World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 08:39:17
A WoT-ban mikor még volt akkor a 15 Tiger vs 15 IS-1 csata általában egy mészárlás volt, kb 2 max 3 Tiger veszteséggel. Azt nem értem, miért vették ki ezt a mod-ot, mivel az options-ben benne volt a pipa, hogy lehetnek ilyen csaták, vagy nem. Ergo a hisztis ruszki player, ha nem tetszett neki, hogy taknyosra szopatják, kiveszi a pipát és jóccakát...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.14. 23:27:25
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
6250 arany 18 napra
ja és acél is jön,mondjuk a freeben is,de a fizetősben több 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy találat = egy ribbon, egy tűzgyújtás = egy ribbon, egy spot = egy ribbon, egy stb = egy ribbon. Persze egy destroyed = egy ribbon.
Sőt egy lepattanó/overpen = egy ribbon.
Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2022.10.11. 17:28:30
és tényleg mindenért kapsz,tehát csak játszani kell. és coopban a leggyorsabb összeszedni a kellő mennyiséget botok ellen.
itt a link mi számít ribbonnak
ribbons
A „combat mission” belül a „personal Challenges” ben tudod követni, hogy hol tartasz.
a dolog lényege pont ez,hogy fizess ha haladni akarsz.
vagy ha nem fizetsz ,akkor seggelj a gép előtt és grindelj.
sajnos ez már jobb nem lesz
irányítás: space a pause
jobbra nyil= 20 sec előre
balra nyíl = 20 sec vissza
insert / delete: lejátszási sebesség növelése/csökkentése
home/end= ugrás a csata elejére/végére
bal egér gomb= kamera nézetek(ahogy a játékos látja/illetve szabadon nézelődős a hajó körül)
szabadon nézelődős kamera módban:ctrl+shift+backspace átrak free camera módba,ezzel lehet nézelődni bármerre a nyilakkal. numpad 7 emeli a nézet magasságát ,numpad 1 csökkenti,egérgörgő meg zoomol
googlen talátlam és fordítottam,remélem még igy működik 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.10. 07:51:54
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.09. 19:35:20
A ribbont pedig az alapján adja, amit csinálsz. Caliph leirta hogy működik, bár kicsit félreérthetően. Am aki klántag és Navalozik, az onnan ismeri már ezt a táblázatot.
A lényeg, minden nemzethez és hajóosztályhoz tartozik egy mező. 25 ribbont kell csinálni. Ha ez meg van, akkor 50, 75.... stb. Vagyis egy adott nemzet/osztállyal egyre nehezebb megszerezni. Mindig amikor teljesül egy szint, kapsz tokent. Ha nem teljesül, akkor nem kapsz. Itt nyilván előnyben vannak azok, akik több nemzettel játszanak és több osztályt húznak párhuzamosan.
És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezzel a módszerrel is csak véges számú tokent lehet kiszedni. Nem néztem mennyi a max, de ha azt eléred, utána asszem már csak szenet ad.
Illetve itt ez az 50k free xp-s bundli, de ha ez se subot dob, hanem free xp-t...