World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért ez + 2 tier sokkal játszhatóbb, mint a wotban. Mi itt a gond?
Statisztikától függetlenül, csatahajónak az a célja, hogy minnél többet sebezzen, legalább a saját hp-ját. Ha az meg van, akkor jól csináltad.
Leginkább hiszti volt.
nem lógok 24/7 wg fórumon/oldalon de jó tudni hogy nem lesz végleges, mert elég hülyén nézne ki hogy a hajóosztálynak tirpitz nevet adjanak a játékban vagy csak simán german tier xy.. az már legalja lenne.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sose értettem a statvadászokat.

A youtube-on biztos ismeritek Phelant, élő adásokat is szokott adni, néha belenézek. Csomószor van olyan helyzet, hogy bazi nagy tankkal beül a domboldalba és néz, sniperkedik, miközben 5 méterre van 2 ellenfél a domb tetején, amikkel simán elbírna. Vagy mellélő. Vagy benézi a helyzetet. Pedig lila player. Nekem van videóm, ahol 8 killt hoztam össze a kis Type t-34 tankkal, kiszedtem VK3601-et, KV-2-t vele, izgalmas, látványos kör volt, egy olyan tankkal, ami a KV-2 lövésének szelébe is belehalt volna... Van 9 killes Hetzer köröm. 8 killes T-150 zúzásom. Van olyan meccsem, ahol KV-3-al egyedül tartom föl az ellenfél áttörését, 160 hp-val lövök ki fullos hetes nehéztankokat közben. Vagy épp Tigris szakasszal 12 killt hozunk le haverral. Páncélvadásszal küzdök 4 ellenféllel közelharcban és hármat kiszedek mielőtt kinyírnak. Vk3601-el függőlegesen ráugratok egy lenti Hellcatre, a becsapódás előtt még rá is lövök egyet... KV-1-el harcolok egyszerre 5 ellenféllel, amik ráadásul magasabb szintűek és nem bírnak kiszedni, csak egy hatodik, távolról... És nem vagyok lila player. De ezekre a köreimre igazán büszke vagyok, mert valódi teljesítményt jelentenek (túlerő ellen, magasabb tier ellen, gyenge tankkal, stb...). Én ezeket a csatákat mutogatom a youtube csatornámon, nem a százalékokat meg a számokat a profilomon...😊

Itt a hajósban is, sokan csatahajóval ülnek a pálya széle vonalon és lődöznek. Én meg megyek és harcolok. Lehet, hogy engem előbb kilőnek, de legalább izgalmas csatákat tolok és harc közben halok meg, nem úgy veszítek, hogy a horizonton lebegésem közben befoglalták a bázist és kihalt a csapat, de a lényeg, hogy kurva jó legyen a túlélési arányom...

Ráadásul az ilyen "statvitézek" már az elején elkezdik szapulni a saját csapatukat is, ha az xvm szerint nem olyan színesek a többiek, mint ők. Igazi csapatjátékoshoz méltó viselkedés...
Szerintem a Warspite is lesz prémiumként és a Bismarck is. Nekem úgy rémlik azt írták valamilyen formában vissza kerül majd a Warspite. Különben, minek modellezték volna le? Felesleges munka. A Bismarck-ot meg mindenki megveszi majd. Mert Bismarck. A Tirpitz meg inkább való rendes hajónak, mivel a jobb légvédelme miatt, kicsit hatékonyabb lehet mint a Bismarck, és elvileg a prém és nem prém járművek közül, az utóbbinak kell jobbnak lenni.
Pluskast
Zárt béta végével megszűnik. Leírták és mondták, hogy ezek a prémium hajók nem biztos vagy biztos, hogy nem lesznek benne a végleges változatban. A Warspite pl tuti nem lesz prémium hajó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Caliph
60 új üzi omg. vissza merjek olvasni vagy csak flame meg cry megy?😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

én már azt se értem hogy a fenébe kerülhet prém kategóriába a hajóosztály névadója, pénzért pont hogy a Tirpitz bb-t kellene adniuk.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hát nem tudom, én félek a prémium járművektől, mert igazán egyik se éri meg szerintem. Wotban is talán a T34 amcsi nyolcas, meg esetleg a Löwe az, ami páncél/ágyú tekintetében fölveszi a versenyt a sima nyolcasokkal, illetve megállja a helyét +1-2 tierben is. A többi? IS-6 tier8-ban 175 pennel? Mind kissé alul van tervezve. Ha meg gyenge a jármű, akkor nem sokat ér a 1,5 szorzó rajta, mivel szar körökkel a bevétel is szar...

Itt most sokan várják a Bismarckot, mert legenda volt. De a Tigris 1-2 is az volt, a wotban mégis leginkább ágyútölteléknek jók, a Tigristől nemhogy nem félnek, de egy KV-1 is rommá lövi... Ez alapján a Bismarck vajon milyen lesz? Vagy látótáv, vagy ágyú, vagy páncél terén biztos problémái lesznek, de az is lehet, hogy ő lesz a hajós T34. Viszont mivel a páncélzat jelenleg vicc a játékban, illetve a sorozatok is bőven 1000 alatt sebeznek időnként, nem biztos, hogy fizetnék az "élményért", hogy a Bismarckot szaros cirkálók gyilkolják halomra...
Jaj nekem,megint verzió váltás,szerezhetek új modokat,még a múltkori verzió modjai sem voltak tökéletesek.

Itt már van pár magyar FAQ cikk a játékkal kapcsolatban, ez folyamatosan bővülni fog (lehet most lassan jön majd be, mert a wot-ban verzióváltás van épp és egy vps-en van a wotinfo-val).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.05.27. 13:47:37

https://wotinfo.hu

Én szerintem majd csak amerikai vagy angol hajót vennék.Bár most nincs sok aranyam,azt hiszem 2000 körül van.De azt is majd csak élesben látom,mert az accomon van nem a hajós játékon.

Szerintem jó,én amint lehetett raktam fel modulokat.Szerintem az amelyiktől gyorsabban fordul a hajód vagy jobban gyorsul az elég jó.

http://www.wows.hu/index.php/faq/item/57-felszerelesek-es-hatasaik Amúgy itt nagyjából leírják mi mire jó
Pluskast
Ez igaz. Kb én is azon a szinten kezdem felpakolni.

Hát szerintem t6-ig amúgyis felesleges feltenni modult, gyorsan átmész azokon a hajókon.
Pluskast
Igazából engem a modulok kapcsán az zavar, hogy nem tudom, hogy ténylegesen mennyit segít. Főként az, hogy az elején amikor fapados a hajód akkor mennyi előnyt biztosít ha fel vannak egyből pakolva. Tényleg jó lenne ha benne lenne már az az opció, hogy le tud tesztelni a hajód.

Pluskast
Ha megjelenik a Bismarck lehet meg fogom venni. Persze ez függ attól is, hogy mennyi lesz meg azért az is benne van, hogy ez csak a zárt bétáig marad meg és tudom az open kezdetével minden aranyat visszakapok de azért ez a "felállás" elgondolkodtat, hogy megvegyem.

Értem, de gondolom erre a célra csak nem vennél ,hogy modult cserélgess. Jobban megéri akkor egyszeri nagyobb kiadás valami farm hajóra.
Nekem van és volt is annyi goldom ami ilyesmire kellet,egyrészt ugye volt a kódos bug,ott megszedtem magam,és klántól is kaptam cw miatt régebben,és jött arany jelszócseréért is.
Vettem is prémium tankot,meg prémium repülőt is,utóbbit bánom,mert WoWp egy rakás vacak lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:12:49

A hajók nagyobbak, többe kerül, fizess többet, valami ilyesmi lehet a WG logikája. De ez nem olyan nagy gond, ha egy hajót eladok, eladom a rajta lévő modulokkal együtt, aztán valami farmolós hajóval pár kör alatt megvan az új hajóra az új modulok ára. A WoT-ban se volt hosszú ideje egy fia gold-om ,se. Igaz voltak korábbról vett prém tankok kreditet farmolni. De farmolós hajó lesz. Főleg ha jön a Bismarck.
Remélem ez csak most 100 arany,élesben annyi lesz mint a WoT-ban,ott 10 aranyba kerül a modul leszerelése.

BooMiller
yep

Pluskast
Úgy van, hogy ha feltetted akkor 100 arany ellenében meg tudod tartani őket amikor eladod a hajódat és ilyenkor a következő új hajódra (vagy már meglévőre) fel tudod ismét rakni ingyen és bérmentve. De külön eladni nem tudod őket.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 12:42:17

Na meg, még úgyis fognak változni az adatok, szerintem ez még nem végleges.
BooMiller
Itt nem kell foglalkozni a leszerelt dolgok eladásával ugye?, mármint nincs is ilyen lehetőség?

Semennyire. Vagy attól függ, hogy olyan állapotba kerül-e be, mint ahogy most vannak a hajók, vagy mire bekerül, végre ténylegesen rendbe teszik a páncélzatot. Ha utóbbi, akkor igen nehéz lesz.
Befejezted?
Ja, akkor össze lehetne írni dolgokat, a házigazda meg épp ezért kell, mert tudtommal az tud betenni a fejlécbe dolgokat( nem moderáció miatt gondoltam erre, hanem emiatt)
Pluskast
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire nehéz lesz bevinni neki citadel hitet. Ahogy olvasgatom a fórumot a fejlesztők elvileg abba az irányba mennek majd a németeknél, hogy nehéz lesz bevinni ilyen találatot. Meglátjuk, de az adatai ígéretesnek tűnnek.

BooMiller
Ja gondolom a tartalékoltad a skillt a hajósra OMG😊

Igen, és ez a WoT, szóval releváns. Ja, várj nem.
A hajó amúgy jó lesz, gyorsan tölt, és nagy sebességű lesz a lövedék is, ha jól láttam. Elég gyilkos dolog.
Pluskast
Semmi baj azzal ha kint van egy FAQ mert egyszerűbb azt mondani valakinek, hogy nézze meg (már ha olyan a kérdés ami benne van) mint leírni neki. Házigazda meg idővel majd úgy is kell ha open béta lesz a játék. Annyira felkapott lesz úgyis a topik mint a WOT.

BooMiller
Megnéztem a wotos statodat nem kell több😊

Érdekes, de szerintem, jó lenne megbeszélni, hogy kell-e, van-e értelme FAQ-nak, és általános tippeknek, és kirakni a fejlécbe, (és akkor írjuk meg) vagy úgyse olvasná el senki, és mindenki szarna rá? Szerintetek? Felesleges vagy hasznos volna?
A statisztikát én inkább a helyedben meg nem hoznám fel. Még a végén égő lesz.
Pluskast
Hogy témát váltsunk.

Akit érdekel itt a Bismarck játékon belüli adatai. Már hivatalosan is elismerték, hogy prémium hajó lesz belőle a zárt béta alatt.

Erről beszéltem...most mit az ilyen emberrel kezdeni?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 12:22:29
BooMiller
A probléma ott van hogy pl most is folytatod a flamet és te jelentgetsz mást mint jóravaló avh-s ivadék..

Nézzük a te segítő szándékodat, első postomra az első válaszod "Istenem..." ez szerinted a segítő szándék😊)) Mellesleg megjegyezném hogy senki nem kérte a segítségedet hanem megjegyeztem valamit a játékkal kapcsolatban, valszeg nem attól fogok segítséget kérni akinek a wotos statja kb fele az enyémnek tehát a jó játékos az átlag alatti viszonya áll fent. Bye

Még egy megjegyzés a kutya ugat.. mit meg nem engedsz magadnak most komolyan...
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 12:21:20

És ha már itt tartunk , ezt akár össze is lehetne dobni, össze lehetne írni pár dolgot.
Nem a nem egyetértésel van a baj, hanem az anyázással és a hisztivel ,és napok óta ez megy. Be írnak ide valamiért, elmagyarázzuk 50szer hogy mit csináljanak, válaszul leugatnak anyáznak. Ez a gyerek is, leírom neki mit csináljon ,hogy segítsek, erre azt kapom válaszul, hogy baromság, meg hülye meg fanboy, meg ilyenek. Ja, hogy baromság, hogy segíteni akar az ember? Meg persze, ő már csak tudja, 10 csatával a háta mögött, hogy mit hogy kell...sokkal jobban tudja...Akkor csinálj amit akarsz, de rinyálj. És ugyan ez ment a hordozókkal is. Hiába írtuk be naponta hatvanhatszor jótanácsként, hogy mit kéne tenni, a válasz leugatás lett. Ha valaki érthetetlen, segíteni se lehet neki, de még le is ugat, most komolyan, erre mit lehet mondani? Na mindegy, hagyjuk, csak ennek így semmi értelme.

Ami inkább fontosabb, szerintem nem ártana egy F.A.Q. a fejlécbe( meg egy házigazda) hogy ne kelljen újra és újra nap mint nap nap , ugyanazt a dolgot leírni. Pár tippet össze lehetne írni, hogy mit kell egy hajótípussal csinálni, mit kell vele szemben csinálni.

Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 12:14:12
BooMiller
Igen valami jól sikerült mostanában ott is😊

Hát a WT most lett felejtős számomra megint. Elcseszett BR miatt pzIII-as az IS-4 ellen...... korrekt. Úgyhogy 2-3 csata mindkettőből elég egy napra.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Pluskast
Szerintem maga téma sem off csak a játékról megy a vitatkozás és még anyázás sem ment. Attól, hogy Dantes nem ért egyet BooMillerell még nem kellene a moderátorhoz rohanni....
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 11:39:16

BooMiller
Annyit biztos nem fogok vele játszani😊 Inkább minimális WT , wargaming felejtő

Én megyek az összes hajótípussal valahol igaza van, mindenkinek. Fogjátok fel úgy mint a WG féle random a játékmeneteben.

BooMiller
Mert ez szórakoztatobb mint a cucc😊))

Ne már olyan jól szórakozom. <#circling>

Bocs az OFF-ért.