22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #20930 Tegnap este én is be léptem.
Van kemény 4 darab T10 hajóm.
Gondoltam velük megyek egyet.
Montanaval olyan szépeket lőttem.
Csodálatos módon valami firlefrancos nevű T10 cruiserbe három citadellát lőttem.Valami ferdeszemű neve volt. XD
Bezzeg amikor játszok vele rendszeresen akko max overpent lő.Most egy csatában öt citadellát lőtt. -
#20929 Jaja, én is. 104 T5-T7 hajóm van, dőlni fog a szén. Rámegyek a Máltára. :) -
#20928 én csak ma /holnap esek neki a hajóknak...szeretek kivenni mindent,low tierből kezdve.még coopban is elleszek hétvégén vele :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.09. 19:30:01 -
#20927 Néztem én is videót, én sem voltam elragadtatva tőle, asszem kihagyom. 20db T10-es hajóm van, azért kiszedtem 4 mega gift kontit. Volt benne sok economy szar, meg sok szén, ami mondjuk nem rossz. De kicsit többet vártam. -
#20926 Brawling cirkáló torpik nélkül. érdekes elképzelés,egy olyan állapotában a játéknak,amikor nem nagyon mer még a bb sem támadni :D
5k dubért viszont sztem megéri ha a többit kifarmolod,erős másodlagos fegyverzet viszont pontatlan,csak 8 ágyú,de német ap,60 másodpercig lángol ha gyújtanak ez már csatahajós időmennyiség :D és gyors+hydro
én nem érezném jól magam benne a videók alapján amit láttam,aztán igy hogy nem próbáltam,ki tudja.
én mostanában csak a 10es hajókért farmolnék,most is csak 10re kapsz certificatet amiért lehet santa kontit húzni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.09. 13:55:57 -
#20925 Mit gondoltok az Admiral Schröder-ről? Érdemes hajtani érte? -
#20924 OK, köszönöm nektek! Akkor próbálkozom a Marceau-val. :)
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.12.03. 05:09:03 -
Darun #20923 Brawl nem játszik?
Esetleg német dd, hydro+engine boost, vagy valami angol származék hydro+füst/engine boost. -
#20922 coopban? előre mész,a bot dd szinte biztos torpizni fog. ha szerencséd van és túléled és van német bb vagy torpis cirka azok is torpiznak ha közel mész
érdemes valami gyors dologgal menni ami birja a gyűrődést,francia dd,francia cirka
esetleg francia bb :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.02. 20:20:28 -
#20921 Az egyik combat mission-ben 110 torpedót kell spot-olni. Hogy lehet ezt a leggyorsabban összeszedni? Elég lassan haladok vele. -
#20920 csapatunkban a csávó,cv -vel 19 xpt ért el. nem,nem volt afk
no dd meccs,berongyoltam sejongal foglalni,hát persze hogy a subot az én oldalamra rakta. kb 3 percet voltm játékban jól elbénáztam,alig sebeztem de még igy is 400 xpt behúztam...és mondon,full debil módra játszottam,nem is értem :D
mondjuk sejongnak nem kell sok hogy a kikötőben találd magad :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.11.28. 17:11:39 -
#20919 Grat, nagyon jó hajó, bár a sebességét szokni kell :) -
carp3tm0nster #20918 Ranked T5. Ellenség Visby-vel. Első salvoja 2db HE talál el, 2 tűz. Megaqrvaanyád az...
Ez egyre szánalmasabb ez a "játék" -
#20917 Brawl kalandok :D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2022.11.24. 19:12:32 -
carp3tm0nster #20916 Fire chance... Bementem egy Preussen-el Brawl-ba, ellenség egy GoKu. 417db másodlagos találat 1 tűz :D :D :D :D
-
Plata #20915 Köszi. -
Darun #20914 Grath -
Plata #20913 Kb egy havi pihi után újra kedvet kaptam játszani kicsit,de kár volt.
Mert még random operation-t sem tudtunk nyerni,de a napi elsó konténerből szuperkonti lött,gondoltam kapok vagy 100 fityfenét.
Szokásos hülyeséget,erre a játékban először egy hajót kaptam,na persze nem T8,olyan mázlim sosem vót.De T6 sem rossz és a lényeg hogy ameikai.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.20. 20:11:23 -
lonvard #20912 De remélem nem pénzben játszotok. Nekem ilyen szabályom utoljára rulettezésnél volt. :D
Amúgy lelkileg csak az visel meg, ha csúnya a vereség. Ha túlélem a csatát és menekülés közben kilövök még 1-2 hajót, és a táblázaton a vesztett csapat top 3-jában végzek, akkor nekem az győzelem. Ha minden irányból betörnek, szétlövik a társakat és az a vége hogy 3-4-5 hajó kereszttüzében mindenki az ingyen damage-t látja bennem, az fel szokta kúrni az agyamat. A vereség annyiban tényező, hogy olyankor ritkábban dicsőséges a vége. :D Viszont van egy csomó győzelem is, amiben szinte semmit se csinálunk, és olyan potya szaga van. A legszebb csaták, mikor az utolsó pár hajóig kiélezett, és tényleg a skillek döntik el. Imádom, mikor én nyerem meg a csapatnak. -
szemes63 #20911 Én is befejezem is három bukás után. -
#20910 nekem van egy szabály,napi 3 lose és nem inditom el többet aznap. -
mumus70 #20909 Na jó, szünet! 11/11 lose! :D -
mumus70 #20908 Kretén debil idióták gyülekezete! És sajnos magyarok is, szép számmal! ;-)
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.11.12. 09:36:50 -
mumus70 #20907 Aki ma nyerni szeretne, be se kapcsolja a gépet! Menjetek inkább kirándulni, vagy kocsmába! Elő jöttek a 9 éves kislányok apu accjával, hogy elfoglalják valahogy ameddig apa meg kufircoja anyucit! Jéééééé brrrr brrrrrrr hajóóóóóó brrrr ússzikkkkkkkkkkkk de jóóóóóóóóóóóó! Brrrrrr hajóóóóóóóóóóóóóóó slupp slupppp jééééééééééééé hegy! Dászéééééééééééép ! Brrrrrr Brrrrrrr Ez miiiiiiiiiiiiiiiii??? Lő a hajóóóóóóóóóóó??? Brrrrrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrr -
carp3tm0nster #20906 T5 ranked, én Minekaze, ellenfél egy Montecuccoli, beleküldök 5 torpedót és TÚLÉLI. Direkt megnézem, torp max dmg 10k+, Montecuccoli torp prot 16%. Akkor mégis hogyan????? -
Darun #20905 Eleve nem sok T10-es csatám van, inkább Ranked/CB, Randomot keveset megyek. Mondjuk nekem nincs legendary modulom, de nem hinném hogy csak emiatt olyan pontatlan. Ez még nem is lenne olyan nagy gond, de pont a nagy kaliber miatt, ha be is találok, az 90%-ban overpen. Persze nekem is volt vele jó köröm, amikor tényleg betaláltam, sebzett is, de ez nagyon ritka. Nekem annyira nem jött be. Am ha jól emlékszem, eddig minden 1 salvo-s top sebzésemet Yama-n lőttem, a legutolsó 90k körül volt, ha nem csal az emlékezetem, ez sem igazán a Yama mellett szól.
Az 50M-es szuper shipes ár elvileg korlátozhatná valamennyire azoknak a játékosoknak a számát, akik meg is tudják venni, de creditet is lehet valódi pénzért venni => tehát elvileg a 200 csatás Pistikének is lehet Edgarja. Az hogy a Yoboy-os csávót kb 15 sec alatt szétkapták, azért elég beszédes. A WG biztos nem fogja korlátozni a számukat, az indok bármi lehet, de sztem ők is az 50M-ra hivatkoznának. Am meg én nem vettem észre hogy olyan sok lenne belőle. Plusz: három jó játékos aki összedolgozik, igazából bármilyen hajóval képes előnyhöz juttatni a csapatát (ami ettől még végződhet vereséggel, hiszen a 3 v 12 azért még igy is necces) -
#20904 a gond az hogy amikor behoznak egy ilyen op szart,eszükbe se jut hogy 3as divben is be fogják őket vinni. ritkán ,de látod. ezzel már úgymond torzítani lehet a win ratet,bár biztos van olyan csapat amit még a flambass trió sem tudna becipelni a hátán a winbe :D
és igen,jól látod,egy radaros hajó igencsak el tudja rontani ennek a divnek a napját :)
Yama meg olyan amilyen,én szeretem, de még a régi wows világhoz tartozik. viszonylag pontos,nagy hatótáv,szal messziről sniperkedni kell vele. hidd el lehet meglepetést okozni amikor a C capről belősz a térkép túloldalán az A capen rusholó hajókra szinte teljes broadsideről. a játékosok nagy része csak az adott oldalra fókuszál,felkészületlenül éri őket a térkép túlfeléről érkező nagy kaliberű AP -
Darun #20903 Mondjuk ez nem orosz, de ma már nem is igen tudsz olyan hajót mondani, ami nem eszi meg reggelire a Yama-t.
Am amikor bejött a Mino, kb szóról szóra ugyanez volt. Most jött egy T11-es Mino, miért meglepő hogy op szakasz van belőle? Am jól láttam, hogy az ellenfélnél nem igazán volt radaros hajó? -
carp3tm0nster #20902 Bírom ezeket a youtube-os videokat, ahol megmutatják,hogy valami OP orosz CA kicsinál egy Yamatot...
Mintha meg tudná magát védeni egy Yamato a mai világban... -
#20901 új meta,autowin :D
-
mumus70 #20900 Köszönöm szépen! Kipróbálom akkor! -
#20899 Német rakétás különlegessége hogy ap rakéták,nem HE. könnyű cirkálókat támadj,és azokat is lehetőleg full oldalról. sajna már megtanulta mindenki hogy szögelni kell,igy nehéz vele jó sebzést kiosztani.de ha figyelmetlen az ellen,akkor biza érkeznek a citák. t6ban a cirkálók nagy részének gyakorlatilan nincs páncélja :D
a richthofen rakétásai meg gyakorlatilag kivégzik az orosz nakhimovot,20-30kt bele lehet verni egy jól irányzott támadással,h aminden összejön,kb 5-6 perc alatt ki lehet snipolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.25. 17:29:27 -
mumus70 #20898 Hát a német CV-ken, főleg a hatoson valami katasztrófa a rakétás egység! :-) Az USA géppel szinte el szoktam fújni az egész hajót vele, ezekkel meg csak kocogtatom a festék réteget róluk, vicc kategória! 50-böl 2x jön be némi Cita találat, azon kívül csak úgy szórja a 790 Hp-kat, öröm nézni, jaj de röhögök... :D :D -
Darun #20897 Tivot, a Wolfpack op hogy tetszik? Ezt neked találták ki! -
Darun #20896 Akkor viszont ne ezen múljon. -
rebekakocsis #20895 Nem. :(
-
Darun #20894 Tehát minden meg lesz, amit a küldikből ki lehetett szedni, de nem vettél Startert? -
rebekakocsis #20893 9, de 6-ot ugye dublonért kellene megvenni. -
Darun #20892 A 12000-t talán igen. Ha jársz kláncsatára. Mennyi hiányzik még a Dockyardból? -
rebekakocsis #20891 Ez a Puerto Rico megéri a dublont?