22410
A Wargaming új MMO játéka
-
mumus70 #21250 nem tudom, ironikus próbáltam lenni :p -
Plata #21249 Bocsi,de a statban külön van a cop és külön a nem coop nem? -
mumus70 #21248 Mostantól csak kizárólag Coop-ozni fogok egy zsír új acc-al, aztán az unikumok mehetnek a pi..ába, mert nekem 100 %- lesz a win rate.... :D -
mumus70 #21247 kezdem azt hinni, hogy nagyságrendekkel jobb mégis a WoT, bár az se kismiska.... -
mumus70 #21246 mi a ku..a anyjuk motiválja ezeket???? Győzelmi ráta..... meg a f..om! -
mumus70 #21245 ezen a ki..ott konvojon is ti nyertetek már egyet??? Egyetlen egyet??????? Annyira frusztráló ez a sok béna g..i! -
mumus70 #21244 Megszületett! :D 18. csata, és necces volt a vége! :D Kezdem az új szériát! :D -
mumus70 #21243 15, és rendületlenül haladok tovább! :D Még mindig semmi! Egyszer már volt egy halovány remény, 4 hajóval vezettünk, aztán jött egy varázs ütés, helyre állt a rend, 2 mp alatt 6 hajónk szenvedett hősi halált, csak úgy vöröslöttek a feliratok sorjában a minimap felett! :D :D Nagyon megijedtem, hogy valami félreértés történik, és sikerül szorzózni! :D Köszönöm az érdeklődést! :D Nagyon röhögök már, és nem adom fel! Talán éjfélig meglesz! :p -
Darun #21242 Hogy haladsz? 20. megwót már? -
Plata #21241 Feladod ilyen hamar?
Nekem a legtöbb nyeretlen zsonórban a WoT-ban asszem 16 volt,kaptam olyan napi küldit hogy nyerjek 4 csatát. XD -
mumus70 #21240 10.-ik is megvolt, ebédszünet! :D
-
mumus70 #21239 9. csata után sincs meg a szorzó még ma! Azért sem megyek Coopba hogy meglegyen! Kíváncsi vagyok lesz e világrekord nyeretlenség a hétvégén! Idióta debil faszkalapok gyülekezete! Ezért csípem, amikor a vérpistikék jönnek a virtuális pöcs méricskéléssel, hogy mi van, mit dumálsz a 30 %-os winrate-ddel? Hát mitől lenne jobb, ha 98 %-ban semmi közöm ahhoz hogy nyerünk e????? Nem tudok másik 11 fasz helyett játszani sajnos. Ha így lenne, 100% -os winrétem lenne bazmeg.... Az unikumok meg elmehetnek a pöcsbe a gyenge 55-60 %-ukkal... :D -
#21238 egyelőre még csak páncélzat és hp adatokat közöltek -
Plata #21237 Prém avagy tech tree?
Esetleg acélos?
Remélem 50 kilóméter a torpedók hatótávja és 250 csomóval közlekednek. XD -
#21236 éééés megerősítve,érkezik a kitakami...tudjátok a cirkáló a 40 torpedójával :D -
Darun #21235 Őt már kivették a játékból :( Őzsuta János van helyette. -
#21234 nekem is van acélom,de nincs bent semmi ami tettszene annyira hogy kivegyem. csak várok várok,hátha még a gatónál is elborultabb hajókat hoznak ki :D
jöhetnének már a tomahawkok,az exocet hajó elhárító rakéták,meg a helikopter ami látszólag egy rockbandát visz át az ellen hajó fedélzetére,de a végén kiderül hogy hajóeltérítők vannak rajta,és a hajó automatikusan átáll a te oldaladra. egyféleképpen védhető ki,ha steven segal a hajószakács :D
-
Darun #21233 Több mint 32k acélom van és a DY-s meg BP-os még kis sincs véve. Plusz holnap kezdődik az újabb sprint. Viszont a vásárlással megvárom a jövő hetet, akkor jön az új kupon. -
#21232 rankedezni kell meg kláncsaták. ezen kívül battlepass. persze ott is érdemes kiváltani a dublonost... -
Darun #21231 A prém BP-n meg DY-n kivül hogy lehet acélt venni? -
#21230 ha acélt akarsz vegyél és farmolj battlepast is mellé :D -
Plata #21229 Rankeden ha bemegyek és le yolo-zom az ellenséget,hány csatát kell mennem 28k acélért? :D -
Darun #21228 Emlékeim szerint valódi pénzért egyszer lehetett hajót venni, 2 vagy 3 éve valami anime skines Yama-t. Ami ugyan prém hajó volt, de azért még is csak egy tech tree hajóról van szó. Ami ráadásul nem is nevezhető op-nak.
És hogy ne nyugodj meg, amennyi piroska van Rankeden, nagyon hamar ki fogják farmolni azok a játékosok is, akik amúgy rendes pénzért megvennék. Aztán hogy hogy megy majd nekik a játék a Gato-val, az egy másik kérdés. -
carp3tm0nster #21227 Éljen... -
Darun #21226 28k acélért van az Armoryban. -
carp3tm0nster #21225 Remélem prém hajó lesz, és 0 csatás kis gyökerek mennek majd vele T10-es csatákban... El kell engedni ezt a "játékot" -
#21224 nézz vidit a Gatóról,imádnivaló. gearing torpijai,kurva gyorsak,nagyok ütnek,kikerülhetetlen,és mivel tengó,ezért periszkóp mélységből 2.1 kmről tudja rádtolni úgy hogy fingod sincs hogy ottvan. ja és pingelni sem kell hozzá,lehetetlen kikerülni
ja és lehet vele "definezni" azaz periszkóp és a következő mélység között lehet tartani úgy hogy folyamatosan váltod a mélységet fel le. értelme: te full tudsz spottolni,mert olyan mintha periszkóp mélységben lennél,de téged enm lehet lőni mert nem perszkóp mélységen vagy igazából,hanem lejjeb kicsit :D
-
mumus70 #21223 Jó kis játék lenne ez. Ha kivennék: 1. a kis pöcs háromszög hajókat, akiket nem lehet látni, nem lehet kilőni 10E Hp-ról sem, mert 10 lövedékkel 2000-et lehet csak sebezni, akik 1 lövéssel 59 torpedót engednek rád, és mész garázs a 13. másodpercben. 2. A víz alatti műfaszokat. 3. A kis pöcs középső hajókat, akik 2 mp-s töltésekkel köpik a tüzet mindenkire 130 km távolságból! Jó játék lenne. Csatahajókkal, és CV-kkel.... :D :D :D (az adatokba kéretik nem bele kötni, ironiával írtam) -
Darun #21222 Azért a top tierek nálatok sem törték össze magukat. A Mahan viszont biztos nem unatkozott.
(Most nézem hogy az Iowa magyar volt!? xD RIP)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.05.29. 16:30:24 -
#21221 Élvezhetetlenül fos volt a játék. Látható az xp-kből is. Mindenki csipegette őket egy kicsit, azt annyi. Már az első 5 percben olyan inaktívak voltak, hogy alig volt mire lőni. 4-en még életben voltak mikor kikaptak. Az Iowa 20+-ról próbált egész meccsen snipeolni, a Bismarck meg full hp-vel jött elő az utolsó 1 percben... -
Darun #21220 Én nem szoktam bánni, ha ellenfélnek rakja be őket. Gyökerekre szivesen lövöldözök. -
#21219 Kihagytam egy hónapot, de látom még mindig nagyon színvonalas a játék... Ennyi buta szardarab embert aki beszökött ebbe a játékba az egyszerűen katasztrófa. -
#21218 nekem is valami hasonló esett :D
ma nyitottam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.27. 11:47:40 -
Plata #21217 Nekem a szuperkonti adott 50 darab 5%-os sebesség bónusz zászlót.
Valódi főnyeremény. :D -
Plata #21216 Én holnap nyitom a havi hülye konténert. :(
Úgysincs benne semmi.
Játszottam ma konvojjal,de nem olyan jó mint múltkor.
Több alkalomal is volt afk csapattárs,vagy olyan aki pont az ellenkező irányba megy.
Gondoltam WoT-ozok ha WoWs vacak,hát tizenhat csatából kettőt nyertem. XD
Szóval ott sem volt több sikerélményem,ehhez képest a WoWs kb 50%-os winrátája maga a csoda. -
#21215 arra már figyelek
elvileg még 2 nap kell ha jól emlékszem a tegnapira,ma nyitom a dubit,és holnap a sct . elvileg. tegnap mentem két konvoyt,igazából a helyzet hogy a védőknek nagyon észnél kell lenni ha nyerni akarnak,a támadóknak meg könnyű a dolga. shima 20km noob tube al simán kiszedtem transport hajók egy részét.
csak funból raktam fel :) -
Darun #21214 Ha még egyet kihagysz, nem kell az SC miatt aggódnod ;) -
#21213 nekem kimaradt pár nap :D -
Darun #21212 A havi szuperkontit pont tegnap adta. -
#21211 nemsokára hónap vége igazán várhattak volna egy hetet a patchel és akkor még lett volna egy superkonti a régi módszerrel :D
csütörtök a patch day :)
érdemes megnézni pár nappal a hivatalos oldaon a videót,pár percben összefoglalja valamelyik ruszki picsa hogy mi várható a kövi patchben
meg patch dayen is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.25. 16:45:30