22427
A Wargaming új MMO játéka
-
zsupeti #6240 Kösz!
Bírta a májam a 145K sebzést.Igaz kivételesen jókor voltam jó helyen. :)
Még messze van mert a C hajótest sincs meg. -
SzocsA #6239 csatahajóból az amcsi ág a jobb? bétán anno csak a japán volt, meg abbahagytam egy ideig. -
StrikeFor #6238 COLORADO-t imádni fogod :D -
StrikeFor #6237 ez szééép!!! -
zsupeti #6236 Lényeg meg lemaradt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsupeti #6235 Nem mindig jelent előnyt ha csak nálunk van a CV.
SzocsA #6234 melyik hajónak van a legtöbb nagy kaliberű ágyúja? Cleverland a legjobb ebből a szempontból nem?
12 van neki + 2× 2 valami.
Heavyvel nem lehet játszani. -
#6233 Jó, hát eltaláltad a mikrohullámú sütőt, egy Marilyn Monroe pin-up képet meg a wi-fi routerüket. Csak ez az utóbbi maga 1100-zal játszott bele a sebzésbe. :D -
StrikeFor #6232 jaja kezdem elfogadni,hogy fej vagy írás alapon megy milyen köröm lesz,mert,hogy nem tőlem függ az hétszentség...én faszán nézem a távolságot helyezem a lövedékeimet, nézem a lövedék utazási idejét, az ellenefelem mozgását stb stb...aztán vagy tripla citadell vagy 1310 :D -
Dewri #6231 Szimpla wg. A wotban hány olyan volt, hogy lövöd a tankot, minden átmegy, aztán mikor 5 hp-ja van, többet nem sebzed ugyanott, ahol eddig bontottad... Vagy éppen egyik nap szenvedés, másik nap ugyanaz a tank szarrá lő mindent. Vagy éppen ugyanaz a tank lő rád szemből, mint amiben te is ülsz és ő bont, te meg nem sebzed... Szóval az ilyesmin nem lepődök meg itt sem... -
seepheeerd #6230 Nézem a skulókat, hosszú, mind a cirkáló előtt csapódik be, egy azonban épp az orra végére esik. Erre azt mutatja hogy lövegtorony meg légvédelem kilőve. No comment. -
seepheeerd #6229 Hm... két sorozat, két citadella hit és 0 dam mindkettőnél. Ez meg hogy jöhet össze??? -
seepheeerd #6228 Első csata, három sorozat egy Myoko-tól, mindegyik 10ezer dam. Hát harcoljon más a realitás ellen... -
StrikeFor #6227 ma mindent szétlövök,hihetetlen komolyan
StrikeFor #6226 jaja ezen már filóztam...a bombázó gépekről ledobott bazinagy bombáknak is nagy %-a fel sem robbant...gondolom hasonló okokból -
ZsG502 #6225 Olvass hadtörténelmet.
A modern tengerészeti hadviselés tele van hihetetlen mázlikkal és pechekkel.
Kezdve ott hogy a két VH alatt a nagykaliberű hajóágyúkból kilőtt és találatot elérő gránátok fele-harmada nem robbant.
A gyújtók nem bírták a strapát. -
StrikeFor #6224 tegnap 3 uccsó meccsemen nem sebeztem összesen 30 ezret! és ez nem vicc! erre ma álmosan KV-t szürcsölve meg dob egy ilyet....
ebben a játékban a statisztika egy vicc....az egész játék egy RANDOMGENERÁTOR ilyen a világon nincs,hogy 10 ezreket ad be aztán meg hirtelen megtanulok lőni és 80-100k-k röpködnek.....nagyon nem vágom ezt a fajta játékpolitikát
Lokker #6223 Szerintem pont a WG-nél nem kell logikát keresni. De nyilván egyértelmű és igazad van amit írsz. Túl sokat változtatnak mostanában az ígéreteiken, ezért én fenntartással kezelek mindent amit mondanak. -
Dewri #6222 Pusztán logikailag nincs értelme új wipe-nek. A CBT után kellett, hogy a CBT-sek ne egyből tier10-en kezdjenek. De mivel az OBT-t már bárki letöltheti, így már nem kell wipe. Hacsak nem dolgozzák át gyökeresen az egész rendszert, pl új motor, teljesen új sebzésmodell, páncélmodell, fizika, stb. De ez nem a wg stílusa, az újítások náluk kimerülnek a buff/nerf/prémium járművek szintjén, ehhez nem kell wipe... -
Lokker #6221 Bocs ha nem hiszek el mindent a WG-nek. Maradjunk annyiban hogy jelenleg azt mondják nem lesz. -
StrikeFor #6220 nem lesz tübb WIPE 800x le lett írva :P -
Lokker #6219 Hát ha WoT-ból indulunk ki akkor még megjelenésre lesz egy wipe. -
StrikeFor #6218 :D majdnem figyeld meg az időt meg a Srác HP-ját....ilyen férgekkel vagyok együtt 0/24-ben.....20 percig az a játéka,hogy ha ellenséget lát 180 fok és menekül a csata elől.........ez a gyerek a Világbajnok ebben -
#6217 Van valami csapat akikkel lehet együtt játszani? Egyedül nem az igazi... -
SzocsA #6216 mit kaptak helyette? ki akartam próbálni....
StrikeFor
tele vannak bevándorlókkal a hajók, biztos ezért nem süllyedtek el, pedig már majdnem lejárt az idő.. -
StrikeFor #6215 mi a furcsa a képen
#6214 Szép-szép. No, és mit ad? Diana ruszki Tier 2-s cruisert... -
kissssss #6213 kitakami-nak hívták 40+ torpedó, már nem lehet többet használni ki lett véve. -
seepheeerd #6212 Mindegy, jó kis oldal és kimerítő írás, régebben jártam már ott :) -
#6211 Hopp elnézést ez StrikeFor #6190 hsz-ére akart menni. -
seepheeerd #6210 Köszi, de nekem az Iowa osztály a kedvencem. -
#6209 Zoli az elején kifejti mit-mért csináltak .
Bismarck
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.25. 19:08:09 -
SzocsA #6208 melyik volt az a hajó amelyiknek baromi sok torpedója volt? prém volt nem?
Amúgy már többször nem veszik el a kihúzott hajókat? -
seepheeerd #6207 Az azért van, hogy játszon is a nép :) -
seepheeerd #6206 Az csak arra vonatkozik, hogy ne kelljen az Alt-tal a távolság, név, mittoménmégmi infókat állandóan lekérdezni. -
seepheeerd #6205 Fene a pofád! :D
Asszem átnyergelek anyahajóra :D -
SzocsA #6204 megvettem anno a simset de az 5.5 kmeres torpedó hatótávjával eléggé ratyi.
az arkansas is csak 12kmig lő el. az is kevés. -
Plata #6203 Szerintem ne vegyél kis szintű prémet,csak nagyot érdemes. -
StrikeFor #6202 5 találat -4 hajó :D WG kitalálta ezt a torpedót rendesen nekem 4 hajóhoz legalább 30-40 kurva pontos találat kell........és nincs AIM ASSIST :P
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 16:22:58 -
SzocsA #6201 Ez a torpedózás kurva jó.
kerülgetni kell a sajátunkat is ez tok gáz. ....
Van 3000 izém megvegyem az orosz prémet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!