22427
A Wargaming új MMO játéka
-
#6640 A WoT-ból kiindulva megmarad, a 6.5km lőtáv hát ő :) -
#6639 Igazán köszönöm. :)
Gyors elméleti kérdés. Nem kívánok a játékra költeni semmilyen formában, ezért bár - egyelőre - nem szándékozom eladni a hajót, de a deck slot ér a legtöbbet az egészben. Ha eladom, az üres slot megmarad, vagy dőlök vissza az alap hatra? -
Toweliee #6638 Működik, köszi! -
Scharnhorst #6637 "Wargaming wishes us to enjoy its 17th anniversary, and offers us a free premium ship with a deck slot.
Just use the code "ALBANY" on you account managament, option "Activate Bonus Code" and you will receive shortly the tier II premium cruiser Albany from the U.S.A. nation."
Ezt találtam a hivatalos fórumon. Jelenleg nem vagyok otthon, hogy megnézzem működik-e. Valaki megtenné? -
#6636 Na további jó játékot nektek. Én nem érzem magamat olyan bénának de ebben a szarban nem lehet nyerni. Ma olyan csatákat veszítettem el sorban ahol még jócskán vezettünk is, vagy eléggé nekünk kedvezett az MM. A csúcs az volt mikor 120ezer sebzéses 6 kill-es kört veszítettünk . Egyszerűen azt veszem észre, hogy elfogynak a csapattársak. Xp-ben legtöbbször top 3ban vagyok. Semmivel még a St.Louisal sem tudok nyerni. Global wr-em 45% ami azt mutatja, hogy béna vagyok, de megnéztem néhány playert akiknek sokkal kevesebb az átlagsebzésük és mégis 52-54% wr-jük van. Tudom nem csak a győzelem fontos, de mikor állandóan azt látom, hogy én mindent megteszek mégse nyerek az frusztráló.
Ma szerintem mentem vagy 20 csatát legalább ebből 3 ha volt nyertes. Még ha én lennék a legnagyobb balfasz ebben a játékban ez akkor is sok. Elég nekem a wot, hogy szívasson a wg. Szóval további jó játékot nektek!
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.07.31. 19:26:45 -
#6635 http://worldofwarships.eu Ez az Európai oldal
http://worldofwarships.com Ez meg az amerikai -
#6634 http://worldofwarships.eu/
itt próbálja? -
#6633 Az is NA-s neki az újreg, nem lehet állítani -
Lokker #6632 Hát esetleg meg lehet próbálni a supportot hogy rakja át a barátod NA-ról EU-ra de minimális esélyt látok rá hogy megteszik. Ha nem haladt sokat akkor regel egy újat az sokkal gyorsabb. -
#6631 NA-re rakta be. Én meg EU-n vagyok alapból, nem tudok választani régiót, és ő sem. Valahol nem lehet megbütykölni, hogy EU-s legyen? -
Rue East #6630 Szerinted normális az, hogy naponta többször beírod, hogy ennyi meg annyi sebzéset volt, meg kreditetd az éppen aktuális csatádba? Ez nem facebook, nem üzenőfal. Senki nem kíváncsi erre. -
StrikeFor #6629 én arról tudtam,hoigy magasabb Tierben több XP/pénz jön.... -
ZsG502 #6628 Ráadásul ez már itt is le volt írva párszor. -
DantesHUN #6627 Tier 8-ban már nem lehet pluszra kijönni semmivel. Ilyen a WG üzletpolitikája, ez volt a WoT-ban is, illetve kijönni pozitívra még ki lehet, de nyereségesnek lenni nem igazán.
Szóval igen, ez normális. Vagy fizess, vagy tarts fenn farm járműveket. Elárulok valamit ez minden free to play játékban így van. Ha nem tetszik keres más műfajt. -
StrikeFor #6626 szerinted az normális,hogy csinálok 35 HIT-et 5 Citadell 95k sebzés erre kapok 221 ezer ezüstöt és a hajó javítása + lőszer 220k ezüst? :D Normális dolog,hogy amíg nekem pontosan kell céloznom,nézni a beesési szöget, nézni a saját sebességem, az ellenfélét, a mozgását a saját mozgásomat azt,hogy merre fog azalatt a 12 másodperc alatt menni amíg odaér a lövedékem addig a mocskos CV 400 méterről elerszt 12 torpedót kajakra mindegy hol talál el hiszen úgyis maxot sebezve és egyetlen ilyen "torpedó salvoval" annyit sebez mint én 20 perc alatt...majd felmarkolja a 3x-os pénzt és XP-t...............ne sírjak????????? ne basszon fel ???????????
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 17:57:36 -
Lokker #6625 Lehet nem egy régióban vagytok (eu, us, ru) Nem tudom egyáltalán lehetséges-e innen us-re regelni vagy ru-ra. Csekkoljátok le hogy mindketten egy régióban vagytok-e, ha igen akkor nem tudom mi lehet a megoldás. -
Gregmayday #6624 Sziasztok.
Tegnap szedtük le haverral ezt a játékot, de nem tudjuk egymást party-ba hívni, mert egyikünk neve sincs a listában mikor rákeresünk. Tudna valaki segíteni hogy lehet megcsinálni?
Előre is köszi. -
DantesHUN #6623 Mi kéne hogy legyen? Még több hiszti? -
#6622 A belátás nem egyenlő a "minden nap folyamatosan sírok a fórumon miatta, pedig tudom, hogy nincs értelme, csak untatom és idegesítem a többieket vele" felfogással. -
StrikeFor #6621 pedig kéne ,hogy legyen.....nem hiszem el,hogy értelmes felnőttek nem látják,hogy mennyire el van baszva az összes többi hajóhoz képest!
még az a nyomorék papedipupi is belátja ezt pedig ő valami TOP CV player......az meg ugye minő "érdekesség",hogy még 1000-es XP átlaga is alig van BB vel -
DantesHUN #6620 Mellesleg tudtommal tilos is eladni. Bár nekem mindegy, engem nem zavar ha nem lesz hordozó-hiszti. -
Lokker #6619 Ahogy érzed de 40.000 Ft-ért nem fogják megvenni csak kinevetnek, próbálkozz külföldi fórumon de nagy az esélye hogy ott is így állnak hozzá -
StrikeFor #6618 meg a T9-es USA BB ág........abba ülsz be amibe akarsz,amúgy meg ha nem viszik el akkor sem lesz semmi...tudok még enni elég zsíros kenyeret :D :D -
Lokker #6617 Amúgy 40.000 Ft-ot nem fogsz érte kapni soha. Mert már csak a névváltoztatás 2500 gold és akkor még sokan beleköthetnek a statba, a béta arkansas meg kb 500 goldot ér. a másik prém hajó meg 10.000 forint körül van shop-ban. Szóval 40-ért szerintem nem fog elmenni. -
StrikeFor #6616 nekem csak hajós van -
StrikeFor #6615 kímélj meg a hülyeségedtől! köszi -
#6614 Hogy számoljam ki? Mi a képlet? Mesélj még! -
Lokker #6613 Van mellette más is vagy csak a hajós? WoT vagy WoWp -
StrikeFor #6612 pénz nélkül(és ha nem CV vel játszol ) T8 tól úgyis játszhatatlan lesz -
DantesHUN #6611 Na az jó lesz. -
StrikeFor #6610 számold már ki.......külföldi oldalon simán megveszik 200 euróért is -
Lokker #6609 Ezen jót mosolyogtam. :) -
#6608 Mennyit kérsz érte? Megveszem csak azért, hogy ne sírj itt minden nap!
Szerk.: Most látom az árat, légyszi ne poénkodj amikor iszok, mert majdnem megfulladtam. 40k
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.31. 16:01:58 -
StrikeFor #6607 egy CV ben egy ilyen kör ennek a 3x-a XP ben és pénzben............elég volt
priviben keressen meg akinek kell 40000 HUF
van egy Atalanta, Beta Arkansas, 28 nap Prémium rajta -
StrikeFor #6606 ehhez nekem elfogyott a türelmem........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 15:58:53 -
StrikeFor #6605 szerintem eladom az accountom a picsába -
StrikeFor #6604 a dupla körrel amiben kiszedtem /STOCK/ IOWA-val 2 hajót....és nyertük,prém accounttal szereztem 9800 silver hasznot :D :D :D :D :D -
DantesHUN #6603 Na mi van? Ma is kezded a menetrend szerinti hisztit? -
StrikeFor #6602 300 ezres DMg kör.....6700-as Xp..........ez a WG hülye nem hiszem el,hogy ezt így hagyják működni -
StrikeFor #6601 Papedipupi BB átlag 1000XP
CV átlag 3500XP
Istenem b+