23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • sanya200
    Hát ez igy szar kapok egy 4-es hajót amit nem tudok megfelelően használni,de hogy másikat tudjak venni ezzel kell xp-t szerezzek.Ott a tier 3-as hajóm 4000xp-vel és nem lehet mire elkölteni már.Ekkora egy szart.Megvettem a phoneixet aztán megyek foglalni és egyszerre az összes buzi engem lő.Lehet gyors hajó de mellé gyenge is,torpedó se ér sokat ha 10km-ről már szétszednek,a közelükbe se érek.A sok hűlye meg sokszor kint dekkol a körön kivűl aztán lő mint a hülyék,az ellenfél meg simán elfoglalja mind a 3 pontot aztán szevasz game over.
  • StrikeFor
    elvileg igen és akkor megnézed a bejegyzésem,és rájössz hogy az is egy kurva random
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.22. 16:47:45
  • DantesHUN
    Ez így van, csapatközpontúbbnak kéne lennie, de mivel a játékosállomány ugyanolyan, mint a Wotban, ez így egy pofon a szarnak. De elvileg erre vannak a rangsorolt csaták.
  • StrikeFor
    nem barátkozni jöttem :D
  • Nirz
    úgy értem hogy sokkal inkább csapatközpontú még a wotban van esély fordítani ha szar a team itt úgy tűnik hogy az egyénnek kisebb szerepe van a játék eredményének alakulásában.
  • DantesHUN
    Az nem, de hogy az egyik legirritálóbb, az tuti.
  • DantesHUN
    -Nincs hozzá magyar kilens, de van hozzá mod
    -Bizonyára lesz hozzá majd magyar kliens.
    -Amelyik hajó moduljainál nincs torpedó, arra nem is lesz, az a skill igen olyanokra jó, hamarabb észlelni, ilyesmi, nem tudom fejből
    -mi az a carry? De ha a pontosság, szórés sebzés, stb-től van szó: olvasni tessék
    -páncélzat van, és a HE elvileg mindenképp sebez.

• StrikeFor
    mentem 4 kört ranked,Atalantaval....3 körben 2-3 kill 90-110 ezres sebzés az összes BUKTA :( a csapat többi tagja birka.....4. kör elindulok B irányába jön velem 3 csóka majd félúton lefordulnak,mert szembe jön velünk a 6! ellenfél.....kettő lövedékem talált és miszlikre lőttek és természetesen azt a meccset megnyertük! tehát ebből az következik,hogy én vagyok a legszarabb player :D
  • sanya200
    lesz hozzá magyar? :)
  • Prince23
    Magyar letöltő kliens már van hozzá? nekem még az alapértelmezett angollal van feltelepítve a játék, augusztusi.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.09.22. 16:04:06
  • sanya200
    Azt kérdezném hogy erra a hajóra lehet torpedót rakni vagy csak arra jó a skill hogy hamarabb észleljem?
  • Nirz
    Hát nem tudom de úgy tűnik hogy itt e legerősebb a rng a wargaming összes játéka közül.
    Úgy értem hogy nehezebbnek tűnik a carry mint pl a wotban és kiváltképp a wowp hez képest, vagy tévednék?
  • Scharnhorst
    Jönnek az orosz DD-k és német CA-k. A videón egy kis rövid bemutató róluk. A linken pedig Ectar hivatalos fórumos bejegyzése mely szerint október 19-én jönnek.

WoWs fórum Ectar bejegyzése

A német T10 Hindenburg néven fog szerepelni egy videóból ki van vágva egy kis kép róla.

Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.09.22. 15:11:16
  • sanya200
    WT?Már többször emlitettétek.
    tutyimutyi2 a torpedonak is van hatótávolsága,én is egyszer megúsztam totál telibe trafált volna 3 de pont az utolsó méteren alámerült vagy nem tudom de nem talált el.Ki lehet kerülgetni őket csak figyelni kell,meg úgye ott a zoom sokkal messzebbről is ki lehet szúrni.Hányszor de hányszor úsztam meg szó szerint centikena 4 torpedót,ha lehet szembe kell fordulni vagy úgy hogy neked háttal legyen,akkor elslisszan a hajó mellett,bár van hogy az egyik még pont elkapja a hajó seggét vagy orrát.Jó játék ez csak tényleg sok a balfasz sokkal gyengébb hajóval is alázni lehet ha a másik nem tud célozni,10km-ről hiába szór nem egyszer nézem mikor más játszik már mert kilőttek hogy lófaszt nem talál el de úgy hogy mint az 5 duplacsövű ágyút elsütötte már aztán a jóval gyengébb hajót max megkarcolta vele,az meg a sokkal nagyobb tűzgyorsaság miatt folyamatosan eltalálja a nagyobb lomhább hajót.Sokan azt hiszin cod hogy odalövök ahol a hajó van holott a nagy lópikulát pláne destroyernék jóval elé kell lőni hogy pont belefusson,sokszor a szálkereszten már nem is látszik a hajó annyira elé kell lőni mégis sorra süllyesztem el az ilyen gyengébb hajókat,pár gyújtólövedék elég jól sebzi.Csak sokszor mikor már 1-2 lövedék kéne besoroz egy sziget..stb mögé,ha mázlid van és alacsony a hegy még eltalálhatod.
  • tutyimutyi2
    áh a camp bőven elegendő volt legalábbis mikor még játszottam mert televolt (lehet hogy még most is) olyan tankokkal hogy rálőttek egyet és már meg is halt akkor is ha a lövedék mondjuk csak a célzót ölte meg.
  • kissssss
    vagy csak sokan rádöbbentek hogy WTgf-ben már valódi teljesítményt is le kellene tenni az asztalra, mert a sarkon csikicsukizás és campelés ott már kevés egy random csatában.
  • tutyimutyi2
    de imádom hogy a wotban mikor megvan a győzelem még kb 4-5 masodpercig tart a menet itten meg instant megáll a játék győzelemnél, kb 2 másodpec kellet volna hogy 4 torpedó elérje a 4es hordozót erre eltalálnak meghalok a nyomorult meg pont túléli.
  • sanya200
    birom ezt a játékot sokszor,annyi amatőr van benne.Megveszi a legngyobb csatahajót tier 3-sat duplatornyos..stb de célozni azt nem tud vele még közelre se nemhogy távolra.Baromi sok értelme van.Aztán csoda ha felmossák velünk a padlót néha.Sokszor a kis 3-as cruiseremmel többre megyek mint az aki a nagy lomha de erős battleshippel megy.A kis dertroyer aki ért hozzá röhögve kilövi 4 torpedóval aztán egész meccs alatt a pálya szélén kóboról ahelyett hogy csinálna is valamit,meg mikor már menne ki a pályáról a sok hülye..pfff
  • tutyimutyi2
    végre van tényleges páncélzat? cruiserrel lőttem ellenséges csatahajót minkét fajta lőszerrel de egyiktől se sérült
  • Jeffjohnson
    Jah, emlékszem anno mennyire vártuk a tankos részt is, aztán miután kijött nagy csalódás volt és sokan visszamentek WoT-ba. Kicsit túl nagy volt az elvárás.
  • ximix #8155
    Majd ott lesz a WT ha elkészül egyszer, abban lehet még szenet is fog kelleni lapátolni :)
  • seepheeerd
    Nem
  • StrikeFor
    ejjnye,hát még mindig nem tanultál meg játszani ? :D :D
  • seepheeerd
    Nem volt annyi, csak a szokásos 1310. A 2 citadella nyomta meg, gondolom.
  • DantesHUN
    Nem mondhatnám hogy hiányoztál.
  • StrikeFor
    12 találat rank 4-en 65k
    26 találat rank 8-on 58k

nincs is több kérdésem
  • seepheeerd
    Click and forget (just for fun :)))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindenféle szorzó és zászló nélkül (istentelenül marha volt az ellenfél...):

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.21. 19:59:37
  • sanya200
    Ez a fejlődés annyira nem tetszik,rámkényszerit olyan hajót amit nem tudok vagy akarok használni.A tier 3-as st Luis nagyon bejött sok ágyú meg viszonylag gyors is,viszont a tier 4-es phoneix nem az igazi,hiába gyors valahogy nem tudok vele érvényesülni.A nagyobb hajókkal pláne,tetű lassú és lassan táraz,meg lassan fordul a löveg is.Vigyont tier 4-hez kötelező megvenni egyet és utána tudsz majd áttérni destroyerre vagy másra.Amúgy nem rossz a játék eléggé leköt,de hiányzik az a II.vh érzés ez a team deatmatch meg capture de flag játékmod...
    Valami másra számitottam rendes II vh-s küldetések.
  • StrikeFor
    2200-as lövés átlag "odabasz" :S ha lenne energiám csak cirkálót húznék............
  • seepheeerd
    A hétvégi 3x:
  • seepheeerd
    Azé szép hogy t4 sebez a legtöbbet, jó csapat lehetett :)
  • Tono34
    Ha lett volna egy kis segítségem még ...

• seepheeerd
    North Carolina vs Tirpitz: nekem jön, sérteni ugye szinte képtelenség normálisan, aztán oldalba torpedóz, csengettek :D
    (már ha van esze :)))))
  • seepheeerd
    Köszi!
  • Lokker
    igen, dublon vagy mi a tököm (hajós gold) fejében átválthatod freebe mint a wot-ban.
  • horika
    Hát ezzel ellennék egy darabig, de sajna nincs rá ennyi pénzem :)
  • seepheeerd
  • seepheeerd
    Ha van az elite Langley-n 120k xp akkor azt átválthatom free xp-re?
  • Me0w
  • Avenger93
    Ha rákattintasz az Omaha C hajótestére anélkül hogy kifejlesztenéd és oldalt lenyitod a fegyverzet sávot ahol kiírja lőtávot, akkor hirtelen 12,7-ről 14,7 re fog nőni és látod mit változtat még a hajón. Ez már zárt bétába is így volt ha jól emlékszem.... :)