World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig egy kis kérdezz felelek:
QA
sok érdekesség van itt
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az ilyenek teljesen kiborítanak!
Azt választhattad hogy melyikbe mész, de blitzben is pl destroyerekkel sokmnident nem lehetet kezdeni egy skilles BB1 (Revenge, az még befért a level 60ba) vagy a prém cirkálók ellen. Én vagy 3 garnitúra legénységet kihúztam csak hogy a BB1-emmel a blitzben maradhassak.
Great battle az meg szopás, cirkálóval hülye volt aki oda ment, de a BB1-eknek se volt esélyük egy BB5 v BB6 ellen.
Ehhez képest a wot mm maga a paradicsom. Lehet ezért nem sírtam sohase az ellen ha +2 tiere van köztem és a célpont közt, NFben megedzõdtem 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ugye egyrészt van a WT ami már elõrébb jár (tehát nem lennének egyeduralkodók a piacon, osztozni kéne a játékosokon) másrészt a repülés úgy tûnik nem annyira izgatja a népeket mint a tankozás (tehát jelentõsen kevesebb player).
Szóval szerintem max presztízsbõl nem lõtték még le a WowP-t, a tankot meg tolják továbbra is ezerrel fejnek.
A hajós - sztem az még kisebb játékosállomány mint a repülõs, lásd a NAvyFieldet, ami elteng-leng, de sztem még 5000 player se volt fenn soha egyszere az ÖSSZES szerveren...
ha jobb lenne az irányítás
több térkép, és több géptípus kéne bele...és....több játékos!
Mert vannak részei amik jobban tetszenek mint a War Thunder, de összeségében a Warplanes bukta, bukás, vacak szar, ebben a formában.
Csak épp ha én nevezhetem el a hajómat...lefogadom lesz 5 ezer Hitler meg ilyesmi féle hajó...lesz több ezer FUCK....vagy ha lengyel az illetõ HMS Siemka kurwa....ha magyar az illetõ USS Pinaszõr...
Lehet mégse lenne jó ötlet.
Szóval az Iowa csak a top3 alján volt 😄
Még akármi lehet a tech-fával, szerintem voltak tervezve a Yamato-nál nagyobb hajók is ám 😊
Ammcsi oldalon sem feltétlenül az Iowa-osztály lesz a cúcs, hanem pl. kehet ez is: Montana-class
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
pl:USA ágon a repülõgép-hordozóknál, úgy lesz mondjuk T10 szinten, hogy ranger osztály vagy úgy mint(mondjuk) USS ENTERPRISE?
Ja, a Yamato tier 10-es hajó lesz. Hm...japó úszú Maus? <#nevetes1>#nevetes1>
De legalább lesz konkurenciája és úgy néz ki kapásból kettõ is. Gaijin hajós játéka és a Navy Field 2. Úgy néz ki a NF2 van a legelõrehaladottabb állapotban, mert arra már lehet is jelentkezni tesztelõnek.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"14. No, our gameplay mechanics won't mimic Battlestations game series."
Itt a többi 15 kijenetés/válasz is megtalálható.
lammaer: arra én is kíváncsi leszek
Kár, hogy csak Online.
Létezik-e hasonló játék, ami Offline?
Captain Sonar 2024 Remake
Mondjuk a battlestationst szerettem, egynek elment, de kizárt dolog hogy ilyesmit tolnék 1 hónapnál tovább....
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem tûnik izgisnek, hiányolom belõle a navyfieldes tüzérségi "komplexitást", ez a ráviszem a célpontra az egeret azt lövök nagyon kevés. Plusz ugye itt nincsen "terep", ergó a játékmenet sokkal laposabb mint a tankos játéknál (fedezékek, spottolás stb).
Ezt láttátok már Ezmiez akar ez lenni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De én hajó vs hajót várok nagyon, a NavyField helyett....
De annak hogy mennyire van kész ahhoz semmi köze, hogy egy hajós játékot hasonlítunk össze egy repülõssel.
Az meg hogy mit álmodnak 1-2-3 évvel késõbbre - nehogy már azt kézpénznek vedd. A Wargaming is megírta annó hogy majd egyberakják a repülõs/tankos/hajós játékukat, azt hol vannak még attól.
Olyan biztos nem lesz hogy én benne ülök az IOWA-ban, te meg jössz a tigriseddel....
A medve nem játék.
Így kezdõdik: "War Thunder offers a highly detailed and personalized aviation experience".... több száz repülõgép meg cockpit model stb stb.
Semmiképpen sem a warships konkurrenciája, akkor már inkább a World of Planesé.
Eleve nem is lehet kibalanceolni egy tankot egy hajó ellen, vagy egy csatahajót egy repülõ ellen.
Az meg hogy veszett gyorsan haladnak meg a modellek kész vannak - felmész bármilyen modellezássel foglalkozó websitera, tonnaszám letöltheted bármely repülõgép modelljeit. A munka dandárja nem ez.