22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Toweliee #7624 Nem az enyém :) -
StrikeFor #7623 Ó te rohaték :P -
Toweliee #7622 -
_dRaxx_ #7621 5kmes távolság. Omaha vs NY BB. Citadellát lőttem neki. Ez még új vagy más is alkotott ilyet? :D North pályán történt. -
Ragnaer #7620 HMS Nelson
A britektől ered az ötlet:)
Az izumon jobb a tornyok elhelyezése... mert menekülés közben azért tudsz egy toronnyal tüzelni.
Ettől függetlenül egy nagy foci pálya az egész + nagyon magas a hull ezért lehet jól eltalálni.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2015.08.24. 15:08:32 -
Jacktor #7619 Igen, mint már említették, még nem élesedtek a torpedói, így ami eltalált, a nem robbant fel. Látszik is, hogy a másik 3 torpedó ami elmegy előttem, ahogy elhagyja a hajóm vonalát már élesedik is (megjelenik fölöttük a piros háromszög). Mondjuk nem sokon múlott... :) -
Dewri #7618 Amúgy ritka ronda ez az Izumo szegény. És totál célszerűtlen. Minek ekkora böszme hajó, ha csak 3 torony van rajta, az is összezsúfolva egy kupacba az elején? Vagy a japók ennyire kemények voltak, hogy abszolút nem gondoltak a menekülésre? Mert ha menekülni kell, akkor az első 3 ágyúval semmit nem tudok hátraküldeni az üldözők arcába...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.24. 14:54:43 -
Dewri #7617 A következtetést mindenképpen le tudom vonni, mert más hajókkal botok ellen sem tudtam 2 nap alatt 200ezret összelőni egyszer sem. A hajó meg a botok elleni módban is ugyanolyan, mint a random módban: ha pontos és üt, akkor emberek ellen is pontos lesz és ütni fog, ha meg fos, mint a Myogi és az Izumo, akkor az itt ugyanúgy kijön. A botok elleni játék persze könnyebb, mert a botok bénábban céloznak és kevésbé agresszívak mint az emberek, ezért adnak rá jóval kevesebb jutalmat, hiszen különben mindenki botok ellen húzná ki az ágakat, mert minek idegeskedjen idióta csapattal 15 pro ellen, ha élvezetesen, több killel, fölényesen megnyert csatákkal is lehetne haladni gyors, 7v7 meccseken... Tesztszerveren meg alig voltak, nem tudtam ember ellen játszani, egyszer 5 perc után rakott be egy 4v4 csatába...
Van olyan hajó, pl a Myogi, amit én botok elleni meccseken húzok, mert majdnem annyi xp-t kapok ott egy jó körre, mint az emberek elleni meccsen egy olyan körre, ahol vért izzadok és veszítünk. Ráadásul gyorsabban vége egy körnek (nem tart 20 percig megtalálni a gyáván bujkáló utolsó idiótát...), 20 percbe simán belefér akár 3 kör is, így arányaiban egy adott időegység alatt több xp is bejöhet, mintha szenvednék a randomban. És nem leszek idegbeteg, mivel minden körben nyerek (eddig 3 meccset buktam botok ellen, minden mást nyertem), általában több killel: Myogival 22 meccsből 22 győzelem, 18 túlélés, rendes meccsen 9 meccsből 4 győzelem, 2 túlélés. Na pl ezért játszom inkább botok ellen, nem mindegy a fíling...
Igazság szerint kötelezővé is tenném, hogy mindenki bizonyos számú meccset csak botok ellen játszhasson (nem csak annyit, amíg meglépi a kettes profilt, mert az néhány kör...) és bizonyos stat alatt nem engedném emberek közé, mert akit még a botok is folyton bedarálnak, az nem való még oda... -
#7616 Még az is lehet. :D A legközelebbi játékodban, ha tudod (...de lehetőleg ne tudd, mert akkor túl közel vagy a történésekhez :D ), figyeld meg, hogy amint a torpedóvetők leszórják a szivarokat, megjelenik a fodrozódás a vízfelszínen, beindulnak a hajtóműveik - de ekkor még hatástalanok. Attól a ponttól kezdve jelentenek komoly problémát, ahogy (amennyiben észlelési távolságon belül vagy) megjelentek a kis vörös háromszögek felettük, ez jelzi az élesedést. -
#7615 hát akkor jóvan akkor :D -
#7614 Egy torpedóbombázó dobta oda őket, szóval az nem lehet. Valószínűleg az volt amit PrasCo írt, nem élesedtek még. -
#7613 és ha 2x3-at lőtt ki? :P -
#7612 Nem hiszem, mert a másik kettő torpedó az továbbmegy. Lehet, hogy valami klingon energiapajzs -
Desmodromic #7611 Áhhá, köszi! Azt hittem már, hogy Jacktornak jár egy kis segítség amiért promózza a játékukat. :D -
#7610 Nagyon éhes volt a gyerek, és túl közel vetette ki a torpedókat, ezért amikor a hajótestnek ütköztek, még nem élesedtek ki. -
#7609 szerintem pont odáig tartott a hatótáv, és nagy mázlija volt :D -
Desmodromic #7608 Szia!
16.45 körül mi történt azzal a három torpedóval? Ez valami bug, vagy azért nem sebzett, mert éppen aktív volt a javításod? -
StrikeFor #7607 nerfelték a hajók AA-ját? IOWA kijelölt repcsi squadronkból nem bír leszedni 3-om gépet se.............. -
Ragnaer #7606 Dewri, ez csak úgy néz ki mint egy Izumo! Csak remélni tudom hogy éles szerveren is ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2015.08.24. 13:36:30 -
Ragnaer #7605 World of Warships - 0.4.1 patch release
Greetings Captains!
We are happy to announce the release of the 0.4.1 update for World of Warships.
The World of Warships servers will be unavailable on 27/08/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.
Thank you for your understanding and patience.
Action Stations!
Your Customer Service Team -
StrikeFor #7604 Motor, fedélzet, lőtáv -
Jacktor #7603 Mikor már csak a szakasz segíthet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7602 Megvettem a New Mexico-t végre, javasolt fejlesztési sorrend? -
StrikeFor #7601 jaja láttam! mintha csak én játszottam volna a helyedben:D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.24. 08:32:13 -
Scharnhorst #7600 Egy tesztszerveren pláne botok elleni csata után ahol nagy sebzést osztottál azért messzemenő következtetést levonni nem kéne. Nem is értem az embereket, hogy miért számít értékelhető adatnak a botok elleni harc. Jó persze lehet azt mondani, hogy néha a bot okosabb, mint egy-egy játékos, de szerintem nem véletlen jár érte kevesebb xp és pénz. -
Myke28 #7599 Létre kell hoznod 1 tesztszerveres accountot és azzal tudsz belépni a tesztszerverre.
Link 1
Link 2
Letöltöd a teszt szerót és kész.
Siess mert már csak 3 óráig él a teszt.
(Bocsi már aludtam mikor kérdezted,de remélem lesz még ilyen teszt :) ) -
#7598 Kifejezetten érdekelne, hogy miként lehet felkerülni a "teszt"szerverre.
-
#7597 fuuuuu 1.5x-es szorzóval kaptam 74xp-t! xD az szép :DDD -
Dewri #7596 De tényleg. Nekem kellett lezúzni 1v1-ben a Yamatot, aztán jött az a cirkáló, aztán mehettem az utolsó Yamatora, majd indulhattam vissza a leglassabb döggel, mert foglalt egy kis fos romboló... Csoda hogy azt kiszedték valahogy... És hiába pofáztam a cseten... -
Dewri #7595 Na, most hogy vége a tesztelésnek, még 2 videó ide a végére és aztán hagyom, hogy más is írjon a fórumba...:)
Sokat szidtam az Izumot, de sikerült menni vele egy egész jó kört, vak tyúk is talál szemet alapon. Igaz elég kedvező MM-et kapott, tier6 is jött szembe, ami szintén ritka. +3 tier szembe sokkal gyakoribb, mint a -3...
Becsúszott egy 4 killes Iowa kör is. Ezzel a hajóval egész jó volt az életben maradási arányom...
-
StrikeFor #7594 a "where is my team" nagyot üt! :D én is mindig azt kérdezem mikor 1 vs ALL-t nyomok :D -
Dewri #7593 A Yamato-ra visszatérve: egyetlen kört mentem, kapásból 200ezer sebzés fölött jöttem ki! Soha semmilyen hajóval nem volt még ennyi sebzésem!! Szóval nem kérdés, sajnos át kell rugdosni magam a Myogin és aztán majd az Izumon is...:(
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.23. 22:39:09 -
Dewri #7592 2 nap tesztelés után személyes tapasztalataim, ami nem minősít semmilyen ágat/hajót, csak én láttam/éreztem így a dolgokat!
Nekem az jött le, hogy mégiscsak a csatahajók az igazán kemények magas szinteken. A hatalmas hp végre működni kezd és a cirkálók hamar elfogynak. Az USA vonalon a Colorado még jó, aztán a tier8 annyira nem tetszett, az Iowa megint jó, a Montana ismét nem volt olyan hatalmas, nem rossz, de még az Iowa is élvezetesebb volt számomra.
Japán vonalon a Kongotól végig jók, az egész ágon a Myogi és az Izumo a nagyon beteg módon szar hajó, pontosság/sebzés teljesen elcseszve. Itt a teszten fokozottan látszik, hogy bele van nyúlva az egyes hajókba, mert ha minden más hajóval szétvágok mindenkit, de ezzel a kettővel alig szedem össze még teszten is az xp-t, akkor szerintem nem a játékossal van a probléma... A Yamatoval egyetlen kört mentem, az bővel elég volt, az végre egy olyan hajó, amilyennek egy csatahajónak lennie kell: iszonyat lassan forgó tornyok, de ha odalő, akkor oda van lőve! És jól is bírja, pl Des Moinessel átváltottam naivan AP lőszerre ellene, hogy majd 5 másodpercenként adagolva jól megaprítom vele. Egyetlen sorozat sem sebezte pár km-ről...
Amcsi cirkálók nagyon nem tetszettek, már a Pensacolától kezdve, nagyon gyengék, vagy tényleg teljes játékstílusváltást igényelnek, de pár sorozatból szétcsapják őket és lassan töltenek végig. A Des Moines az egyetlen, ami ér valamit... A japán cirkálókat már az Aobánál abbahagytam, nulla élmény-giga szenvedés arányuk miatt...
Rombolókat nem tudtam tesztelni a korábban már említett kevés ember-bot saját csapat-félisten botok szemben eset miatt... CV-ket nem teszteltem, nem volt kedvem kattintgatni, rendesen akartam játszani... -
Dewri #7591 Ezt az Izumot komolyan gondolták??? Odáig tök jó a japán csatahajó vonal, de ez a hajó valami vicc! Ez a tier9 Myogi... 3 torony, az is elöl. A harmadik visszafelé tud csak körbefordulni, az egy nap... A pontossága nulla távolra. Sebzés vagy fixen 1247, vagy 5432. Kizárólag és pontosan minden egyes találat ennyi. Egyetlen normális sorozatot nem tudtam produkálni a szarrá fullozott hajóval!!! 2 napon van a tesztelésben, ez az egyetlen hajó, ami ekkora rakás szar, minden más hajó képes viszonylag jókat is lőni legalább néha, de ez nem. És ez az egyetlen hajó, aminek a legelső bejövő találat véglegesen elvitte az első tornyát!!!!!!!!!! 3 tornya van, abból is kapásból kilövik az elsőt, szarrá fullozott hajónál, 15 km-ről, szemből!!!!!!!!!!! Nem is vicc, mert a viccen lehetne röhögni...
Arról nem is beszélek, hogy ma 10-ből 8x a jeges pályát adja, mert azon van 1000 sziget és 2000 hegy, mert ilyen pálya való egy hajós, távolsági lövésekkel operáló játékba... -
Dewri #7590 Na, a Des Moines viszont tényleg jó. Nagyon durván fossa a lőszert! És mintha többet is bírna mint a tier8-9, legalábbis érzésre. De idáig eljutni... Kizártnak tartom sajnos, sem anyagilag nem lehetséges, sem idegrendszerileg...
Hihetetlen ez a sok orosz gyökér itt a szerveren. Botok ellen úgy veszítünk, hogy befoglalnak, holott van nálunk cirkáló és romboló is! Ez a legalja... Vagy: megyek az Iowával egy Montana mellett, irtjuk aki szembejön. Egy hülyegyerek meg rombolóval jön kicsit lemaradva és átlósan ráindít minden ellenfelünkre 500 torpedót, akit meglát, nem nézi, hogy mi is belekerülünk a szórásba. A Montanával leirtottunk egy Montanát és egy Iowát, ez a kis pénisz meg simán kitorpedózta a Montanát. Van CV, romboló vagyok, látom hogy a 2 csatahajó szétvágja az ellenfelét, akkor elmegyek más célpontra, nem az ő célpontjukat torpedózom agyon nem? Idióták. És hiába írok rá az ilyenre, mert 3 évesen nem tud olvasni... -
zsupeti #7589 Mentem pár kört a teszten és nagyon bejött az Amagi,még úgyx is,hogy stock volt.Nagato után mindenben fényévekkel jobb.
Ugyan ez a szitu a Colorado esetén is.,és hál istennek az élesen is nemsokára letudom mindkettő szemetet.
E két BB ágon álom ami ezután lesz,bár az Izumo elég érdekes az ágyú elrendezése miatt.
Furutaka kimaxolva sem volt annyira gáz,bár nem tudom h most milyen mert ezt csak a pacht után szeretném elindítani.
Az előbb random csatában jól sikerült aprítani a népet Amagival,amire 1800000xp-t adott. :) -
#7588 Nem kell hasonlítani mert 0 volt... viszont relog megoldotta
Akkor irány a Yamato -
Myke28 #7587 Tudom hogy tesztszerver, tudom hogy botok, DE akkor is ez a MONTANA 1 állat.Kell nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
#7586 A jobb alsó sarokban a kikötőben találsz egy (épp csatában vagyok, fejből meg nem mondom, milyen) gombot, talán felkiáltójel van rajta, mindenesetre kicsi, olajzöld és négyzetalakú. Arra kattintva vissza tudod nézni az ütközet eredménylapját, ha még nem léptél ki. Ott a "Credits"-fülre kattintva a végértéket össze tudod hasonlítani az össz-egyenlegeddel. Vagy akár screenshotot is dobhatsz a jelenségről, megmondom őszintén, némileg vakarom a fejem, hogy ez mégis mi is.
Szerk.: Amit ugyanis a főlapon kiír, arról még lejön a szervizdíj meg a lőszer.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.23. 19:45:20 -
#7585 Kipróbáltam a játékot... és hááát.... jó benyomást tett hogy az egyik hajóm bennragadt a csatában, és egyáltalán nem kapok pénzt a csata végén... vagyis a csata végén írja hogy ad, csak nem kapom meg.
Tudok ezzel kezdeni valamit?