World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálták hekkelni az accountomat, szerencsére időben észre vettem, és sikerült a jelszó módosítás.
Viszont a telefonszám hozzáadásakor sokszori próbálkozás után sem érkezik meg az email a linkről, ahol ezt be tudnám állítani.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.24. 21:31:48
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
meg minek adnának egy rakás dubit,szenet és acélt ha nem lehet kivenni az armory hajókat ptsen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.24. 21:28:58
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Segistég: a Yoshi technikailag egy T10-es Azuma torpedókkal.
szal nálam a yoshi,és az egyetlen indokom h tizes
btw elvileg megy a publik test szeró(flamu is ott tesztel épp,de nem találtam róla infót,és ő ázsiai szerón is van),próbáld ki őket ingyé,elvileg pts en kapsz rakás szenet acélt lóvét,kivehetsz bármit tesztelni
meg is van
itt
sajnos holnap reggel fél nyolckor vége az első körnek,de hamarosan jön a második is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.23. 23:40:31
Ja és Platának is jó hír,a Napoli új skillje 11km -re húzza fel a másodlagosokat 😄
szal nemsokára lesz itt izgalom,a napolit linkelm a többit Flamu oldalán megtaláljátok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.23. 23:42:04
D74XTENHLOOP
NQOHTENHLOOP
Nincs kedvem játszani randomban mert mindig eszetlenül rosszak.
Co-op unalmas.Nincs semmi jó t10-es játékmód.
Bismarck evade maneuver
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.18. 17:24:19
3 camo, 1 töklámpás konténer elvileg!
telöltöd,telepíted,szépen beikszelgeted a neked tetsző modokat és magától felrakja,játékon belül max az UI meg HUD modokat kell egy kicsit állítgatni,a fogaskerekekre kattintva pl a map fölött
szépen leírja mit csinál a mod,sokszor még képet is mellékel hogy néz ki. teljesen legális,nem lesz banán miatta.
Ha a játék frissül ,akkor pár nap mire a modokat utánna állítják és újra működnek. megjegyzi a beállított modjaid és ha frissült a játék,és beállították a modokat is,egy kattintással felrakja a korábbi verzióban használt modjaid
külön vannak szedve UI modok,csatában segítő modok,meg vannak skinek is amit pl megváltoztatja a hajó kinézetét,de ezt cska te látod,hacsak másnak is fent nincs az adott skin
ja és a téképet tudod növelni,illetve kicsinyíteni a numerikus + és - gombokkal,én nagyobbat állítok mert öreg vagyok és nem akarok csipázni hogy mi merre 😄 szal érdemes megnövelni a térképet
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 21:07:24
hud tök jó,mutatja mennyi hp maradt az ellennek,frissíti ha spotolva van. van heal segítség,mutatja mikor kell ellőni a repair partyt,mikor tudod healelni a maxot
van ami mutatja a spottolt torpikat a térképen,mint a subnál. aztán a térkép mellett kiirja a becélzott hajó statjait,ez leginkább abban segit hogy van e torpija és mekkora a hatótávja,ha közel jön valami
nagyjából ezek a fontosabbak amit mindig használok
ja meg a saját másodlagos és légvédelem hatótáv is ki van iratva,jól tud jönni a légvédelemnél
a térképen meg be lehet állítgatni különböző színes köröket,nekem az álca távolság a lőtáv,torpedó hatótáv,radar/hydro hatótáv szokott bejelöleve lenni. így pl füstben lévő ddnél látod mikor ér be pl a radar körbe és lehet tolni
a képen a sárga a max lőtáv,a zöld szaggatot a concelment,a kicsi a másodlagos a még kisebb kék emg a légvédelem
ja és csapattársnál pl látom spotolva van e ami szintén nagy segítség
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 19:52:00
Hogy lett ilyen a kijelződ?Talán mod vagy nem vettem valamit észre a beálításokban?
de tessék,elemezd,valamiért nyomtam egy screenshotot,biztos kárörömömben 😄
papiron overpennek kellett volna lenni mindnek,de ugye az egy dolog hogy papiron hogy kéne működni,és a játékban hogy működik 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 16:22:33
Mostanában nagyon keveset játszom,nincs jó játékmód ami érdekelne,a randomtól teljesen kikészültem és felhúzott.
De észrevettem hogy most van Brawl amiben elővehetem a német BB-t.
A dockyard küldikkel is totál elmaradtam,pedig az első pár hetet rendesen toltam,mindig hamarabb kész voltam a heti küldikkel mint hogy jött volna következő,de mióta lelombozott ez az évfordulós event meg hogy nincs értelmes játékmód elhanyagoltam és totál lemaradtam.
Fogalmam sincs hogy lehet megnézni azt hogy mennyit sebeztem,de kurfürsttel pár brawl-t amit mentem az elég jó volt,általában 100k felett sebeztem.Kivétel az amikor kifogtam egy afk Bb-t meg két öngyilkos Dd csapattársat,ott nagyon hamar szétkaptak alig tudtam vissza lőni.Szerintem a brawl csapat összeállítás néha rohadt gáz,szinte mindig nálunk van az öszes öngyilkos Dd az ellenségnél meg minimum radaros cruiser van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.10.16. 08:46:25
alap szabály h tierx10k sebzést minimum kéne hozni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 08:25:59
Jaa amit te mondasz az nem a 60 ezer ft-os admiral pack? 43 csak a hajó 3 pontos kapitánnyal.
A sub meg azért ilyen drága, mert egyrészt T10, másrészt kapsz mellé egy csomó értéktelen vackot. Am később armorys lesz, szénért.
Ami "érdekesebb"... Sampén. 1110 prém nap? Vagy +18k dublon? 380k szén? 😄 Egy T8-as hajóért?
Mert ahhoz képest nagyon lószar a loot.
23 SC
7 RW konti (Anhalt+Eendracht+Mahan camo & 3 T5 + T6 perma eco)
Anhalt camo

Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.10.11. 16:29:43