World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Esetleg acélos?
Remélem 50 kilóméter a torpedók hatótávja és 250 csomóval közlekednek. XD
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
jöhetnének már a tomahawkok,az exocet hajó elhárító rakéták,meg a helikopter ami látszólag egy rockbandát visz át az ellen hajó fedélzetére,de a végén kiderül hogy hajóeltérítők vannak rajta,és a hajó automatikusan átáll a te oldaladra. egyféleképpen védhető ki,ha steven segal a hajószakács :D
És hogy ne nyugodj meg, amennyi piroska van Rankeden, nagyon hamar ki fogják farmolni azok a játékosok is, akik amúgy rendes pénzért megvennék. Aztán hogy hogy megy majd nekik a játék a Gato-val, az egy másik kérdés.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
ja és lehet vele "definezni" azaz periszkóp és a következő mélység között lehet tartani úgy hogy folyamatosan váltod a mélységet fel le. értelme: te full tudsz spottolni,mert olyan mintha periszkóp mélységben lennél,de téged enm lehet lőni mert nem perszkóp mélységen vagy igazából,hanem lejjeb kicsit :D
(Most nézem hogy az Iowa magyar volt!? xD RIP)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.05.29. 16:30:24
ma nyitottam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.27. 11:47:40
Valódi főnyeremény. :D
Úgysincs benne semmi.
Játszottam ma konvojjal,de nem olyan jó mint múltkor.
Több alkalomal is volt afk csapattárs,vagy olyan aki pont az ellenkező irányba megy.
Gondoltam WoT-ozok ha WoWs vacak,hát tizenhat csatából kettőt nyertem. XD
Szóval ott sem volt több sikerélményem,ehhez képest a WoWs kb 50%-os winrátája maga a csoda.
elvileg még 2 nap kell ha jól emlékszem a tegnapira,ma nyitom a dubit,és holnap a sct . elvileg. tegnap mentem két konvoyt,igazából a helyzet hogy a védőknek nagyon észnél kell lenni ha nyerni akarnak,a támadóknak meg könnyű a dolga. shima 20km noob tube al simán kiszedtem transport hajók egy részét.
csak funból raktam fel :)
csütörtök a patch day :)
érdemes megnézni pár nappal a hivatalos oldaon a videót,pár percben összefoglalja valamelyik ruszki picsa hogy mi várható a kövi patchben
meg patch dayen is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.25. 16:45:30
Vagy már nyár van és nincs iskola,vagy elment mindenkinek a józan esze,de brutál rossz a játék.
Normál csatába nem érdemes menni,szerencsére most van roham és térképész mód.
Roham-ban is van idióta néha bérelt T10 tankokkal.
De normál csatában rengeteg hülye lett mióta bevezették a wot pluszt.
Jó lenne ha a warship-ben is jönne valami eventes játékmód,mert a normál meg ranked az nagyon nem jó.
Egyébként WoT-ban már nem csak 15-15 meccs van.Nem tudom hogyan de voltam olyan random csatában amiben 14-en voltunk 14 ellen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.25. 12:12:53
Ja, érdemes megnézni Flamu videóját a playerbase változásról... MINDENT is elárul...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azt már megkaptad, tehát még a nerf előtti rendszerben jutottál hozzá ("sorsolta a gép")
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
update 12.5, the 12th season of Ranked Battles will begin, in which it will be possible to participate using ships of all types.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
na jó viccet félretéve ,nem raknak be.
és hogy még fokozzam,jönnek a cvk és a subok is rankedba:D
ja és vesztes csata után minden ligában csak a legtöbb xps player nem veszít csillagot...
6v6 formátumban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.16. 17:53:07
Nem nagyon durva az egy kicsit?
Azt értem, hogy az ilyen játékosok örülnek annak, hogy T8-9ben tudnak 40k-t sebezni és hogy ez több mint amit mondjuk T5-6-ban sebeznének, de ettől még ugyanúgy semmirevalók, mert arányaiban ezen a szinten ez a sebzés nulla. És nem értik meg, nem fogják fel hogy nem attól lesznek sikeresek meg nem attól jönnek az eredmények, hogy gyorsan kiveszik a T10-t és akkor majd mindig top tierek lesznek, mert a tizes hajóval sem fognak tudni kezdeni semmit.
Am tegnap egész nap Brawloztem. Egyrészt itt ha vesztek, akkor én vagyok a hülye, másrészt elég jól lehet gyakorolni az 1v1-t. Rövidek is a csaták, lehet pörgetni, pénzt is hoz... És a vesztes csatákból meg tudok tanulni. Tiszta relax.
Mert kaptam season passból 300 pontyot. :D
Ha elköltöm gondolom újra eltűnik.De látok jó dolgot ami kellene.Két hajómhoz is van fejlesztés.
Én úgy csinálom mindig, hogy resetelek egy ágat. Lehetőleg olyat, amin minél több hajóhoz van perma eco boost. Meg olyat, amivel úgy gondolom hogy nem szenvedés játszani. Az idei első szezonban az orosz LCA-kat húztam vissza. Mondjuk nekem annyiból könnyebb dolgom van, hogy minden hajóhoz van kapitányom, nem kell átképzéssel/átpontozással bohóckodni. Meg elég sok hajóhoz van mindenféle eventes perma eco. Visszaveszem a hajót és kihúzom a következőt. A csatákkal igazából vissza is jön az a pénz, amit a resettel elbukok.
Pro tipp azoknak, akiknek bejön az pán-amerikai CA ág: Másfél hét múlva bekerülnek a tech tree-be. Aki még nem költötte el a tokenjeit, az jövő héten vegye meg a 700 tokenes bundlit. 30 napra +200% xp boost van benne. Plusz ugye az eventből ki lehetett venni T9-ig az összes hajóhoz a perma eco boostert (ehhez ugye kellett az előző szezon prém Pass-a). Nekem nincs meg a T9, de az Ignacio-n már van annyi xp, hogy ki fogom tudni venni. Kb egy hét alatt talán ki tudom húzni a T10-t, reset és lesz 3 hetem hogy visszahúzzam. Az Ignacio-n kivül a többi hajóval nincs túl sok csatám, elsőre nem is tűnik igazán erősnek ez az ág, de annyira nem nehezen játszhatóak és az event boost mellett sztem simán vissza fogom tudni húzni az ágat.