22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én nem szoktam bánni, ha ellenfélnek rakja be őket. Gyökerekre szivesen lövöldözök.
  • ozimak
    Kihagytam egy hónapot, de látom még mindig nagyon színvonalas a játék... Ennyi buta szardarab embert aki beszökött ebbe a játékba az egyszerűen katasztrófa.
  • Caliph
    nekem is valami hasonló esett :D
    ma nyitottam
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.27. 11:47:40
  • Plata
    Nekem a szuperkonti adott 50 darab 5%-os sebesség bónusz zászlót.
    Valódi főnyeremény. :D
  • Plata
    Én holnap nyitom a havi hülye konténert. :(
    Úgysincs benne semmi.
    Játszottam ma konvojjal,de nem olyan jó mint múltkor.
    Több alkalomal is volt afk csapattárs,vagy olyan aki pont az ellenkező irányba megy.
    Gondoltam WoT-ozok ha WoWs vacak,hát tizenhat csatából kettőt nyertem. XD
    Szóval ott sem volt több sikerélményem,ehhez képest a WoWs kb 50%-os winrátája maga a csoda.
  • Caliph
    arra már figyelek
    elvileg még 2 nap kell ha jól emlékszem a tegnapira,ma nyitom a dubit,és holnap a sct . elvileg. tegnap mentem két konvoyt,igazából a helyzet hogy a védőknek nagyon észnél kell lenni ha nyerni akarnak,a támadóknak meg könnyű a dolga. shima 20km noob tube al simán kiszedtem transport hajók egy részét.
    csak funból raktam fel :)
  • Darun
    Ha még egyet kihagysz, nem kell az SC miatt aggódnod ;)
  • Caliph
    nekem kimaradt pár nap :D
  • Darun
    A havi szuperkontit pont tegnap adta.
  • Caliph
    nemsokára hónap vége igazán várhattak volna egy hetet a patchel és akkor még lett volna egy superkonti a régi módszerrel :D

csütörtök a patch day :)
    érdemes megnézni pár nappal a hivatalos oldaon a videót,pár percben összefoglalja valamelyik ruszki picsa hogy mi várható a kövi patchben

meg patch dayen is

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.25. 16:45:30
  • Plata
    Tegnap még nem láttam a konvolyt,azt szeretem.
  • Caliph
    wows ben ott a konvoly pl,ma majd megyek pár kört,de nem erőltetem már én sem
  • Plata
    Nem tudom mi a retkes franc van,de WoT-ban ugyenez van.
    Vagy már nyár van és nincs iskola,vagy elment mindenkinek a józan esze,de brutál rossz a játék.
    Normál csatába nem érdemes menni,szerencsére most van roham és térképész mód.
    Roham-ban is van idióta néha bérelt T10 tankokkal.
    De normál csatában rengeteg hülye lett mióta bevezették a wot pluszt.
    Jó lenne ha a warship-ben is jönne valami eventes játékmód,mert a normál meg ranked az nagyon nem jó.
    Egyébként WoT-ban már nem csak 15-15 meccs van.Nem tudom hogyan de voltam olyan random csatában amiben 14-en voltunk 14 ellen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.25. 12:12:53
  • carp3tm0nster
    Egy könnyű 20 meccsből 2 nyertes sorozat után úgy gondolom az uninstall az egyetlen megoldás. Egy nagyon csúnyán elbukott ranked meccs után megnéztem mindenki profilját, max 800 csatás, és max 41% winrate-s playerek nálam, ellenségnél meg előfordult 68%-os unicum players. Köszi WG, remélek kinyírod a saját játékod teljesen.
    Ja, érdemes megnézni Flamu videóját a playerbase változásról... MINDENT is elárul...
  • Darun
    A tartalmát akkor kalkulálja, amikor kinyitod, nem akkor, amikor megkapod.
  • Tono34
    Ez WG, egészen biztos, hogy nem fogja figyelembe venni mikor húztad be.
  • whiskeyman
    Miben befolyásolja a ki nem nyitott konténert a csütörtöki nerf? :D
    Azt már megkaptad, tehát még a nerf előtti rendszerben jutottál hozzá ("sorsolta a gép")
  • Darun
    Akinek esetleg van ki nem nyitott szupcsi kontija, az holnapig nyissa ki. Csütörtökön érkezik az SC drop nerf.
  • mumus70
    Bizony, pont tegnap csináltam meg valami bázis védés küldit, asszem 20 vagy mennyit kellett, oszt egyetlen csata alatt megvolt, 43-at lőttem.... :D
  • Darun
    A Brawl egy nagyon hasznos játékmód. Főleg ezek az 1v1 meccsek. Talán ezekből lehet a legtöbbet tanulni. A legtöbb küldibe is jó és az átlagos meccs idő 5 perc alatt van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (és még kreditet is jól ad)
  • mumus70
    Nem röhögni! :D
  • mumus70
    Holtig tanul az ember. Én a párbajon jöttem rá, ha direkt az ellen lövegjét célzom, akkor nem tud vissza lőni egy darabig, ha kritikusra sikerül.... :D :D
  • Darun
    Rankeden azért elég kevés sub van. Főleg Randomhoz képest.
  • Caliph
    amennyit én rankedezek...dev blogon olvastam,hogy a

update 12.5, the 12th season of Ranked Battles will begin, in which it will be possible to participate using ships of all types.
  • whiskeyman
    azok most is vannak :D
  • Caliph
    nemtom hallotad e az új híreket,raknak be limitet :)
    na jó viccet félretéve ,nem raknak be.
    és hogy még fokozzam,jönnek a cvk és a subok is rankedba:D
    ja és vesztes csata után minden ligában csak a legtöbb xps player nem veszít csillagot...
    6v6 formátumban
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.16. 17:53:07
  • Plata
    Szent anyám,milyen csata mód az amiben 57 perc egy meccs?
    Nem nagyon durva az egy kicsit?
  • carp3tm0nster
    Rég be kellett volna rakni egy limitet rankedre, WR, sebzés és még pár szűrő segítségével...
  • Darun
    Az éjjel mentem egy kört Ashitaka-val. Legnagyobb meglepetésemre se CV, se sub. Igaz hogy T9 volt és az ellenfélnél volt egy 3 fős, T8-as legendary szakasz akik gyakorlatilag 57 perc alatt ledarálták a csapatom nagyobbik felét. Végignéztem a csapatom minden tagját. A játékosok 3/4-e 1000 csata és 45% WR alatt volt. A csapatomnak egy hajót sikerült kiszednie, én meg második lettem.
    Azt értem, hogy az ilyen játékosok örülnek annak, hogy T8-9ben tudnak 40k-t sebezni és hogy ez több mint amit mondjuk T5-6-ban sebeznének, de ettől még ugyanúgy semmirevalók, mert arányaiban ezen a szinten ez a sebzés nulla. És nem értik meg, nem fogják fel hogy nem attól lesznek sikeresek meg nem attól jönnek az eredmények, hogy gyorsan kiveszik a T10-t és akkor majd mindig top tierek lesznek, mert a tizes hajóval sem fognak tudni kezdeni semmit.

Am tegnap egész nap Brawloztem. Egyrészt itt ha vesztek, akkor én vagyok a hülye, másrészt elég jól lehet gyakorolni az 1v1-t. Rövidek is a csaták, lehet pörgetni, pénzt is hoz... És a vesztes csatákból meg tudok tanulni. Tiszta relax.
  • Plata
    Na nekem is megjelent a research opció armoryban.
    Mert kaptam season passból 300 pontyot. :D
    Ha elköltöm gondolom újra eltűnik.De látok jó dolgot ami kellene.Két hajómhoz is van fejlesztés.
  • carp3tm0nster
    Mentem párat Drake/Musashi/Alaska/Pommern/Mogami/Amalfi kombinációban. Egyedül a Musashi-val nyertem, ott is csak azért mert míg betankoltam kb 2,5M sebzést a csapat többi tagja kilőtte azokat, akik lelkesen engem céloztak. A Mogami-s meccsen kiszedtem egy DD-t és egy Tirpitzet, volt egy JB a csapatban, ő kiszedett még 3 hajót, ennek ellenére buktuk. A többi meccs egyenesen siralmas. 430 csatával, 40%-os WR-el rendelkező csapattagok tömkelege...
  • Darun
    Akinek nem hiányoznak az RP-s hajók, vagy a legendary modulok, annak nincs is oka ezzel bohóckodni. Vagy ha valaki elég türelmes, valamennyi RP jön a Pass-ból is. Mivel T5 és 10 között minen hajót vissza kell venni hogy megkapd az RP-t, igy anyagilag azért annyira nem nagy jóság. A sima free xp-s hajókat egyszerűbb volt kifarmolni, mint most az RB-val vacakolni.

Én úgy csinálom mindig, hogy resetelek egy ágat. Lehetőleg olyat, amin minél több hajóhoz van perma eco boost. Meg olyat, amivel úgy gondolom hogy nem szenvedés játszani. Az idei első szezonban az orosz LCA-kat húztam vissza. Mondjuk nekem annyiból könnyebb dolgom van, hogy minden hajóhoz van kapitányom, nem kell átképzéssel/átpontozással bohóckodni. Meg elég sok hajóhoz van mindenféle eventes perma eco. Visszaveszem a hajót és kihúzom a következőt. A csatákkal igazából vissza is jön az a pénz, amit a resettel elbukok.

Pro tipp azoknak, akiknek bejön az pán-amerikai CA ág: Másfél hét múlva bekerülnek a tech tree-be. Aki még nem költötte el a tokenjeit, az jövő héten vegye meg a 700 tokenes bundlit. 30 napra +200% xp boost van benne. Plusz ugye az eventből ki lehetett venni T9-ig az összes hajóhoz a perma eco boostert (ehhez ugye kellett az előző szezon prém Pass-a). Nekem nincs meg a T9, de az Ignacio-n már van annyi xp, hogy ki fogom tudni venni. Kb egy hét alatt talán ki tudom húzni a T10-t, reset és lesz 3 hetem hogy visszahúzzam. Az Ignacio-n kivül a többi hajóval nincs túl sok csatám, elsőre nem is tűnik igazán erősnek ez az ág, de annyira nem nehezen játszhatóak és az event boost mellett sztem simán vissza fogom tudni húzni az ágat.
  • Plata
    Hát ha csak az xp felét kapod meg nem éri meg,a simaköcsögöt szivesen resetelném és vennék belőle másik ágat,de a fél xp az lófing.
  • Caliph
    én egyet reseteltem de rohadtul megbántam,sose többet
  • Darun
    Free xp-t nem ad. És a hajókat is eladja, tehát a vételáruk felét kapod csak vissza.
  • Plata
    Értem,köszi a felvilágosítást.
  • Caliph
    annak azért nézz utánna hogy működik a reserch B,mert nem annyi ám hogy free xpért ad hajót,hanem konkrét beresetelsz egy egész vonalat,azért kapsz pénzt,free xpt stb,aztán újra ki kell húzni hogy research pontokat kapj
  • Plata
    T8-as viking hajóval toltam T10-ig,nyomtam brawl-t ezerrel és a free xp-ből egyből T10-et fejlesztettem ki.
    Szerintem inkább a japó BB lesz,az amcsi cruiserrel nem nagyon passzolunk össze.
  • Caliph
    hát mindenképp olyat húzz amivel közel vagy a t10hez. én most húzoma holland cirkákat,sztem kaptak egy kis bufft csendben,mindenki nagyon szidja őket de a 8as és a 9es is sztem faja kis hajó. nemsokára meglesz a 10es is
    japó bbnél az kilences izumo rémlik anno,hogy szenvedős volt,most nemtom mi a helyzet vele
    amcsi cirkáknál a nehéz vonalon a buffalonál járok,nem lettünk barátok,de valahogy az egész nehéz cirka vonal nem áll kézre,könnyű cirkánál a cleveland van épp soron,itt is szokni kell a kis lőtávot és a picsa páncélt,de sziget mögül kiválóan működik

te tudod nálad mi működik,milyen kategóriában érzed jónak magad,aztán azt húzd. oroszból pl minden erős,nem véletlen,a petro vonalat élveztem végig,de a bbnél a soviet soyoz úgy szórt mint az ökörhugyozás
    ha jó vagy cvben,azt húzz,azzal még vesztes csatában is könnyű jókat sebezni,és úgye húzásnál az xp számít. ha nagyon haladni akarsz és van piros vagy kék economic szorzód,akkor ideje felhasználni. szinte végig lehet száguldani velük a tech treen

cvnél az angol viszonylag könnyű,mert sok hp van a repcsiken,de sajnos a leggyengébb cv vonal,ruszki az op ,ezen nem lepődik meg senki gondolom :) japók torpedóban erősek,de én a ruszki vonalat mondanám.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.13. 16:54:33
  • Plata
    Akkor grindolni kell megint,kéne valami jó event amin mehetek.
    Brawl-ra nem megyek mert brawl grind hajót eladtam.
    Van már két DD-m egy BB-m és egy CV-m T10-en,tech treeből.
    Mondjatok egy jó ágat amit könnyű húzni.
    Jelenleg Montana,Simagatya,Halland,Midway van ki fejlesztve.
    T8 japcsi BB-m van és T8 amcsi cruiserem,T7 holland cruiser.Többi az még T6 vagy annyi sem mert nem kezdtem bele,például se francos se ruszki,se olasz hajóm nincs.
    Olasz T10 van,de az szenes.Meg van egy T10 szenes amcsi DD-m.
    Esetleg ha WoWs-ban is lesz WoWs plusz mint a WoT-ban a WoT plusz,akkor be fizetek egy hónapra,az passzívan is termel xp-t. Xd
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.13. 13:12:20