World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ez a frissítés ami ma jött le?Tegnap még nem volt,most meg lejött 175+26 Mb frissítés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.22. 08:55:00
A negyedik ölésem egy Aoba volt, ami az előbb említett cirkálóval volt elfoglalva, igyekeztem úgy helyezkedni, hogy pont a másik oldalán legyek és folyamatosan soroztam, aztán 3 kilométerről ő is megkapta a torpedóit 😄
Kell mázli ilyen ellenfeleket kifogni 😊
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közben elkezdtem rombolózni. Nem tudom néztétek e, de abban instant ott van az aim-assist: ha x gombbal kijelöljük az adott célpontot, akkor egy fehér sáv mutatja hol kell elengedni a torpedókat a tuti találathoz! Erre a fehér sávra ráviszed a zöld sávot és ha lőtávban van, illetve nem mozogja ki, akkor garantált a találat!!! Ez beépített aim-assist, kizárólag a rombolókra, lényegében ugyanaz a funkciója, mint a sokat szidott külső programnak! Ha ugyanis csak simán x nélkül támadsz meg egy hajót, akkor a puszta zöld sáv használatával még 3 km-ről is simán mellélősz, esélytelen úgy játszani...
Bizonyíték? A játék kezdetén kipróbáltam a rombolót, de még x gomb nélkül, totál esélytelen volt eltalálni bármit, ezért megállapítottam, hogy fos és nem toltam a rombolókat mostanáig. Aztán megnéztem egy rombolós oktatóvideót, ahol felhívták a figyelmet az x gombra, így most már használtam is. A harmadik körömben a tier3 Wickes amcsi rombolóval 3 kill torpedókkal: 2 romboló és egy csatahajó, 39ezer sebzés... Szóval valóban erősen aim-assist a cucc...
Így már értem miért olyan gyilkológépek a magasabb szintű rombolók. Nem is feltétlenül a játékosok a profik ezek szerint... Ezek után akár nyugodtan lehetne engedélyezni az aim-assist progikat, hogy a rombolók mellett más hajóknak is legyen némi segítsége...
Nézzétek meg a videót. Nem tudom mi a véleményetek, de nekem nagyon más a tapasztalatom. Nem hogy keveset, inkább igen sok sebzést tudok összelőni mondjuk pont a New York-al. A 90k körüli nem egyszer összejön. Jó van hogy sokkal szarabb, de leginkább azért mert lassú és kis lőtáv miatt nem tudok elég célpontra lőni, de az más. Ha tudok lőni, még a random faktor, és idegesítő nem sebez nem nem sebez nem sebez dolog ellenére is, összejönnek a magas számok. Pontatlannak se érzem, úgy különösebben. Az átlag sebzésem is több minegyik US csatahajóval mint japán megfelelőjével, eddig legalábbis.
Ht én nagyon máskép látom na, szerintem valamit nem csinál túl jól a gyerek.
(mondjuk nincs időm most játszani, mert megjelent a Witcher)
próbáld ki a carriereket vagy nézz youtube on videokat róla,hogy lásd hogyan működnek,sokat segít az elkerülésben.
továbbá bbre én majdnem mindig felrakom az aa erősítő képességet,nagyon hasznos.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de mint ecseteltem nem 6-7 Km ről torpoznak hanem pár száz méterről..........
hogy melyik hajót érdemes megvenni azt nem tudom,én talán a magasabb szintűt venném mert wotban is minél magasabb szintű a prém annál többet lehet vele keresni.
persze simán lehet hogy egy kisebb szintű nem hoz annyit de sokkal élvezetesebb vele játszani.
lenne pár kérdésem, melyik hajót érdemesebb megvenni prém shopban Yubari vagy gremyashchiy? és ezekhez rögtön kapok béta hozzáférést? illetve a wows játékfiókja össze lesz vonva wot-al? mint a wowp-nál?
Bár abban egyetértek veled hogy a WG-nek és SerB-nek igencsak fel kellett volna kötni a liberoját, ha egy WOT alappal jött volna ki.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
De néha néha egy egy kört lehet menni vele csak hajók.De ezért fizetni. <#falbav>#falbav>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Viszont az meg bekerült, és ez jó pont, hogy a lövedékeknek eltérő a sebessége, másképp kell célozni az amerikai csatahajókkal. Igen izgalmas lesz, ha lesz 4-5 nemzet, és mindegyiknél eltérő lesz egy kicsit. Sokan mellé is lőnek emiatt, ahogy figyeltem. ( Én is időnként) Azért nem rosszak most a játékban, a New York-al több sebzés jön össze átlagban mint a Kongo-val. Érdekes.
Hát ja a páncélzat...kurva elkeserítő. Ez rohadt nagy csalódás. Úgy vettem észre, az módosult, hogy már nem sebez ilyen pár százasokat, mint eddig amikor nem robbant fel az AP, hanem kapásból nulla. Meg, a HE-vel lehet maximum sebzéseket sebezni. De ezt meg hülyeségnek tartom, nem igaz már, most a fika gyorstüzelő cirkáló egy perc alatt HE-vel bont le egy tízszer nagyobb hajót, Ha sok modul sérülést, tüzet okozna, az jó lenne, de pár lövéssel leveri az össz hp-t, ez szerintem nem stimmel.
De azért azt is tegyük hozzá, legalább jól néznek ki az amerikai csatahajók. Legalább valami.
A pontosságuk abból adódott, hogy rossz ködülmények közt (köd, pára, erős hullámzás, szürkület, éjszaka) is tudtak mire lőni. Illetve a pontosabb adatok alapján nagy távolságra sokkal hamarabb tudták belőni a célpontot. Volt valami olyan eset, hogy az egyik Iowa-osztályú BB egy vagy két sortűzzel már 29 km-ről villába fogott valami japán DD-t vagy iskola hajót.
Összességében én valahogy nem nagyon láttam a nagy fejlődést ebben a pacthban. Beraktak pár új hajót, egy új pályát, kicsit módosítottak a hangokon (tagadhatatlan WG, a WoT-ban évek óta ez megy). Valami szüttyögés történt páncélzat terén, de rohadt távol áll még az elfogadhatótól is. Ami tényleg jó lett az a kitüntetések és a zászlók.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.19. 00:03:41
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nem tudom milyen anyagot szívtak ott a wg-nél mert ehhez már elkellet érni egy magas elmeállapotot hogy elkészüljön ez a pálya, mert ennél kiszolgáltatottabb helyzetet el se tudnék képzelni mikor az egyik oldalra lerak 2 anyahajót 2 romboló kíséretében aztán a két oldalt jönnek a BB-k darálni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://wotinfo.hu
Mondjuk , lehet így is teljesen jó az Iowa , nem jutottam el odáig, a első három amcsi csatahajót még pontosabbnak is érzem, és a statok is ezt mutatják a japán társaiknál, (vagy csak megfontoltabban lövök) de ez szemet szúrt, azt gondoltam, majd pont a magas szintű amerikai csatahajók lesznek a igazi pontos céllövők.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee