22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4262 Jobban belegondolva, érthető a hajók és a fejlesztések horrorisztikus ára. Hiszen a wotban van vagy 400 tank, sok nemzet. Itt meg egyelőre 2 nemzet, nemzetenként 4 ág, nem egészen 80 hajó a teljes kínálat. A CBT-ben nekem valami 300 körül volt a csataszámom és már a nyolcas csatahajó jött volna a japókkal, ötösön voltam amcsikkal, hetes cirkálónál amcsival. 300 csata alatt. A wotban 8500 csatám van és csak tier8-ig jutottam... Szóval a sovány kínálatot brutális árakkal ellensúlyozzák. Remélhetőleg ha majd több hajó és nemzet lesz, kicsit lejjebb viszik azért, mert ez így nagyon beteg... -
zsupeti #4261 Játék közepén kidobott a szerver,és azóta se tudok belépni.
Nektek megy?
-
DantesHUN #4260 A HE ellen az se sokat érne, ha felgyújt. Amúgy persze kéne. De inkább valami kiegyensúlyozás kéne, a lőtávval meg a sebzéssel. -
StrikeFor #4259 rendes sebzés! -
Dewri #4258 Kéne a páncél a csatahajókra. Rögtön megváltozna a játék... -
DantesHUN #4257 Ja, csak ez nem normális. -
Dewri #4256 A St. Louis elég erős tier3 hajó. Anno simán lezúztam vele a Kongot is közelharcban, mert ő fél percig töltöget ugyebár, a St. Louis meg egyszerre 7 ágyúból tolja a tüzet, majdnem 3 sorozatot bevisz mire a Kongo újratölt... És akkoriban még az AP is ütött, 79ezer sebzés nem volt rossz egy tier3 cirkálóval...
-
Dagohun74 #4255 Na meglett a myogi, gyorsan eladtam a kawachi-t. Johetnek lassan a CV-k. -
#4254 Szívtam kawachi val én is. Most szívhatok tovább a 4 es szintűvel -
DantesHUN #4253 Egyszerű példa: St. Luis: 21k az átlagsebzésem.
kawachi, S. Carolina, 9 ezer. Ezek egy szinten vannak. Hogy lehet ennyivel kevesebb a csatahajó sebzése?! Ez rémesen elvan baszva,
De lehetne mondani teljes joggal, béna vagyok csatahajókkal. Hm. délután, könnyedén mentem az Arizona-val 54k-s kört. Igaz csatahajó vs csatahajó volt. Ha ilyen van, az esetek 2/3-ában simán leverem a velem egyszintű másik csatahajót. Szóval, na. Ezzel szemben, a több szinttel kisebb cirkáló ellen esélyem sincs.
Én azt várnám el, egyenlő esélyek legyenek. Vagy közel egyenlőek. De nem. Iszonyat szívás mind a két 3-as csatahajó. Nem sebeznek, gyengék, szarok, és kicsi a lőtáv. Ez is milyen baromság már?
Kawachi 8 km
St. Louis: 10 km. Azaz, a sokkal gyorsabban töltő cirkáló annélkül lövi szét a csatahajót, hogy az vissza tudna lőni!!!!! Orbitális faszság.
Basszus, St. Louis-al párbajoztam egy csatahajóval, és ötször gyújtottam fel...ennyivel erősebb a cirkáló.
Az kéne, hogy a csatahajók, ne legyenek ennyire gyúlékonyak, illetve tudjanak tisztességeset sebezni egy cirkálóba, és a lőtáv legyen kicsit nagyobb a velük egy szinten lévő cirkálóknál. Csak egy kicsit legalább. Mondjuk Kawachi: 12 km. Így használhatóbb lenne.
És tényleg ha csatahajó vs csatahajó van, semmi gond. Csak ha cirkáló jön, a HE-ket nem lehet lepattintani, mindig felgyújt, bezzeg a cirkálóra se a AP nem hat-amit még megértek, de a JHE-se?! Legjobb esetben sebez 2000 körül. Ami iszonyat kevés, a 30 másodperces újratöltésnél.
Csak számoljunk, én sebzek belé 2000, újra töltök ennyi idő alatt kigyújt, és belém ver több mint 2000-ret, majd ezt mégegyszer. Egy Kawachi legalább egy 5000-est vágjon bele egy St. Lous-ba, ha rendesen eltalálja. Nem 2000-ret, vagy amikor egyenesen nullát. Az milyen isteni, nulla...fél perc malmozás...lángolunk...töltünk... -
MuldR #4252 Az eles indulas elott lesz megegy wipe? Vagy mostmar kezdhetek farmolni? -
Dagohun74 #4251 Nos a hétvégi eredményem, lehetne jobb is :)
-
Toweliee #4250 Igen :)) Nekem pl ez az Arkansas tetszik + a japán ágat is húztam, az is tetszett. Ha wotosan nézzük, melyik a med és light (destroyer / cruiser)? -
Dewri #4249 Hát pedig ahogy olvashatod itt, a csatahajókkal menni manapság elég kiábrándító dolog... -
#4248 Kawachi val 2000 eket sebzek HE vel. Persze ha talál. -
Toweliee #4247 Köszi a tippet és bocs, hogy elírtam a neved. Egyelőre csak a battleship-eket fogom kihúzni a többinél megállok max t6 szinten, s csak akkor megyek tovább amikor már magabiztos lesz a tudásom (pl folyamatosan a csapattársaim közül a felső 1/3-ban szerepelek a csaták végén). -
Dewri #4246 Köszi a dicséretet! :) -
Dewri #4245 A romboló az igazi kis sunnyogós. Simulni kell a szigetek között, véletlenül se lőni rá senkire, megjegyezni mekkora a torpedó lőtávja és az a cél, hogy azon belülre meg kell közelíteni egy hajót és kitárazni rá, aztán pucolás.
Cirkálóval a csatahajókat kell elkerülni, rombolókat és egyéb, lehetőleg gyengébb cirkálókat kell bezúzni vele. Gyorsak, erősek ezek ellen, lehet aprítani. Japán cirkálókon van torpedó is, ezért velük a 2 osztály előnyeit lehet egyben használni. -
Toweliee #4244 Nem normális, de ez van. Szerintem (nekem) ez lényegesebben nehezebb játék, mint a wot, főleg, hogy nem is nagyon vágom a destroyer és a cruiser különbözőségét és a játékstílusokat. Most elvagyok a csatahajókkal. -
Dewri #4243 A Bandicam nevű kis programmal veszek fel. Jobb tömörítéssel dolgozik, mint a Fraps, beállítható a felvétel minősége, fel tud venni mikrofonhangot is. Elégedett vagyok vele. Persze utána még átkonvertálom a felvételt egy konvertáló progival, hogy ne a többgigás file-okat kelljen feltölteni...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.28. 20:19:38 -
Dewri #4242 Én ezzel már telesírtam a fórumot, de nem a wipe előtt, hanem a prémium csomagok bevezetése volt a dátum, az előtt volt jó utoljára a csatahajók sebzése, legalábbis nálam. Azóta csak a párszázas sorozatok mennek... Hozzád később ért oda ezek szerint a hullám, gondolom azért, mert amint írod, te tettél bele valamennyi pénzt... -
DantesHUN #4241 Ez egy használatlan szar. Én voltam a hülye, hogy pénzt basztam el rá. Fos. És ezt nem lehet megmagyarázni, hogy így meg úgy meg izé, egyszerűen szar. Én csatahajóval akartam enni, de nem lehet. Élvezhetetlen. Totálisan el van baszva. Mi a abban a jó, hogy jön egy kis cirkáló, és felgyújt. Eloltom. Következő lövésével ismét felgyújt. Majd újra. Majd újra. Én meg őt nem tudom sebezni. Semmivel. Se AP se HE. Oké, én meg értem, és elfogadom ,hogy az AP kicsi célpontokra nem jó. De HE se? Akkor mivel? Nincs többféle lőszer. És ez két nap múlva vagy mikor, Open Beta lesz, nem lehet már azzal elintézni, hát még teszt fázis, még fejlesztik.
Ilyenek vannak, Kawachi-val előttem, felakadt egy kis nyomorék cirkáló egy szigetre. Még csak nem is mozgott. Rám lő, azonnal kigyújt. Eloltom. Rálövök, HE-vel, mert az AP max 800-at sebez bele. Mi történik? Semmi. Újra. Semmi. Újra, semmi. Aztán még kétszer kigyújtott, és vége. Hiába lőttem bármivel, AP-vel, HE-vel is, annyira keveset sebzett, hogy az valami röhej.
És basszus, ugyanezekkel a hajókkal, a wipe előtt sokkal jobb statisztikám volt, legalább kétszer ennyi volt az átlagsebzés. Sőt, több most 9 ezer az átlag sebzés, korábban az átlagsebzésem, ezekkel a hajókkal 20 ezer felett volt. 9 és 20 között kicsit nagy a különbség. Pedig már akkor is szarul adta sebzést, de most még szarabb lett.
És még azt se várom ,hogy egy csatahajó legyőzhetetlen legyen. De legalább használható legyen. Ha egy komplett sortűz talál sebezzen. És ne gyulladjak már ki, minden tetves lövésre. Hát mi van, a hajók fedélzetét valami extra gyúlékony anyaggal kenték le, vagy mi a tököm?
Meg 8 km-es lőtáv...Kawachi...8 km. A tőle kisebb szintű cirkálók úgy lövik szét , hogy vissza se tud lőni, mert nagyobb a lőtávjuk. Hát ez normális dolog?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.28. 20:13:22 -
#4240 Videókat mivel veszed fel? -
Toweliee #4239 Látod, aztán mennyire kiakadtál mikor már nem tudom ki de ráfeszült a láthatatlan torpedókra. Nyugi és relax. -
Toweliee #4238 Itt van gyorsított legénység képzés, mint a tankosnál? -
DantesHUN #4237 Kész. Elég. Uninstall, és ezzel befejeztem ezt okádék fost . Persze a nagy büdös SEMMI! belém ver AP-val 25 ezret. Mi volt ez ? Láthatatlan hajók is vannak már?
A faszt idegesítem magam ezzel a szarral. -
Toweliee #4236 Akinek megvolt a Warspite a cbt alatt az mit mond, megéri megvenni?
Derwi, most fedeztem fel a csatornád, grat hozzá! -
DantesHUN #4235 De most mégis, mi a faszt mondjak, jaj de jó játék? Megéri? Nincs vele semmi baj? Tier 3-as csatahajók teljesen használhatatlanok. Kicsi a lőtáv. Túl lassúak. MInden kibaszott találatra azonnal felgyullad. És a legidegesítőbb, hogy nem sebez. Se AP-val, se HE-vel. Teljesen mindegy, mire, milyen kombinációban, nem sebez. Semmit. Nullát. Lófaszt. HE-vel lőttem valami kicsi hajót: három sortűzből NULLA! Eltaláltam, de a HE gránátok amik ügye robbannak..az a lényegük hogy robban egy cseszett nagyot...nem tudom elpárologtak.
AP-vel átlagsebzés 900 körüli HE-vel 800 körüli. Akkor mi a picsával kell lőni? Nem azt akarom ,hogy jaj csatahajó legyőzhetetlen legyen, de minimális élvezhetőségi faktor...valami siker élmény...de nem az minden kis nyomorék hajó felgyújt és szétlő, én meg viszont semmit, mert semmilyen lőszerrel nem sebez. -
tutyimutyi2 #4234 úgy tudom imádni azt amikor már minden hajó a végét járja talán még nyerhetünk is de neeeem mert felbukkan mindig egy full hp-s csatahajó -
DantesHUN #4233 A WG veszi el az én kedvemet. Jó, igazából végülis csak annyiban rosszabb, hogy jóval pofátlanabb módon akarnak pénzt szerezni mint WoT-ban meg sokkal félkészebb. A többi a Wot-ban megszokott baromságuk. Csak az a baj, bele tettem pár évet a WoT-ba. -
tutyimutyi2 #4232 3000 aranyat érdemes megtartani hátha jön valami kisebb szintű prémhajó?
illetve vajon mi történt a kitakami-val hogy jelenleg nem megvehető?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.28. 18:13:02 -
Awakening #4231 Na, le ne töröld. Hiányoznának a tartalmas hozzászólásaid, amikkel elveszed a többiek kedvét. :) -
tutyimutyi2 #4230 hát figyu úgy tűnik hogy a fejükben is wipe történt nem csak a játékban :) -
DantesHUN #4229 Phenix cirkáló, 300-akat lő HE-vel, és így kéne a tier V-s cirkálót kifejleszteni.
A 3-as csatahajók, S. Carolina és Kawachi konkrétan AP-val használhatatlan. Nulla. Semmi. Teljesen semmi. HE-vel alig valamivel több jön össze a semminél. Nagyon érik a gondolat, hogy letörlöm végleg a francba. -
Dewri #4228 A Chesternek a nevéből adódik, hogy ki van vele cseszve? Legalább 6 kör kellett, mire kijött vele a szorzó, mindent bebukott addig, míg a többi hajóval 2-3 meccsből már megvolt a győzelem, pedig ugyanúgy tier2 szintek... De azért mentem vele egy 4 killes kört, természetesen bukta volt az is... A videóban gyönyörűen látszik, hogy folyamatosan párszázas sebzéseket adnak a HE sorozataim úgy rombolók, mint cirkálók ellen, alig van modulsebzés, felgyújtani talán 1 hajót tudtam. Iszonyatosan el van rontva az egész sebzésrendszer úgy ahogy van!!
Továbbra is képtelen vagyok felfogni, hogy ez a sok gyökér aki bent van, már nem nulla kezdő, hanem "tapasztalt" CBT játékos. Félelmetes, hogy mi megy. Ütköznek, nem tudnak célozni, semmi csapatjáték, ha az egyetlen bázis a térkép közepe felé van, akkor ez a csürhe egy kupacban tobzódik a térkép jobb fölső sarkában, miközben 4 ellenfél foglal... De tényleg, hogy a bánatba lehetnek ennyire idióták?????? És még mindig kettes szinten szopok, mert nem tudok összeszedni szaros 2400 xp-t, akkora fos körök mennek... Nagynehezen összejött amcsikkal a St. Louis, de azzal is a legelső kör durva vereség volt úgy, hogy top hajó voltam a listán, teljesen egyenlő leosztású tier3-tier2 ellenfelek jöttek és szinte veszteség nélkül elpicsázták a csapatot!!!! Miért? Hogyan?? Kettes-hármas szinten?????
Egyébként nálam néha még mindig van némi hanghiba játék közben, kicsit recsegős időnként, pedig az új verzióban volt hang optimalizálás is, azt mondták. Egyéni probléma, vagy másnál is van? A replay visszanézéskor különösen zavaróan szaggat a hang... -
Dewri #4227 Szerintem itt is többmindentől függ a dolog, gondolom nézik a felderítést, a sebzést, a killt, a kapott sebzést, a bázisvédelmet, a foglalást, a lelőtt repcsiket (Arkansasnak semmi légvédelme nincs...), az életben maradást, meg mit tudom én mit. De simán elképzelem ezektől, hogy random adja a jutalmat is... -
Dewri #4226 Mostmár lehet fölrakni extra pénzért extra dolgokat, pl az ingyenes alap javítókészlet helyett 22ezerért vagy goldért nagy javítókészletet, ezt tölti újra, ha be van tárazva az auto-resupply. Először én is a lőszert néztem, de ahhoz nem nyúltak. -
Dewri #4225 Már törölték a pen nerfet, csak teszt volt, gondolom rájöttek, hogy az érinti a nehéztankokat is. Legalábbis kint a 9.9 tesztszerver és állítólag nincs pen változás... -
MuldR #4224 Keresed meghallgattatott. Jon a penetration nerf. Medek szembol nem tudjak majd atutni a heavyket. Azonkivul, HE atalakitas es arty rebalance is lesz. Azt mondtak a heavyk lesznek a csatamezok szarjai. -
DantesHUN #4223 Pár nap és mindenki regisztrálhat