22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Az RNG pedig egy dolgot jelent: WG véletlenszerűen(?) ad egy-egy teamnek szorzót... másként nehezen hiszem el hogy 12:4 vagy akár 14:1-es eredmény legyen (utóbbiban én lőttem ki egyetlen hajót). Ennyire béna senki nem lehet...

Ami rohadtul lehangoló: cruiserek mintha locsoló csövön öntenék a sorozatokat, 10m-en belül jön mind, az sem számít ha kanyargok, a sebességgel játszom, csak ömlik, közben nekem meg futballpályányi területre csapódnak be a gránátjaim, van úgy nem egyszer, hogy előtte, mögötte és nulla a sebzés.
  • seepheeerd
    Hát ez az! És gondolom magasabb tier is volt...
  • StrikeFor
    prém hajó,prém account győztes meccs és a különbség minimális
  • seepheeerd
    Gőzöm sincs mi a csoda van :S
  • StrikeFor
    na akkor meg pláne WTF...,de komolyan.....az XP-t is random adja???
  • seepheeerd
    Az, de mi veszítettünk :)

Hanem azt nem tudom ki ül a reserve szobában, foglal egy helyet... most 8-as az accountom és nem látom ki a franc van ott... erről tudsz valamit?
  • StrikeFor
    elég karcsú ennyi XP...te sem kaptál sokat :(
  • Lucifer970
    Nagyon köszönöm a segítséget! A végén még belejövök a játékba. :)
  • seepheeerd
    Mindent bevetett :)
  • seepheeerd
    Majdnem ugyanaz :D

• StrikeFor
    az igen! VII.-es anyahajó a srácnak
  • seepheeerd
    Vagy ki. Ha pl. nem akarod hogy a rombolód korán észrevegyék.
    Emellett a Ctrl-t lenyomva a megjelenő kurzorral kiválaszthatod az elsődleges célpontot, mind repülők, mind a közelben kavirnyáló hajók közül (természetesen a légvédelem és a másodlagos tüzérség számára)
  • Lucifer970
    Tehát csak bekapcsolom a P-vel?
  • Scharnhorst
    A légvédelem magától működik, te csak a célpontotok közül válogathatsz ha több repülőegység van a közeledben.
  • Lucifer970
    Sziasztok. Nagyon új vagyok még és lenne egy kérdésem. A légvédelmi löveget hogyan tudom irányítani?
    Előre is köszi a választ!
  • StrikeFor
    ez volt a szorzós kör...őőőőő...mivan????

• tutyimutyi2
    hm itten véletlenül nem 100% az RNG?
  • StrikeFor
    a random valóban megöli a dolgokat azoknál akik ésszel játszanak....a hülyéknek meg csak jó :S :( nincs igazság
  • Dewri
    Játék, de nem értem miért olyan bonyolult dolog rendesen megcsinálni egy játékot... A wotban is a 25% RNG teszi tönkre az egészet, és nyilván itt is van valamennyi belőle. Minek az RNG? Adott a páncél, adott az átütés, a kaliber, a dőlésszög, ezt mind ki tudják számolni manapság. Simán lehetne úgy, hogy a 120 pen átviszi a 110 mm páncélt. De az RNG miatt nem fogja. Pedig RNG nélkül tényleg lehetne taktikázni, tényleg számítana mit hol lő meg az ember. Most meg lassan már ott tartunk, hogy elég irányba lőni, mert a röppályától az átütésen át a sebzésig minden totál random úgyis... Csatahajóval lehetne tudni, hogy ha odapörkölök a 9 db 310 mm ágyúval egy fél hp-s cirkálóra, akkor már akkor kezdhetnék másfelé fordulni, mikor a lövedékek még be se csapódtak, mert tudnám, hogy egy ekkora csapás biztosan széttépi a francba a cirkálót. De most nem ez van, most belever 500at és annyi...

De az is igaz, hogy ez tönkretenne sok járművet, ezért is nem működik a wotban a történelmi csata mód, senki nem akar oroszokkal menni az átlőhetetlen németek ellen... Itt is dominálnának a csatahajók, őket csak a repcsik és a rombolók tudnák pusztítani, a cirkálókat ki is lehetne venni... Persze ha rendes csapatjáték lenne, vagy saját tieres MM, akkor talán javulna a helyzet. A játékosokat nem tudja szabályozni a wg, de saját tiert meg nem akarnak adni, úgyhogy marad ilyen az egész...:(
  • StrikeFor
    ez épp olyan amikor 9db 406mm-es ágyuval telibevertem egy DD-t lefogyott 1/3 HP-ja és elillant
  • DantesHUN
    Azért na. Az Atlanta a valóságban 127 mm-es ágyúkkal, úgy mégis hogy tudott volna egy csatahajót szétlőni? Oké, ez játék, és balance meg minden, de akkor is. Ez azért nevetséges.
  • seepheeerd
    Hát én sem értem mi alapján adogatnak, de Te tuti jobban nyomtad...

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.27. 13:27:45
  • StrikeFor
    viszont nézzétek meg hogy ha vesztes meccsben vagy szonte semmit nem kapsz!
  • Dewri
    Nem az Arkansas a szar, hanem a játék fos még mindig, csatahajóknak nem adja be a rendes sebzést! Arkansassal toltam 3 killes, 83ezer sebzéses kört, jó kis hajó az, ha éppen a játék hajlandó 800-1300 fölött is beadni a sorozatok sebzését...

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.27. 13:08:57
  • StrikeFor
    őőő az szép! pedig akkor elméletileg te jobban nyomtad.............fene se érti....

tényleg a 7-es kapitányokat kapó kolléga miket kaptál még? mennyi flag?
  • DantesHUN
    Én alig több mint 40k-t kaptam az Arkansas-al, prém fiók nélkül, tiszta haszon. Igaz nem sok sebzésre. De...hát szerintem 35k sebzés se sok csatahajóval. Bár, nem tudom, abban a pár csatában amiben próbáltam, nem éreztem ,hogy marha sokat sebezne az Arkansas. Elég béna hajónak tűnik, vagy még bénázok vele lehet az is.

De ha az Atlanta ennyit, hoz, végülis nem rossz. Legalább egy prém tank, ami magas szintű meg kell, már aki akar játszani, mert különben tier 7-8 környékén annyi kell gyűjtögetni creditet, hogy beszarás. Kell a farmhajó.
  • tutyimutyi2
    én meg úgy jártam hogy azt írja hogy egyenleg lekérdezés alatt így most se az aranyamat se a free xp-met nem mutatja, sőt még fejleszteni se tudok semmit pedig van rá elég tank xp-m.
    http://www.kephost.com/image/SFAL
    kiváncsi vagyok hogy meddig fog ezzel basztatni a játék
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.27. 11:39:55
  • Toweliee
    Szerintem csak a prémfiók összevonás van, a gold marad külön.
  • MuldR
    Help!
    Most lesz meg egy wipe eles indulasnal? Azt irtak osszevontak a 3 accountot, de a wotos aranyam nincs a wows accon, csak az a 3000 amit a preorderert adtak.
  • seepheeerd
    Én meg 20-at :P
    De kapitányt meg nem.... hogyan van ez?
  • sith7
    Az szép ... akkor mindenképpen megéri a magasabb tier - ű prém hajó, én az Arkansassal 35k dmg - re kaptam 113k ... ez meg 25k, és 270k kredit
  • tutyimutyi2
    mért csinálja vajon azt a játék hogy rányomok a csata gombra és azt írja a játék hogy 200-300 játékos van a körzetemben ehhez képest 2-3 perceket várok hogy bedobjon
  • StrikeFor
    azért pofátlan dolog ám vesztes meccsre,prémium accounttal,prémium hajóval 350XP-ket kapni..............
  • StrikeFor
    erre 270 körül
  • Tono34
    Ma még nem sikerült nyernem ...
  • sith7
    erre kaptál 400k - t ???????
  • zsupeti
    Nálatok is egekben van a ping?
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    azt most nem mentettem el :(
  • StrikeFor