World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mindig igy kezdődik 😊
németeknél is jött a Graf Zeppelin,aztán teljes ággá nőtte ki magát az is 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.12. 15:41:28
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Részben igazad van. Apám nyugger, neki is a romboló áll inkább kézre, de csak azért, mert az azonnal reagál. A BB túl nehézkes neki, azzal ugye előre kell gondolkodni, nem tudsz olyan gyorsan eltűnni, lőni is csak fél percenként tudsz... Viszont az idősek problémája pont az, hogy váratlan helyzetekben nem tudnak gyorsan reagálni. Hozzátartozik az is, hogy ő stratégiai játékokon öregedett meg. És mondjuk egy C&C-ban még néha kell gyorsan reagálni, de a Heroes-ban vagy Civilization-ben tengernyi idő van minden lépésre. Ennyi idősen már hiába próbál gyorsan reagálni, csak kapkodás lesz belőle.
bár jönnek lassan az olaszok is 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.12. 08:16:41
Még egy jótanács ha meccset is akarsz nyerni: Segítsd a csapatodat a DD-k felkutatásában! Pl. ebben a csatában neked is "jót tett volna" ha nem lő seggbe 😊
Legyünk őszinték: A BB-k farmolása a legegyszerűbb feladat 😊 Lomha, nagy és sok az HP. Sok esetben 0 AA. Teljesen rendjén van ha őket farmolod, de a taktikai helyzetet folyamatosan figyeld. Most is csak pislogtam amikor láttam, hogy meg sem próbálod strikeolni a DD-t melletted. Ez a későbbiekben sok vesztes meccshez vezethet!
Ha nem is rakétázod meg a DD-ket, a fighter plane-t hagyd a fejük fölött amikor bespottolod őket, és akkor a csapatod látni fogja egy darabig. És ha értelmes csapattársaid vannak akkor lövik is. Vagy amikor a te DD-d akar cappelni, akkor adj neki is fighter plane-t, mert ha kikapsz egy nem ilyen agyhalott red CV-t, hanem egy olyat aki nagyon vágja, akkor az a te DD-idre megy először! Most is ahogy elnéztem szerencséd volt, hogy a te csapatod ügyesen levadászta őket a segítséged nélkül. Nem lesz ez mindig így 😊 És akkor hiába a 100k dmg, lose lesz a vége 😊 Amúgy maga a dmg farming az jól megy már, azt látni. Most jöhet az advanced (team) tactics 😊
Nyilván 3 helyen lángoltam 😄
Mahannal a végén durva csatáim voltak megint, szóval azt is sikerült begyakorolnom. Így lesz ezzel is. 😊
Közben Mahannal küzdök. Farraguttal az elején szenvedtem, végére csatadöntő hajóvá avanzsáltam, Mahannal most megint megy a szopacs. 😊 Érdekes hogy 1 tierrel feljebb mennyit változik a környezet. Ez jó pont egyébként a játéknak, csak ugye küzdős. Talán a tier 6 a legkényelmesebb a rombolózásra. Fubukival is annyira jól ment, hogy megtartottam a hajót. Farragut szintén olyan, hogy a végére élveztem a játékot. És talán a tier 8 a legizgalmasabb. Mert érkezhetnek 10-ből is hajók, és 6-ból is. Lehetünk a leggyengébb egység, de a legerősebb is a komplett csatában. Legtöbb hajóval itt találkozhatunk.
Most lett meg a Mahan, Kelly kapitányt át kell képezzem rá. AKAROM A BENSONT!!! 😊
https://kepkuldes.com/image/URiv7q
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.07.07. 19:29:49
Csata közepén bugyborékolást látok, na mondom ez Günther Prien lesz az U-47-el, most jön egy klasszikus mélyvízi bombázás. Ráfordulok, amikor már közvetlen mellette vagyok pirossal jelzi a testet, fölé megyek hogy lebombázzam, és akkor bumm, én is megsemmisülök. Na most ez mi a tököm volt? Nem lehet fölé menni a tengeralattjárónak, vagy elkezdett fölfelé jönni és beleütköztem? Ez lehet egy standard védekezés a játékban, hogy amikor már úgy is mindegy, feljön a tengeralattjáró és megsemmisíti magát velem?
1. bekaptam egy cselt?
2. baleset volt?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.05. 17:39:14
Am a fékezés a játékban is hasznos, egyrészt könnyebb manőverezni illetve szűken fordulni, de néha a rárepülésnél is segitség.
egy hajó légvédelmét úgy kell elképzelni,hogy van nagy hatótávú,közepes és közeli hatótávú légvédelmi ágyúk. persze kisebb hajókon,rombolókon kevesebb,nagyobb hajókon több
itt egy kép hogy kell elképzelni a dolgot,a flak a piros vonalban hatásos csak,tehát a közepes felső határán és a távoli teljes területén jelennek meg flak felhők,viszont a hajó közvetlen közelében ezeket nem használják,mert veszélyt jelenthet a szétreplő repesz a hajó saját legénységére is,ezért nem látsz fekete felhőt közvetlenül a dobás előtt.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.05. 11:38:49
Mondtuk volna előbb is, de nem emlitetted, hogy az alapokkal sem vagy tisztában. A T6-os sikereidből arra következtettünk, hogy ezeket már tudod.
nos a játékban is hasonlóan működik,a legveszélyesebb dolog ami a repcsijeidre vár. a flak általában a repülő várható útirányában robban,ezért érdemes kimanőverezni. ha robban a raj közepén nagyon sok hp-t és gépet vihet el. a videó is erről szól amit linkelte,ha nem is tudsz angolul,figyeld meg a csávót hogy manőverezi ki a pukkanó fekete felhőket.
1:50 nél megmutatja milyen az amikor nem kerüli ki sikeresen , lehet látni hogy még a t10es cv gépeinek is hatalmas sebzést okoz
aztán mutatja hogy lehet kimanőverezni. hasznos tipp,nem csak gyorsítani lehet a gépeket a W vel hanem lassítani is az S -sel,igy lassan jobban kanyarodnak
A játék végére nem maradt egy géped se. Én a japó torpedóvetőkből indulásra rögtön 2 rajt eldobnék, a rakétásból/bombavetőből is 1-1 mehet vissza. Ez Ranked volt, Randomban a csata felénél már nem lenne mit felküldened. A W-t (gyorsitás) tartogasd magára a támadásra. Minél kevesebb időt tölts a légvédelem hatókörében. Ezt a csatát igazából nagyon beszivtad, mert csupa AA-s hajót kaptál. Ráadásul a lehető legrosszabb célpontokat választottad. Amerikai CV-t tök felesleges támadni, úgy sem fogod tuni kiszedni, ellenben lelövi az összes géped. A GEorgia-Alaska kombó eredményét is láttad, mindkettőnek böszme légvédelme van és még együtt is mentek. Amikor a végén rámentél torpedóvetőkkel a BB-re, nem használtál heal-t (mondjuk előtte se) simán hagytad hogy minden gépet lelőjenek. Hátulról ne támadj ha lehet. Egyrészt távolodó hajót kell utolérned, ami azt jelenti hogy tovább vagy a légvédelem lőtávjában viszont később érsz tüzelési pozicióba. Ha szemből még, még az előtt kezd meg a támadást, hogy a célkereszt a célpont fölé érne, mert a GEorgia-ról is majdnem lecsúsztál. Az iszonyat mákos dobás volt, még 2 citet is beadott.
Ami tényleg a kezdő szint alapja: minden meccs elején nézd végig az ellenséges hajók listáját, nézd meg a légvédelmüket. A számszerüsitett érték csak hozzávetőleges adatot mutat, de már abból is meg tudod állapitani, hogy az Albemerle a legkönnyebb célpont. A haladó szint, ha azt is megtanulod, mennyi az egyes hajók légvédelmének lőtávja, mennyi flak van, mennyi a dps különböző távokon. Magányos, sérült hajókat támadj, Rankeden sokszor a BB-k is HE-vel lőnek, a HE elég jól szedi az AA-t a hajókról. Bónusz tipp Rankedhez: már azzal is előnybe hozod a csapatod, ha először elmész a C cap-re és reseteled a foglalást, vagy spottolod a BB-nek a foglaló hajókat. A vadászokat használd arra, hogy spottoljanak, mert a támadás után leesik a spot az ellenségről. Alacsony szinten simán meg lehet lenni a Hidden Menace nélkül, T8-nál én erősen ajánlanám. A japó gépek amúgy gyorsan fogynak, kevés az életük, szóval ha jól játszok vele, akkor is számolni kell veszteséggel.
Ezek tényleg a legalapabb dolgok voltak. Ha lehet, kérj meg valakit, hogy gyakorlózzon veled. Próbálkozhatsz Coop-al is, de annak nem látom sok értelmét. Egyrészt a botok segg hülyék, másrészt még a Rankednél is gyorsabban véget érnek.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.04. 22:27:07