World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.27. 14:35:51
illetve megvárom mit alakítanak a Kitakamival is 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.27. 14:14:12
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Jó lenne ha a Star Trek online-al is összeborulnának. XD
Jöhetne egy Klingon álcával szerelt DD. 😄
Az lenne a legnagyobb fun ha a dupla álcás torpedó hajómat áthozhatnám. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.27. 12:28:09
mondjuk a másodlagosak stat alapján pont semmit nem érnek,kivéve a nyolcas(vagy kilences? ) prém olasz bbt, nemjuteszembe a neve
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.26. 12:10:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Igazából bármire jó, kivéve arra, hogy füstből lövöldözz.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.09.25. 19:33:23
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
wooster pont jó lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.25. 15:15:07
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.25. 13:47:20
aztán nemtom,spanyol cirkák nem a kedvenceim,ahogy a san martin ág sem jön be,
kihúzom az angol dd ágat,mert a daring tudom h jó,aztán a német dd és cirka vonal lesz a soros sztem
olasz BB megéri? sok ágyú,kis kaliber,sap,meg szar szórás... 😄
ja meg még a venezia meg a francia cirka amiben látok még valamit 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.25. 11:12:09
Azokon még a német másodlagosok is kiüti a főágyúkat 😄
Most járok T8-nál.
De ruszki nincs egysem mert világ életemben rühelltem a ruszkikat. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.22. 19:02:04
Bár gondolom armory,csak nem vettem észre. 😄
Másik engem a 9-es cruiserrel úgy kilőttek a csata kezdésénél hogy csak lestem.
ha meglesz majd rá a legendary modul,sztem kiteban is tökéletes lesz,szépen seggel égeted,ha meg rádlő akkor gyorsítassz lassítassz,a legendary modulja pont erről szól,pár sec alatt max sebességen van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.22. 13:14:51
Takahashit szeretem jó a lőtáv,sok ágyú,bár a sebzése semmi,de leglább jól gyújt,na a meg a torpikkal lehet meglepetést okozni a rusholó hajóknak 😛
a páncél viszont nulla,sokszor attól is meghalok ha mellém lőnek 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.22. 10:29:12
Mert ugye nem lőtávra húzzuk az amerikai cirkálót...
Azokat szeretem,vagyis azokat szerettem,mert most mióta megvan a szenes német T10 azt szeretem a legjobban.
Német BB nagyon fun.Random csatában kurfürstel,asszem ez a neve,ha nem akkor bocs,szóval ezzel a német t10 szenes BB-vel random csatában kilőttem egy t10 tengeralattjárót,de úgy hogy észre sem vettem. XD
Csatahajókkal meg cruiserekkel lövöldöztünk egymásra amikor kiírta hogy close quarter expert meg hogy megnyiffant valaki.Aztán látom hogy kiírta hogy megöltem egy tengeralattjárót. 😄
Amcsi BB nem lövi ki az biztos.
Főleg nem ilyen messziről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.21. 15:34:50
buffaloval is tök béna vagyok,valahogy nem áll a kezemre,nagyon keveslem a lőtávot,t9ben nincs 16km...
majd nézek vidiket.
kockáztattam így jártam. majd black fridaynél kéne a smolensk,hátha ott szerencsém lesz,vettem pár dubit szülinapi kuponra,lesz mire költeni 😄
pedig egy benham jól esett volna pl 😄
Ezek voltak benne.

Bár lehet ideje lenne,úgysem lesz meg a T8 hajó token.