22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    *találatnak (már én se tudok irni)
  • Darun
    (((a lepattanó és az overpen is találatlan számit)))
  • rebekakocsis
    Komolyan , kb 5ször olvastam el , de nem értem mit írsz.

Egy találat = egy ribbon, egy tűzgyújtás = egy ribbon, egy spot = egy ribbon, egy stb = egy ribbon. Persze egy destroyed = egy ribbon.
    Sőt egy lepattanó/overpen = egy ribbon.
    Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2022.10.11. 17:28:30
  • Tivot
    Rendben köszönöm szépen a segítséget így már világos Elnézést hogy nem volt ennyire világos Nagyon szépen köszönöm ezt a mélyreható leírást Viszont azt nem értem hogy akkor a ribbon ahhoz egy elsüllyesztett hajók és stb kell Tehát akkor egy meccs alatt például a 75 ösnél adott hajó osztály és szint pl 5 ös 75 darab különlegesség sülyesztés stb kell csinálnom...ami adott esetben nehéz
  • Caliph
    hát pedig a #20826 ban leirtam. ribbont mindenért kapsz,ha találatot érsz el,ha tüzet gyújtassz,ha spottolsz,ha foglalsz,lényegében a képernyő jobb felső sarokjában gyűlik.
    és tényleg mindenért kapsz,tehát csak játszani kell. és coopban a leggyorsabb összeszedni a kellő mennyiséget botok ellen.

itt a link mi számít ribbonnak

ribbons
  • Tivot
    Sziasztok Nagyon szépen köszönöm kedvesek vagytok Csak vannak olyan kifejezések amit nem tudok illetve azt nem tudom hogy milyen módon lehet egyáltalán ezeket a tokeneket vagy ribbonokat vagy mi a k**** anyját megszerezni mert ez hol írja hogy mit kell csinálni Hát akkor úgy viselkedek a játékba értitek Köszönöm szépen a segítségeteket. Nem vagyok profi elnézést.
  • Darun
    A probléma az, hogy 1250 tokennél többet nem lehet kiszedni az első fordulóból.
  • szemes63
    A 6-os sub könnyen összejön, mert az első eresztésként csak 25 db, ribbont kell összeszedni másodszorra már 50-et ugyanabból a típusból utána 75-öt stb. Úgy gyűlik gyorsan, ha coop-ban sokat lősz, ágyúval . A nyolcas subért már nagyon kell hajtani, és jónak is kell lenni.
    A „combat mission” belül a „personal Challenges” ben tudod követni, hogy hol tartasz.
  • Caliph
    ingyen verzióban az van amit korábban irtunk,a ribbonos küldi. vagy veszel aranyat és nyitogatod a ládákat amit Darun írt
    a dolog lényege pont ez,hogy fizess ha haladni akarsz.
    vagy ha nem fizetsz ,akkor seggelj a gép előtt és grindelj.
    sajnos ez már jobb nem lesz
  • Tivot
    Köszönöm szépen a segítséget. Még annyit hadd kérdezzek hogy hogy lehet ezeket a tengeralatjáró tokeneket gyorsabban szerezni , mert egyszerűen nagyon nehezen megy dehát lehet van valami különleges dolog amit a meccsen csinálni kell vagy Vagy miért nem gyűlik pedig mindig megnyerjüka csata és nekem is nagy sebzésem van ss magas xp t kapok. Nem értem az egészet tudnátok ebben segíteni?
  • Caliph
    nem sokat foglalkoztam még replayekkel,de sztem a kliens mindenképp kell hozzá
    irányítás: space a pause
    jobbra nyil= 20 sec előre
    balra nyíl = 20 sec vissza
    insert / delete: lejátszási sebesség növelése/csökkentése
    home/end= ugrás a csata elejére/végére
    bal egér gomb= kamera nézetek(ahogy a játékos látja/illetve szabadon nézelődős a hajó körül)
    szabadon nézelődős kamera módban:ctrl+shift+backspace átrak free camera módba,ezzel lehet nézelődni bármerre a nyilakkal. numpad 7 emeli a nézet magasságát ,numpad 1 csökkenti,egérgörgő meg zoomol

googlen talátlam és fordítottam,remélem még igy működik :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.10. 07:51:54
  • Darun
    Amúgy alapból elmenti, nem kell bekapcsolni semmit.
  • Tivot
    Szia köszönöm szépen megtaláltam a mappa stb de ezt amúgy nem állítottam semmit ,mágis elmenti ezt hogyan tudom a külső lejátszóval megnézni hogy ne kelljen elindítani a játékot mertszeretnék bele tekerni és köszönöm előre a segítséget és hogy válaszoltál, Szép estét .
  • Darun
    A játék mappájában van egy Replays mappa, abban találod.
  • Caliph
    ha be van kapcsolva játékon belül a beállításokban hogy mentse el,akkor a játék könyvtárában a replays mappában

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.09. 19:35:20
  • Tivot
    Sziasztok Azt szeretném megkérdezni hogy a játékon belül amikor végig viszek egy egy adott csatát online hogy hol tudom azt visszanézni videó formájában lehet hogy korábban már volt erről szó de tudnátok nekem segíteni az hol talán Hol tárolja a rendszer illetve hol lehet előhívni?
  • Darun
    Azért korai hozzáférésben mindig könnyebb hozzájutni, jár hozzá port slot is. És aki csak subozni szeretne, annak elég sokat kell grindelnie hogy szerezhessen egyet. Pláne coopban.
  • Caliph
    vagy vár az ember pár napot,és tech treeből kihúzhatóak lesznek . wg jót kaszál ezzel az "early access" dologgal is :D
  • Darun
    Az event első köréből 1250 tokent lehet kiszedni, ez az egyik T6-os subra elég. A második körben gondolom ugyanez lesz, csak ott nem ribbont, hanem base xp-t kell szerezni. Ha az is 1250 tokent ad (márpedig annyit fog) akkor vagy kiveszed a másik T6-t, vagy ha ki tudod pótolni, akkor lehet még egy T8 is.
  • Darun
    Ez már korai hozzáférés. Nem kivenni fogják, hanem berakni a tech tree-be. Most ugye még nem fejleszthető, csak az eventből lehet megszerezni.
    A ribbont pedig az alapján adja, amit csinálsz. Caliph leirta hogy működik, bár kicsit félreérthetően. Am aki klántag és Navalozik, az onnan ismeri már ezt a táblázatot.
    A lényeg, minden nemzethez és hajóosztályhoz tartozik egy mező. 25 ribbont kell csinálni. Ha ez meg van, akkor 50, 75.... stb. Vagyis egy adott nemzet/osztállyal egyre nehezebb megszerezni. Mindig amikor teljesül egy szint, kapsz tokent. Ha nem teljesül, akkor nem kapsz. Itt nyilván előnyben vannak azok, akik több nemzettel játszanak és több osztályt húznak párhuzamosan.
    És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezzel a módszerrel is csak véges számú tokent lehet kiszedni. Nem néztem mennyi a max, de ha azt eléred, utána asszem már csak szenet ad.
  • Tivot
    A tengeralatjárok maradnak elvileg nem igaz? mert azt irja nekem 26 nap csak ebből akkor lehet kiveszik stb szerintetek?
  • Tivot
    Sziasztok értem köszönöm a sok segitség s hozzászolás ,de mi alapján adja a ribbont vagy tokkenek mert nem mindig és nem halok meg...illetve nem látom ezt hol irja a statisztikában sem
  • Darun
    Egy coop csata átlag 5 percig tart. Rombolóval vagy valami gyorstüzelő/sok ágyús cirkálóval pillanatok alatt össze lehet szedni és ha yolo közben meghalsz, már mehetsz is a kövi csatába, szóval még a végét sem kell kivárni.
  • Caliph
    az a gond hogy azt vettem észre,hogy hiába lősz össze mondjuk 100 ribbont egy csatában,akkor is csak egy szintet ad meg. szal 25 sub token/csata. így még coopban sem olyan gyors,és asszem 1000 token kell a hatos subhoz. seggelni kell hozzá sokat
  • Darun
    Ha az sem elég gyors neki, akkor nem tudom mi
  • Caliph
    na,azért coopban még egy kezdő is összelő 25 ribbont egy csatában :D
  • Darun
    Az ingyenesség nem volt szempont, vagyis nem irta. Egyébként meg, ahogy minden küldi, ez is úgy van kitalálva, hogy a jobb játékosoknak hamar meg van, hiszen nekik jobb a csatánkénti eredményük, gyorsabban haladnak. Aki kevésbé jó játékos, az meg grindeljen. Vagy vegye meg. Ez üzlet. És tudtommal harmadik lehetőség nincs.
    Illetve itt ez az 50k free xp-s bundli, de ha ez se subot dob, hanem free xp-t...
  • Caliph
    ez oké,de 1000 arany egy nyitás. ingyen csak úgy lehet ahogy leirtam korábban. 25 tokent ad egy olyan küldi.
    nekem a második ládából az orosz esett ki

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.06. 18:24:22
  • Darun
    Ezzel tudsz a leggyorsabban tokent szerezni Pár perc alatt ki lehet szedni vele kb a tokenes jutalmakat.
  • Zoli105
    Sziasztok :)
    Meglett a prémium japán I-56 , milyen skilleket érdemes rárakni ?
    Jah és Wolfpack operation-t kinek lenne kedve csapatni ?
    Minimum 4 ember kell hozzá ...
    Facebook WoWS csoport nem valami segítő kész :(

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2022.10.06. 16:23:13
  • Tivot
    Sziasztok! : Hogy tudok gyorsan sok tengeralatjáró tokkent nem mindig ad nem értem illetve keveset pedig az adott hajó ösztály tipus megyek, Köszönöm előrte is mit lehet tenni?
  • Darun
    Nekem a T8-as németet dobta. Még szerencsém is volt, mert ahogy néztem, T6 is eshet belőle. Az azért tényleg pech lenne.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.10.06. 12:30:03
  • Caliph
    hehe megvettem 50k free xpért egy tengós kontit és jött belőle 75k xp :D nagy eséllyel dobja szal érdemes bekockáztatni
  • Tivot
    Köszönöm szépen megnézem stb. Szép estét.
  • Caliph
    helló

combat missons fül alatt van olyan hogy personal challenges. minden nemzethez tartozik egy sáv,tengó rombi cirka csatahajó és cv. lényegében játszani kell,és 25 ribbont kell gyűjteni egy nemzet egy fajta hajójával.
    pl japán romboló,bármelyikkel 5-10 tierig,vagy superrombolóval, gyűjtessz 25 ribbont,aztán cirka bb és cv. aztán mondjuk amcsival ugyanígy,és ezért kapsz toketn meg egyéb dolgokat.
    ha megvan a 25 token pl a japán rombolóval,akkor lehet folytatni 50,75,100 ribbonos határokig.
    coopban is,randomban is,rankedban is adja,lényeg hogy tier 5 vagy fölötte hajó kell
    ribbon= minden szarért kapsz,találat,lepattanó,gyújtás, stb jobb felső sarokban gyűlik a csata alatt
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.05. 18:43:39
  • Tivot
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne a tengeralatjáró tokkent hogyan szerzek? Szeretem öket és nagyon jók lennének. Köszönöm előre is .
  • pajer_csaba
    Engem érdekelne. Ha egyszer mégis csak rászánod magad, hogy írj egy ilyet, egy olvasód már van. :-)
  • ozimak
  • Darun
    Senki nem mondta hogy nem igaz, amit irtál. Ha letagadnánk, annak mi értelme lenne?
  • Darun
    Azért T7-ben a füst-radar kombó még mindig elég op. És oké, Rankeden mondjuk sokszor megkérdőjelezhető a hasznossága, de azért nem a Belfast az egyetlen, ami főleg limitált tieres módokban kerül elő (brawl, CB, Ranked, stb) Plusz nem is kapható Prém Shopban, bár itt ugye meg bejön az, hogy a WG tudatosan vesz ki hajókat azért, hogy ilyen aukciókon messze az értéke felett tudja eladni. Ez is egy üzletpolitika.

Én nem gondolom azt, hogy a játékosok általánosságban okosabbak lettek volna régebben. Engem az lep meg igazából, hogy sokan a fejlődésnek semmiféle jelét nem képesek produkálni. Milyen élőlény az, aki egy full orrágyús hajóval (Dánkörk) full broadside áll? És ezt mondjuk 1000 csata után is. Én anno a japó cirka ágat Myoko előtt kukáztam, mert kb egy salvo elvitt. Aztán rájöttem, hogy végülis akár kiteolhatnék is (nem magamtól jöttem rá, volt egy klántársam, aki nagyon jól játszott Furuval meg Aoba-val) és azóta jól megy. Minden játékosnak megvan a saját játékstilusa, de minden hajónak is. Ha a kettő nem passzol össze, nem lesz eredmény. Ha képes vagy alkalmazkodni a hajó saját stilusához, akkor lesz eredmény is. Pl orosz low mid tier rombolóval ne akarj torpedózni.
    Oké hogy ki van irva az objective, de azt tudni kéne értelmezni is. Biztos vagyok benne, hogy nem csak ebben a csoportban küzdenek ilyen problémával az emberek, de itt legalább fény derült a tévedésekre/félreértésekre, de sokan rá se kérdeznek/utána se néznek annak, hogy mi hogy működik, mi miért van, mi mit jelent. Mindenért a WG a hibás (amúgy tényleg, de ez most mellékes). A mi klánukban is igazából ugyanaz van, mint itt, csak pepitában. A csapatok hülyék, az MM csal, az RNG szivat, stb. Tavaly volt egy eset, az egyik klántársam vett kétszer prémet és nem adódott neki össze. És persze ki volt akadva, meg sz@r csaló a WG. Erre irtam a discordon, hogy ha van rá igény, szivesen csinálok egy Warship kisokost, amibe összegyűjtöm hogy mi miért van és hogy működik. Nem taktikákra meg skillezésre/modulozásra gondolok, hanem az alap dolgokra. Szerintem hány ember jelezte, hogy érdekelné őt? Elárulom, egy se. Pedig nekik nem került volna semmibe, kb fél-egy óra amig átolvassák és ennyi. Én dolgoztam volna rajta. De még erre sincs igény. Mert jobb hülyének maradni és aztán minden csata után fröcsögni hogy "csaló WG", mint egy kicsit tanulni. Üdv a 21. században!