22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Nem tudom mikor.
    De he nerf előtt.
    Sokat trollkodtam ott.
    De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD
    South coast volt a másik derp gun pálya
  • Plata
    Nem tudom mikor.
    De he nerf előtt.
    Sokat trollkodtam ott.
    De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD
  • Darun
    A Pearl River-t nem évekkel a játék indulása után rakták be? Úgy rémlik, amikor kezdtem, akkor még nem volt.
  • Plata
    Az M4 ágyúja régen a nerf előtt nagyot ütött,a 105 milis HE iszonyatosat sebzett.T5 medeket egy lövéssel küldte a garázsba.Nem kellett hozzá pen,ütött és sebzett.De nerfelték,ma már csak akkor sebez nagyot ha át is üt ténylegesen,ha nem akkor csak kapargatja a festést.Na és az volt benne a vicc hogy pontos volt.500+ méterről lehetett vele lövöldözni,ma már fele távolságról is mellé lő.Így T8 nehezeket sem volt nagy ügy kilőni úgy hogy észre sem vetek.
    Sand Riveren volt az is hogy két Tier 8 tiger 2-t lőttem ki vele,messziről,csak a tornyot kidugva.
    Régi Pearl river,South Coast,swamp,northwest nagyon jó volt M4-el.A régi pearl riveren jó pár Top Gun-os kört mentem M4-el.Sok jó hely volt ahonnan lehetett csipegetni az ellenséget nagyon távolról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 13:16:02
  • Darun
    Nyilván túloztam. A repcsi is már kijött és ott sem volt tier limit kb egy évig. A T2-es gépemet csak azért nem rakta be T6-nál nagyobbakhoz, mert sztem nem nagyon jutott el akkor még odáig játékos. De arra is emlékszem, amikor megszereztem az IL-2-t (már nem emlékszem hogy a T5 vagy a T6-os volt e) és berakott egy WG klános IL-40-est ellenünk (T10). Persze megölt mindenkit.
    Ha szigorúan a számokat nézzük (de akár még magát a játékot is) hátulról 90 fokos szögben be tud lőni egy Shermi egy Tigrist, egy mednek nem is az a dolga, hogy leálljon tűzpárbajra egy heavy-vel. Mondjuk golddal lehet még oldalról is be tudná lőni. De a Sherminek még a saját szintjén is elég gyenge átütése van.
  • Plata
    Pre alfa a rusnya magdi bangladesi nénikéje.
    Elég sokáig nem volt tier szerinti MM,először be jött a 3 tier majd a 2 tier max,de eleinte egy jó ideig bizony T5 tank vígan látott T10-et is.
    Biza öltem én még T5 amcsival is7 oroszt és Maus-t is.
    Bár tény arty volt.
    Sokáig T5 tankkal a T8 ellenség nem volt nagy ügy,mert mindennapos volt.
    Ugynígy az első Löwe-t Kv-vel lőttem ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 11:16:44
  • Darun
    Gondolom az valami pre-alfa verzió lehetett. Amikor én kezdtem a tankot, akkor már évek óta ment a játék és tier alapú MM volt, nem rakott össze Lt-t E100-al. A Historical battle mód meg talán 2 hónapot ha futott, nem csoda ha nem emlékszel rá.

#20880 Majd jön a portálos event, gondolom én. Tavaly is igy volt, semmi hir, de kaptuk a portál tokeneket. Gondolom ha lemegy ez a Transy-s bohóckodás, az után jön majd a portál. Úgy rémlik két éve még lehetett belőle kivenni prém camo-t, tavaly már nem igazán voltak értelmes jutalmak, most lehet kiszúrják a szemünk egy sima camo-val.
    Mondjuk az is szánalmas, hogy a semmit nem éri skin/camo a mostani szülinapi eventben ugyanannyiba került, mint a régi prém camo, amihez még volt boost.
  • Caliph
  • Plata
    Nekem még az is eszembe jutott,hogy annak idején még M4A1 sherman-al királytigrist is megöltem,volt olyan csata amikor kettőt is,szerintem a való életben ha egy M4 meglátott egy Királytigrist a legénység visítva el szaladt.Ha légycsapóval mennek neki az is nagyobbat ütött volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 08:39:17
  • Plata
    Én játszom zárt béta óta,de nem emlékszem Is vs Tiger módra.
  • mumus70
    Helló Mit takar ez a portál zseton? Néha látom csata végén hogy jött belőle, csak máshol meg semmi nyoma, mennyi van, no meg hogy mire jó? Valami elkerülte a figyelmemet? (Nem ami a küldikkel jön, ez valami más dolog!)
  • Darun
    Ez fura, mert amikor én bementem Tigrissel vagy Ferdivel, ált az oroszok vertek el minket úgy, mint a huzat. Am ez nem külön csatamód volt?
  • carp3tm0nster
    Törtélemi hitelesség azért nincs, mert akkor nem lehetne berakni sci-fi orosz flottát...
    A WoT-ban mikor még volt akkor a 15 Tiger vs 15 IS-1 csata általában egy mészárlás volt, kb 2 max 3 Tiger veszteséggel. Azt nem értem, miért vették ki ezt a mod-ot, mivel az options-ben benne volt a pipa, hogy lehetnek ilyen csaták, vagy nem. Ergo a hisztis ruszki player, ha nem tetszett neki, hogy taknyosra szopatják, kiveszi a pipát és jóccakát...
  • Darun
    A történelmi hitelesség tekintetében mindenkinek addig nagy a szája, amig rá nem jön hogy ez mit is jelent. Csak érdekességképpen, a Hood-nak 52 perc kellett amig eléri a teljes sebességet. A másik dolog, szerintetek a Bismarck-ra anno hány gránátot lőttek ez az angolok és ebből hány talált? Biztos hogy ezt akarjuk? A japán prém sub merülve max 13 csomót tud (mert ugye a japánok nem tudtak tengeralattjárót épiteni) az orosz viz alatt is 20 csomó felett tud (mert az oroszoknál meg olyan fejlett volt a technológia).
    A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
    Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
    Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
    Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs.
  • Darun
    Az Armored Warfare-ben előbb volt BP, mint a WoT-ban. Szóval onnan vették át. Az oké, hogy az ingyenes is ad acélt/szenet/RP-t, nem is ezzel van a gond. Flamu sztem rossz szinész, mindig túljátssza (és nem kicsit) ezeket a kiakadásokat. Ráadásul jah, nem fizetős játékosként is kapunk valami kis pluszt. A nekem még nem tiszta, hogy a prém szint miért kap több BP tokent? Mondjuk még nem volt időm megnézni a működési mechanizmust, de van egy olyan érzésem, hogy az alap BP-s küldik nem adnak annyi tokent, hogy végig lehessen húzni a free sort. De ma vagy holnap majd kiderül. (a piros boostokat meg pont lekaksizom, a kékeket is alig használom, pedig van dögivel). Illetve még az a kérdés, hogy mennyire használható a prém hajó. Mert ha valami hulladék, akkor nem éri meg (ennek ellenére rengetegen fognak fizetni érte) ha viszont op lesz, akkor még inkább a P2W felé fog elmenni a játék, ami még inkább nem fog tetszeni a közösségnek. Ráadásul 6500 Ft 3 hétre úgy, hogy oké hogy a küldik miatt gyorsabban kapod a tokent, de azért igy is meg kell még dolgozni jócskán a végső jutalomért. Biztos hogy meg fogja érni?
  • rebekakocsis
    Ez idáig rendben is lenne. De tudjuk , hogy ingyenebéd nincs. Aki ingyen játszik, annak a fizetős vendég veszi a játékot. De én arra gondoltam, hogy egy hasonló játék, működő vagy legalábbis egyensúlyozottab MM-el , neagyisten történelmileg hitelesebben használná a hajókat/hk-at , arra lenne kereslet. Pl. a steam alapból feldobja az új megjelenéseknél a hasonszőrűeket, de eddig meh... vagy akkora már a gajin befolyása , hogy csírájában fojtja el a hasonló kezdeményezéseket?
  • mumus70
    Ne fossatok már, bőven lesz idő ingyenesen is végig csinálni, nem kötelező megvenni a fizetős részt! WoT-ban már nagyon rég óta működik, ott hétköznapi, nem kocka játékosként is végig lehet vinni fél kézzel is bőven az adott idő alatt! Ne sopánkodjatok, örüljetek a sok potya cuccnak! A WoT ban én mindig is imádtam, sőt, eléggé népszerű dolog arra felé is! ;-)
  • pajer_csaba
    "Másodlagos" boost - úgy, hogy a f2p nem kap lófaxt se (és azért tegyük hozzá, hogy a hyper-prém boost se ad akkora hűdenagy jutalmakat a szén-acél-prém hajó kombón kívül + a legvégére! rakott, pár darab fogyóeszközös piros tokenek), illetve, ha jól vettem ki Flamu videójából, fejlődni sem lehet enélkül a "boost" nélkül, hiába csinálod a küldiket, f2p-ként nem lesz meg időre annyi, hogy szintet léphess.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.14. 23:27:25
  • pajer_csaba
    Ja, én messze nem lepődtem meg annyira, mint Flamu. Csak próbáltam összerakni, mi a franc ez. Engem az SWTOR Galactic Season-jére emlékeztet, ott is van ilyen kettős felosztás, hogy f2p és prém reward sáv, a tokeneket (pontokat, merthogy a tokeneket a rewardokból szedegeted össze, amiket aztán vendornál váltasz be mindenfélére) meg küldikből kapod, de az közel sem ennyire pofátlan (pedig EA!), még a f2p-nek is esnek jó cuccok.
  • Darun
    A játék része abból a szempontból, hogy a pass tokeneket küldikből kapod. Ez inkább egy ilyen másodlagos prém boost, ami nem a creditet meg az xp-t, hanem a többi nyersanyagot boostolja, meg kapsz egy prém hajót.
  • Caliph
    üdv a wargaming monetáris politikájában :D
  • pajer_csaba
    Szóóóval.. ez a Battle Pass dolog tulajdonképpen nem is a játék része, csak egy közönséges vásár. Ahol ráadásul a nagy büdös semmit is kapod, kurva drágán. (oké, talán a szén és acél, de b+... mennyi dublon kell hozzá? Merthogy játékból kifarmolni biztos nem lehet majd olyan halandók számára, akiknek van élete.)
  • Caliph
    de legalább már tudjuk hogy a legerősebb,piros felhasználható xp,free xp,credit , capt xp tokenek fizetős battlepassból jönnek. :)
    6250 arany 18 napra
    ja és acél is jön,mondjuk a freeben is,de a fizetősben több :D
  • Darun
    Remélem csak nekem jutott eszembe a WoT-ból az a peccs, amikor Himmelsdorfra beraktak 3 madarat.
  • Caliph
  • szemes63
    Kössz a választ a 10.-ben vagyok
  • Darun
    A kedvezményes a Starter Pack. Csak akkor tudod megvenni, ha még nem értél el bizonyos szintet (4-6 szint környékén valahol). Ha már túl vagy ezen, akkor nem elérhető a Starter.
  • szemes63
    Azt írta nekem a kikötőben egy kis ablakban, hogy a "Hat fázist vásárolhatsz kezdőcsomagokban 7500 dublonért, az armoryban, a többit pedig harci küldetések teljesítésével lehet befejezni." Ha a dockyard-ban veszek 6 fázist az 10.500 doublon lenne. Van valamilyen kedvezményes vételi lehetőség 6 fázisra, az armoryban? Én nem találom.
  • Tivot
    Igen nagyon szépen köszönöm. így már átjött igen mindenkinek köszönöm a segítséget nagyon jó kis csapat és nagyon jó ez a játék nagyon szeretem a hadihajó és a technika főleg a tengeralattjárók az a cél, hogy amikor majd elérhetó és nem ezzel a módszerrel ami most van, Hanem a fejlesztés fába de még úgy nem lehet ugye, :)
  • rebekakocsis
    Részleteztem neki, hátha így átmegy.
  • Darun
    *találatnak (már én se tudok irni)
  • Darun
    (((a lepattanó és az overpen is találatlan számit)))
  • rebekakocsis
    Komolyan , kb 5ször olvastam el , de nem értem mit írsz.

Egy találat = egy ribbon, egy tűzgyújtás = egy ribbon, egy spot = egy ribbon, egy stb = egy ribbon. Persze egy destroyed = egy ribbon.
    Sőt egy lepattanó/overpen = egy ribbon.
    Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2022.10.11. 17:28:30
  • Tivot
    Rendben köszönöm szépen a segítséget így már világos Elnézést hogy nem volt ennyire világos Nagyon szépen köszönöm ezt a mélyreható leírást Viszont azt nem értem hogy akkor a ribbon ahhoz egy elsüllyesztett hajók és stb kell Tehát akkor egy meccs alatt például a 75 ösnél adott hajó osztály és szint pl 5 ös 75 darab különlegesség sülyesztés stb kell csinálnom...ami adott esetben nehéz
  • Caliph
    hát pedig a #20826 ban leirtam. ribbont mindenért kapsz,ha találatot érsz el,ha tüzet gyújtassz,ha spottolsz,ha foglalsz,lényegében a képernyő jobb felső sarokjában gyűlik.
    és tényleg mindenért kapsz,tehát csak játszani kell. és coopban a leggyorsabb összeszedni a kellő mennyiséget botok ellen.

itt a link mi számít ribbonnak

ribbons
  • Tivot
    Sziasztok Nagyon szépen köszönöm kedvesek vagytok Csak vannak olyan kifejezések amit nem tudok illetve azt nem tudom hogy milyen módon lehet egyáltalán ezeket a tokeneket vagy ribbonokat vagy mi a k**** anyját megszerezni mert ez hol írja hogy mit kell csinálni Hát akkor úgy viselkedek a játékba értitek Köszönöm szépen a segítségeteket. Nem vagyok profi elnézést.
  • Darun
    A probléma az, hogy 1250 tokennél többet nem lehet kiszedni az első fordulóból.
  • szemes63
    A 6-os sub könnyen összejön, mert az első eresztésként csak 25 db, ribbont kell összeszedni másodszorra már 50-et ugyanabból a típusból utána 75-öt stb. Úgy gyűlik gyorsan, ha coop-ban sokat lősz, ágyúval . A nyolcas subért már nagyon kell hajtani, és jónak is kell lenni.
    A „combat mission” belül a „personal Challenges” ben tudod követni, hogy hol tartasz.
  • Caliph
    ingyen verzióban az van amit korábban irtunk,a ribbonos küldi. vagy veszel aranyat és nyitogatod a ládákat amit Darun írt
    a dolog lényege pont ez,hogy fizess ha haladni akarsz.
    vagy ha nem fizetsz ,akkor seggelj a gép előtt és grindelj.
    sajnos ez már jobb nem lesz
  • Tivot
    Köszönöm szépen a segítséget. Még annyit hadd kérdezzek hogy hogy lehet ezeket a tengeralatjáró tokeneket gyorsabban szerezni , mert egyszerűen nagyon nehezen megy dehát lehet van valami különleges dolog amit a meccsen csinálni kell vagy Vagy miért nem gyűlik pedig mindig megnyerjüka csata és nekem is nagy sebzésem van ss magas xp t kapok. Nem értem az egészet tudnátok ebben segíteni?