World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Romblók (talán már cirkálók is?) keltette füstbe bújás is segít...
Elkerülni meg úgy lehet, hogy lesed az eget és ha jönnek a torpedósok, akkor úgy kell fordulni, hogy rájuk merőleges legyen a hajótest, hogy véletlenül se tudják melléd dobni a torpedókat. Más módszer nem nagyon van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mivel lehet a repülök ellen védekezni , kezdek kiakadni....
A többieknek (Ectar tollából): "Carriers are OP, Battleships are OP, Cruisers are OP, Destroyers are OP"
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.03. 15:23:37
https://wotinfo.hu
nyertes csatám New YXork-al 794 xp,prémium account 1.5x szorzó..............
@Jacktor: Dunno, én csak a videókat néztem, és megakadt a szemem ezen. Mert ez az veretes alázás magasröptő példájának kevésbé dicső megörökítése....
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.03. 14:53:19
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
How terrible...
Utoljára szerkesztette:
heavyk: lassabak de jól páncélozottak és jól sebeznek
medek: gyorsak mindenben (töltés,mozgási sebesség. láncjavítás stb...)
td-k: legnagyobb átütés legtöbb sebzés kevesebb hp, jó rejtőzködés
általánosságban ez volt a koncepció
de aztán borult a rendszer jöttek az artyk amik még aszem Tier6-ig elviselhetők voltak de utána borítottak mindent mert rengeteg sebzést kaptak és ezen csúszott el a játék szerintem
A sebzésen mert most ott tart a játék hogy 1000 sebzés az tök általános dolog lett a wot-ban miközben egy tank max 2-3000hp-al van kb megáldva hát így meg nem tart sokáig a játék ha ilyen op sebzések megtalálnak kapsz 3-at és viszlát
Hajós játékuknál meg elég érdekes itt nincs páncélzat vagy védelem mert egy feleakkora ágyú is ugyan úgy sebez ráadásul tök mindegy mibe itt ilyen általános sebzés van a kis páncél nélküli hajó is ugyan úgy sebeződik mint a nagy
és csatahajónál úgy akarják pótolni a páncélzatot hogy kapsz életerő visszatöltést<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 13:42:10
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
CBT-be több mint 350 csatám volt, de a wipe óta még nem bírtam rávenni magam hogy elindítsak egy csatát... Amíg nem lesz elérhető itt is a WoT-os arany és free xp, addig szerintem nem is fogok. Nem nagyon van kedvem BB3-4-esekkel feleslegesen szívni, ezek moduljaira vagy átugrására szántam a 570k free xp-m, csak hát itt még nincs meg.
Sőt haverral már odáig fajultunk, hogy a Navy Field 1 ship tree-jét nézegettük. Milyen új event hajók vannak, meghogy mennyi értelme lenne új accounttal nekiállni. Sajna nem sok.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.03. 13:08:44
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Füst jelenleg is van a játékban, ha jól emlékszem már a tier II-es rombolókon is elérhető.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
The Good: Szórakoztató, legalábbis alacsony szinten. Megvan az újdonság varázsa, egy nem-túl-profi játékos, mint jómagam is szerezhet sikerélményeket már az elején, látványos a fejlődés (mindjárt Tier III.-nál vagyok, pedig jó, ha van 3 óra játék benne). A grafika elfogadhatóan szép és nálam legalábbis gyors. Az irányítás magától értetődő, nincs agyonbonyolítva, nincs megkergítve.
The Bad: Ahogy a WoT-nál, itt se látni a személyzetet, ami nekem nagyon hiányzik, egyszerűen kiábrándító azt látni, hogy a csak lövegpajzsal védett ágyúim maguktól, varázsütésre fordulnak, tüzelnek, töltenek. Már Tier II. környékén láttam olyan csatákat, ahol egy-egy AFK top-tier eldöntötte a csata kimenetelét, vagy egy láthatóan összeszokott és nem kezdő hajóraj péppé alázza a kezdőket, ami előre vetíti a magasabb tier-ben lévő csatákat.
A láthatósági rendszert belerakni óriási hiba. A WoT-ban se értettem még igazán, bár valahol logikus volt, hogy egy álcázott / kevésbé felderíthető járművet ne lehessen ugyanolyan messziről észrevenni, mint egy MAUS-t, de a megvalósítás rendesen hazavágta a játékélményt.
The Ugly: Olyan zseniális dolgokat hagytak ki, amik tényleg rengeteget adhattak volna a játékélményhez, például álcázófüst fejlesztése, így egy sérült csatahajót a gyors rombolók megmenthetnének úgy, hogy füstfelhőbe burkolják. Nincs éjszakai csata, ahogy nézem, ahol igazán kijöhetne a torpedó-csata (a tűzvezető radarok elterjedése előtt ugyebár tüzérségi párbajt még világító lövedékek mellett is csak pár km-ről tudtak rendesen vívni, így a 6-10km hatótávolságú gyors torpedók gyilkos eszközök voltak a valóságban is...)
A Tier-besorolás erőltetése detto gyilkos dolog, inkább időszakra bontott fejlődés kellene, hogy ne találkozzon egy 1900-ban épült hadihajó egy 1944-essel, és akkor az se lenne probléma, hogy időközben bőven megduplázódott az effektív lőtávolság. Itt most megint az lett, hogy egy Tier X.-es romboló valamiért összehasonlíthatattlanul jobban bírja a találatokat, mint egy Tier III.-as cirkáló. Mindez csak azért, mert a Tier X.-es hajó esélyesen túl kell élje egy másik Tier X.-es sorozatát, hogy ne instant váljon gőzzé.
A másik óriási problémám, hogy ha már butítva van sok minden (másodlagos fegyverzet, nincs személyzet, a grafika azért messze lehetne jobb is 2015-ben), akkor miért kell ennyire limitálni a játékosok számát? 16 vs. 16-os csaták még élvezetesebbek lehetnének, még egy picivel nagyobb pályákon persze. A csatafelállásnak is lehetne jelentősége, a csatahajókat kísérő romboló rajok veszik körbe induláskor, és rávezetni a játékosokat, hogy sokkal jobban lehetne csatajátékot játszani, ha nem céltalanul bolyonganak, vagy 'LeRoy Jenkins' módjára rontanak előre az ellenség karjaiba, hanem kisebb flottillákba összeállva koncentrálják a tűzerejüket.
A hajók egyénivé tétele is nagyon fapados, nem lehet egy-egy hajót úgy átalakítani, hogy mondjuk több, de kisebb ágyút szerelünk fel, hogy közelre veszélyesek legyünk, vagy a fő fegyverzet helyet mondjuk a légvédelemre koncentráljunk, és a többi. Ezekkel szvsz rengeteget lehetett volna adni a játékélményhez....
Verdict: A játékkal ugyan az a baj, mint a WoT-al. Van egy iszonyú jó alapötlet, egy elég jó megvalósítás, de túl sok dologban igyekeznek játékmechanikai okokból korlátozni (pl. a korhatár-besorolás miatt személyzet nincs), szabályozni, értelmetlen elemeket beépíteni (látóthatósági rendszer...), ami miatt folyton ott motoszkál az emberben, hogy ejj, ha ezt vagy azt másképpen valósították volna meg, mennyivel jobb lenne a játék...
Ettől függetlenül sikeres lesz, biztos vagyok benne. Könnyen fogyasztható, kellően addiktív, látványos és szórakoztató, olyan mértékű hibáktól mentes, amik egyből elveszik az egyszeri játékos kedvét a továbbjátszástól. Csak hát az a keserűség, ami a WoT-os fejlesztéseket látva megvan a régi játékosokban (a WoT CBT-vel kezdtem el WoT-ozni...), az itt is megvan...
És persze tudjuk mi erre a reakció a WG részéről... How terrible... 😊
Utoljára szerkesztette:
na és jobb a Yorknál? XP-t hoz ? 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azonban ma felfedeztem egy hatalmas előnyét is ennek a fos rendszernek. Mégpedig azt, hogy az ellenfélre is vonatkozik! Ma mentem egy olyan kört a Tenryu-val, ahol a nyakamba szakadt egy Chester, rögtön mögötte jött egy St. Louis, kicsivel utánuk egy South Carolina. És mind a hármat kinyírtam, életben is maradtam, 2700 hp-val, úgy, hogy a Chesterrel vívott harc közben még egy szigetbe is beragadtam!! Persze a csatahajót erősen bontották mások is közben. De a lényeg, hogy egy ilyen low hp-s, nulla páncélos kis "játékhajó", mint a Tenryu, ki tudott jönni 3 hajóval vívott közelharcból élve! Miért? Mert az újak bénán céloznak+ a szar rendszer miatt ráadásul alig sebeznek+rosszul manővereznek+(isten vagyok...😄)! Pár napja esélyem nem lett volna kijönni ilyen szituációból, még ha a Chestert le is nyomom, a St. Louis egy profi kezében ilyen közelről lazán leölt volna...
A nyitás nagyon jót tett az eredményeknek. A CBT kezdete óta nem láttam ennyi szigetre felakadó/egyhelyben álldogáló idiótát, mint ma. Gyakorlatilag ingyenfragek...😊 3 kill szinte minden körben összejött könnyen. 😊 Pár napja arról sírtam, hogy a szorzót nem bírom kivenni, mert minden bukta és perceket kell várni. Ma azonnal bedobott minden körben és a csaták bő 70%-át nyertem, elég sokszor életben is maradtam. Egyből meglett a Kawachi, 1000 xp kell a South Carolinához, mert 800-1500 xp-s köröket sikerült futni!
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,