22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Pluskast
    Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy megnézze ezt a videót! Nagyon tanulságos és sokat segíthet.

• Dagohun74
    Használd az ALT billentyut csodálkozni fogsz.
  • TuskoMobile
    akármi van mindenkit ezzel a szar forma levélel oltanak xD rajtad kb 0.001-ed másodpercet se szántak még
    ez csak egy auto üztenet még :D
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.16. 19:28:54
  • aru
    Kizárt! Max 150 méter lehetett köztem és a sziget között, ráadásul kurva nagy hegy van rajta. Azóta többször próbáltam és nem lehet lerakni úgy torpedót. Kb 1km-es sugarú kör széléről engedik el a repülők a torpedót.
    Lehet nincs cheat csak valami új bug.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.16. 19:23:53
  • ikarus44
    Küldtem privátot.
  • Dagohun74
    Pedig egyszeru az ALT bill.-vel dobta a torpedokat. Azzal szinte kozvetlen kozelrol dobhatja. Ezert tudta a sziget felol dobni. Es ezert nem lehet sokszor kiterni eloluk mert egyszeruen nincs idod, 500-600 meterre ledobja melled a torpedokat es veged.

Bocs mobilrol irok, ezert nicns ekezet.
  • TiborTamas
    Nem problémázok én ilyeneken. :) Régen egyébként jelezte a topicban is, ha új privát üzenet jött. Ez miért szűnt meg, nem tudja valaki?

Tusko: Mi a problémád ezzel a válasszal? Ha nem tudják a probléma okát, akkor nyilván szükségük van némi támpontra... Jobb lett volna, ha rögtön elküldik azzal, hogy vegyen új gépet/váltson internetszolgáltatót?
  • TuskoMobile
    jújjde formális gejj válasz levél omg
  • ikarus44
    Emlékeztem, csak nem tudtam hogy örültél-e volna, ha név szerint említelek.
  • TiborTamas
    Én voltam, csak elfelejtettem nézni a privát üzeneteket, és a topicban meg nem jelzi, ha jött új. Bocsi, nekiállok leírni privátban, hogy pontosan mit is kell tenned.
  • ikarus44
    Itt lenne:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dear Commander ,

Thank you for contacting the Wargaming Customer Support Service regarding your issue.

In order to investigate the case, could you please provide us the following files :

• Dx-Diag : https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/95/30/

• Python.log found on the World of Warships folder.

• Screenshots of the issue or replays

We hope to hear from you soon.

Best regards,

Jack Sparodz
  • horika
    Szerintem ide is bevághatod, csak rakd spoilerbe és akkor nem zavaró, aki akarja elolvassa. Már persze ha nem bizalmas :)
  • Scharnhorst
    Finom kis kör volt alig éltem túl. :)

• ikarus44
    Tudna valaki segíteni? Az egyik fórumtárs segítségével, küldtem egy levelet a WG supportnak a problémámról (képcsúszás) vissza is írtak, de nem igen értek az ilyesfajta dolgokhoz. Esetleg ha valaki úgy gondolja akkor privátban elküldeném a support válaszát, hogy kb. el magyarázza nekem mit is kéne csinálnom.

Előre is megköszönném!
  • Master91
    Thrawnt nem akartam írni mert kevesen ismerik, így gondoltam nem üt a poén olyat :D
  • Tono34
    Wotban ez van beállítva 6. érzékhez :)
  • [NST]Cifu
    Egen, Ackbar admirális zseniális helyzetfelismeréséről hangos az internet. :)

• Jeffjohnson
    Nem inkább Ackbar admirális?
  • [NST]Cifu
    No offense, de Firmus Piett nem volt különösebben kiemelkedő tiszt. Abból az alklóvból akkor már inkább Thrawn admirális a kiemelkedő. :)
  • Master91
    "Ha mindig mindennel lekaszálnánk mindenkit, akkor hamarabb ráunnánk. Most meg ha már majd szét robbanok az agyhalott, "hajózzon mindenki a jobb felső sarokba mer az jó" idióta csapattársaknak köszönhető bukó szériától és utána bead egy olyan meccset, ahol 2-3 hajót süllyesztek best sebzés, plecsni, stb. akkor úgy tudok neki örülni, hogy körbevigyorgom a saját fejemet."

Ezzel így vagyok én is. 1-2 gyatra kör után össze tudok dobni olyan köröket, hogy azt hiszem néha én vagyok Piett admirális a Star Warsból.
  • DantesHUN
    A harmadik hajótesttel teljesen jó lesz az. Kap lőtávolságot, légvédelmet, mozgékonyabb lesz. Jobban fordul. Addig szenvedős, az biztos.
  • Győri Devi
    Minekaze után állítólag teljesen máshogy kell játszani a japán rombolókat. Még én sem mentem tovább a vonalon, de szerintem nem is fogok egy darabig, mert visszalépésnek tűnik az egész: lassabb sebesség, fordulás, torpedó újratöltés illetve könnyebben észrevehetők. Azonban ha mész tovább a Mutsukinál lehet érdemes elhasználni a free xp-t mert az alap torpedói csak 6 km-re mennek el...
  • Toweliee
    Érdemes továbbmenni a Minekaze-nál, vagy tartsam meg amíg meg nem tanulom rendesen használni a destroyereket? Ez is nagyon tetszik, meg az előtte lévő kettőt is jónak találtam.
  • Sendrov
    Myogit cirkálóként érdemes használni. Elég gyors is hozzá.
    Odamész, odacsapsz, lelépsz. Nem szabad leállni pofozkodni. Ahhoz kevés cső a főtüzérség és a páncélzat is karcsú.
    Meg aztán a Myogi egyébként is csatacirkáló terv volt. Egyszerűen másra való, mint egy csatahajó.
    Csak sajnos a játék nem kedvez a csatacirkálóknak. Ezeket a cirkálók és a páncélos cirkálók ellen fejlesztették ki. Gyorsak, hogy utol tudják érni a cirkálókat, sokkal nagyobb a tüzérségük is, hogy könnyen le tudják gyűrni őket. Na, ez utóbbinál buknak el ebben a játékban, mert a jelenlegi verzióban a cirkálók tűzgyorsasága HE-vel gyakran ütősebb, mint a 356mm-es nehézágyúk sebzése. Arról már nem is beszélve, hogy 6db fő löveg sem kedvező, mert a Random Generátor nyílván fele annyi eséllyel ad be egy one shot killt vele, mint a 12 ágyús Wayomingnek. De ez nem is a való világ, csak egy játék, ami a többi WG gamehez hasonlóan egy kevés katarzis szerű örömhöz egy lapát idegtépő bosszúságot is ad.
    De talán így is van ez rendjén. Ha mindig mindennel lekaszálnánk mindenkit, akkor hamarabb ráunnánk. Most meg ha már majd szét robbanok az agyhalott, "hajózzon mindenki a jobb felső sarokba mer az jó" idióta csapattársaknak köszönhető bukó szériától és utána bead egy olyan meccset, ahol 2-3 hajót süllyesztek best sebzés, plecsni, stb. akkor úgy tudok neki örülni, hogy körbevigyorgom a saját fejemet.
    Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.07.16. 09:07:50
  • Dewri
    Egyébként nálam 0.4.0.106158 verziót ír ki a játék, nem 0.4.3-at...
  • Dewri
    De nem lehet szóráshiba, mert a Wyomingnak nagyobb szórása van papíron!! Mégis sokkal jobban lő! Ez hogy lehet?

Nekem 4 kör alatt 53ezer a teljes "damage caused" Myogival. Ezzel számolva 12 kör alatt lenne kb 160ezer körül. A Wyoming 10 kör után 402 ezernél jár... Átlagban is csak 13ezer. Mindegy, már nem érdekel. Az Iowa még úgyse volt meg, az egy jó cél.:)
  • Master91
    iszonyat szórása van, de vagy megatnultam vele játszani, vagy meg szoktam, nem tudom

Damage Caused 33,644.89

elődje, kawachival volt:

Damage Caused 32,389.26
  • Dewri
    Kész. Eladtam a Myogit. Nem vagyok hajlandó folyamatosan minden egyes körben csak szenvedni, mert nem ezért játszok. Még PvE-ben is életképtelen fos, pedig csatahajóval szinte soha nem lőnek ki a botok, ezt meg simán! A botok bénán lőnek, szarul torpedóznak, 3-4 killes köröket tolok szinte bármivel ellenük, 1 km-re bemegyek csatahajó/cv mellé rombolóval és kitárazom rájuk az összes torpedót! És ezek lenyomnak a picsába egy 356 mm ágyús, 45ezer hp-s CSATAHAJÓT, miközben alig sebzek és semmi kill nincs!!!!!!!!!!!! Egy nem fullos Chestert nem tud kilőni 2 km-ről egy sorozattal?????!!!!!! Az utolsó körben ugyanúgy előírásszerűen toltam az 1000 sebzést. Kereken, pontosan 1000, többször egymás után. Még ha 1235 lenne, vagy 978, de PONTOSAN, MINDIG 1000??????? Mennek a picsába. Röhej az egész...

Marad az amcsi csatahajó vonal. Egyébként a CBT-ben érdekes mód elmentem az Amagi-ig és nem rémlik, hogy ekkora trágyadomb volt a Myogi. Ha az lett volna, nyilván emlékeznék rá...
  • Dewri
    Külön kell bekapcsolni.

• Dewri
    Nekem semmi ilyesmi. Wyoming-al 65 ezres köröm is volt, 30ezer alatt ritkán sebzek, ezzel meg a 15ezres kör már kiemelkedő.... Szégyen...

A Pve bizonyítja, hogy nem én csinálom rosszul, hanem a hajó van elrontva! PvE-ben csukott szemmel is lehet nyerni, simán keresztben lövöm a botokat végig, alig ütnek meg. És ez egyszerűen álló hajókat nem talál el/nem sebez!!! Mit lehet elrontani álló hajóra lövésnél?
  • aru
    Nincs replay könyvtár és opciókban sem szerepel. Rögzít egyáltalán (úgy, mint a WoT)? :/
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.15. 22:46:38
  • kailee
    valamit nem jól csinálsz vele akkor mert tény hogy van hogy egy huzamba 1000 reket akar csak sebezni de nekem elég sok citadellem meg criticalom van vele.
  • Győri Devi
    Van replayed? Kíváncsi lennék rá.
  • Mnemomic
    Kongo is ugyanez. Eddig a 3-as csatahajóval jobb az átlagsebzésem mint ezzel a kettővel. Azzal valahogy eltaláltam mindent ezekkel szinte semmit, vagy az van, amit írsz.
  • Dewri
    Stock Myogival? Másfélszer akkora körben fordul, mint a Wyoming... Foroghatok én, 3x repülnek körbe úgy ahogy akarnak, ha ért hozzá a hordozó. És mivel ellenfél, ezért ért hozzá... Nem ma kezdtem a csatahajókkal, de ez nevetségesen szar.

És nem a hajó hibája, mert papíron jók az értékei, az ágyúi is, egyszerűen el van cseszve. Nem pontos, pedig pontosabb mint a Wyoming, nem sebez, pedig nagyobb az ágyúja, szarul fordul, pedig gyorsabban kéne neki, mert a lapátjai gyorsabban mozognak és a sebessége is jobb. Mégis egy halom fos. És még az MM se kedvez neki, Arkansas stílusú, általában 2 hordozó simán van, és hatosok is akadnak.

Kezdek összefüggést felfedezni a hordozók és a légvédelem nélküli lassú csatahajók közt. Arkansas és stock Myogi szinte mindig kapja őket, Wyoming alig...
  • aru
    Van valami új cheat...
    A mai napon több, mint 10x engedtek rám úgy torpedót repülők, hogy 150 méterre tették le mellém (mind a 6 telibe vert) és úgy szedtek ki, ráadásul sziget volt azon az oldalon ahova letették és pont melette álltam, lehet még 150m sem volt köztem és a sziget közt.
    Mivel játszom hordozóval ezért tudom, hogy elég nagy a kör (1 km) aminek a szélére rakják a repcsik a torpot. Furcsa módon amikor sziget mellett állnak akkor én nem tudom lerakni az ellenfél mellé...

Közzém és a sziget közzé rokták a torpokat a repülők...
  • Dewri
    Iszonyatosan el van cseszve a Myogi. PvE. Sima ügy, tier 1-2-3!!!! 900 méterekről mellélő!!!!!!! 2 km-ről szintén!!!!!!!!! Teljesen tiszta célpontra!!!!!!!!!!!! Ha meg eltalálja, 80%-ban 1000/2000 sebzés! Pontosan 1000/2000!!!!!!!!!!! 356 mm ágyúval csatahajóra 4 km-ről mellé vagy 1000/2000 sebzés!!!!!!!!!! Egyértelműen direkt szar, csak nem értem miért pont a Myogi... Van elég baja ezzel a 3 toronnyal, meg nem is szép hajó és még ez is...
  • seepheeerd
    Folyamatosan fordulni (úgy, hogy mögötted legyen). Ha nem elég tapasztalt a fickó, a célzókörbe repül és akkor már nem támadhat. Neki is állandóan korigálnia kell, ne feledd, ráadásul ha van légvédelem, szétszórja a gépeket.
    (az elméletet hallottuk :)))
  • seepheeerd
    Én azért a BB-t, mert az Iowa a kedvenc hajóosztályom már vagy 40 éve :)
    De cirkálóval sokkal dinamikusabb a játék. (Rombolóval pedig méginkább)
  • Dewri
    Ismét Myogi. Elindulok. Megyek. Sehol semmi. Aztán megjelenik 2 torpedószázad. Nyílt víz, nulla légvédelem, a világ leglassabb fosadék hajója. Fordulok, de nem elég hogy szemben van hordozó, nálunk meg persze nincs egy se, de még az se egy hülyegyerek, mint nálunk szokott lenni, hanem pro. Simán kimozogja a fordulást (mondjuk nem nehéz, egy tégla elegánsabban mozog a vízen, mint a stock Myogi....) és 1,2 km-ről lebassza a 2 adag torpedót szép vonalba a hajó mellé. Hármat vagy négyet nyeltem be, maradt kb az ötöde a hp-nak. És annyit csináltam eddig, hogy mentem pár km-t egyenesen. Ahogy StrikeFor mondaná: bassza meg a wg a ****************************************** anyját!!! Megyek PvE-be Myogival, majd ott kifullozom, mert ott még van is rá esély...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.15. 21:40:50