22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prince23
    Egyébként ha megjelenik a játék, lesz WIPE?
    A Wargaming szokott törölni adatokat kezdéskor?
  • DantesHUN
    Egy csata és máris gutaütést kaptam. Ti hogy csináljátok? Tudom, nem szabadna idegeskedni, és én is ezt mondom, de a hajam hullik ilyenektől. Tudom: lemmingvonat. Megtanultam a WoT-ból. Direkt arra megyek, amerre mindenki. Amint feltűnik az ellenfél csapata, mos ők persze együtt mozognak, vagy 5 hajó, az én csapattrársaim: nos nem az hogy vissza fordulnak, ahányan vannak, annyi felé forognak. Lőni se lőnek. Egyetlen hajó én voltam, aki teljes sortüzeket adott le, a mellettem lévő másik csatahajó úgy fordult csak az első ágyúival tudjon lőni...miért?
    Ti mit szoktatok ilyenkor tenni, vagy mit lehetne?
  • seepheeerd
    Itt leírják hogyan megy a dolog. (ha nem menne az angol, WoT-ban kel ticketet írni mert WoW-ban még nincs és átraknak (nagy valószínűséggel).
    NA to EU
  • pirdi
    MIndenkinek köszönöm! Most az EU-ról telepítem egy másik könyvtárba, hátha megmarad a régi is. Bár az kicsit furcsa, hogy az NA-n a ping 70. Ha az EU-n is ilyen lesz, akkor maradnak a japcsik az NA-n és a USA lesz az EU-n. Vagy nem.
  • Lokker
    EU
    NA

EU oldalon regsiztrál és onnan szeded le a klienst.
  • horika
    Sok mindent nem tudsz tenni, support talán sok-sok email váltás és nyaggatás után TALÁN, ismétlem TALÁN átrakja a cuccod EU-ra, de szerintem nem éri meg a nyűglődést, pláne, hogy egyáltalán nem biztos a kimenetel. Havernak kb 1 hónapnyi szívás volt, és akkor se raktak át mindent, csak megkapta az ottani goldot és a prém hajót amit oda vett.
  • pirdi
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. PERSZE, hogy a NA szerverre regisztráltam de hogy kéne az EU-ra is? Telepítsem egy másik könyvtárba újra? Mert itt már van egy jó pár hajóm.
  • kissssss
    próbálj meg újra tudat nélkül lövöldözni.... ami egyszer bevált az úgyis működni fog.
  • herminamezo54
    haliho bocs a zavarasert mikor kezdtem a jatekot beceloztam a hajot oszt lottem volt citadella es tobb plecsni. miota probalok tudatosan celozni nincs citadella sem plecsni. mi a banatot csinalok rosszul? neztem a videokat probalom de nem igen van siker. van valami tanacsod mit es hogyan kene? valaszokat elorre is koszi. jo vadaszatot.
  • Pluskast
    Azért ahogy mész feljebb ez a távolság változik. Én most Iowa-val úgy kb 15-16 km-ről már elég szépen tudok citadel hitet kiosztani. Az viszont való igaz, hogy minél messzebbre próbálsz lőni - adott hajó típus lő táv képességéhez viszonyítva - annál nehezebb bevinned a citadel hitet.
  • Myke28
    Zászló az előző körben volt amikor 4 perc után szétszedtek, így erre a körre nem raktam fel (mivel amúgy sincs sok belőle) és tessék ez lett napi 2x + premium.
    Az igazat megvallva érzésre nem volt olyan fasza ,csak jó helyen voltam és a "csapat" sem volt féleszű.A végén lepődtem meg amikor megláttam a számokat
  • TuskoMobile
    azta qrva itt van a főnix rekord sztem
  • ximix #6731
    Zászló, szorzó volt ?
  • malystryx3
    Köszi, ezeket folyamatosan nézem..
  • _dRaxx_
    GYIK/FAQ

Itt mindent megtalálsz szerintem
  • malystryx3
    Igen, a zárt bétából tudom, hogy a legutolsó testet nem kell felrakni. Köszi a segítséget, azért még nem adom fel, a zártban jobban bejött mint a Phoenix, de akkor ott még nem volt torpedója.
    Más... De mégis idevágó. Nem tudjátok véletlenül, hol találhatok arról infókat hogy hol van a hajók citadellája, vagy gyenge pontjai? Gondolom nincs erre külön oldal. Ha viszont régebbi tervrajzokra rákeresnék a neten, mit kéne beírjak? Előre is köszi :)
  • ZsG502
    Tipikus a WG játékokban, hogy a magasabb Tierbe mindig tesznek valami visszalépést, amit aztán további fejlesztéssel kell (részben) kompenzálni, hogy a játékos ne üljön meg a babérjain.

A legutóbbi Cleveland nerf (viccesen alacsony lövedéksebesség) óta az Omaha a legjobb játékélményt nyújtó cirkáló az USA ágon.
    A Phoenix után kell pár játék az alacsonyabb lőtáv megszokásához, viszont a 12,7 km-es lőtáv és a (B) hull kifejlesztése után már igencsak elkezd harapni.

A (C) hullt viszont általában csak kifejlesztik de nem szokták feltenni, mert csak légvédelmi pluszt ad, az meg Tier-5-ben nem igazán kell, ellentétben az ágyúkkal amikből kettőt elvenne.

Az alacsony szervízköltség miatt az Omaha később is nagyon jó lesz kreditet farmolni.
  • Kronos79
    Bár csak kevés csatám van vele, én nagyon csípem, mert nagyon jó köröket lehet vele menni, ha nem robbansz fel az elején. Épp tegnap írtam a lőszertároló érzékenységet. Ha a seggedet(akár oldalról, akár hátulról) eltalálja egy kósza HE, jó eséllyel robbansz. Full HP-ról is. Emellett ZsG kolléga említette, hogy igen könnyű rajta citadellát lőni. Ezt még nem tapasztaltam, de épp tegnap néztem Circon streamjét és a kb. fél HP-s Omahát egy lövéssel szedte ki egy csatahajóval, miközben az is kilőtte őt.
  • Myke28
    Köszi . Sajnos nem kapcsoltam be a replay funkciót ,de úgy tűnik most már be kell :)
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.02. 18:44:27
  • malystryx3
    Gratu, én tegnap reggel mentem egy 4000-es kört, de ez majdnem a duplája.. :)
    Repla van?
  • Myke28
    Így igaz :) ,de már csk 1 óráig .
    Valószínű befektetek még ebbe a játékba :P
  • _dRaxx_
    Hát ez tényleg gorombára sikerült :D prem is van gondolom vagy tévedek? :D
  • Myke28
    Uraim és (ha vannak Hölgyeim)!
    Épp most mentem 1 bitang kört (talán eddig ez volt a legjobb) :)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.02. 18:21:12
  • malystryx3
    Srácok, ma meglett az Omaha.. Nem tudok duplázni vele, de nem is ez a gond, hanem ez a 12,2-es lőtáv micsoda??? a Phoenix 13,5-e egész jó volt, ennek miért kellett elvenni? Az ócska torpedók miatt? Ezzel ki kell szenvedni több mint 40k xp-t...
    Szerintetek milyen az Omaha?
  • _dRaxx_
    3000 ezer nem pénz ezekért(mondjuk nem költök rá). Kicsit spórolsz ezen azon aztán már meg is van ha annyira akarod. Mondjuk ez a 20% credit bónusz meg 50% xp kb olyan mintha prémiumod lenne. Prémiumnak mik a hatásai? Mennyivel kapsz több xp-t vagy creditet? Többi bónusz meg semmirevaló.. nem fogja a jó játékosokat földhöz vágni hogy a suttyónak ilyen meg olyan bónusza van ha nem tud játszani vagy csak szimplán rosszabb játékos...
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.02. 18:04:44
  • Plata
    Modulokkal meg szerintem kapitány skillekkel.
    Menj el a wows.hu-ra és a kezdőknek menüben olvashatsz kapitányi skillekről meg modulokról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.02. 10:57:00
  • zsupeti
    Mivel lehet csökkenteni az ágyuk újratöltési idejét?
  • Dewri
    Úgy veszem észre, hogy hiába a nagy lőtáv a csatahajónál, kb 10 km az, ahol igazán hatékony. Wyoming-al 10 km-n belül szinte minden lövés citadel...:)

A rombolóknál szintén ilyesmi van, hiába 7-10 km a torpedótáv, igazán hatékonyan 4 km-n belül lehet működni. Az Isokaze-val rendszeresen szétkapok csatahajókat ilyen távról, 5+ km-nél viszont simán ki szokták kerülni...
  • ximix #6715
    A B hull a NewMexico-n hogyan néz ki, van valakinek képe róla?
  • Scharnhorst
    It gives you a 20% bonus to HP recovery speed when using the "Repair Party" consumable.

"India Yankee" decreases the time of fire extinguishing by 20%.

This signal flag will reduce flooding recovery time by 20%.

Ezek viszont 20%-osak.
  • NiceScream
    Aha. SuperPershing? Annyira nem nyúltak hozzá, hogy még a goldot is visszafizették annak, aki kérte. :)
    Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2015.08.01. 22:40:40
  • Dewri
    Ebben a játékban szerinted észre lehet venni 5%-ot? Mert szerintem nem... 5% lőtávnövelés semmit nem ér, mikor +2 tier van szemben. A pontosság meg még csak papíron szerepel a játékban, így hogy az értéke nulla vagy 5, lényegtelen...:) Van kapitányi képzettség, ami többet ér ezeknél.

Én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rammoltam eddig ellenfelet. Süllyeszteni lőszerrel/torpedóval szokás, nem legázolással, ráadásul itt a nyílt vízen a "fénysebesen szaladgáló" hajómat előbb lövik halomra, minthogy ütközni tudjak. És ha véletlenül mégis ütközök mondjuk csatahajóval egy csatahajóval, akkor az általában instant kill mindkettőnknek, már csak ezért se éri meg, szóval ez is "hasznos"...

Talán a 100% lőszerrekesz védelem jön jól, volt már 1-2 berobbanásom, de tényleg csak 1-2, így végülis ez se szükséges. A +50% xp és +20% kredit az ami tényleg jó, de az is csak akkor ha nyerek és brutálisan jó volt a kör sebzés-kill, stb szempontból.
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.01. 22:38:04
  • Solten
    "mert nincs olyan extra ami növeli a sebzését"

Masodik csomag?

- 5% bonusz a max sebesseghez;
    - 50% plusz sebzes ha rammolsz, 20% kevesebb sebzes neked az utkozesbol
    - 5%-al noveli a pontossagot es lotavot
    - stb

Ez Wargaming, 5% meccseket dont el :))

NiceScream #6709: azt kamuzzak hogy premium tankokhoz nem nyulnak. Khm :)

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.01. 22:28:39
  • seepheeerd
    Minimapon Ctrl+dupla klikk, ellenség kijelölése: ráviszed a célzókört és szóköz.
  • NiceScream
    Aztán majd szépen, lassan, csendben lenerfelik. Minden ilyen szar az elején és egy darabig op, hogy a sok tard megvegye :)
  • NiceScream
    Arról már nem is beszélve, hogy lehet sokkal gyorsabban fejlődik, de a játékhoz hülye marad.
    WoT-ban is számtalan példa van a prémcsi tankos, prémcsi lőszeres hülyegyerekre, akit először durrant ki egy "mezei" játékos, mert a goldammohoz észt meg tapasztalatot azt bizony nem osztanak.
    Akit meg zavar ez a baromság, az vegyen zászlót vagy ne ríjjon ;)
  • seepheeerd
    Olyan mint a pirosra festett féknyereg a .... márkákon: +10 lóerő :)
  • Solten
    WOT-ban kijott a Comet Berlin, iszonyat OP tank meg egy total balf@sz is 50% feletti WR-t produkal vele. Szoval nyugi sracok az alma nem esett messze a fajatol... :)
  • Dewri
    Nem rúgja szét, mert nincs olyan extra ami növeli a sebzését. Hiába kap +50% xp-t, vagy javít gyorsabban, vagy nem kap lőszerrekeszt, vagy olcsóbb a javítása, attól ugyanúgy csak 300at fog sebezni egy sortűzzel, mint bárki más. Ha nyeri a kört, akkor sokkal jobban jön ki anyagilag és xp-ben mint egy halandó, de kb ennyi. Csak ezért nem éri meg fizetni.

Sajnos, miként a wotban, úgy itt is tier8-tól prémium nélkül szinte esélytelen a játék. De meg kell érteni valahol a készítőket, hiszen egy hatalmas cég összehoz különféle online játékokat, amit milliók használhatnak naponta ingyen, viszont egy ilyen nagy cégben rengeteg alkalmazott dolgozik azért, hogy ez működhessen. És az egyetlen bevételük a játékban kapható extrákból van. Ha mindenki csak játszana és senki soha nem venne semmit, akkor hamar vége lenne az online ingyenes játékpiacnak...

Más kérdés, hogy ha normálisan össze lenne rakva a játék, akkor még nagyobb bevételük lehetne. De nekik úgy látszik az is elég, ami most befolyik...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.01. 22:18:02
  • ximix #6704
    A Pay to Win- t egy játékra nem a több xp és credit miatt mondják, hanem akkor ha valódi pénzért vehetsz olyan itemet amitől pl 2x nagyobbat sebzel, na az a fizetsz és győzöl.
    Annak idején volt az Allods tele voltak szerverek, jó hangulat majd egyszer csak lehetett kapni egy parfümöt amitől vagy kétszer akkorát sebeztél PVP szerverek pár hónap alatt kihaltak és kb fél év alatt majdnem tönkre mentek, mert a játékosok leléptek.
    Tehát minden olyan item ami sebzést vagy a védelmet befolyásolja és csak valódi pénzért lehet venni.