22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • sith7
    köszönöm a választ, nekem a detailed report fülön lévő dmg mennyiség érdekelt volna, ezt a képet láttam ... innen indult a kérdésem
  • StrikeFor
  • DantesHUN
    Most nézem, majdnem 400 ezer credit?! Mi a franc? Arizona alig hoz. Vagy azért ennyi a kredit, mert teljesítve lett egy küldetés? Átlagosan mennyit hoz most a Atlanta?
  • sith7
    Mennyi dmg - re kaptál ennyi kreditet ?
  • seepheeerd
    80% szopás 20% fun, erről szól a tier 3 - tier 7 kb. az én szemszögemből.

(Nézem a hajó statokat, t3 cirkáló MINDENBEN jobb mint a t3 csatahajó. Normális?
  • seepheeerd
    Köszi!
  • Dewri
    Erről beszélek...
  • Dewri
    Bal oldalon alul van egy kis színes szövegbuborék, abban kell keresni a barátokat.
  • seepheeerd
    Akarnék, de nem látok olyan opciót hogy friend invite vagy hasonló...
  • seepheeerd
    Ketten maradtak a csapatból, ketten az ellenségből. Nézem romboló, fönt északon, full HP. Épp tolat a parttól... aztán nekimegy a következő partnak a másik oldalon, de már orral... CBT player????????????
  • kissssss
    nah frissítés nekem is lejött, itt az ideje szétcsapni az újoncok között.
  • Dewri
    Be is fejeztem. Bármivel megyek be, az ellenfél ledarál, a mi csapatunk lebeg a térkép túloldalán, minden pontot bukunk. Ez egy kalap szar úgy ahogy a wot, úgy ahogy minden wg játék. Majd visszajövök, ha értelmes csapatokat sorsol a gép. Tehát nem mostanában....
  • Dewri
    Áh, értelmetlen. Semmi nem változott. Csatahajóval ugyanúgy 830 sebzéses sorozatok. Mindhárom foglalási pontot bukja a csapat, 870-55 arányú állás, mert továbbra is nehéz 3 pontot elfoglalni KETTES SZINTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt elvileg csupa CBT játékos tolja, akik már x mennyiségű csatával rendelkeznek a hátuk mögött, magas szintekről kezdték újra. Akkor hogyan lehetséges ennyire látványosan nulla szar köröket tolni KETTES SZINTEN??????????

Az első néhány kört elnézve felmerül a kérdés, hogy minek fejlesszem föl a hajókat 6-7+ magasságba, minek tegyek bele a játékba sok-sok órányi időt és ideget, ha már most látszik, hogy a csatahajók ugyanúgy semmire sem jók, a csapatok meg ugyanúgy agyhalottak?? :(
  • sith7
    Akinek megvan az Atlanta, kérem tegyen be egy képet egy csata végeredményéről, hogy tudjak viszonyítani az Arkansas - hoz képest, mennyi dmg - re, mennyi kreditet hozott
  • StrikeFor
    nekem is majdnem 500 csata és csak lvl 6...,de még 7es kapitányt se kaptam csak 2db 5-ös meg egy 3-ast
  • Scharnhorst
    Van amúgy valami ts ahol gyülekeznek az emberek akik szakaszolni akarnak?
  • DantesHUN
    Valamint mintha mondtak volna arról is hogy bekerül a Mikasaa? Nem emlékeztek hogy volt ez?
  • Jacktor
    Zoom Out Mod
  • Scharnhorst
    49+ csata felett mindenki csak lvl6-ot kapott
  • Tono34
    Lehet vmelyik billentyű beragadt.
  • Plata
    A büdös nénikéjüket,több mint 500 csatára csak 6-os accountot kaptam?
    Baszódjanak meg.
    3000 free xp-t kaptam öszvissz,ló túró.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.26. 13:57:08
  • DantesHUN
    Nem láttam ilyesmit. Szerintem a hiba az én készülékemben volt-van.
  • kissssss
    options menüt átnézted? lehet az automata ütközés elkerülés mellé most bekerült egy automata lövés opció is.....
  • DantesHUN
    Most mentem három csatát, és most nem lövöldözött magától. De az fix, én nem a Win-t ugyan újra nem telepítem emiatt. Na majd ha ráérek délután megyek több csatát, kiváncsi vagyok mi lesz.
  • sith7
    Kredithozamokról lehet már tudni valamit ?
    Gondolom itt is a tier 7-8 -as lesz a pénznyomda, mint a Wot - ban

• sith7
    1. másik egér
    2. uninstall - újratelepítés
  • seepheeerd
    winrate? my ass! idiots...
  • DantesHUN
    Nincs fent mod, és más hajóval is csinálja, de senkinél nem láttam ilyen hibát. Az egész fórumon nem olvastam ilyet. De akkor meg, a gépemnek mi a fasz baja van? Most mihez kezdjek ezzel?
  • Dagohun74
    Valszeg valami bug. Próbálj ki egy mások hajót. Ha ott is csinálja akkor a gép.
  • Jacktor
    Előző Aslain-t kitakarítottad a res_mods-ból?

Én a Murmanks árát kérdeztem amúgy :-) bár az Atlanta is nagyon jónak tűnik így. Goldom lesz bőven, megvettem a Yubarit, aztán külön a szovjet rombolót is + vettem még egy havi prémet is külön.
  • DantesHUN
    Kipróbáltam másik egérrel is, úgy is lövöldözik magától. Mi a bánat ez? Kezdek kissé ideges lenni. A gépemmel van baj? Vagy mi van?
  • DantesHUN
    De most tényleg. Másik hajóval is csinálja. Vegyek új egeret? Ez rohadt idegesítő, össze-vissza lövöldözik a hajó. Vagy ez a WG sara?
  • Dagohun74
    Apró betűs patch cucc volt. Ajándék. Csak beküldöd a csatába és lejátsza helyetted.
  • DantesHUN
    Ez mi volt? Ilyet látott már valaki? A ajándék Arkansas...magától lő. Az egéren se volta a kezem, és a főtüzérség folyamatosan lőtt, persze mellé leginkább. Ez micsoda? Nagyon zavaró volt. Ez most bug, vagy van automata lövés, vagy az egerem őrült meg?
  • DantesHUN
    Több mint 10 k forint ha most akarod venni, mert ehhez venned kell 10. ezer aranyat, ami 11.ezer valahányszáz forint, és abból kijön a t8-as Atlanta.
  • seepheeerd
    Úgy gondoltam hogy St. Louis-nál nem költök a hajótestre és radarra fölöslegesen xp-et. Hááát... szívás.
    (de akkor sem :))
  • Jacktor
    Fasza, köszi. És mi az ára? Bár igazából tök mindegy, azzal nem fogok várni, megveszem teljes áron a picsbe (imádtam) :)
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.26. 11:54:22
  • StrikeFor
    aha meglehet venni őket
  • Jacktor
    Murmansk (illetve bármelyik más ingame prém) megvehető?
  • Dagohun74
    Na ja majd meglátjuk ..... Mondjuk még meló van szóval majd este.