22410
A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #6703 Úgy rémlik a japán vadászok 30%-kal gyengébbek. -
#6702 Tehat amig eljutsz odaig a a fizetos csoka addig 20x szetrugja a hatsodat a kis megtamogatott extraival. -
Dewri #6701 Ezek szerintem nem sokat számítanak. Én festést se használok, az a pár % teljesen lényegtelen ekkora random faktorok mellett... Az a zászló viszont vicces, amitől 5%-al gyorsabban megy a hajó. Egy zászlótól...:) -
Dewri #6700 Nem pay to win. Mindenki eljuthat magas szintre, csak aki nem fizet, annak tovább tart.
Pay to win akkor lenne, ha mondjuk egy olyan fegyvert lehetne fölrakni egy hajóra, amit csak készpénzért lehet venni és ami szétcsap minden ellenséget. De ilyen nincs. A prémium hajók nem igazán jók, nélkülük is lehet játszani (a 40 torpedós Kitakami mondjuk elég gané volt, de szerencsére kivették...). A prémium fiók és a gold csak a fejlődésben jelent némi előnyt. Szuperfegyver/páncél pedig nincs pénzért... -
#6699 Pont az 50% xp és 20% credit nem zavar, mert az csak idő spórolás, de a gyorsabban javítasz, oltasz, kisebbet sérülsz ... ect az már kicsit izé, ha szembekerülsz egy full zászlóssal ladikkal egyből lecsökkenek az esélyeid, én már a festésen elájultam amitől romlik az ellenség pontossága, de ez még valamelyest hihető . -
Scharnhorst #6698 Patch
Kedden valami patch lesz de leírás nincs róla, hogy mit tartalmaz.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.01. 22:01:30 -
Dewri #6697 Na igen. Kb mint a Forma 1. A Mercedes is ott van, meg mondjuk a Manor F1 team. Ugyanaz a liga, csak épp más anyagi körülmények. Nem igazságtalan, hiszen a Manor is beleölhetne x millióval többet, ahogy a Merci, "a lehetőség adott"... Csak épp nem telik rá nekik... Miként a magyar munkásember se fog zászlót venni, míg mondjuk egy osztráknak nem tétel az éves prémium sem... De ez mondjuk valóban nem a wg hibája... -
#6696 pay to win -
NiceScream #6695 Én ugyan nem fogok ilyen szarokat venni, de miért is igazságtalan?
A lehetőség adott mindenki előtt. Az, hogy te, én vagy más nem él vele az szuverén döntés.
-
DantesHUN #6694 Aki ezt megveszi+ prémium acc. sokkal gyorsabban haladhat előre. Ez már tényleg igazságtalan előny annak aki fizet. 50% a prémiumért +50% a zászlóért. Ami nekem 100 csata, az neki lesz 20. -
Dewri #6693 Hát igen, 3ezerért 115 db +50% xp zászló. Azért elég kemény harcokat kellene vívni a tengeren, de mostantól elég ha van rá pénze apucinak és a vérpistikék máris könnyebben fejlődhetnek. Klasszik wg... -
DantesHUN #6692 Na elmennek az anyjukba de tényleg. Mondjuk sejtettem hogy ez lesz. Zászló a jó teljesítményért jár...meg majd mostantól annak aki vesz ilyet., Na következő lépés a gold lőszer, illetve gold torpedó bevezetése lesz remélem. -
_dRaxx_ #6691 Köcce :) -
Kronos79 #6690 Ja hogy duplakatt. Na ezzel nem próbáltam. Kösz!
ZsG502: Kösz a tippet! Próbálok forgolódni a hajóval, hogy ne nagyon találjanak el, de ha éppen elcsípi a seggét az aktuális sorozat, az szopi. -
#6689 USS Indianapolis tragediaja -
ZsG502 #6688 Omahával soha ne mutasd oda az oldaladat, mert 4-6 citadellát is lehet neki lőni egy Phoenix/Omaha/Cleveland sortűzből.
Vagy AP-vel kaptak ki több citadel hittel, vagy felrobbantották a lőszerraktárt, ami egy "detonation" archivementet ad, majd ad mellé 10 db zászlót, aminek a kitűzése az adott ütközetre mentesít az ilyen lőszerraktár-robbanástól. -
ZsG502 #6687 Talán feltűnt, hogy a magasabb Tierekben durván magas a repair költsége.
És mint már leírtuk párszor, ez szándékosan van így, hogy vagy fizessenek a játékosok, vagy farmoljanak alsóbb tierekben.
Ezért aztán senki sem rohan eszetlenül a gránátesőbe.
-
StrikeFor #6686 nekem még mindig nem szabadul fel a CTRL-ra semmi :D se defaultban se sehogy :P -
#6685 Amit keresel, azt hiszem, a térképen a duplakatt. -
Kronos79 #6684 Lenne még két kérdésem.
Az Omaha seggében egy marha nagy lőszerrekesz van? Zsinórban másodszor kap ki full HP-ról egy Phoenix HE-vel fordulás közben.
A minimapon való jelölésnek(pingelés) van valamilyen speciális módja? A wotos módszer nem akar működni. A Ctrl-ra felszabadul az egér, de a mapon való kattintgatásra nem történik semmi. Moddal és mod nélkül is ugyanez a szitu. -
Kronos79 #6683 ALBANY a kód. WG születésnapos, így nem limites, de acconként csak egyszer elsüthető. -
DantesHUN #6682 Vajon hogy működhetnek a vadász gépek egymás ellen?
A tier V-ös US és japán gépek sebzése, hp-je közel azonos. A különbség a US oldalán hat gép van, japán oldalon négy. Mégis, a japán vadászok soha egyetlen egy amerikai gépet se lőnek le. Miért? Ha közel azonos gépek, de az egyikből hat a másikból négy van, kellene hogy legyen lelőtt amerikai gép is. -
_dRaxx_ #6681 Lehet még kapni vagy már elfogytak? -
#6680 Hehe, ez a bónusz uszály érdekes egy jószág. Első csata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
_dRaxx_ #6679 Hát persze mindenki félti a kis valagát azon a szinten. Gondolom nem könnyű pluszban kijönni. -
StrikeFor #6678 ma is olyan meccsek voltak,hogy 9-10 játékos maradt életben mindkét oldalon a 20 perc alatt! az WTF??? -
StrikeFor #6677 oké ,de mi van akkor amikor ezeknek a meccseknek a nagy % ban a fele hajó nem pusztul meg mivel mind a két csapat arra játszik,hogy még véletlen se találkozzanak ellenséggel és ha találkoznak akkor meg sarkon fordulnak és mennek az ellenkező irányba..............tehát hiába megyek a lemingekkel ha azok mindenféle harcot avoidolnak.........sehogy sem jó! nem velem van a baj hanem a lemingekkel.......
nézd vissza a topikot CBT-ben ilyen egyáltalán nem volt! a játékosállományt felöntötték egy jó nagy lavór vízzel és híg lett -
ZsG502 #6676 Ez nem habitus. Ez szimplán a hibákból tanulásra való teljes képtelenség.
Ökölszabály hogy a CV-k és a rombolók a magányos csatahajót szedik ki először.
Hülyék lennének bemenni a cirkálók közé, amikor van egy magát hősnek képzelő de valójában öngyilkosjelölt, aki felkínálja magát.
A csapattól elkódorgás leginkább a rombolók feladata és kisebb részben a manőverképesebb cirkálóké. -
ZsG502 #6675 Alsóbb Tierbeli (3-4-5) csatahajóknak szerintem legalább párban érdemes dolgozni.
Így ugyanabba a szórási területbe kétszer annyi gránát jut.
Cirkáló szempontból az egyik legveszélyesebb dolog, amikor két csatahajó amelyek 2-3 km-re vannak egymástól villába fog.
Sokkal nehezebb kimozogni a két irányból jövő összesen dupla annyi gránátot.
-
DantesHUN #6674 Lehet, végülis nem lenne rossz a New York se, csak nagyon pontatlannak érzem. -
Kronos79 #6673 Pedig hidd el, jobban járnál! Az idejárók többsége a tankossal is tolta, így ott már megtanultuk, hogy mindig tarts a lemmingvonattal! Minél tovább maradsz életben, annál több sebzést tudsz leadni. A több sebzés pedig több XP és több zseton. Ez a játék pedig erről szól.
Ráadásul, ha egyedül rambózol, akkor a több ellenséges hajónak te vagy az egyedüli célpont, ezért mindenki téged fog lőni és rajtad kívül senki sem lő rájuk vissza. Ha a többiekkel tartasz, akkor őket is lövik, te tovább élsz és több sebzésed lesz és a többiek is visszalőnek. Végül ha ez a sebzéstöbblet hiányzik ahhoz, hogy nyerjetek, akkor több győztes csatád lesz. -
DantesHUN #6672 Basszus. Valamit jól elbasztam. Hogy kell a kapitányt áttenni egyik hajóról a másikra? Egy hete Wyoming-ról New York-ra simán sikerült. Az előbb a IV-es hordozóról akartam a V-ös szintűre, erre eltűnt. Nincs egyik hajón se. Rakás jó skill-el el volt látva, és annyi neki. Hát ez baromira jó, de miért tűnt el? Nem értem mi történt. -
seepheeerd #6671 New Mexico lesz jó kihúzva... aztán majd a North Carolina :) -
StrikeFor #6670 csak sajnos a habitusom nem engedi azt a fajta fosimanó hozzáállást a játékhoz :D így ez marad a sorsom :D -
StrikeFor #6669 finom is az USA BB ág :D szólj ha a Colorádóhoz elérsz :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.01. 14:42:58 -
_dRaxx_ #6668 igen menny a lemingel. rakod fel a meccsek végeredményeit. elég szépen teljesítesz. elmennél a leming teammel és ezt a teljesítményt ott is leadod akkor lehet winelnél. :D -
DantesHUN #6667 Nem tudom kinek mi a tapasztalta de ez a New York, sokkal rosszabb mint a Wyoming. Lassú , bár a Wyoming is az volt. Lassan fordulnak a tornyok. És a legzavaróbb: nagyon pontatlan. Olyanokat lő mellé. Lőtáv növelőt tettem rá, de valamit a pontossággal is kéne kezdeni, akkora a szórása. Három sortűzből egy se talált, pedig jól céloztam, csak a szórás miatt össze vissza lőtt. Viszont így a sebzés is kevesebb. -
StrikeFor #6666 de most komolyan menjek a lemingekkel és haljak meg én is itt az északi sarokban?? annak szerinted több értelme van?
szerintem meg ezek a hibásak itt az A B északi sarokban és nem én meg az a 1-3 player aki próbál értelmesen harcolni még ha mi is halunk meg elsőnek...... -
_dRaxx_ #6665 minél többet ragelsz annál rosszabb lesz. meg ez hogy mindenki hibás csak te nem az kicsit érdekes. a solot mellőzd menny a leming vonattal aztán kész. mert az hogy előre mész egyedül pl annak semmi értelme. jó hogy téged lőnek ki ha csak te vagy ott és más célpont nincs is. ^^ -
seepheeerd #6664 Az előbb én is megkérdeztem, mit csinálnak ott fönn északon? Azt válaszolták, hogy ölik az ellenséget :)
Egyedül voltam középen, közben mind a négy hely elfoglalva az ellenség által...
Tányleg csak idióták játszanak ezzel a fossal.