22410
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #4102 sosem volt ilyenem.....a Cleveland sem volt rossz,de ez! ez elmebeteg!
ettől független OP-ok voltak a hordozók.....ezekkel a zuhanó bombás torpedókkal.......majd most meglátjuk min változtattak -
Dagohun74 #4101 És még sírsz hogy a hordozók OP-ok. -
DantesHUN #4100 Ja, hogy még a CBT alatt vettél? Úgy már érthető. -
StrikeFor #4099 kaptam 11000-et :P
gondolom a korábbi goldot visszakaptam -
DantesHUN #4098 De honnan volt rá pénzed? Vettél gold-to, vagy mi? -
StrikeFor #4097 beteg! ja"CSAK" azért 255!!!!! találat,mert közben telóztam és fél kézzel nyomtam 3 percig! OMFG
ui: honnan került elő ez a rengeteg player aki nagyon kezdő?
-
DantesHUN #4096 Ez eddig is ilyen volt. Amúgy miért kaptál te aranyat meg free XP-t?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.26. 11:08:32 -
StrikeFor #4095 nerfszagot érzek! 4.4 sec töltés 8db ágyuval?? úgy fordul mint egy DD, van torpedója,baszott gyors ez elmebeteg! ezt a tűzfüggönyt senki nem éli túl!
-
seepheeerd #4094 A kesely pohassza meg az ángyélusodat! :) -
#4093 Ezeket ingyen kaptad? -
seepheeerd #4092 Köszi! -
StrikeFor #4091 megvettem az Atlantát :P ezzel húzom a karim :) -
StrikeFor #4090 1 hónap prémium, 11000 gold ,2.7500.000 lóvé,3000 zöld XP, 2 db 5-ös és egy 3-as kapitány, Yubarim megvan meg Arkansas -
Jacktor #4089 Aktiváltalak kézzel, most már be tudsz jelentkezni. -
DantesHUN #4088 Hát a zárt alfa idején, pl: hordozóval és magas szintű csatahajóval nem lehetett pluszra kijönni. Győzelem+sok sebzés, és úgy is mínusz, legjobb esetben nullás, és még csak nem is tier IX-X-ben volt így, jóval előbb. Hát azért remélem nem így lesz -
seepheeerd #4087 Btw regisztráltam a magyar WoW portálra, de nem jött ellenőrző mail. Mi a teendő? -
seepheeerd #4086 Köszi, eddig erről nem is hallottam... -
seepheeerd #4085 Nem igazán konkrét:
"Az XP hozam is újra lett egyensúlyozva: az alacsonyabb tierű hajók kicsit kevesebb, míg a magasabb szintű hajók kicsit több XP-t kapnak majd." -
Jacktor #4084 Nem, ez az accountod (fiókod) szintje (a bal felső sarokban látod a neved mellett). Adott össz xp pont után lépsz szinteket...
Az egyes profil szintekért járó előnyök: http://wowsdb.info/profile-ranks
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.26. 09:51:25 -
#4083 #4077
-
Scharnhorst #4082 A WoT-os aranyat továbbra sem látom. Pedig reménykedtem benne. -
seepheeerd #4081 "Bear in mind that you won’t see them before unlocking Account Level 4 after the wipe."
Ez a 4. tiert jelentené? -
Awakening #4080 Az a kérdés, hogy itt is a 8-as tiertől hoznak a hajók rendes mennyiségű kreditet, vagy elég lesz a Murmansk is. -
seepheeerd #4079 Nem látok gold vásárlásra lehetőséget, csak a WoT, WoWarplanes és a WOT Generals tűnik föl. -
#4078 Köszönöm a választ.
-
Awakening #4077 A prém napok élnek. a többire azt írja hamarosan...
-
seepheeerd #4076 44% ... -
#4075 Fiókegyesítés is megvan ?
prémnapok, wot gold ?
-
Awakening #4074 Lehet tolni az ipart, Mogami a cél... :)
-
Awakening #4073 Megjöttek a hajók + az arany is. Minden ok, ahogy írták.
-
#4072 Viszont a WoT-ban is eltűnt az aranyam meg a free xp-m és kiírta, hogy jelenleg nem elérhető.
Akkor a fiókegyesítés még folyamatban van ... :-)
-
seepheeerd #4071 28% :(
Sajna csak 10Mbites a net. -
seepheeerd #4070 Nekem is ugyanez a tag-em, elvileg a jövő héten még szabad vagyok, nade hogy eljutok-e az Iowa-ig... :) -
Awakening #4069 Hmmm, akkor még nem józanodtak ki a srácok. Addig is japcsi cirkáló ág... :) -
Scharnhorst #4068 Hamarosan jönnek a tomatók? :D :D Szerintem CBT alatt is bőven volt belőlük.
Viszont a WoT-ban is eltűnt az aranyam meg a free xp-m és kiírta, hogy jelenleg nem elérhető.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:56:41 -
Awakening #4067 Érdemes, valahogy el kell kezdeni... :)
ha valakinek szakasztársra van szüksége ne habozzon írni...
ugyanezen a néven megtalál.
Bétások tartsunk össze, hamarosan úgyis jönnek a tomatók. -
seepheeerd #4066 Én sem látok arany menüt.
Úgy tűnik a csatákat is lenullázták. -
seepheeerd #4065 Az kemény :D
Nem tudom, sajna tegnap jöttünk meg nyaralásból, nem volt net az utóbbi hétben (csak kis lopott a szomszéd panzióból, de az semmire nem volt elég) így semmit sem tudok, csak amit itt olvasgattam. -
Awakening #4064 Ki tudja, sztem délutánra kiderül. Így elég gáz, prém hajók sehol, arany nélkül nem is vehetek. aranyat sem lehet venni, az sem működik. -
Scharnhorst #4063 Még ha korán kelnék :D Éjszakai műszak után most értem nemrég haza.
Viszont érdekes, hogy se prém hajók, se arany megosztás. Érdemes elkezdeni így? :D
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:47:46