22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Awakening
    Azt írták fórumon, hogy először a skillesebbeket engedik be. a többieket 18:30-kor.
  • DantesHUN
    Működik már ez a test szerver? Engem nem enged belépni, vagy még nem is aktív?
  • kabel15
    Bent vannak a Japán 9-10 es anyahajók a játékban.
  • sith7
    ja, értem ... már reménykedtem , hogy mégis full open lesz
  • kissssss
    meg le kell szedni a public test client-et is.....
  • sith7
    Semmi gond :-)

Ez most akkor hogy is van ?

A teszt szerver június 19-től 21-ig tart (a június 10 előtti CBT accountok férnek csak hozzá).
    Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.06.19. 13:20:41
  • ikarus44
    Basszus! félreolvastam azt hittem nyilvános teszt lesz. (A WG oldalán public test-et irtak, de akkor az másra vonatkozhatott)

Sith7: Elnézést a félretájékoztatásért.
  • Awakening
    4.0
    Utoljára szerkesztette: Awakening, 2015.06.19. 12:37:10
  • sith7
    Igen. A zárt béta zárt tesztje :)

Most akkor bárki beléphet, vagy nem ?
  • ikarus44
    Oh, akkor már értem
  • Awakening
    Úgy olvastam fórumon 18:30-kor kapcsolják be.
  • ikarus44
    engem se enged fel, szerintem valami server crash szerűség lehet.
    Pedig már nagyon kipróbálnám a játékot.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.19. 12:21:06
  • kabel15
    Egyébként megy a szerver? Mert engem nem enged fel. Vagy oda külön regisztráció kell?
  • Pluskast
    Igen. A zárt béta zárt tesztje :)
  • kabel15
    Végre megtanultam velük játszani. Erre elrontják itt az örömömet :D
  • Sendrov
    Némi szünet után megint játszottam egy kicsit.
    New-Yorkkal megyek, start után 3 torpedó raj és 2 bombázó raj. Foroghattam én torpedó ledobás előtt akár egy évvel is, amerre csak akartam...minden irányból jött az áldás. HP-m több mint a fele szevasz. Aztán láthatáron kívülről, vagy a világűrből nagy kaliberű sorozat telibe ver. HP-ből alig maradt valami. Nyomom visszatöltést, de az csak egy vékonyka vonásnyit ad hozzá. Fene sem érti, máskor azért a HP visszatöltés többet ad.
    Megjelenik egy Yubari és a kis meggymag köpőjével néhány sorozat HE-vel elsüllyeszt. Persze közben én meg egy teljes AP sorozattal derékba lövöm és csak -3000-ret sebzek rajta (Pont AP volt töltve és nem volt időm áttölteni HE-re). Fasza! Csak egyetlen 1 ellenféllel találkoztam és a New-York máris korallzátony. Csatahajó kuka.
    A kikötőben átülök az Aoba cirkálóra. Erre a nyomorult MM berak az X pályára, ahol mindig bukok.
    De most nem! Egy csapattárs Baltimore cirkálóval pálya szélén kerülünk nagyot. Szépen hátba kerültük az ellenfél csatahajóit, és egyesével 3 db-ot is elsüllyesztünk ugyanazzal a taktikával: sziget mögül Aobával közelről szűk sávban elengedett torpedókkal megtorpedózva, majd a két cirkálóval a csatahajó körül forogva folyamatos HE sorozatokkal a maradék HP-jét lefaragva elsüllyesztve. Ráadásul az egyik csatahajó Tier IX-es volt!
    Komolyan mondom ez volt az első eset, hogy idegen csapattárssal ilyen jól össze tudtam dolgozni (pl. torpedóvetés előtt lassított és előre engedett, vagy ha én jobbra kerültem az ellent, akkor ő balra, hogy két tűz közé vegyük stb.). Ráadásul ez volt az első eset, hogy nyertem az X pályán.
    Szóval aszem maradok a cirkálóknál. Jelen verzióban az a legjobb.
  • DantesHUN
    Hát sejteni lehetett, mivel sokan a hordozók OP-sága miatt nyafogtak.
  • ikarus44
    Ez a public test lényegében olyan lenne, mint WOT-ban a teszt szerver?
  • kabel15
    Lényegében tönkre teszik a hordozókat. + légvédelem+füst.
  • StrikeFor
    na el is kiabáltam a 2ndry ágyuk basznak lőni még 5 km sem tüzelnek.....pedig +20% range van rárakva.............és már megint nem látok semmit csak,hogy lő rám a láthatatlan cirkáló és rám poppolnak 5-6 km-ről a semmiből...........mondanom sem kell,hogy scout gépem fent van és tápolt a radarom is...............de legjobban a 2ndry turretek idegesítenek,hogy nem lőnek
  • StrikeFor
    jaja én is abbahagytam a Japókat T8 nál...már bánom,mert meg lehetne az Iowa meg a Montana is
  • Pluskast
    Az Iowa még jobb lesz majd meglátod, a Montana meg nagyon brutális. Sokkal jobb hajó mint a Yamato. Kb 3 napja húztam ki azt is. A Montana sokkal jobb nála. Jelen állás szerint ha nyílt béta lesz én tuti, hogy az amcsi ágat húzom a csatahajóknál.
  • StrikeFor
    Ap-vel.....egész jó sebzések 12300-as cidaell HIT-ek ,de olyan 4-6 ezresek általában....néha azért ott az 1200-as vagy 768 is :(

érdekes módon az összes alatta lévő BS egy hulladék ez már használható,bár szarul fordul még tápolt kormányművel is
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.19. 10:02:16
  • Awakening
    Köszi az összefoglalót, még nem online a szerver.
  • Pluskast
    Mai naptól.
  • Pluskast
    A teljesség igénye nélkül kb az alábbi újítások és változtatások lesznek benne:

Hajók

Bejönnek a 9-es, 10-es japó hordozók illetve a 10-es amcsi hordozó is. Tier kettes prémium japcsi Mikasa pre drednought, illetve azt írják, hogy a teszt szerón lesz több prémium hajó típus is amit nem neveztek meg, hogy mely típusok. Egyébként WG pénzéhsége határtalan és abszúrd módon pofátlan. A teszt szeróra bárki bemehet ha letöltöd a kilenst. Viszont aki vásárolt valamilyen csomagot és így került be a zárt bétába az a teszt szerón 10 ezer aranyat kap aki meg nem vett az meg csak ötezret. Szóval már zárt bétában egy tesztre is arra ösztönöznek, hogy vegyél pakkot mert így több aranyat kapsz a teszt szerveren (hányinger).

Új Képességek

Mostantól (egyenlőre csak a cirkálóknál de elvileg a későbbiekben a többi hajótípusnál is) nem lesz fix specializáció, hogy mondjuk a romboló füstöt tud eregetni vagy a csatahajó javítani tudja magát, hanem minden csata előtt te tudod majd kiválasztani, hogy mely képességeket akarod magaddal vinni. Ez úgy fog kinézni a gyakorlatban, hogy lesz négy slot ahova ezeket a képességeket be tudod majd rakni kedved szerint. Azonban ezek pénzbe fognak kerülni (mármint játékban megszerezhető pénzbe) és minden csata végeztével újra meg kell majd venni. Aztán változtatják a felderítő repülők rendszerét is. Azon kívül, hogy megmarad a hagyományos felderítési szerepük, két fajta repcsit választhatsz ki a csata elindítása előtt, az egyik nagyobb lőtávolságot biztosít számodra a másik pedig egyben vadász gép is lesz, ergo valamennyi védelmet tud majd nyújtani a bombázókkal illetve a torpedó bombázókkal szemben. Aztán a rombolók kapnak egy olyan képességet, aminek köszönhetően a motor teljesítményt képesek növelni ezáltal jobban gyorsulnak és hamarabb meg tudnak majd állni. A cirkálók ugyanakkor szonárt kapnak amivel jelentősen megnő majd a felderítési képességük (gondolom a ködben rejtőző hajókat könnyebben ki tudják majd szúrni) és nem csak a hajókat tudják majd ezzel könnyebben észlelni, hanem a feléjük közeledő torpedókat is.

Álcázó festés

Minden hajótípusra lehet majd álcázó festést felrakni ami értelemszerűen csökkenti a hajó észlelhetőségét.

Új és fejlesztett kapitányi készségek

Egy pár régi készséget kivesznek a játékból (pl: Aerial Reconnaissance) de kapunk szám szerint hét ujjat helyettük.

Aztán ami még említésre méltó, hogy lesz egy új helyszín is a játékban Two Brothers lesz a neve. Ez tier 6-10 közötti helyszín lesz. Azt írják, hogy Nagy - Britannia északi részét szimulálják le vele. Két nagy szigetcsoport található rajta amiket egy szoroson keresztül lehet megközelíteni.

Kb ennyi :)
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.19. 09:40:20
  • kabel15
    AP vagy HE vel lősz vele? Mekkorákat lehet sebezni?
  • StrikeFor
    ha nincvsenek láthatatlan faceroller destroyerek !

ui: imádom a North Carolina-t

• StrikeFor
    Mikor lesz online a teszt szerver ?
  • Pluskast
    A régi szép idők amikor zárt bétán megszereztem a Maust :)) Is2 meg KV-1 próbált kiszedni:)) Vicces volt amikor 10-nél több volt az áldozatom:))
  • StrikeFor
    400 méterről torpedóz a láthatatlan destroyer..............pofám leszakad a mocsok secondary turretek se lőnek...........scout gép fent, és extra radarral van a hajó felszerelve
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.18. 23:42:01
  • Awakening
    Elég sok lesz a változás, ez nagyon jó. Alkalmazkodunk...
    Ha visszaemlékeztek WOT OBT-re és az elejére, azért ott is voltak anomáliák rendesen.
    Jött egy Maus 8-an lőttük és nem sebződött.
  • kabel15
    Pont ez a bajom. Lényegében ha 3 hajó megy egymás mellett, lényegében folyamatos füstben mehetnek.
  • DantesHUN
    Nos, hát elvileg minden hajó tudott füstfüggönyt felhúzni. Csak...a játékban jó lesz-e ez? Ebben nem vagyok biztos. Tiszta vakegér lesz mindenki, az amúgyis kicsi pályákon soha senki nem lát majd semmit.
  • kabel15
    Az érdekes lesz ha csatahajók is füstöt fognak eregetni. Lövöldözünk majd a vak világba aztán csak eltalálunk valamit.
  • Awakening
    Van kint valami 4.0-ról szóló cikk. Valamelyik jobb angolos írhatna róla pár szót. Köszönöm előre is...
    Awa
  • ikarus44
    A nemzetekről azt halottam, hogy a nyílt béta kezdete után fogják berakni.
    És, hogy még a nyár vége előtt lesz nyílt béta.
    Persze mondanak mindenfélét, úgyhogy simán elképzelhető hogy, a te infóid az igazak. De én úgy tudom ez is WG infó
  • sith7
    ok, rendben
  • tutyimutyi2
    2 dolog
    az egyik hogy korábban nem olyat írtak hogy elötte még vagy 2 nemzetet is beakarnak rakni?
    a másik hogy én régebben valahol olyat láttam hogy majd szeptemberben lesz csak nyílt.
  • ikarus44
    Szia!
    Bár nekem nincs hozzáférésem, de csak a WG-től kapott kódokban bíz, szerintem az ebay-en, meg társain kaphatók csak átverések. De elvileg 2 hónapon belül amúgy is nyílt béta lesz, és akkor már nem kell fizetni a bejutásért.