World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ideje lenne számszerűsíteni a skillt és beépíteni ezt is a matchmakingbe...de csak álom,sokszor a radarokat nem tudja lekezelni,az új hibrid hajókkal meg van hogy 1 cv meg 3 hibrides szakasz az egyik oldalon,a másokon meg 1 cv :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
hatalmas nerf a szuperkontikból eshető dolgok esélyére,az 5k dubit a 30 nap prémet ki is vették,a többi esélyét durván nerfelték,és még kaphatsz belőle négy féle szürke,azaz semmit sem érő szorzót(credit,xp,kapitány xp,free xp) szal ezzel is csökkentve az esélyt hogy valami jót nyithatsz
itt egy vidi,hogy 3milla új konténrt nyitva mit kapsz vs 1.5 milla régi konténnerrel mit kapsz...látszik szépen a különbség hogy meg lettek szivatva pl a veteránok ismét,akinek sok t10 áll a kikötőben és mondjuk az évfordulós t10 nyertes csatárt kapott kontikban kurva kicsi eséllyel lesz jó cucc
flölö vidije,itt is időzítettem remélem műxik,ha nem akkor 9:40től érdemes figyelni érthető grafikán hogy mennyire szopás
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az igazság az, hogy nem néztem végig a videót, a végére pörgettem és a helyzetet nehezitette, hogy a csata végén voltak acsik. Mondjuk érdekes módon nem a jobb teljesitményt nyújtó játékosoknál. Am nem is emlékszem mikor volt utoljára Grant Battle. Tavaly nem emlékszem hogy lett volna.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azt sem igazán értettem, hogy valaki végig locatelte, még is a BB-k elfelé fordultak, miután jöttek a torpedók.
Szép volt a vége, azért a Smolensk se lehetett rossz, ha vesztes csatában 2300 base xp felett kapott.
viszont a kill pillanatában a térkép fölött helyesen irja hogy Shima detonation robbanás jel Slava
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a hotkeyses parancsokkal így is lehet kommunikálni a többiekkel(F1-F12)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.03.22. 09:19:12
határozz meg egy számot. én a hármat választottam. 3 lose után aznapra bezárom a játékot
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.03.18. 13:58:01
Én anno a CV/DD vonalakat is azért kezdtem el, mert a legkönnyebb úgy megtanulni játszani ellenük, ha beülsz, látod hogy ők hogy és mit csinálnak, és szembe kerülsz tapasztaltabb BB játékosokkal, akik jól megszivatnak. Persze erre csak akkor van szükség, ha nincs senki, aki elmagyarázza vagy egy gyakorló keretében megmutassa, mit és hogyan kell csinálni. (én azt vettem észre, hogy a játékosok nagy része jobban fél a gyakorlótól, mint a CB/Ranked/Coop csatáktól)
sok hp,tankos armor,pont ahogy irod. és nem a térkép szélén sniperkedő BBket kéne csinálni hanem igenis Brawl BBket
Szóval amit te mondtál, az a hajó képessége, amivel papiron rendelkezik. De azok a számok amiket a WoWs statson látsz, azt mutatják hogy a gyakorlatban hogy működik az adott hajó. Azt meg hogy egy konkrét hajó mennyire használható más osztályok ellen, tényleg az egyéni paraméterei határozzák csak meg. T8-10-ben pl a BB-k olyan 8-10 km-re tudnak ASW-t használni, de a Massa pl csak 5-re, ami röhej.
"milyen paraméter alapján mérjük egy hajó vagy hajóosztály hatékonyságát?" Nem tudom, búrkifliben? :-D Viccet félretéve, szerintem a hatékonyság nem egy konkrét mérőszám, inkább az adott egység összesített képességei a feladatköre viszonyában. Pl egy Tank BB-nek legyen nagy hp-ja, jó javítása, erős másodlagosa, és közepes lőtávolságú, de erős sebzésű főtüzérsége - na ezekhez a kritériumokhoz lehet hozzámérni az egyes hajókat, hogy mennyire felelnek meg ennek a szerepkörnek, azaz, mennyire hatékonyak benne. Szerintem.
"milyen paraméter alapján mérjük egy hajó vagy hajóosztály hatékonyságát?
Az ASW-t nagyon lenerfelték, mióta bekerültek a játékba a subok, ez tény. Bosszantóak mint a CV, de én még mindig nem érzem őket annyira op-nak, függetlenül attól hogy egy profi játékos kezében tényleg veszélyesebb bármilyen más osztálynál.
Egy kérdés: milyen paraméter alapján mérjük egy hajó vagy hajóosztály hatékonyságát?
-Op egy hajó/hajóág => játszatok vele, javul a stat és előbb-utóbb úgy is nerfelni fogják
-sz@r a játék => uninstall
-tomato sup => div, vagy Ranked, vagy Operation, vagy event, vagy coop
-pofátlan lehúzások, drága bundlik, horror aukció, túlárazott/drága/hulladék prém hajók => nem veszed meg
-nem adja az rng => következő csatába/nap/héten/jövőre majd adja
Az hogy egy hajó mennyire használható adott tierben, legkevésbé attól függ, mikor épitették/tervezték. Lehetett volna pl az Iowa is a T10-es, ha kicsit dolgoznak még az értékein. A Gnevy ha jól emlékszem az USSR DD rework előtt T4 volt. Az hogy kerülhetett fel T6-ba, amikor T4-ben sem volt valami nagy ász? Mondjuk a Cleve feltolása indokolt volt, de ne felejtsük el azt se, hogy a játék indulásakor a kapitányi skillekkel mind a töltési idejét, mint a lőtávját fel lehetett javitani, mert akkor még 139 mm helyett 152 mm a határ. És az értékei nem sokat változtak a T6-hoz képest. Szóval igazából az, hogy milyen hajó milyen tierbe való, kizárólag attól függ, milyen értékeket rendel hozzá a WG. A Kitakami pl egy Kuma volt T10-ben. Hogy az kinek a beteg elméjéből pattant ki, az más kérdés.
Nem mondom hogy nincsenek problémák a játékban, mert vannak. Nagyok. És igen, többségében kicsit komolyabbak annál, hogy papirhajókat tesznek be a játékba. Én a hybrid hajók miatt sem fogok hisztizni. Ha sub mentes csatát akarsz, akkor marad az Operation meg a Ranked. Valószinű hamarosan utóbbiba is beengedik majd őket. Használjátok ki ezt a kevéske időt!
Tátra osztály továbbfejlesztése,a német Blohm und Voss és a magyar Ganz Danubius által fejlesztett romboló tervei 1917 ben készült el(igen,még bőven a WW2 előtt vagyunk). Ennél a terv állapotnál nem is jutott tovább,szóval ismét egy,csak a tervezőasztalon kész hajót kapunk
mégis mivel veheti fel a versenyt kilences tierben egy első világhábórús időszakban tervezett romboló?
A jager végülis egy nagyon jó álcával rendelkező torpedó romboló lesz. torpedói kis sebzéssel birnak,azonban gyors újratöltés,nagy sebesség és távolság jellemzi őket,karakterében főleg az európai rombolóághoz hasonlóak (halland)
4 toronyban tornyonként 3 vetőcső,keskeny és ultra keskeny kilövési "tér" mint a hallandnál
ágyúk terén kb csak mutatóban képviselteti magát,3 tornyban tornyonként 1 db 150 mmes megymagköpködőt kapott,alacsony hatótáv,közepes újratöltési sebesség
gyenge légvédelem és kevés hp.
hogy miért Jager lett a neve? ugye az Stabilimento Tecnico Triestino (STT) trieszti hajógyár és a ganz danubius horvát (magyar tulajdonban)hajógyár különböző elnevezéseket használt az általuk épített hajóknak.
a magyarok főleg földrajzi tájegységekről nevezték el a hajókat,mint a tátra vagy balaton,Triglav (szlovénia legmagasabb csúcsa) míg a németek a császári hadsereg különböző ágainak katonáiról nevezték el: Huszár, Ulan, Scharfschütze - mesterlövész, Warasdiner - a történelmi határőrezred katonája
A wg úgy gondolta,hogy ha ez a projekt megvalósult volna akkor a trieszti hajógyárban lett volna megépítve,és ezért a hajót a császári és királyi hadsereg híres tiroli puskáiról ,a jagerről nevezték el
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.03.17. 11:22:25
A német csatahajóknak nagyobb távolságról könnyebb cit-et lőni, közelről azért elég nagy kaliber kell hozzá. A 28k még nem is olyan vészes.
Tágabban mondjuk pont a "mi létezett" kapcsán eszembe jut, hogy kb. akkor léphettem ki emlékeim szerint a WG-bányából, amikor a szovjet papírtengerészet elkezdett tömegesen megjelenni a játékban, úgyhogy a fentieknek végképp nincs jelentősége ilyen szempontból.
Itt hiába megy a hiszti ,nem érünk el vele semmit. irsz a supportnak,leszarják. ez a játék olyan mint amilyennek a wg akarja hogy legyen. egy dolgot tehetsz: ha idegel,nem játszol vele.
három lose meccs után én kilépek és aznap el sem inditom többet. van hogy egy hónapra leteszem, aztán visszamegyek lövöldözgetni kicsit. egyedül játszom,bár benne vagyok egy kihalt klánban a kikötői extrák miatt.
mi lesz itt ha majd jön az AAben az rng faktor,meg a support carrierek. vagy a sub által inditott repcsik? mert ilyen is volt ám.
ja meg az aknák...a kacsás fürdőkádas csatában már lehet látni mekkora faszság az egész aknás dolog. de megcsinálták,most már belerakják előbb utóbb
és még ki tudja mit ad ki a beteg agyuk
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.03.07. 10:14:15