22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#4142 köszönöm a választ, nekem a detailed report fülön lévő dmg mennyiség érdekelt volna, ezt a képet láttam ... innen indult a kérdésem -
StrikeFor #4141 #4097 -
DantesHUN #4140 Most nézem, majdnem 400 ezer credit?! Mi a franc? Arizona alig hoz. Vagy azért ennyi a kredit, mert teljesítve lett egy küldetés? Átlagosan mennyit hoz most a Atlanta? -
#4139 Mennyi dmg - re kaptál ennyi kreditet ?
-
seepheeerd #4138 80% szopás 20% fun, erről szól a tier 3 - tier 7 kb. az én szemszögemből.
(Nézem a hajó statokat, t3 cirkáló MINDENBEN jobb mint a t3 csatahajó. Normális? -
seepheeerd #4137 Köszi! -
Dewri #4136 Erről beszélek... -
Dewri #4135 Bal oldalon alul van egy kis színes szövegbuborék, abban kell keresni a barátokat. -
seepheeerd #4134 Akarnék, de nem látok olyan opciót hogy friend invite vagy hasonló... -
seepheeerd #4133 Ketten maradtak a csapatból, ketten az ellenségből. Nézem romboló, fönt északon, full HP. Épp tolat a parttól... aztán nekimegy a következő partnak a másik oldalon, de már orral... CBT player???????????? -
kissssss #4132 nah frissítés nekem is lejött, itt az ideje szétcsapni az újoncok között. -
Dewri #4131 Be is fejeztem. Bármivel megyek be, az ellenfél ledarál, a mi csapatunk lebeg a térkép túloldalán, minden pontot bukunk. Ez egy kalap szar úgy ahogy a wot, úgy ahogy minden wg játék. Majd visszajövök, ha értelmes csapatokat sorsol a gép. Tehát nem mostanában.... -
Dewri #4130 Áh, értelmetlen. Semmi nem változott. Csatahajóval ugyanúgy 830 sebzéses sorozatok. Mindhárom foglalási pontot bukja a csapat, 870-55 arányú állás, mert továbbra is nehéz 3 pontot elfoglalni KETTES SZINTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt elvileg csupa CBT játékos tolja, akik már x mennyiségű csatával rendelkeznek a hátuk mögött, magas szintekről kezdték újra. Akkor hogyan lehetséges ennyire látványosan nulla szar köröket tolni KETTES SZINTEN??????????
Az első néhány kört elnézve felmerül a kérdés, hogy minek fejlesszem föl a hajókat 6-7+ magasságba, minek tegyek bele a játékba sok-sok órányi időt és ideget, ha már most látszik, hogy a csatahajók ugyanúgy semmire sem jók, a csapatok meg ugyanúgy agyhalottak?? :( -
#4129 Akinek megvan az Atlanta, kérem tegyen be egy képet egy csata végeredményéről, hogy tudjak viszonyítani az Arkansas - hoz képest, mennyi dmg - re, mennyi kreditet hozott -
StrikeFor #4128 nekem is majdnem 500 csata és csak lvl 6...,de még 7es kapitányt se kaptam csak 2db 5-ös meg egy 3-ast -
Scharnhorst #4127 Van amúgy valami ts ahol gyülekeznek az emberek akik szakaszolni akarnak? -
DantesHUN #4126 Valamint mintha mondtak volna arról is hogy bekerül a Mikasaa? Nem emlékeztek hogy volt ez? -
Jacktor #4125 Zoom Out Mod -
Scharnhorst #4124 49+ csata felett mindenki csak lvl6-ot kapott -
#4123 Lehet vmelyik billentyű beragadt. -
Plata #4122 A büdös nénikéjüket,több mint 500 csatára csak 6-os accountot kaptam?
Baszódjanak meg.
3000 free xp-t kaptam öszvissz,ló túró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.26. 13:57:08 -
DantesHUN #4121 Nem láttam ilyesmit. Szerintem a hiba az én készülékemben volt-van. -
kissssss #4120 options menüt átnézted? lehet az automata ütközés elkerülés mellé most bekerült egy automata lövés opció is..... -
DantesHUN #4119 Most mentem három csatát, és most nem lövöldözött magától. De az fix, én nem a Win-t ugyan újra nem telepítem emiatt. Na majd ha ráérek délután megyek több csatát, kiváncsi vagyok mi lesz. -
#4118 Kredithozamokról lehet már tudni valamit ?
Gondolom itt is a tier 7-8 -as lesz a pénznyomda, mint a Wot - ban
-
#4117 1. másik egér
2. uninstall - újratelepítés
-
seepheeerd #4116 winrate? my ass! idiots... -
DantesHUN #4115 Nincs fent mod, és más hajóval is csinálja, de senkinél nem láttam ilyen hibát. Az egész fórumon nem olvastam ilyet. De akkor meg, a gépemnek mi a fasz baja van? Most mihez kezdjek ezzel? -
Dagohun74 #4114 Valszeg valami bug. Próbálj ki egy mások hajót. Ha ott is csinálja akkor a gép. -
Jacktor #4113 Előző Aslain-t kitakarítottad a res_mods-ból?
Én a Murmanks árát kérdeztem amúgy :-) bár az Atlanta is nagyon jónak tűnik így. Goldom lesz bőven, megvettem a Yubarit, aztán külön a szovjet rombolót is + vettem még egy havi prémet is külön. -
DantesHUN #4112 Kipróbáltam másik egérrel is, úgy is lövöldözik magától. Mi a bánat ez? Kezdek kissé ideges lenni. A gépemmel van baj? Vagy mi van? -
DantesHUN #4111 De most tényleg. Másik hajóval is csinálja. Vegyek új egeret? Ez rohadt idegesítő, össze-vissza lövöldözik a hajó. Vagy ez a WG sara? -
Dagohun74 #4110 Apró betűs patch cucc volt. Ajándék. Csak beküldöd a csatába és lejátsza helyetted. -
DantesHUN #4109 Ez mi volt? Ilyet látott már valaki? A ajándék Arkansas...magától lő. Az egéren se volta a kezem, és a főtüzérség folyamatosan lőtt, persze mellé leginkább. Ez micsoda? Nagyon zavaró volt. Ez most bug, vagy van automata lövés, vagy az egerem őrült meg? -
DantesHUN #4108 Több mint 10 k forint ha most akarod venni, mert ehhez venned kell 10. ezer aranyat, ami 11.ezer valahányszáz forint, és abból kijön a t8-as Atlanta. -
seepheeerd #4107 Úgy gondoltam hogy St. Louis-nál nem költök a hajótestre és radarra fölöslegesen xp-et. Hááát... szívás.
(de akkor sem :)) -
Jacktor #4106 Fasza, köszi. És mi az ára? Bár igazából tök mindegy, azzal nem fogok várni, megveszem teljes áron a picsbe (imádtam) :)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.26. 11:54:22 -
StrikeFor #4105 aha meglehet venni őket -
Jacktor #4104 Murmansk (illetve bármelyik más ingame prém) megvehető? -
Dagohun74 #4103 Na ja majd meglátjuk ..... Mondjuk még meló van szóval majd este.