World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HE sokkal jobb mert kifogja gyújtani és javítani meg nem tud annyit szóval szépen leég xD és ugyan ott van az ember
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 19:33:54
Hm... Gato-val kezdtem hajdanán-danán, aztán volt a Hunterkiller, 688 Attack Sub, Silent Service, majd jött a Silent Hunter sorozat... 😊
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.03. 19:06:26
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
AP csatahajó vs csatahajó esetében lenne jó...de...eh, azok meg ügye.
BattleTag: kabel15#2672
Viszont HE-t lövöldözök. AP-t nem tudom, előbb is 2-600 dmg közt volt. HE-val meg 1500-2000 között a 2-es japántól.
AP-t hogy vagy mire? Vagy felejtsem is el mert bugos szar?
Torpedó találat nélkül is kaptunk már be irgalmatlan nagy sebzést. Valaki bemákolt egy AP lövést és leszívott 5-6 ezret ? Vagy mi lehetett ez?
"Ma azonnal bedobott minden körben és a csaták bő 70%-át nyertem, elég sokszor életben is maradtam. Egyből meglett a Kawachi, 1000 xp kell a South Carolinához, mert 800-1500 xp-s köröket sikerült futni!"
Nem a Kawachival mentem olyan köröket, hanem a többi hajóval, pl a Tenryu-val 1346 xp-s kör, a St. Louissal is mentem egy 1046-ost, mivel többnyire nyertünk, így jól jött az xp minden csatában. Ezért is lett meg a Kawachi tegnap.
Ráadásul hozzájuk elég keményen le kéne programozni külön minden térképen a víz alatti világot is, a hajók víz alatti grafikájával, periszkópnézetekkel, stb, stb. Iszonyat munka lenne az egész, miközben a wotban évek óta nincs többmagos támogatás, a havocot is húzzák, a grafikai motor is elavult, az új hangokkal se haladnak és akkor a játékmeneti hibákat nem is említem... A HD tankok is csak most jönnek kifelé, de szerintem ha nem jött volna ki közben a WT Ground Forces, akkor továbbra is sima tankok lennének.
Szóval nem félek, hogy kijönnek a tengeralattjárókkal a következő jópár évben. A wg sajnos az igazán komoly, igazán fontos, igazán lényeges fejlesztésekkel nem igazán halad, inkább a mennyiség náluk a szempont: rekord járműmennyiség, rekord felhasználószám, prémcsi járművek... Ha nagyobb gond van, vagy sok a sírás, akkor meg jön a buff/nerf... Ha meg továbbra is sok a sírás, akkor a jól bevált "ne játssz vele" válasz...
Tengeralattjárókkal játszani korántsem lenne egyszerű, hiszen a sebességük lemerülve alig 6-8 csomó (típustól függően, persze voltak 12-14 csomóra képes típusok is, de az már itt is a top tier lenne amúgy is, ami a kutyát sem érdekli <#vigyor1>#vigyor1>). Szóval éppenséggel tengóval játszani macerás lenne, ugyanakkor kétségkívül jó kis orvlövészek lehetnek.
A fő probléma per pillanat, hogy a CV-k túl erősek (olvasgatva a fórumokat és nézve a videókat), de ez ellen túl sok mindent a WoT alapú elképzeléssel nem tehet a WG. Max. berak korlátozást, hogy csatánként 1-2 CV lehet maximum. Viszont ez még nem oldja meg a BB/BC-k problémáját...
Az egész 'kő-papír-olló' elképzelés sajnos a balance miatt borul. És mint tudjuk, a WG nagyon "ügyes" húzásokkal bír a balance terén...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De mi van akkor ,ha meg nagy bukta lesz ebből, és mégis sok ember hagyja a francba az egészet? Ez is csőd lesz mint a repülős játékuk? Az is de jól sikerült.
tier 3-ban megrekedtem, azokon a csatahajókon nem tudok tovább menni. Nincs annyi nyugtató bogyó. Amik azért érdekes, mert ezeket a hajókat már kétszer kifejlesztettem, kétszer végig mentem ezeken az ágakon.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.03. 17:33:45
hol vannak a tenger alatt járók xD elvileg ezek voltak 2-en igazi jó barátok
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 17:16:19
Szvsz ha a tengeralattjárókat kihagyták, akkor a repülőgép-hordozókat is nyugodtan kihagyhatták volna már... 😞
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
BattleTag: kabel15#2672
Na de annyi baj legyen, egyelőre a BB-55 a cél 😊

jól van akkor már lehet tudni mi az egyetlen amivel lehet játszani
max mindenki csak tier3-ig fog hajózni xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 16:54:06
Romblók (talán már cirkálók is?) keltette füstbe bújás is segít...
Elkerülni meg úgy lehet, hogy lesed az eget és ha jönnek a torpedósok, akkor úgy kell fordulni, hogy rájuk merőleges legyen a hajótest, hogy véletlenül se tudják melléd dobni a torpedókat. Más módszer nem nagyon van...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mivel lehet a repülök ellen védekezni , kezdek kiakadni....
A többieknek (Ectar tollából): "Carriers are OP, Battleships are OP, Cruisers are OP, Destroyers are OP"
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.03. 15:23:37
https://wotinfo.hu
nyertes csatám New YXork-al 794 xp,prémium account 1.5x szorzó..............
@Jacktor: Dunno, én csak a videókat néztem, és megakadt a szemem ezen. Mert ez az veretes alázás magasröptő példájának kevésbé dicső megörökítése....
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.03. 14:53:19
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
https://wotinfo.hu
How terrible...
Utoljára szerkesztette:
heavyk: lassabak de jól páncélozottak és jól sebeznek
medek: gyorsak mindenben (töltés,mozgási sebesség. láncjavítás stb...)
td-k: legnagyobb átütés legtöbb sebzés kevesebb hp, jó rejtőzködés
általánosságban ez volt a koncepció
de aztán borult a rendszer jöttek az artyk amik még aszem Tier6-ig elviselhetők voltak de utána borítottak mindent mert rengeteg sebzést kaptak és ezen csúszott el a játék szerintem
A sebzésen mert most ott tart a játék hogy 1000 sebzés az tök általános dolog lett a wot-ban miközben egy tank max 2-3000hp-al van kb megáldva hát így meg nem tart sokáig a játék ha ilyen op sebzések megtalálnak kapsz 3-at és viszlát
Hajós játékuknál meg elég érdekes itt nincs páncélzat vagy védelem mert egy feleakkora ágyú is ugyan úgy sebez ráadásul tök mindegy mibe itt ilyen általános sebzés van a kis páncél nélküli hajó is ugyan úgy sebeződik mint a nagy
és csatahajónál úgy akarják pótolni a páncélzatot hogy kapsz életerő visszatöltést<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 13:42:10
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
CBT-be több mint 350 csatám volt, de a wipe óta még nem bírtam rávenni magam hogy elindítsak egy csatát... Amíg nem lesz elérhető itt is a WoT-os arany és free xp, addig szerintem nem is fogok. Nem nagyon van kedvem BB3-4-esekkel feleslegesen szívni, ezek moduljaira vagy átugrására szántam a 570k free xp-m, csak hát itt még nincs meg.
Sőt haverral már odáig fajultunk, hogy a Navy Field 1 ship tree-jét nézegettük. Milyen új event hajók vannak, meghogy mennyi értelme lenne új accounttal nekiállni. Sajna nem sok.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.03. 13:08:44
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”