22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#6463 Tehát úgy akarod lelőni az összes gépet, hogy esélyük se legyen eltalálni téged ééértem már mi a te bajod. Ha kihúztad a biliből a kezed majd szólj. 71 gépet lőttél le egyébként. Azért az milyen már, hogy 71 gépet lelő valaki és utána siránkozik, hogy szar a légvédelem. Vicces....
Gondolom 2 anyahajó támadott. Vajon túléled ha 2 BB folyamatosan lő? Szerintem nem. -
DantesHUN #6462 Tényleg el kéne már itt egy házi gazda...most komolyan, baszottul unalmas ez a szarrágás. És ennek sose lesz vége. Hiába mondtuk el, normálisan, hogy mi a helyzet ezzel a témával, van pár ember, aki minden áldott nap beírja ide a marhaságát, trollkodik egy sort: ,, dikk má' köcsög op hordozó geci kurva anyját ,mindnek" másnap kezdi előlről.
Nincs érdelmi beszélgetés,, hogy mi a hordozó előnye, hátránya, felesleges arról beszélni milyen vele a játék, hogy lehet ellene védekezni, vagy hogy lehet vele hatékonyan játszani.
Van pár hülye troll, aki minden nap ugyanazt a fos mantrázza. dikk má' köcsög op hordozó geci kurva anyját ,mindnek" -
StrikeFor #6461 nem hiszem el,hogy nem fogjátok fel,hogy ti egy teljesen más játékkal jástzotok -
#6460 Szerintem neked kellene egy külön topic. Sokan megszavaznák. Ott kedvedre leírhatnád a napi agymenésed. Nem hiányozna. Itt meg maradnának azok, akik nem a rinyálásra kíváncsiak. -
StrikeFor #6459 nekem a rekordom 72db lelőtt gép és mégis széttorpedóztak -
StrikeFor #6458 az anyahajósok mehetnének egy külön topikba meg úgy unblock egy külön stratégiai játék kéne nekik... és nem kéne zavarni a vizet abban a játékban amit mi többiek játszanánk ha nem baszná el az OP faceroll CV play -
DantesHUN #6457 Így van. Olyan soha nincs, hogy a térkép szélén feljönnek az ellenfél rombolói , és szét torpedóznak.
Olyan sincs, hogy a másik oldalon több, illetve jobb hordozó van, és a vadászaikkal teljesen uralják a légteret, és minden gépedet lelövik.
Olyan sincs, hogy végig kergetik a gépeidet a térképen, hogy állandóan úgy kell helyezkedni ,hogy ne lőjjék le őket.
Olyan sincs, na ez az ami soha, semmikor végképp teljesen kizárt: hogy egy hajó kifordulja a torpedókat. Ez letehetetlen.
Olyan sincs, hogy nem lehet rendes célpontot találni, mert ellenséges vadászok védik, vagy erős légvédelmű cirkálók, vagy csak épp olyan helyen áll a célpont , ahol nem lehet rendesen támadni.
Olyan sincs, hogy a csapat 2 perc alatt veszít, és ez a idő annyira elég, hogy egy! felszállás fér bele
A hajók légvédelme se lövi le soha a gépeket, tehát nincs olyan ,hogy mire megfelel szögbe állnak a repülők, már 2-3 gépet leszedett a légvédelem.
Na ezek mind soha nem fordulnak elő. Csak kattintgatni kell, annyi az egész.
-
#6456 Miért te nem a klikkeléssel tüzelsz a többi hajóban? Vagy ott bonyolultabb az automata célon tartó rendszerrel lőni? A bombázóknak, vadászoknak ugyanúgy megvan az RNG-je.
Focit is milyen egyszerű játszani, csak rugni kell a labdát.... Nem akarsz mindjárt a Barca-ban játszani hisz olyan egyszerű innen a fotelból.
Érdekes a sok CV utáló egy épeszű kritikát nem képes összehozni csak ezt, amit te is írtál.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 13:02:21 -
Ry0K3N #6455 Ami valójában történik TLDR:
-2 klikk 3 klikk 4 klikk 5 klikk
-5 Klikk kigyújt
-3-4 kijelöl Alt+Klikk=Kill
-repeat for XP&Credits -
Malarki #6454 Ok, köszi. -
Jacktor #6453 Gyors volt :D Akkor már kirakom én is wows.hu-n :) -
Dewri #6452 Igen, csak külön be kell kapcsolni előbb, mert alapból nincs a játékban még.
-
Malarki #6451 Itt is úgy működnek a replayek mint a wotnál, hozzápárosítom a játékoz és kész? -
Dewri #6450 Jacktor szép, 5 killes köre Fuso-val a Two Brothers pályán:
-
#6449 Te arról beszéltél, hogy nem lehet megcsinálni, én meg arról, hogy meg lehet (Mármint a játékban).
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.30. 12:11:57 -
#6448 A CV MM meg egyenesen csapnivaló mivel a CV ket rengetegszer nem is egymáshoz viszonyítja és itt 1 szint azt jelenti, hogy véged van. Itt nem lehet sehova elbújni, nincs szikla, ami mögé a gépeimmel el tudnék bújni. A nagyobb szintű vadász 10böl 10x fog leszedni. Egy dolgot tudsz csinálni beállsz egy CL felé és ennyi, ha az ellen nem támad meg ott, akkor az övé a légtér. -
DantesHUN #6447 Tehát magyarul csak kattintasz egyet és annyi -
Jacktor #6446 Amit Te látsz:
- megy a repülő, ledobja a cuccot, szétcsapja a hajót, hazamegy a repülő
Ami valójában történik:
- Felszáll a vadászom
- Eldöntöm hogy melyik oldalra menjen, elküldöm arra spotolni
- Közben felszállnak a bombázóim
- Spot alapján kitalálom hogy milyen irányt erőltessek és elküldöm őket arra
- Közben a vadásszal vagy az ellen spawn körnéykét próbálom megspotolni vagy ha jön szembe az ellen vadász, akkor azonnal fordulás vissza a bombázókhoz
- Közben felszállnak a torpedósok
- Ugyanoda küldöm őket, ahová a bombázókat (egy osztagként mozgatom mindig őket)
- Ha közben meglátom az ellen bombázóit, és nincs vadászvédelmük, azonnal küldöm oda a vadászt, közben a támadóim várakoznak egy biztonságos helyen
- Ha felspotolt a hordozóm egy vadász, a sajátot azonnal küldöm haza mert védelem kellhet majd
- Ha szabad a vadász, küldöm a támadókhoz, felvezetőnek
- Közben a támadóimmal vagy elindulok vagy nem, ez helyzet függő.
- Ha elindulok támadni, ügyelek arra hogy a bombázók mindig egy hullámmal előrébb járjanak mint a torpedósok (őket lője az AA, CV/BB fighter vagy egy balfék vadász)
- Meglátok egy célpontot, irányba állítom a repülőket
- A vadászt előreküldöm hogy a CV/BB fightereket még azelőtt leszedje hogy a támadóim odaérnek (de úgy, hogy lehetőleg ne veszítsek repülőt, ergo folyamatosan irányítva)
- Ha jön közben egy ellen vadász, akkor nyilván az az elsődleges célpont
- Ha jön még egy, akkor már cumi
- Ha nem jön, támadók hajóra fókuszálnak. Bombázók első hullámként. Kevésbé értékesek de ha gyújtanak és ellövi az ellen a javítót, akkor akár egy torpedó is percekig süllyesztheti utána.
- Torpedósok célra tartanak, 5-10 másodperc időkülönbséggel, hogy a 2-kal lehessen még alkalmazkodni az első által ledobott torpedók miatti pozíció változásokon. Lehetőleg két (merőleges) irányból, de úgy, hogy út közben ne repüljenek el CA/DD közelében (már ha lehetséges).
- AA lő dobósáv szétesik, hullanak a repülők, állandóan pozíciót kell váltani, de bevittem mondjuk 2 találatot (ha nem kerülte ki a hajó)
- 11k sebzés, irány haza újratölteni (már ha nem üldöz és lő rommá az ellen vadásza)
- Eltelt 5 perc
MINDEKÖZBEN:
- Folyamatosan figyelem az ellen támadó repülőit és rájuk küldöm a vadászt ha viszonylag közel vannak.
- Folyamatosan figyelem az ellen DD-it
- Próbálok minél közelebb lenni a repülőimhez, de nyilván úgy, hogy legyen előttem bőven support
Ha közben megtalálna az ellen DD, próbálom ráirányítani a hordozót hogy minél közelebb kerüljek és használhassam a másodlagos ágyúkat. Ilyenkor ugye repcsik azonnal haza.
Ha közben megtalál az ellen hordozó támadója, vadász azonnal haza, többiek várnak, míg megpróbálom kikerülgetni a torpedókat. De közben figyelem a támadóimat, nehogy egy vadász rájuk másszon és leszedje mind.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.30. 11:27:40 -
csonttika72 #6445 Te szerencsétlen!!! A map-en ugyanazt látom amit te is! Nyugodtan próbáld ki azt a pár kattintást és pofára fogsz esni, mert aki nem agyhalott (hidd el vannak páran) az nagyon szépen kimanőverezi, én is kiszoktam. Mondom ezt úgy, hogy még csak kb. 8 kört mentem CV-vel...., szóval lesz jobb is.
-
DantesHUN #6444 Próbáld ki. Nem mondtam hogy nehéz. Nehéz neked mondatot értelmezni, mert ezredjére se fogod fel. -
StrikeFor #6443 de áruljátok már el ,most halál komolyan mi a nehéz abban,hogy mindent látsz a mapen felülnézetből,ki merre leledzik..aztán klikkelsz kettőt odamegy automatikusan a repülő rajod,klikkelsz még egyet látod az ívét a szögét a torpedóidnak, aztán még egy klikk és 500 méteren belül ráeresztesz 8-10 torpedót a szerencsétlenre....fantasztikus
-
StrikeFor #6442 nem cseszek el rá se időt se pénzt...........nekem meg az unalmas,hogy 8-10 találattal 100-130 ezreket sebeztek........ -
DantesHUN #6441 Már tényleg kurva unalmas vagy. Mindig azt magyarázod mekkora könnyű, meg mennyire OP, akkor mutasd meg. Mert ezek szerint én béna fasz vagyok, hogy nem tudok ennyire sokat összehozni. Taníts, mutasd meg hogy kell, vagy pedig ne magyarázz hülyeséget. -
#6440 Unom már, hogy nap mint nap ezt a kamudumát kell olvasni tőled. Remélem hamarosan jelentkezik valaki házigazdának és megszűnik ez. -
#6439 Köszönjük ezt a hasznos hozzászólást. Mást nem is vártam tőled. 41 k az átlagsebzésem USN hordozóval.
Milyen 3x XP-ről meg sebzésről beszélsz?
Mondod te ezt mikor 1 kört nem mentél vele...
Mi lenne ha ő ülne ott és te nem írnál végre SG-re de csodás is lenne, nem lenne itt ez a sok baromság belehányva a fórumba.....nap mint nap
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 10:15:12 -
StrikeFor #6438 jaj de sajnállak meg az összes 3x-os XP-t DMG-t alapban szerző CV playert...jaj jaj,de sajnálom
100-130 ezres sebzések nekünk halandóknak 3 naponta 1x jön összes és nem minden 2. meccsen
ui: tudom én ,hogy nem a ti hibátok,hogy a torpedók csak maxot meg criticalt sebeznek és 8-10 találattal, amit anyám összehozna ha ide ültetném, annyit sebeztek mint a legügyesebb BB player ,de azért nagyon sokaknak azért ez a nagy CV szeretet,mert elbaxott módón OP tápos vele játszani
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.30. 09:52:55 -
#6437 Jó kis cikk. Azért az a 1080 DPS elég durva. Egy rajt beviszel felé és el is olvadt, a CL skillje miatt célozni sem lehet a torpedó bombázókkal. Tulajdonképpen két CL hosszú percekre lehetetlenné tudja tenni a támadást, mondjuk egyébként sem szoktam olyan célpontot támadni, amit 1 vagy több CL véd mert túl sok idő 3 max. 4 támadásra van esélyed 1 csata alatt de csak akkor ha az ellenfél szétszakad 2-3 fős kis csapatokra külön a BB-k és a CL-ek, de amíg egy masszaként mozognak és nincs külön senki a nyájtól, addig max az ellenfél CV-jével érdemes foglalkozni. Volt olyan csatám, hogy hiába voltam egyedüli CV, mire sikeresen megjártam az első kört már 4 hajónk hiányzott, onnantól esélyünk sem volt. Ha az ellenfél teljes vadász beállítást hoz, akkor meg lesz egy dögunalom fogócskázás, illetve az elején CV snipe.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 09:49:10 -
seepheeerd #6436 Épp erről beszéltem... -
#6435 bezzeg a wotba ha meghalok, crashel vagy net szakad meg vagy akármi, lépek vissza, a csatát tölti be hogy még egyszer meg nézhessem a roncsomat.. :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.30. 01:42:04 -
TiborTamas #6434 Zseniális megoldás, 0 xp-s első winnel... :D -
Dewri #6433 Szerintem ilyenkor úgy veszi, hogy te léptél ki. Én is jártam már így, gépfagyás csata közben, restart, kikötő. Csak akkor rak vissza csatába, ha a szerver hibájából vág ki a játék... -
TiborTamas #6432 Az miért van, hogy ha véletlenül megszakad a netkapcsolat, és ledob a szerver, majd újra belépek, akkor nem tesz vissza a csatába, csak a kikötőbe? -
#6431 2 toronyból lőttem a 4 lövedék 4 felé ment, nem kicsit :D -
#6430 Fűrészelt csövű sörétes :) nagyon ügyesen körbe tud lövöldözni mindenkit. -
#6429 Kettő - csak két további ütközet, és eladom ezt a f*shalmaz Myogit. Kettő.
Mondjuk amilyen Stockholm-szindrómát kaptam tőle, még a végén hiányozni is fog.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.29. 23:15:19 -
#6428 Wyoming búcsú kör, azért nem sirattam meg, hogy eladtam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ZsG502 #6427 Hm.
122k sebzésért cirkálóval ezt kellett művelni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jacktor #6426 Most hogy mondod, az egyik kapott is egy 10k+-os cicit, a többinek közelébe se jutottam, egy Mexico-val kellett dogfight-olnom, az meg nagyon bírja... (nem is emlékszem hogy valaha lőttem-e neki cicit) -
Jacktor #6425 Kövi kör, Langley-vel 130k sebzés, cumi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.29. 18:58:40 -
StrikeFor #6424 az ATAGO egy úszó Citadella :D