22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    igazából nem számoltam...érzése egy hétig(de lehet több)minden estém azzal ment el kb,2-3 óra hogy a mediterrános küldiket letoltam,és még igy is kellett venni ládákat,abból az 1000 acélost sajnáltam a legjobban...kredithiányban is voltam,de aztán inventoryban volt minden zászlómból vagy 3000 darab,eladtam a felét és lett vagy 50 milla kreditem
    egy kört mentem még csak vele,behúztam a camot is mert tettszett, nem sokat sikerült torpizni vele,de majd hétvégén előveszem pár csatára..valahogy jobban izgat a hajók megszerzése , mint hogy toljam velük :D

mint wowban,élveztem a karik húzását,mindenből kasztból van karim,hordában is pár de főleg aliban,felhúzom a másodlagos profokat,aztán...inditom az új karit :D
    mindezt wotlk classiban,a további kiegek valahogy nem jöttek be,sztem ez a legjobb
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.08.04. 12:28:34
  • Plata
    Őszintén hány ezer csatát kellett végig tolni érte? :D
  • Caliph
    hát ,már a kikötőben a jager,végigszenvedtem mahannal,coopban nyugis amúgyis :D
  • whiskeyman
    Bementem brawlba Schileffennel a másodlagosok az első körben 34-et csináltak, a következőben 27-et. EZ
    Ohioval 43 def rankeden.
  • Darun
    A magasabb ligák igazából csak a jutalmak miatt "jobbak". Több aranyat/acélt lehet kifarmolni, ha feljebb jutsz.
  • Plata
    Köszi az infót,majd ma megpróbálom.
    Mondjuk annyira nem izgat,azért játszom rankeden mert szeretem a Halland-ot és rankeden kapja a legtöbb xp-t,event most nincs tizes hajónak.
    Kéne még húzni hajót T10-re és hallandal farmolom a free xp-t.
    Ha van jobb ötletetek akkor szóljatok.
  • Darun
    Kvalifikáció. Ha nem teljesitetted, akkor holnap kezdheted megint Bronz Rank 10-ről.
  • Plata
    De nekem még mindig bronzot ír.
    Igaz azóta nem voltam.
    Spotolós küldihez nagyon jó volt. 80-90 ezret is tudtam spotolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.02. 21:21:48
  • Caliph
    silver.... :D aztán gold...jó szopást :D
  • Plata
    Meglepetésemre elértem a Bronze rank 1-et rankeden.
    Még sosem rankedeztem annyit hogy elérjek eddig,de ez a Halland nagyon be jön és jó vele szórakozni.
    Bronze rank 1 után mi a fene jön?
  • mumus70
    Én pont tegnap csináltam, az ilyet mindig a párbajon lehet hamar megcsinálni. Az ottani hajóim kizárólag másodlagosra vannak húzva. Csak be kell menni középre, és teszi a dolgát szépen. első csata: 31 ribbon, második végén még egy kellett, azt meg a harmadikban egy foglalással meg is csináltam! ;-)
  • Darun
    Ingyé konti
  • Caliph
    oké.úgy néz ki hogy a kis tier gunboat dd a bejövős taktika,megállsz a cap előtt,megvárod amig az ellen dd besétál aztán lősz. kb 10 ribbon /csata aztán befoglalsz. persze függ attól is hányan lövik
    legjobb ha csak ketten vagytok egy oldalon
  • Caliph
    esetleg valami low tier cvvel is lehetne elméletben...na , este tesztelem ezt is
  • Caliph
    a ötvenakárhány foglalós,védős ribbonos küldit ki milyen taktikával csinálja? én egyelőre mahannal tolom,próbálom befoglalni a legközelebbi capet,aztán aki betéved arra lövök,de nagyon lassan jön,általában 1 ribbon/csata,ha mákom van és egy bb beúszik akkor defendeddel akár több is,de sokáig nem tart az öröm mert ugye más is lő rá.és vagy lopja a deft,vagy kinyirják :D

szóval tippek jöhetnek,utsó küldi aztán lehet ládát nyitogatnom a jagerért...
  • Darun
    Pontosan. Tavaly a Mo is igy volt benn.
  • Plata
    Nekem egy olyan küldetés kellene hogy sg fórum javítás. XD
    Már megen nem látom mit írtatok.
  • pajer_csaba
    Srácok, a Jean Bart-ot tényleg csak úgy lehet kiszedni, ha megveszegeted dublonért a kontikat, majd még plusz 19k dublonért magát a hajót? Mert sehol nem láttam hizzá küldit. Hát mijafszom ez?!
  • Darun
    Felvettem a modul sebzős küldit. Első kör: Random csata, Derrflinger, 14 incap. Az áldozataim Kirov, Omaha és egy Marblehead voltak. Az LC-ken HE-vel nagyon adta. Volt hogy 1 salvoval 3 modult vittem el. Még 2 citet is beadott rájuk.
  • Caliph
    hát végül a super mino,az edgar lett a nyerő coopban. berusholsz,a ddt a gyors reload miatt szinte kivégzed ami szembe jön,van hydros szal ha torpizik látod,aztán a dd után ha szerencséd van oldalba lehet kapni pár light curisert ami sok sok citát jelent,a torpikkal meg kivégzed a közelben lévőket. ha gond van ott a smoke...mondjuk olyan 3ból 2x bejött,a szopás ha nagy kaliberes BB jön szembe,akkor kicsit oldalra kell húzni,szinte mindig veled szembe egyenesen jönnek a botok. csak ilyenkor figyelni kell hogy ha középen kezdessz,oldalról megszórhatnak és edgarnak fáj a cita. ha cv van az a legjobb,át kell rusholni a szembejövőkön aztán irány a cv,szegény programozása elég gagyi,menekül,de amint a borderhez ért megáll broadside. ilyen ki lehet osztani,volt hogy 12 citát raktam bele mielőtt elhalálozott. a repcsik ellen meg kiváló az AA az edgáron.
  • Caliph
    köszi a tippet,este rápróbálok,eszembe se jutott
  • pajer_csaba
    A Yamato is elég jól osztja, annyi a titka, hogy lassan kell csorogni, és kényelmesen belősz mindent, kb minden második találat citadell, különösen cirkálókon.
  • pajer_csaba
    Nekem az este meg lettek a kitűzött célok: OM zászló, kitűző és a Jäger is - bár az is igaz, hogy,nyitottam pár boxot a siker érdekében. A két, kicsit extravagáns küldi (200 citadella, incap vagy destriyed és a 120 foglalás, assist foglalás és defended) már csak jutalomjáték. Vagy meg lesznek vagy nem.
  • Plata
    Menj random operationra.
    Az Amagi-t ott húzom és elég sokat lehet vele beszedni.
    Tegnap volt olyan csata amiben dupla citadellákat is lőttem vele.
  • Caliph
    ha valaki beirja hogy +1 /plus 1 , akkor az dícséret. -1et nem szoktak irni,akkor kiirják hogy reported. vagy csak sunyin behúzzák.
    csináltam én is a spot damages küldit,cvvel,volt hogy már a meccs elején reportort mert brit super cv-vel volt merszem bemenni.
    egyik csatában két GK esett egymásnak,közel full hp mindkettő. csapattársz broadside,ellen szögelve,az ellen GK kb fél hpval megúszta az összecsapást. fentről láttam az egészet,próbáltam segiteni neki de ilynnek esélytelen. beirom hogy broadside GK vs angled GK what was the expectations,erre visszairja hogy cvvel inkább kussoljak :D

most olyan küldim van hogy citadel , incap vagy destroyed kell 200 db...próbáltam gyors ddvel,1-2 kill,próbáltam bbvel,schliffennel lehet szintén 1-2 kill behúzni...ez lassú lesz,még coopban is :D
  • Plata
    Akkor jóóó.
  • Plata
    Csúcs hogy nem látom amit írtok.
    vacak a fórum kicsit.
  • pajer_csaba
    Akkor meg lettél dícsérve. Good job! ^_^
  • Plata
    Valami olyat ki írt hogy You are complimented.
  • Plata
    Aha vagy azt hogy plusz 1 report. Fene sem tudja.
  • Caliph
    a plus az mindig pozitív,iskolában tanították :D
  • pajer_csaba
    Nekem fogalmam sincs, de ha official dícsér a meccs végén (compliment gomb), akkor arról kellene kapnod egy értesítést a portban. Legalábbis régen így,volt. De igy magában, nem tudom én se, mire gondolt a költő.
  • Plata
    Kérdésem vóna.
    Ha valaki azt mondja hogy plus 1 az azt jelenti hogy ügyi voltam,vagy azt hogy reportol?
  • Plata
    Én most csináltam 97k spot-ot Halland-al.
    Meg kaptam a combat scout medált.
    7.4k xp és 313k credit.
    Ranked csata volt.
    G Kurfürst-öt és république-t lőttem ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.24. 20:22:17
  • pajer_csaba
    Végül is sikerült. A harmadik random csatám a Kagero-val még túl is szárnyaltam az elvárásokat: csak spot damage-ből 35k-t szedtem be, még két achi-t mert egyetlen torpedo fél-salvoval kiszedtem egy Dunqerke-t, és ez volt az első kill a csatában. Plusz győztünk is, szóval abszolút boldogsàg. Mar csak 1 milla hp sebzés van hátra, meg két pofon egyszerű DD küldi (20 foglalás és 30 citadell/torpedo hit), és meg van a kitűző, a zászló és még a Jäger is. ^_^
  • Caliph
    olyan ddvel érdemes bemenni aminek nagyon jó az álcázása,pl japán torpedós dd vonal. aztán tart ameddig tart...sajna a grindfeszt az grindfeszt
  • pajer_csaba
    A Kagero-ra kvázi ki van gyűlve az xp. Teszek egy próbát, már csak kb 20k spot damage hiányzik. ^_^

A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)
  • pajer_csaba
    A Shimakaze B pont megvan, a Kagero-ra meg kvázi ki van gyűlve az xp. Teszek egy próbát, már csak kb 20k spot damage hiányzik. ^_^

A hydro segít vmit amúgy? (Német dd miatt kérdezem)
  • Toweliee
    Shimakaze pl, vagy Kagero.
  • pajer_csaba
    Tehát akkor a megoldás? Menjek be randomba kis DD-vel csak spottolni? (A CV még co-opban sem megy annyira.)