23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • aru
    Az amit linkeltél marhaság és a játék weboldalán sincs ilyen! Egyértelműen szerepel a játékban melyik lőszer mennyit sebez, akkor ne legyenek már ilyen brutális eltérések... a WoT-ban sincs ilyen durva (pedig ott azért örülne az ember ha a TD nem 1 lövésezné, hanem a névleges tízedét, ötödét szórná)!
    Gondolom azt is meg kívánod magyarázni, hogy t2-ben miért 500/találat az átlag mag t4-t6-ig 200/találat.

Én nyugodt vagyok és elszórakozom 200 sebzésenként a 60 ezer hp-s csatahajókkal, de akkor senki ne háborodjon fel ha elküldöm az anyjába amikor lenyúlja a fraget!

A WoT-ba az egyik értelmetlen dolog a végtelenszer sebezhető kupola. Szétlövik a kupolát és akkor mi van? Attól a tank még működőképes, majd a csata végén kimásznak máshol a legények.
    A másik értelmetlen az amikor 50 méterről 155mm-el telibelövöd a könnyű tankot és az semmit nem sebződik. :D Igazán elszállhatna ilyenkor a picsába, és ettől a játék még árkád marad.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.24. 12:23:28
  • horika
    hja
  • DantesHUN
    Persze nyílván, én csak arra mondtam, hogy a többség ígyis úgyis elégedetlen
  • horika
    Nem érdekel ki érti és ki nem igazából, csak kicsit igazságosabb lenne. Mert van olyan, hogy pl. T110E5-tel lejátszok egy 15 perces kört, kapok 20 lövést úgy, hogy a tank 99%-án karcolás sincs, de a kupola olyan mint egy ementáli... Teljesen felesleges a tank páncélzata, úgyse azt lövi senki. Viszont ha pl. a kupolán csak 10%-os lenne a sebzés, akkor már ugye...
  • DantesHUN
    Hát igen, a Wot-ban , hiába lövöm farba mondjuk a tankot, ugyanannyi eséllyel lehet a legkisebb, mint a legnagyobb sebzés, és lehet maximumot sebezni a kupola csücskébe is.
    De másfelől meg, a hajós rendszert se éti a többség, miért nem sebez ennyit meg annyit, ha a Wot-ban is így lenne, azt se értenék meg soha.
  • horika
    Amúgy egy hasonló sebzésmodell sokkal jobb lenne a WoT-ba is. Mert vicc mikor egy tank kupoláját / kis csücsköt rajta valahol / sarkát eltalálják, az ugyanannyit sebez mintha középen / motort / lőszert (kivéve, ha berobban) találták volna el.
  • horika
    Ki van írva, azért mert te nem tudsz róla, attól még létezik...
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.24. 11:41:09
  • DantesHUN
    Minek kiírni? A WoT-ban szerepel ,hogy tól ig, mégis ugyanígy megy a műsor, hogy direkt sebez kevesebbet. Itt meg, ráadásul más a helyzet.
  • Sendrov
    aru nyugi, ez csak egy játék!
    Egyébként valóban korrektebb volna a gameben -tól -tólig kiírni a sebzést és akkor nem volna ilyen általános felháborodás a játékosok részéről.

Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.09.24. 11:32:18
  • Malachit
    Nerfeltek a HE-n? 32 találatból 1x sikerült gyújtanom tegnap :/
  • seepheeerd
    Ez egy fos. Gyerekeknek persze jó :) Néha még nyalókát is ad: szopjad :D
    Uninstall on.
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.24. 11:18:45
  • DantesHUN
    Ráadásul hülyeséget is beszélsz, mert nem azért sebez 200-at, mert 5% meg 95% hanem mert nem citadellát lőtt. Ennyi.
  • Me0w
    Akkor uninstall es jatssz massal. Az, hogy minden nap telesirod a forumot, hogy nem tudsz semmit kiloni, senkit sem erdekel, tbh.
  • DantesHUN
    Két napja linkeltem be, hogy működik a sebzés, és miért sebez ennyit vagy annyit. Nem igaz hogy nem érted, és tolod a hülyeséget. Elég legyen már az ostobaságok terjesztéséből.
  • horika
    Mi lenne a különbség ha fordítva írnák ki?
  • aru
    Nekem elegem volt a WG idiótaságából és a 3200-as sebzésű lőszerek 200-as sebzéséből... A sebzést nem úgy tűntetik fől egy normális játékban, hogy a maximálisat írják ki és van 95%-od, hogy nem azt kapod. Hanem írják oda, hogy 200-at sebez és 5% esélyed van, hogy ennek többszörösét kapod max 3200...
    Az is röhely, hogy egy t2 hajó pontosabban lő, mint egy t5-t6... vicc ez az egész!
  • Avenger93
    Köszi :) Ezt a hajót én is megtaláltam, de a videón lévő hajónak tornyonként 3 lövege van, szóval ez semmiképp sem lehet, valószínűleg valami P class tervrajzból csinálták.
  • DantesHUN
    Úgyse ter X-es lesz, bár azért remélem bekerül, szerintem Tier IV-be férne el. Myogi mellé, kb.
  • kissssss
    eléggé viharvert kinézete van hajónak....
  • DantesHUN
    Volt már egyszer ilyen kép a német cirkáló tech tree-ről, de tuti, hogy nem így lesz. Vagyis a nevek stimmelhetnek, de akkor ezek fantázia hajók lesznek, egy korábbi létező hajó nevével. De nem lesz tier X-ben a Derfflinger osztályú hajó, az régi, és még csak nem is cirkáló, mint ahogy tier IX-be se a 1903-as Roon lesz.
  • DantesHUN
    Nem túl valószínű. Ez I. világháborús hajó, rettenetesen elavult lenne tier X-ben , ráadásul nem cirkáló, hanem battlecrusier.
  • Ragnaer
    SMS Hindenburg
  • seepheeerd
    Lőtt már valaki citadellát Tirpitz-en? :)
  • DantesHUN
    Hát talán...van hogy az ember nem veszi észre időnként, mert egy rakás másik dologra kell figyelnie, amikor észre veszi, meg már késő?
  • pxxl
    van az a helyzet, mikor bb-vel már leszrom. jön-jön úgyis belefutok :D
  • tutyimutyi2
    igen sajna tudom...
    am általába foglalkoznak vele ha én lövöm feléjük :(
  • kissssss
    " ki az a hülye aki nem foglalkozik a feléje tartó torpedókkal"

ó ha tudnád mennyi van belőlük....
  • Tono34
    Remélem, hogy ha az oroszoknál lehetett "akció" nélkül kapni Tirpitzet, nálunk is sorra fog kerülni.. lehetőleg minél hamarabb, mert még rá tudom fogni szülinapi ajándéknak :)
  • tutyimutyi2
    én néha kiszoktam lőni a torpedókat úgy hogy azt az enemy is lássa oszt azzal nyerek egy pár lövésnyi elönyt mert mégis ki az a hülye aki nem foglalkozik a feléje tartó torpedókkal :)
  • horika
    Bocs de ez a "halyó" kiakasztotta a grammarnáci skálámat
  • aru
    A torpedót szinte sose használtam rajta. Gyorsan töltenek az ágyúi, iszonyatosan jó hajó. Tartsd az ellenfeleket minimum 10 km-re magadtól és akkor könnyedén kimanőverezed a lövedékeket. A majdnem 14 km-es lőtáv nagyon jó, a legtöbb csatahajó egyenes vanalban közlekedik igy jól meg lehet őket szórni ilyen távolságból is.
  • tutyimutyi2
    gondolj rá úgy mintha ötvözték volna a st. louis-t meg a wickes-t gyors fordulékony sok ágyú(első test 6, második test 8, harmadik test 10 ) nagy tűzgyorsaság szar torpedó range.
  • Lebowski
    Phonixel ne mozogj egy vonalban és ne állj be cappelni egyedül... amint látod, hogy lőnek rád, simán kiforogsz, lassítasz stbstb. ez egy ilyen stílusú halyó. Te is abba a hibába esel, hogy 'némmá van rajta torpedó, akkor azzal kell lőni. Fenét. Van rajta, és ha olyan szituba kerülsz átváltasz és indítasz.. De azt várni, hogy tétlenül végignézzék, hogy 5,5 km-en belülre érj, egy kicsit romantikus gondolat szerintem... Kurvajó ladik a phoenix, csak meg kell tanulni használni. Ha nem megy, nézz róla videókat, hogy használják mások.
  • tutyimutyi2
    az a skill amin van az egered az arra jó hogy hamarabb betöltsön a torpedó vagy a torpedó bombázó a torpedó észlelési skill 2-vel jobbra és 1-el lejjeb van
  • tutyimutyi2
    a torpedó hatótávot ismerem és 3 km után nem tünne el a 7 km-es hatótávú torpedóm, igen célozni is tudok de nekem az volt a problem hogy a hajót eltaláltam a lövedékekkel de nem sebződött se pct-től se he-től
  • Avenger93
    Phoenix igazából csak teljesen kifejlesztve jó, de akkor abszolút tűrhető ráadásul fullosan, majdnem 14 km--es a lőtávja. Torpedói csak 5.5 km-ig jók... ami pedig az ilyen 3 pont elfoglalós csatát illeti nem igazán éri meg bemenni foglalni egyedül, ha a csapat nem csinál semmit, mivel nem lesz támogatásod és mindenképp szarrá lőnek, de ez bármelyik hajóra igaz nem csak a Phoenixre.
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.22. 19:34:11
  • sanya200
    bejön nekem a tier3-as cirkáló de fullra felvan fejlesztve kb de egy tier 5-6-os ellen nem sok esély van.Nem lő olyan távol mint ahogy az ellenfél.Max 10km ha lehet az ellen meg simán megszor 12-ről is.Valakinek biztos jó a phoneix de én nem tudom úgy használni ahogy kéne.Nehéz az ellenfél közelébe érni vele,pedig a torpedo 7km.ig hatásos csak,mindig beszopom vele mert egyszerre elkezd lőni 2-3 ellenfél is.A St.Luis-al jól elvagyok csak néha kevés a sebzés meg a lőtáv komolyabb hajók ellen.
  • DantesHUN
    Fantázia. Talán a P-class, csak terveken létező cirkáló, vagy valami másik tervrajz hajó
  • Avenger93
    Nekem a 10-es fel se tűnt pedig megnéztem párszor a videót :D Hiddenburgól van valami infó, mert nem igazán találom a német hajók között. Esetleg régebbi hajó vagy prototípus volt?
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.22. 18:38:49
  • aru
    Nekem a t2-es cirkálón 280 ezer xp van, és? Szeretek vele játszani, mert simán kikapkodom 12,5 km-ről az idióta t3 cirkálókat és csatahajókat. A Phoenix meg nagyon jó kis hajó 2100 WN-t értem el vele ami bizony lila. Az Omaha sokkal szarabb lesz tőle.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.22. 18:16:51