World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Darun,ja a bot legalább nem fordul broadsideba,mindig a helyes lőszert használja és sebez is :D egyes playerekre ez nem jellemző :p én rankedezni sem rankedezek,leszarom :D nem kell az ideg. sokszor direkt csak az OP hajókkal megyek be mert olyan sealclubber hangulatom van :D pl petro,Eagle,vagy hatos német sub,ott lehet tarolni :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
sztem eddig is voltak bent ilyen botok,ahogy egyes playerek tolják,de az igazi nagy faszságokat még mindig a playerek követik el :D
Csatahajók elemnekülnek a pálya sarkába CV-k afkolnak a tengeralattjáró meg kamikaze-k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 19:33:54
Az az orosz t8 meg a T6 francia vagy belga vagy a franc tudja milyen CV tök beteg.
Mióta nincs asszimetrikus csata nekem nincs kedvem játszani,pedig még van vagy 10 nap prémem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 16:51:01
Az ideiglenes csatamódok nem véletlenül ideiglenesek. Persze ott is becsúszhat lose, mert ha full piroska csapat van, akkor azért nem könnyű egyedül lehozni (Dominationt kb lehetetlen, hagyományos csatát még meg lehet oldani) de kinek van kedve T-2-ben teljesen inkompeten csapattal szenvedni, ha kicsit kevésbé jól fizető csatamóddal is lehet játszani, ami közben nem hoz le az életről? (mondom ezt most, 3 epic bukó random kör után)
Amúgy meg szerintem is rohadjanak meg, hogy elvették az aszimet, a dockyardra is nagyon jó volt, csak ezzel húzta (volna) végig.
Élveztem a tengeralattjáróval az asszimetrikus csatákat,most nincs mire elővenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.11. 16:21:39
Most mi a fenével játszak,
Ranked unalmas,random dettó.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2024.01.08. 07:40:41
Eventes küldikért kapott tokenért vettem egy maga conténert,T6 olasz DD volt benne.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2024.01.05. 10:37:54
super nakhimov mikor jön már? azt várom milyen állatságot találnak ki hozzá :D
Mumus70: azért várjuk meg hogy gondolták ezt a nem látod mit támadsz dolgot a WGnél,mert biza sokszor van hogy félreérthetően fogalmaznak,vagy totál mást csinálnak mint irták korábban :D sztem lesz pár sec átmenet a travel és a támadó mód között,aztán támadó módban lesz mondjuk 30 sec támadni,az mindenre is elég,célpontot választani,manőverezni,támadni :p sőt én azt is kinézem belőlük h a támadó módba ha átmész akkor pont azt kapod ami most van,és úgy is támadsz mint most,csak a travel mód lesz berakva extrának :D
Warthunderben nem csak a tankok cikik,de a hajók is,annál még a 30 éves pirates is jobb. XD
Warthunder rohadtul megöregedett és a grafikája is nagyon elcseszett lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.05. 09:58:20
Viszont ha minden igaz, érkezni fog egy nagyon hasznos, régóta várt fejlesztés, ami főleg a kezdő/kevésbé tapasztalt játékosok életét lenne hivatott megkönnyiteni (az más kérdés, hogy mennyire lusták az emberek és használják e majd egyáltalán)
Bungo mikor elkaptam négy kilóméterről egy sorozattal pipa lett és valami érthetetlen nyelven nagyon ugatott.
De nagyon hülye volt,látta merre megyek én is láttam ő mere meg vártam a sziget mögött és pont ott jött ahol vártam.
Venezia-t torpedóztam a BB-t meg kilőttem ágyúval közelről,be mentem mögé,követtem és folyton lőttem. XD
Újra meg újra kigyújtottam és hiába fordult mindig én is követtem.
Próbált torpedózni,de azt meg kikerültem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.30. 21:31:21

Utóbbiban nem vagyok biztos,melyik az igazi,az egyik statnál 1.9-et ír,egy sorral lentebb meg 2.1-et.

Asszimnetrikus csatáknál sokszor felszínen haladva támadok 8-10 kilóméter távolban maradva,ha kell akkor közelebb megyek olyan 4-5 kilóméterre.
viszont ha pingelsz,a bot egész ügyesen dobja a repcsit.
közelről már nicns sok értelme a pingnek,meg van hogy az irányítatlan torpi többet is sebez,érdemes ilyenkor azt használni. persze nem mindig,illetve a briteknek nincs is irányítatlan torpija,de a sima is lőhető ping nélkül,csak meg kell jósolni merre megy az ellen,mint egy ddnél
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.30. 15:23:05

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿