World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamiért a másik rémlett. 😄
De mostmár gőzöm sincs melyik,megnézem ha feljutok.
a másik ág egy Schlieffen ág,ezek igazából BattleCruiserek inkább,de a játék BBnek sorolja. Durva másodlagos,4x4 torpedó,viszont kevesebb páncél és ágyú
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nincs torpedó és t10 német BB.
Jobb a Kurfürst, mint a Schlieffen? Max csak annyival, hogy több hp-ja van.
13,5 km torpedók 2 slotban, sokkal jobb toronyforgás, 12,5 km másodlagosok (a leghátsó 360-ban forog) amik Lütjens kapitánnyal szó szerint fossák a lőszert, és km-ekkel jobb a concealment és gyorsabb. Az egyetlen hátránya, hogy broadside-ban csúnyát tud kapni...de ugye nem úgy közlekedünk vele 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kurfürst jobb nála.
itt a hildebrand német hibrid cirka,agir ágyúkkal,két fajta repcsivel,amiből a torpedósok 50 másodpercenként indíthatóak 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Napi küldiért oda megyek.
Ezer vacakból vettem 9 ládát.

a játékosbázis nagyon bénga,én se vagyok pro,de tegnap is,t10 csata,én francia t8 cirkával vagyok ami távolról tűzgyújtós,,mondja a bismi hogy push ...menjünk,aztán kiderül h t10 dd meg sub is van azon az oldalon ,meg szemből pushol az ellen schlieffen is,mondom itt nem terem babér,futás....semmi reakció,bemegy,széttorpedózzák,aztán ugat hogy neki nem segít senki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.12. 11:39:18

T8 cruiser,nem érzem hogy nagyon kellene.
Nekem sajnos kevés hajóm van,már rég elfogytak.
Vagy inkább vegyek belőle ki sok superkonténert?
De akkor tévedtem,de nem értem a WoWs játék újabb mint a WoT akkor miért vacakabb a replay nála?
Mentem brawl-t Thromp-al,nagyon jól sikerült,a mi csapatunkban volt egy divízió meg én és egy másik random játékos,az ellenséges csapatban meg 2 divizió ugyanabból a klánból.Azt hittem megszívjuk és bukjuk a csatát.Erre nyertünk.
Első lettem xp-ben,csináltam is képeket,majd kiléptem játékból,keresem a képeket és semmi.
Már máskor is csinálta a játék,csak tudnám mi a szarért.
UI:Replay-ben hol tudom megnézni hogy milyen gombokkal lehet tekerni vagy gyorsítani?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 17:11:16
chkalovon is van 8x2 130mm ágyú. De pl vegyük a Nakhimovot is,azon konkrétan a smolensk ágyúi vannak,csak ugye eddig le volt butítva. sajna teszten sem a német sem a ruszki cv nem volt kipróbálható,csak a brit,a japó és az amcsi.
Már vége teszt szervernek nem?
legalábbis a portban nem látom a listát,de tech treeről ki lehet választani,és úgy megvannak 😄
szerk: relog megoldotta 😊
enyhe szívbaj jött rám 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 19:40:28
pl. 3:40től ha nem időzíti,látható milyen durva manőverekre képes a repcsi,amig nem lép be a támadás utsó szakaszába..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 14:10:36
Szal összeségében durvák az ágyúk dd szempontjából,és ugye ilyenkor te irányítod a hajót is,szóval simán ki lehet menőverezni a torpikat is,hacsak nem közvetlen közelről tolja fel a propellerbe 😄
érdemes bekapcsolni az automatikus vidi mentést,aztán visszanézheted bármikor. asszem 30 csatát tart meg,aztán a kövivel törli a legrégebbit
Vagy az arra van hogy kürtőskalácsot süssenek rajta? 😄
Van fent 12 modom,lehet be kavar,de szerintem nem az lehet a baj.
Csak operationsban játszom,mert az élvezhető valamennyire,de van hogy szinte nulla sebzés mert csupa nem sebző találatom van,több torpedo protection mi a szart lőttem bombával mint ágyúval.

Chkalov-al Operations-ban 34-et sebeztem egy T8 BB-be,úgy hogy telibe kaptam.
Skip bomberrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 17:30:39
kieg.: ja, most látom, az Archerfish lesz az új amcsi tengo, az, amelyik elsüllyesztette a Shinano-t... So funny WG...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.08.05. 20:52:52
Shinano,ap pattogós bombázókkal,torpedóssal,és taktika he bombázóval,füstfüggönnyel. Tehát a support vonalat fogja erősíteni,ahogy amcsi párja,az Essex
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.05. 18:18:28