogyan. Nem mintha eddig sokat tengóztam volna. Csak olvastam és gondoltam, hátha. Ranked nem érdekelt, coop meg nem mutatja meg, milyen. Randomban meg nem jöttem rá, hogyan is lehetne. Amiket kiváltottam, azoknak az ideje lejárt. Újabbakat meg nem lehet kiváltani, vagy csak én nem jöttem rá a dologra. Mindegy. -
#19666 ez a halloween event még sokaknak gondot okoz igy 4-5 éve után is :D
pedig egyszerű mint a faék :D -
Darun #19665 Ha kell, ha nem, lesz :P -
#19664 Ez köll mint mókusnak az erdőtűz... -
Plata #19663 Köszönöm szépen,egy részét értetted,de sokat nem ,mert őszinte leszek,lusta voltam végig nézni,de így a te leírásdoból úgy is sokkal jobban meg értettem.Kösz. -
#19662 hasonló,mondhatni tier 11es hajók mint volt a satsuma és a hannover nemrég. ranked battleban fognak jönni. 7v7 ellen,tengók nélkül,és ahány szuper lesz az egyik oldalon,annyi lesz a másikon is.
-japán szuperromboló yamagiri 3x6 torp vetőkkel(igen jól látod,18 torpik)különleges képessége hogy többféle torpi lesz ,más hatótáv sebzés sebesség stb,és lehet váltogatni mint a az AP és HE lövedék között
-francia supercirkáló Conde
-amcsi szupercirkáló Annapolis
-ruszki szuperromboló Zorky
ennek a háromnak egy különleges Automata töltö mechanizmus valamije lesz,ami úgy működik hogy megnyomsz egy gombot és az összes ágyúval pár gyorsan egymás követő salvót tudsz elereszteni,aztán jön egy jó hosszú újratöltési idő
Satsuma és Hannovernél annyi a változás,hogy ha feltöltött a képessége akkor szintén gombbal aktiválhatod,nem automatikusan kapcsol be
aztán jön a szokásos marketing duma az élmény növeléséről és új mechanikák bevezetéséről bla bla,semmi konktrétum nélkül kb
a superhajók elvileg tech treeben kifejleszthetők lesznek,szal tényleg tier 11 hajókról van szó :D
ára 1.5-2.5 szerese lesz a t10 hajóknak krediben,xpben 1 xp kell hozzá,szal szinte azonnal a tiéd amint megvan előtte a t10es hajó
2x nagyobb csata utáni fenntartási költsége lesz,mint egy t10esnek,de ezen még sokat fognak tekergetni,a bekerülésükkör nem fog kreditet adni de nem is von le csata után költségeket kezdetben
kb ennyi -
Plata #19661 Egy rövid de lényeges összefoglalót írnátok rúla?
-
#19660 ezt csak úgy itthagyom mindenféle komment nélkül :D
-
pajer_csaba #19659 Fasza, még jó, hogy az amcsi ágat akartam húzni, most ráfeküdhetek a németekre... Mondjuk ott legalább már megvan a Bismarck. Kellene a GK, mert a tököm tele van már a német kétágyús lövegtornyokkal... -
carp3tm0nster #19658 A logika azt diktálná igen, de wg és logika... Amúgy mindig ez van, ha prém fiók van, akkor sorozatos bukás. Még jó, hogy nem veszek soha. -
#19657 -
#19656 és ez javulás vagy romlás? :D
viccet félretéve , nem azt diktálná a logika hogy prémmel tolják a nyerési esélyt,hogy vegyél,nem pedig rontják? -
carp3tm0nster #19655 Bontottam 9 nap prém acc-ot ládákból. Azóta a win rate-em 22%. Gondolom megint véletlen... -
carp3tm0nster #19654 Nézzük a jó oldalát, csökken a pontatlan ágyúk száma. 12-ről 8-ra :D -
#19653 Azt írták, hogy a Kurfürst kikerül, szenes lesz és megy a helyére a Preussen.
"When Delny and Preussen are added to the Tech Tree, X Khabarovsk and X Grosser Kurfürst will become special ships."
Legalább hagytak időt, hogy aki akarja lefejlessze.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 20:48:09 -
#19652 sztem az új német vonal külön lesz,nem a kurfurst helyett
amúgy a h41en,mint a mi kurfurst is , kéne hogy legyen torpedó,mert a terveken van :D
update,tényleg megteszik...2022 év elején,jön helyette a Preussen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.04. 19:22:23 -
#19651 Köszi, igen közben felfogtam, hogy ez valami régi story.
Most a G.Kurfürst-el akarják ezt csinálni. Épp a német BB ágat csinálom, de csak T8-nál tartok. Most bele kéne húznom asszem, mielőtt elszenelik.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 19:16:48 -
Xsillione #19650 a 0.9.5-ig a moszkva a techtreeben volt, azaz simán fejlesztetted xp-ért, akkor kikerült és szenes hajó lett. Ha szénért vetted, akkor ez nem vonatkozik rád.