World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aobával váltogattam a lőszereket, ahogy javasoltad. Most már volt némi sikerélmény is.
Egyedül belefutottam egy Amagiba. Forogtam össze-vissza mint egy búgócsiga. Lövegtornyokat fixáltam egy irányba és forgolódás közben ha a cél felé mutatott, küldtem rá a HE áldást. Hosszú-hosszú percekig ment a tánc, Amagi egyszer sem talált el, de azért forrt körülöttem a víz rendesen. Ráadásul 9 km-ről ráküldtem egy adag torpedót és szépen bele is gyalogolt. A HP-jának 3/4-ét leszedtem az Aobával egyedül, úgy, hogy közben sértetlen maradtam. Tiszta ideg volt az Amagis 😊 Aztán befutott a segítségemre egy Baltimore cirkáló és kivégezte az Amagit. Közben az ellenfél részéről befutott egy Fuso is, ami meg szépen engem talált el. Mázlija volt, egy sziget kikerülése miatt pont belefordultam a sorozatába. HP-m 80%-a huss... Utána áttette a tüzét a Baltimorera, aki erre lelépett. én is próbáltam messzebbre cikk-cakkolni a Fusotól, de egy lövedéke eltalálta a tatom végének csücskét a zászlórúdnál és azonnal elsüllyedtem. Ez milyen hülye találat már...pont mint a WoT-ban, amikor egy periszkóp csücsök találattal kilősz egy tankot. 😊
Fel kellett volna vennem az egész ütközetet. Látványos volt.
T6-os Aobával az esetek 3/4-ében T9-es csatákba pakolt az MM. Ez azért nem volt valami felemelő élmény, de legalább T10-es hajóval nem találkoztam. 😊
Nagy szívfájdalmamra a T2-es Albany továbbra is játszhatatlan, így hiába prémium, kapitány képzésre is használhatatlan.
Mostanában nagyon rászoktam arra, hogy folyamatosan irányváltoztatásban vagyok és soha nem haladok lineárisan (csatahajóval sem). Ott tartok, hogy a nyílt óceános pálya a kedvencem, pedig eredetileg nagyon utáltam. De ott legalább nem akadályoznak a szigetek manőverezés közben.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.05.29. 10:15:16

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.28. 22:55:46
Increased speed loss caused by flooding for American battleships
Standard speed of regeneration ability brought back for New Mexico and New York battleships
Fixed a bug that moved the camera underwater when choosing "Exterior" tab at the Port screen
Fixed a bug that caused achievements sorting malfunction in the results screen
Fixed a bug when the notification about the lack of credits when buying a module wasn’t displayed
Removed the display of armour in a pop-up window with descriptions of characteristics of the ship when you hover on the “hull” module
Fixed a bug that caused ships to stick on Big Race map around the island in sector G6
Fixed a bug that caused the ship management (management tools, emergency command, etc.) to be partially inaccessible for player after the start of the battle
Fixed a bug where aircraft squadron flew over the edge of the map
Fixed a bug that displayed special characters in the corner of the screen when players buy upgrades
Fixed a bug that caused incorrect main caliber turret shadows reflection on some graphics settings
Fixed a bug with "Fire extinguished" message appearing when the ship got hit without causing damage
Fixed a bug where the award for the first battle was displayed after the second battle
Fixed a bug that caused the ship research confirmation window to appear for a second time
Changed attack formation for Japanese torpedo planes
Increased working time for scout plane on IJN cruiser Furutaka
Reduced probability of New Dawn map for Tier IV and V
Fixed a bug that caused the timer numbers and the number of ships in a queue in the pre-battle window to twitch
Amúgy ja, a most a HE lett erős, de így se jobb a helyzet. Ugyanaz van mint eddig, a nagy DPM-el rendelkező fürge kis hajó lebont mindenkit a francba. Most hogy nem AP-vel teszi hanem HE-vel tök mindegy, de a Cleavland így is az egyik legdurvább hajó maradt, és lazán lő szét nála nagyobbakat. Jó hajó az nagyon, az már fix.
HE lőszer sokkal jobb lett. Clevelandel gyakorlatilag csak ezt használom, mindent bontok vele.
Az Aoba cirkáló viszont rosszabb lett. Eddig ezt kizárólag AP-vel használtam, mert a nagy lövegek miatt elég jól ütött. Most viszont az AP harmat gyenge lett rajta, a HE lövedékhez meg nem elég a tűzgyorsaság.
Ti többet játszotok, van valami tipp esetleg a nagyobb lövegű cirkálókhoz? A partch óta nyomott 1-2 kör alatt az Aobával nem igazán tudtam mit kezdeni, pedig előtte nagyon kedveltem.
A T2-es Albany is nagy kedvenc volt a viccesen béna 6k m-es lőtávja ellenére, de patch óta az is játszhatatlan, mert egyszerűen nem látom vele az ellenfeleket. Eddig is lőtávon kívülről lőttek, de legalább láttam, hogy ki, most viszont pár km-ről jön az áldás az üres tengerről.
Ráadásul korábban mintha tier limites lett volna az Albany, mert T3-nál nagyobbak közé nem rakott be, most meg...pfhh...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
BattleTag: kabel15#2672
Amikor a tier5 csatahajóm ellen bejött a tier9 (köszi wg...) és harcoltunk egymással, egész jól bírtam, kerülgettem, lőttem folyamatosan. Az én hajóm végül elfogyott, miközben én csak kb 10ezer hp-t szedtem le róla. Ugyanakkor közben végig ott volt az érzés, hogy jól bírom és adom is neki!😊 Jó, ez +4 tier volt, de +2 is ilyen, csak lassabban nyírnak ki. De mégis más így meghalni, mint egy láthatatlan arty, vagy td egyetlen lövésétől full hp-ról...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A youtube-on biztos ismeritek Phelant, élő adásokat is szokott adni, néha belenézek. Csomószor van olyan helyzet, hogy bazi nagy tankkal beül a domboldalba és néz, sniperkedik, miközben 5 méterre van 2 ellenfél a domb tetején, amikkel simán elbírna. Vagy mellélő. Vagy benézi a helyzetet. Pedig lila player. Nekem van videóm, ahol 8 killt hoztam össze a kis Type t-34 tankkal, kiszedtem VK3601-et, KV-2-t vele, izgalmas, látványos kör volt, egy olyan tankkal, ami a KV-2 lövésének szelébe is belehalt volna... Van 9 killes Hetzer köröm. 8 killes T-150 zúzásom. Van olyan meccsem, ahol KV-3-al egyedül tartom föl az ellenfél áttörését, 160 hp-val lövök ki fullos hetes nehéztankokat közben. Vagy épp Tigris szakasszal 12 killt hozunk le haverral. Páncélvadásszal küzdök 4 ellenféllel közelharcban és hármat kiszedek mielőtt kinyírnak. Vk3601-el függőlegesen ráugratok egy lenti Hellcatre, a becsapódás előtt még rá is lövök egyet... KV-1-el harcolok egyszerre 5 ellenféllel, amik ráadásul magasabb szintűek és nem bírnak kiszedni, csak egy hatodik, távolról... És nem vagyok lila player. De ezekre a köreimre igazán büszke vagyok, mert valódi teljesítményt jelentenek (túlerő ellen, magasabb tier ellen, gyenge tankkal, stb...). Én ezeket a csatákat mutogatom a youtube csatornámon, nem a százalékokat meg a számokat a profilomon...😊
Itt a hajósban is, sokan csatahajóval ülnek a pálya széle vonalon és lődöznek. Én meg megyek és harcolok. Lehet, hogy engem előbb kilőnek, de legalább izgalmas csatákat tolok és harc közben halok meg, nem úgy veszítek, hogy a horizonton lebegésem közben befoglalták a bázist és kihalt a csapat, de a lényeg, hogy kurva jó legyen a túlélési arányom...
Ráadásul az ilyen "statvitézek" már az elején elkezdik szapulni a saját csapatukat is, ha az xvm szerint nem olyan színesek a többiek, mint ők. Igazi csapatjátékoshoz méltó viselkedés...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Itt most sokan várják a Bismarckot, mert legenda volt. De a Tigris 1-2 is az volt, a wotban mégis leginkább ágyútölteléknek jók, a Tigristől nemhogy nem félnek, de egy KV-1 is rommá lövi... Ez alapján a Bismarck vajon milyen lesz? Vagy látótáv, vagy ágyú, vagy páncél terén biztos problémái lesznek, de az is lehet, hogy ő lesz a hajós T34. Viszont mivel a páncélzat jelenleg vicc a játékban, illetve a sorozatok is bőven 1000 alatt sebeznek időnként, nem biztos, hogy fizetnék az "élményért", hogy a Bismarckot szaros cirkálók gyilkolják halomra...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.05.27. 13:47:37
https://wotinfo.hu
Vettem is prémium tankot,meg prémium repülőt is,utóbbit bánom,mert WoWp egy rakás vacak lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:12:49
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 12:42:17