22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#6383 A WG játékoknak van egy közös játékmechanikai elve plusz erre jön még az adott játékra jellemző dolgok.
A mai fiatalok többsége egy kicsit felületes mivel jóval több dolgot próbál egyszerre csinálni mint azt lehetne, így egy ilyen játéknál igen kevesen fordítanak arra időt, hogy elolvassák a láthatósági vagy sebzés rendszert és azt értelmezzék olyan szinten, hogy abból a csata közben hasznot húzzanak.
E felületesség aztán szüli az eltűnt a szemem elöl és az eltaláltam és semmi baja szituációkat ami ha gyakran ismétlődik elbizonytalanítja őket és ekkor kezdődik a 180° ha ellenséget lát. Pl tegnap is egy Kuma szép álca festéssel párhuzamosan hajózott a NewYork mellett a második salvo elvitte, 2-3 ilyen után nem érti, olvasni, keresni minek és kezdődik a 180° ha meglát egy BB-t.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akkor a WoT hoz hasonlóan ellehet már kezdeni a "mikor lesz magyar ág"
SMS Szent István 12x305mm
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.28. 22:22:23 -
StrikeFor #6382 így fiam
IOWA 69k :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 22:17:07 -
StrikeFor #6381 srác 750-es!!!! átlag BB sebzéssel átment CV-ni....BAMM ISTENI CSODA és máris 2600-2800-as átlaga van......hűűűűűdeügyeees
nem hiszem el,hogy a WG nem látja a 3x-os különbséget a CV-k javára minden mással szemben
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 21:57:30 -
TuskoMobile #6380 lőjed azt jólvan majd beadja -
zsupeti #6379 Piros háromszögben a felkiáltójel,a random battle opciónál az mi a szösz?
-
Jacktor #6378 Fuso - 126k damage, 5 kill, 4842 xp (1,5x) -
Jacktor #6377 Fuso kör.
Ryujo kör.
Ezt a Two Brothers pályát sürgősen ki kéne venniük. Szerintem van vagy 30%-os draw arány rajta (amellett hogy jóformán az első 3-4 percben nem törtnéik semmi). -
Jacktor #6376 A japánt az 1-2-2-es felállásban (vadász-torp-bomb). Soha nem mennék be csatába vadász nélkül (pl. 0-3-2-ben). Abban a csatában pedig csak 80k-t sebeztem. Előtte a Fuso-val az egyik draw kör 140k volt -
#6375 Milyen beállítással viszed az anyahajót? -
#6374 Egy vote kick ide a fórum topic-ba sem ártana... -
seepheeerd #6373 Eeeeez igen! :)
(1554Xp azé nem rossz :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.28. 20:02:26 -
Jacktor #6372 6!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jacktor #6371 Mint egy unalmas őszi nap...
csonttika72 #6370 Csinálj már légyszi egy videót, mert már nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan kell tökösen játszani... -
StrikeFor #6369 hiányolom a WOW-os időket amikor a battleground csapatból a hülyéket úgy basztuk ki mint macskát sz***i...és ahhoz,hogy bekerülj órákat kellett várnod a sorodra arról nem is beszélve,hogy első soros legyél heteket-hónapokat kellett bizonyítanod és ugye ott volt a napi sorbanállás az első sorba kerülésre......nem is voltak ilyen nyámnyila fosóbajnokok akik 180 fokot vesznek ha ellenséget látnak......
ha meg elég idősek vagytok hozzá ott voltak a telepi focik amikor szintén a jó játékosok a rengeteg srác közül azokat vállogatták be akik képesek is voltak és akartak is játszani! sajnálom,hogy ez a fajta mentalitás hiányzik a fiatalokból és a legtöbb még online játékban is fél a küzdelemtől valamint sunyi, önző módon tud csak érvébyesülni.........
jó kis VOTE KICK kéne ide! megtanulnák az emberek,hogy vagy küzdenek a csapatért vagy mennek kapálni :D
csak azt csináltam amit az oroszok a 2. VH-ban.....jól lelőttem azt aki harc helyett menekülni akart :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 18:43:02 -
StrikeFor #6368 ez teljesen fasza -
#6367 Adott lőtávra az adott skulót adott csőemelkedési szöggel tolja meg a tüzérséged. Olyan előfordulhat, hogy ha nagyon súrolod a dombtetőt, akkor az RNG pár gránátot átvisz felette, és olyan is előfordulhat, a törzs hossztengelyén egymástól távol elhelyezett ágyúk lövedékei közül pár fennakad az ahhoz a pályához tartozó magasabb akadály miatt, pár pedig, mert ott alacsonyabb a domb, nem. De konkrétan ilyen, hogy átlövöd a dombot, ilyen nincs - nem tarackjaid, pláne aknavetőid vannak, ezeket a cuccokat nem erre találták ki. A metódus tehát a sziget kikerülése, esetleg az attól való eltávolodás, ha nagyon át akarsz felette lőni. -
seepheeerd #6366 Jó kis mm:
#6365 Hogy lehet átlőni a magaslaton, dombon? A bal Alt-ot nyomom és néha sikerül néha nem. Lehet nem megfelelő a szög és ezért csapódik a szigetbe a lövedék? -
TuskoMobile #6364 senkit nem zavar hogy az nem km hanem mérföld xD
jó volna ha átváltanák kicsit pontosabb az érték a nagyobb skála miatt -
StrikeFor #6363 hellószia
Építés kezdete
1934. február 18
1935. június 15
Szolgálatba állítás
1938. május 21.
1939. január 7.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 17:57:58 -
Plata #6362 Ritka nagy baromságot írtál,ők kijavítottak mire te előszedted a bunkó stílust,de megint hülyeséget mondtál.
Te első világháborús hajókat linkeltél be,ők meg második világháborús hajókról írtak. -
StrikeFor #6361 két emberre lőttem rá eddig szándékosan.......úgyhogy ez sem úgy működik ahogy le van írva -
Lokker #6360 Azt nem tudtam hogy kilövés után is lehet követni másikkal csak a görgőset ismertem eddig. -
#6359 when hitting allies, at first the player has to pay for the damage with silver. Later on, the player who can’t stay on the straight and narrow and continues to aggravate their comrades-in-arms receives the status of teamkiller. In addition to the pink color of the nickname, marking the rogue, a system of inversely proportional damage is applied to such a player. For example, if a teamkiller captaining a battleship “takes away” half of the combat capability points of a friendly destroyer, the teamkiller immediately loses half of own ship’s combat capability. For those who don’t come back to their senses after such hints, we have increased inverse damage coefficients, and, ultimately, we will even ban them from the game. Having stopped their treasonous activities, the player cleans up the reputation with the passage of time and eventually moves back to the category of normal users. We hope that this system would protect our players from all kinds of villainy and teach those who carelessly launch torpedoes from back of their own team’s formation to be cautious.
Ezek szerint, ha rózsaszín leszel akkor ez ismétlődő/rendszeres csapat sebzés miatt van. Tehát nem egy salvo volt az. Mondjuk ezen nem lepődöm meg. -
wervos #6358 Milyen király,hogy csatahajóval kell három rombolóval bulizni mert a többi tisztelt játékos szétspriccel... -
#6357 nekem akkor csinálja a követést ha görgőt megnyomom (akkor lő 1 ágyú és azt követi)
ha ellőttem már magam balegér gombal, akkor görgőt benyomva azt írja hogy reloading -
Myke28 #6356 A "z" gomb az ,talán át lehet állítani de azt nem tudom biztosan :( -
Scharnhorst #6355 A "Z" gombbal lehet követni kilövés után bármikor a lövedékeket és még a torpedókat is. -
DantesHUN #6354 Nem vennék rá mérget, hogy aztán tényleg lehet majd használni, eddig egy csatahajóra se kerültek fel torpedók, amin pedig a valóságban volt. Fura lenne, ha a Tirpitz mégis használhatná. Akkor a többi csatahajóra is felkéne tenni amint volt, de az meg mégnagyobb torpedo spam-et jelentene -
Jacktor #6353 Ja sry, ökörséget írtam, a shift sniper nézetbe lép valóban, Lokker-nél a pont.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.28. 16:27:03 -
Niflheim87 #6352 Hát ha én azt nyomom csak zoomol de nem követi, ja és battleshipnél ap-t kell inkább használni?
-
Lokker #6351 Alap beállításban a középső egérgomb (görgő) -
Jacktor #6350 Azt hiszem a Shift. Ugyanez váltja árkádba a hordozóknál, sőt a repülőknél is a nézetet (hajónál meg követi a lőszert).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.28. 16:16:49 -
Niflheim87 #6349 Valaki megtudná mondani, hogy lehet a lövedékedet követni miután kilötted és repül az ellenfélhez mert egy videóban láttam hogy lehet ilyet is de nemtudom melyik eza beállítás controlsnál? -
StrikeFor #6348 2 teljes kör 45 HIt ből nincs 30k sebzésem.........megint random God szivat -
Scharnhorst #6347 Kíváncsi vagyok mennyire lehet majd trollkodni a Tirpitz-en levő torpedókkal :)
-
Kurfürst #6346 A Scharnhorst osztály a németek hivatalosan csatahajóként sorolták be, persze képességei alapján inkább a I. vh-s (és ott jól bevált) német csatacirkáló építési elgondolást vitte tovább - gyors, csatahajó módjára teljes értékűen péncélozott, de könnyebb fegyverzetű hajó. -
Scharnhorst #6345 A WG-t ismerve előszednek olyan papírprojektet amit senki nem ismer :D :D -
DantesHUN #6344 Lehet, egyszer lesz külön ág, de ha lesz is, az soká lesz. Meg, sok nemzetnél az is problémás egy normál ágat összerakni, nem hogy kettőt, csatacirkálóknak, és csatahajóknak.