World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglepetés volt ez a hajó,két kört mentem vele operationsban.
Egész érdekes,szabályosan fxssa a repcsiket.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ma beléptem és játszottam kicsit T6 dd-vel és kaptam valami 20 north tokent.
Összesen így lett 50,vettem belőle egy konténert és gondoltam kapok majd vagy 50 vackot,hát nem,hajót kaptam.T8 prém CV.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.19. 14:00:36
Én még a megjelenésekor megvettem és nem bántam meg, bár idén sztem még alig mentem vele, nagyon sok küldiben segitett.
A HSF Graf Spee meg aukción lesz elérhető két nap múlva.
Azok mégis mikor jönnek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.11. 11:46:24
Ne feledjétek, jövő hét csütörtökig lehet resetelni ingyenesen a kapitányi skilleket. A patch notban a Claim Discount ingyenes resetelést tesz lehetővé, mig az alatta lévő képen lévő feliratra kattintva átirányit egy másik lapra, ahol az összes kapitányt kireseteli.
ddre meg ott a sap ágyú 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.06. 11:55:16
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ezek a szörny hajók nem sebződtek az elsődlegestől.
Buffalo-val laza volt az event,mindig sokat sebzett és így halhatatlan volt a sebzéstől gyógyult.
De Amagi lófingot sem tud sebezni,a másodlagos ágyúk gyujtásából volt sebzésem valamennyi.
Cruisert DD-t vagy anyahajót nem tudtam sebezni,minden lövésem overpen volt.
Csatahajóra ha lőttem az meg rikosé vagy torpedó protection hit vagy mi a szent isten.
Teljesen oldalba kaptam ellenséges csatahajót egy full sorozattal és sebeztem egy nagy büdös lófingot.Full oldalról rikosét kapott meg torpedó szart.
Olyan sok xp-t kaptam néha hogy meg lett a T10 crújzerre az xp.
Kifejlesztettem és megvettem.
Kaptam 10k research pontot és valami duplázót az első törölt ágra talán?
Bár utóbbiban nem vagyok biztos,de valami duplázót írt és a tech tree-ben minden ág alatt ott egy x2 jel egyenlőre.
De bővebben nem néztem meg,mivel mondtátok nem éri meg fejlesztési ágat törölni így nem is foglalkoztam vele.
Az új hajót sem próbáltam ki,elég volt aznapra a farmolásból.

Gato nekem nincs meg,de látom vidikben mire képes. meglenne rá az acél,de mivel koca játékos vagyok,alig jön az acél,szal kivárok hátha jön valami borultabb gép 😄
ha a sub okosan játszik,az airstike semmit nem ér. oldalazva vagy távolodva kell pingelni,és sose dobnak rád. ez mindegyikre igaz. kilövöd a torpikat,kifordulsz,és oldalra haladva mehet a ping.
Sztem az hogy lemerülve a DD-k meg bár engine boostos hajót leszámitva mindenkinél gyorsabb, már önmagában elég jól hangzik, és akkor ott a baromi gyors battery visszatöltés, hp visszatöltés... ha nincs spotton, kb lehetetlen airstrike-al kiszedni, azzal a sebességgel bármilyen dropp elől ki tud manőverezni. És a fegyverzetéről még nem is beszéltünk. Nem vettem meg, majd talán szénért, de láttam streamen milyen értékei vannak. Sztem erősebb a Gato-nál és nem is igazán értem, miért szénért teszik be.
de a pénz nagy úr,és a hajókból van a nagy pénz,ezért tolják folyamatosan,és mindig tudnia kell valami über dolgot az újaknak hogy legyn kereslet. üzletileg működik a modell,amíg a játékosok el nem fogynak a faszságok miatt,de majd akkor kitolják a wows 2 -t 😄
a német prém sub sztem nem annyira OP mint a gato,nem hiába adják szénért,a gatot meg acélért
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.04. 11:40:22

Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.10.29. 12:52:22
aztán cáfoljatok meg,de így több sebzést kihoztam belőle
De másnap már megoldódott az ismételt próbálkozásra, megjött a link, sikerült hozzáadni a telefont, és működik.
ZY9BWINDSCRIBEWOWS2023
Ettől az asszimetrikus csatától sem vagyok elragadtatva, bár tény, hogy nem sokat tudok róla. Amit a magam csekély értelmével ki tudok okoskodni, az alapján rohadtul nem tűnik fair módnak. Merthogy:
1., ha a hajók Tier-je mixed lesz mindkét oldalon, akkor egyértelmű, hogy sok lúd disznót győz.
2., ha a kissebb létszámú csapat Tier IX-X, X*, a nagyobb létszámú pedig a Tier VI-VIII, akkor a Tier IX-X még létszámhátrányból is megeszi reggelire a kicsiket.
3., ha mindkét csapatban azonos Tierű hajok lesznek, akkor megint csak a számbeli fölény lesz a döntő.