World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.06.02. 21:08:49
A valóságban a repcsiket külön személyzet lőtte a hajókról, nem automata random ágyúk csak úgy hébe-hóba mint itt, volt radar, és persze az adott flotta tagjai egymásra figyeltek, segítették egymást. Itt a csapatmunka teljes hiánya miatt nagy hátrány a repcsik ellen is harcolni, mivel többnyire tök egyedül van az ember, nyakán pár ellenfél hajójával és ilyenkor marhára nem hiányzik 3-4 torpedóbombázó kötelék.
Én bátran mernék egy közvéleménykutatást tartani a wotos artykról éppúgy, mint majd itt a hordozókról, nem hiszem, hogy a nagy többség akarna velük játszani, pontosabban ellenük... Ha nem lennének, akkor már csak a rombolók lehetnének a sírás tárgyai, de őket azért ki lehet lőni és a low hp miatt nem olyan könnyű a dolguk, egy kis nerf megoldaná...😊
Egy: Mintahogy számtalanszor le lett írva: nem akkor kell fordulni, amikor a repülők ledobták a torpedókat. Előtte. Az előtte, azt jelenti ,hogy előtte. Nehéz fogalom az előtte? Hajótól, és repülőktől függ, de legyen olyan 6-8-10 km. Élesen, jókora félkörívben, tehát 180 fokban! kell fordulni, mert így a repülő osztagok nem tudnak célba venni, csak ha szintén azok is fordulnak. És mivel a repülők nem képesek derékszögben megfordulni helyben , van egy repülési ívük! Ha a hajóddal tovább fordulsz, azoknak is fordulniuk kell!
Legjobb esetben egy torpedó se talál, legroszabb esetben se talál 20 csak kettő, és 30.ezer helyett csak 6 ezret sebeznek!
Kettő: Aztán. Javítás. Akár kigyújtanak. Akár vízbetörés, ne nyomd el egyből! Nézz körül kicsi szemeiddel, jönnek-e még? És utána nyomd el.
Három: A túl közel ledobott torpedók nem robbannak. Ezt ki lehet használni, ha kitérni nem lehet mert annyira közel dobták le, ami egyébként nem 50 méter, mert az hazugság!!! hanem mondjuk 1-1,5 km, akkor ha megfelelően fordulsz, rá párhuzamosan ! a torpedókra, nem robbannak, hiába találnak el! Igaz, ez nehéz manőver.
Négy: ha már közel jönnek amúgyis érdemes szembe fordulni a torpedók várható irányával, így a hajó kisebb célpont, kevesebb torpedó találja el, és ami eltalálja az se jó szögben, illetve az orrot találja el, nem az oldalát.
Öt: Nézd a térképet. Figyeld melyik irányból jönnek és mennek a repülők. Messziről is látni, eszerint válassz útvonalat
Hat: Egyedül ne hajózz. Más csatahajókkal ,de leginkább cirkálókkal menj együtt. Így az erős légvédelem szétszedi a gépeket.
Hét: az élen se hajózz, ne te legyél az elsődleges célpont.
Nyolc: Ne menj be csatahajóval olyan helyre, ahol nem tudsz manőverezni.
Kilenc: Használd a terepadottságokat: a térkép széléről nem tudnak a repülők támadni. Szigeteknél se tudnak támadni. Jó tudni, hogy a repülők AI-ja gyakran megzavarodik ha valami terepakadály is van.
Tíz: a gépek nyomonkövethetőek. Nem úgy mint a WoT-ban ahol nem látszik az arty lövése, itt az is látszik merről jönnek, és merre mennek. direkt néztem. 26!!!!!!! km-ről már feltűntek a gépek. Mivel vissza követhetőek, lehet tudni merre van a hordozó, és azt is merre fog támadni legközelebb. Ugyanígy: ha a térkép egyik pontján adott irányból tűnnek el, következtetni lehet, hogy mi a célpontjuk. Azaz: ha térkép bal széle menten repülnek párhuzamosan, akkor nagy eséllyel nem fognak a térkép közepén lévő hajókra támadni.
Tizenegy: ha vannak vadászgépei a szövetséges hordozónak: hajózz arra amerre mennek, ha annyira nagyon fosol. Persze nem garantálható hogy megvédenek,mert nincs csapatmunka. Mégjobb: menj szakaszban, egy hordozóval, aki majd légifedezet ad.
És mibe, hogy ezekből egyetlen egyet se, soha a büdös kurva kettébaszott életbe meg nem fogadtok, csak rinyáltok tovább. ja, és igen Dantes kussoljon...mi a faszt képzel...még a végén segíteni akart hogy ne szopjunk állandóan...rohadjon is meg! Még ilyet...tanácsot ad...
mondjuk még a japánokét nem húztam ki csak amcsit de nekem ennyi észrevételem van
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Kérte valaki, hogy itt okoskodj ?
Ezt neked kerestem, el leszel vele egy darabig...
hajós játék
Hagyd ezt itt, nagyfiúknak való játék.
Üdv.
Awa
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Kell ide a hordozó mert szerves része volt a tengeri hadviselésnek, ha nem lenne benne ezt kifogásolnák meg még kevesebb tartalom és változatosság lenne a játékban. Nemzetenként 3 ág? Kicsit szánalmas lenne. Én azt mondom ki kell próbálni menni vele alsó hangon 30-40 csatát és tökéletesen kiismeri az ember. Legalább nem keletkeznének azok az "50 méterre dobja le" legendák.
Mi a szarért nem lehet megfogadni amit írtunk mi?! Vagy nem éritek vagy a mi szar van?! Nem rinyálni kéne, hanem gondolkodni, és tanulni.
Tucatnyi trükk van, amit meg lehet próbálni , de hiába, ti csak ugatni tudtok egyből! Hát ebből meg kurvára elegem van! Mit képzeltek mégis mi?! Agyatlan banda, bazd meg, segíteni akar nektek az ember, erre leugattok, le köcsögöztök, rinyáltok...ti húzzatok innen a bús picsába!
Szerinted mi a szarért írtam le számtalanszor, hogy mit csináljatok a nyamvadt hordozó ellen? A magam szórakoztatásra? Vagy hogy kopjon a billentyűzet?! Kapjál már az agyadhoz te is meg a többi hülye gyerek.
Ha legalább egyiktől azt mondaná: ő nem tudja megcsinálni, valaki segítsen, és mutassa meg de ti csak pattogtok és rinyáltok.
Te meg itt mindenkitt leugatsz aki ellenkezo velemenyen van, mintha a te velemenyed szamitana valahol ( felreertes ne essek az enyem sem szamit de en veszem magamnak a faradsagot es utana nezek mit irnak azok akik ertenek hozza es nem olyan primitivek mint te)
Egyszer valamelyik jatekban legalabb tegyel le vmit az asztalra ne csak a pofad legyen nagy.
a hivatalos forumokrol kiszivargo infokbol mar kiderult hogy meg fogjak valtoztatni a carrier-eket (pont a szerinted nem letezo problemak miatt.)
Azt akkor arebb tolhatod a szekeret vmi mas jatek topikjaban osztani az eszt amig ott is ki nem ismernek
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
az előtt kell fordulni mielőtt a repülők ledobják a torpedót. Ebből a cefetül egyszerű mondatokból, melyik szó az amelyik nem érthető? Az ,,előtt" a ,,kell" a ,,fordulni" a ,,mielőtt" a ,,repülő" a ledobni" a ,,torpedó" ? Melyik szó ismeretlen? Úgy érdekelne. Vagy esetleg, angol német, vagy latin nyelven próbáljuk meg?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 16:27:19
Bár igaz ami igaz.Bombázókkal is le lehet égetni egy csatahajót,de lassú és sok veszteséggel jár.És mázli is kell hozzá.
Az amerikai hordozóknak kellene egy kis buff,a japcsiknak egy kis nerf.
Hihetetlen! Te valami más álomvilágban élsz. Hány embernek kell még elmondania Neked, hogy baj van a hordozókkal, hogy megértsd. Nézd meg légy szíves a nemzetközi fórumokat.
...ha húszan mondják, hogy részeg vagy, ne kötözködj - inkább feküdj le.... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bendsara, 2015.06.02. 15:40:59
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sajnos igen 😞 Bár a rombolóknál már eleve úgy csinálom, hogy ha 10 km-re érnek és párhuzamosan kezd haladni velem leadok egy teljes sorozatot és fordulok is egyből a másik irányba mert tuti, hogy kidobta a torpedóit. Vagy ha nagyon nincs más szembe fordulok vele mert úgy még van esély a közeledő torpedók kimanőverezésére.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.01. 14:27:44
Amúgy, nem tudom, mész hordozóval is? Ha nem, akkor menj. Előfordul olyan, hiába vezeted te jól a repülőosztagokat, a célpont csatahajó egyszer sincs olyan pozícióban hogy rá dobhasd a torpedókat, mert folyamatosan fordul ,mozog.
Az is igaz, nem lehet mindenhol manőverezni, de ahol nincs hely manőverre, ott nem mindegy, hogy repülők jönnek-e, vagy három romboló vesz célba? Az eredmény ugyanaz.
Csapatjátékra meg nem lehet számítani.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Igazából itt a kő papír olló elv működik a játékban. Leghatékonyabban úgy lehetne védekezni ha te oldaladon védd téged a saját hordozód. De ugye egyrészt nem biztos, hogy az illető vadászokat hoz be, másrészt sokszor előfordul, hogy a másik oldalon több a hordozó vagy a te oldaladon nincs egy se. Az MM rendszerén változtatni kellene, hogy azt alapból ne tegye meg, hogy csak az egyik oldalra pakol be hordozót a másikra meg nem. Mert ugye egy kilences hordozó nem egyenlő egy kilences csatahajóval. Ígéret van rá amúgy, hogy 2-3 patch múlva belenyúlnak az MM-be. Ki kell várni remélhetőleg tényleg lesz változás végül is ez azért nagyrészt a tesztelésről szól és ezt az ember igyekszik észben tartani. Csak ha sok a szívás és a bukott kör az emberben óhatatlanul felmegy a pumpa.
Persze azt is értem, ez sokkal nehezebb, ha tucatnyi szakasz támad egyszerre. És ha elég trükkös a hordozó, akkor szinte lehetetlen, de a károkat még így is lehet minimalizálni. És nem hiszem, hogy mindenki ilyen trükkös hordozóval, a többség szerintem automatán támad.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.01. 13:37:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És a részletes lista, hogy milyen gépeket szedtem le.

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.01. 13:01:05
Az is igaz , jóval gyengébbek a japán gépek, ahogy eddig észre vettem, szóval ha vannak vadászok, meg erős légvédelmi tűzön kell átrepülniük, nem nagyon jutnak el a célpontig.
<#wow3>#wow3> jesszus....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Másrészt, már írtam, hogy az AP elvileg úgy működik, hogy ha olyat talál el, ahol nincs min áthatolnia, nincs mit átütnie, nem ütközik nagy ellenállásba akkor nem fog aktiválni, és nem robban.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.01. 08:30:05
Másrészt: az lehet, hogy a hajó odalát találod el, de nem mindegy, hogy a hajó test közepén ahol a modulok, gépház, stb van, vagy a hajó orrán, ahol meg semmi, és 18-20 km-es távolságnál, ekkora szórással, nem lehet minden lövés pontos.
Aztán ügye, ha meg eleve nagy kaliberrel, egy kicsi hajóra lősz, ott hát ügye bárhol találod el, lehet nem robban, ahogy már írtam.
Az is lényeges, hogy még ha, csatahajóra lősz is, és az oldalát is találod el: az övpáncél nincs mindenhol. Se a hajó teljes hosszában nem megy végig, és szélességben sem. Ha nem az övpáncélt találja telibe, akkor lehet, hogy megint csak nem robban.
Csak hát mivel ügye páncélzat nincs rendesen megcsinálva...szóval fene tudja, de elvileg így kéne működnie.
Csakhogy itt minden esetben a lövedék a hajó oldalpáncélját találta el. És ugyebár az még a rombolókon is meg van erősitve. Elvileg persze lehetséges lenne, csakhogy az "áldozat" csatahajó volt, ha el is tekintünk attól, hogy a hajó belseje nem üres, az oldallemez mindenképpen be kell hogy gyújtsa, főleg a cirkálók kisebb kaliberű ágyúja, hiszen ha nem igy lenne, akkor hogy harcolhatna rombolók ellen, amiknek minimális a páncélzata?
És hogy másik példát is mondjak: a WoT-ban Tigrissel pattantam le AMX 12(t)-ről, én meg Hummellel pattintottam STA-1-t. A WoT-ban nincs gyújtása a lövedékeknek, mert ha lenne, akkor pl a Tigris simán átlőné AP-vel az AMX-t, a lövedék nem robbanna be. Akkor még lenne is értelme a HE lőszernek.
Egyébként a hajóm éppen fordulásban a volt, a lövedékek kb 70 fokos szögben találták el a hajótestet, ezért mondtam hogy lepattant. Mondjuk a sebzésmodellre nem adok, de a lövés után megnéztem a hajóm oldalát, nem volt rajta bemeneti nyilás.
Míg a HE gránát , az úgy van beállítva, sokkal kisebb ellenállásnál is robban, tehát amikor becsapódik, akkor robban. Az AP csak akkor ha van mit átütnie.
És ez a dolog, mondjuk pont reális is elvileg. Valóságban is valami hasonlóan működtek.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.31. 18:36:17
Az hogy a hajók előbb észreveszik egymást, mint a repcsi a hajót, csak a balansz miatt van? Mert reális alapja nincs.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.31. 14:16:39
Lenne ismét pár gyors kérdésem. A kapitánynak (cirkáló) van egy olyan képessége 3. szinten, hogy "double AA & Anti torpedo battery". Van olyan hogy anti torpedo? Melyik hajón? Elvileg ez egy aktiválást igénylő képesség, ami egy időre boostolja az elháritás hatékonyságát. De nem hinném hogy ágyúval háritanák el a torpedót.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.05.30. 14:40:02