World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.03. 11:34:04
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mi a manó az hogy november még 5 nap?
Tudom hogy az oroszok elmebetegek,de ennyire?
Már december van,novemberben meg csak 23 alaklommal jelentkeztem be,többiről elfeledkeztem,,tegnap sem mentem fel,ma felmentem és megkaptam a novemberi 2 szuperkonténert.
Mondjuk nem voltak szuperek,de akkor is fura.
25 darab zöld booster meg 7500 szén.
" December 1 marks the annual celebration in Romania in remembrance of the 1918 declaration that unified the formerly Austro-Hungarian territory of Transylvania with the Kingdom of Romania. It’s time to unlock a special mission dedicated to this event!"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mindegyiket megnyertem,ezért inkább gyorsan kikapcsoltam a játékot. :D
Valami spanyol vagy mittomén milyen cruiserrel,holland crusierrel és amcsi BB-vel,aminek elfelejtettem a nevét,bár asszem Florida. :D
Az utóbbi nagyon be jött.Olyan pofonokat osztott mint a fene.Ellenséges csapatban volt 10 kilóméteres torpedós BB,próbálkozott hogy rám forduljon torpedóval de mindig megszívta,olyanokat kapott hogy azt élvezet volt nézni.de egy cruisert is úgy telibe csaptam hogy negyed Hp-ja maradt kb.
Florida igazán megérdemli a kalóz zászlót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 18:34:32
Sajna annyit nem játszok hoyg felkerüljek ezüstbe,egyszer majdnem összejött,elértem bronz legmagasabb rabgra annyit játszottam DD-vel,de ahhoz már nem volt kedvem hogy megcsináljam azt hogy átkerüljek ezüstbe,másnap meg mikor felmentem újra kellett volna kezdenem nulláról.
Most meg t7-el biztos nem fog összejönni,nincs olyan T7 hajó amit annyira szeretnék hogy ennyi csatát letoljak egy nap.

Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.11.26. 17:01:32

Régebben a prém hajók több pénzt hoztak nem?
Sima szenes t10 hajón is több bónusz van.
Mondjuk mind a kettőben marhaság volt de lényegtelen.Ma is szuperkonti volt a 2k xp-s ládában.
Tegnap is 50 sierra bravo zászló és ma is.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
elvileg már nem kapható sem honlapos prém shopban,sem szénért,ha akarom most van itt a lehetőség :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.21. 15:13:50
Meglepetés volt ez a hajó,két kört mentem vele operationsban.
Egész érdekes,szabályosan fxssa a repcsiket.
De ma beléptem és játszottam kicsit T6 dd-vel és kaptam valami 20 north tokent.
Összesen így lett 50,vettem belőle egy konténert és gondoltam kapok majd vagy 50 vackot,hát nem,hajót kaptam.T8 prém CV.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.19. 14:00:36
Én még a megjelenésekor megvettem és nem bántam meg, bár idén sztem még alig mentem vele, nagyon sok küldiben segitett.
A HSF Graf Spee meg aukción lesz elérhető két nap múlva.
Azok mégis mikor jönnek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.11. 11:46:24
Ne feledjétek, jövő hét csütörtökig lehet resetelni ingyenesen a kapitányi skilleket. A patch notban a Claim Discount ingyenes resetelést tesz lehetővé, mig az alatta lévő képen lévő feliratra kattintva átirányit egy másik lapra, ahol az összes kapitányt kireseteli.