World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg figyelmetlen voltam és mivel volt 8.6k goldom megvettem az enterprise csomagot,utána jöttem rá,csak skint ad. XD
A hajó skinek elég jók,főleg a klingon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.11. 21:06:58
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ez W. Wirginia egy kicseszett kurva nagy troll hajó.
Rankedre mentem,nekimentem az ellenség három hajójának,két csatahajó egy dd.
T7 japó Dd próbálkozott füstbe meneküléssel meg torpedózással,de azt mindig kikerültem,közben a másodlagos tüzérség meg zabálta a két csatahajót.Végül a DD nem tudott tovább bújni füstbe mert odaértem,kaptam egy Devastating Strike öcsit. 😄
A csatahajók sem komálták a közeledésem,annak meg Close quarter expert lett a vége.
Második csatában még merészebb voltam.
Ott durvább túlerő volt,nekimentem mindnek,DDt egy lövéssel kikaptam,kaptam first blood öcsit,majd jött sub és BB,sub kb 10 hp-val elpucolt a mélybe,a Bb megszívta mert citadellát lőttem,hight caliber,megszórtam két cruisert és Bb-t kaptam Close quarter expertet.
Két ládát is bezsákolhattam a kapott xp miatt.13k xp két csatára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.10. 11:26:27
magyarul,beletekergettem ott jókat mondott,remélem nincs benne túl nagy hülyeség ,nem láttam végig 😊 a lejátszási listában az iskolapad alatt van még sok tutorial vidije. hamarosan cv rework jön ismét,változik a repcsik utazási és támadási módja. teszt lesz júli végén,élesben nem tudni még mikor jön,de sztem még idén év vége fele
Lehet csinálni kötelenül training csatákat,olyan ellent raksz be amilyet akarsz,a botot beállítani hogy akár egy helyben álljon és ne csináljon semmit,és lehet tesztelni amig jól esik.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.10. 10:58:53
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
16 év tankozás után kezdtem el hajózni úgyegy fél éve, nekem a repülögéphordozók jöttek be, megvettem a Máltát szénért, pénzért az Ark Royalt és a Hornetet.
Nagyából kezdem kapisgálni,egy dologre nem jöttem rá, hogy hol lehet megnézni az AP lövedékek, bombák átütés értékét, mert nem tudom kitalálni, hogy egy 205 mm cirkáló ágyúval rálöhetek -e AP-t egy 8-as BB oldalára, beadja-e a citedellát, vagy mely hajókra nem érdemes rárepüli AP bomberrel (Málta, Hornet). Illetve jó lenne tudni, hogy mely vastagság (illetve vékonység) után kapom a túllövés üzenetet.
Ha mindenképpen szenvedős ágat kell mondanom, akkor azok a brit BC-k... kis Tier még oké, úgy ahogy, de a TIer VI-IX-X az valami borzalom, különösen a Renown (meg aztán az ajándék Repulse) váltott ki belőlem izzó gyűlöletet...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.09. 14:06:23
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.08. 08:43:31
Én húzom az új japó BB ágat,adataránál járok,sniper bb,fél hpn vagyok viszonylag hátul. elhullik a csapat,én maradok egyedül persze hogy nekem ugat mindenki hogy full hp bb hátul. első lettem a csapatban base xpben,vesztes csatában 1500,az ugatós emberek a sor végén...nem is értem,attól hogy hátul vagyok egy sniper bbvel,ami másra nem jó,de sokszor még arra sem,még nem jelenti azt hogy nem teszek hozzá semmit a játékhoz
Minden olyan győztes ranked csata után jön az üzi hogy You were complimented!
Ahol egész jól játszok.
A focis tippelésen nyertem egy t5 hajót,sajnos többet nem sikerült nyernem.
külön szerón lesz lehetőség teszteni,ami valószínűleg a teszt kliens külön telepítésével jár,szal legyen tárhely
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.07. 17:41:30
Amúgy megvan a Massachusets B... ami kb ugyan az. Plusz ugye a North Carolina is megvolt tech tree-ben.. nekem ilyen fele-fele élményeim voltak ezzel a típussal, vagy nagyon krva jó, vagy nagyon krva szr. Tisztességes átlag, igazi amcsi igásló. De nem sírtam érte.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.04. 23:24:07
Az Alabama nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 23:12:24
Nekem hónapok óta minden szuperkontiban olyan szemét van hogy az már tényleg ultra ciki.
(Majd ha lesz Alaszkám, azzal is bejátszom, az pont annyira kell, mint az Alabama... de ajándék lónak ugye... :-/ )
(Annyiban azért örülök, hogy még így is jobban jártam, mint ha a repcsis DD vagy a Saipan esik ki...)
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.04. 19:25:03
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 17:43:05
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.29. 07:30:54
sokat ne várj,flag,camo és két kapitány lesz,szal nem fogsz az enterprise Dvel álcázott klingon harci madarakra vadászni :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.29. 06:47:35
Csináltam pár képet csatában,kiléptem játékból fel akarom tölteni,de egy kép sincs.
Megcsináltam a napi két nyári küldit,merntem rankedre.
Kilőttem négy hajót,de csak kettőt lőttem én ágyúkkal,két másikat a másodlagosak lőtték ki,kaptam is dupla close quarter expert öcsit.
Erre csapattársam elkezdett ugatni hogy miért lőttem ki előle a hajókat.De nem is én lőttem ki hanem másodlagos,de ezt nem fogtam fel csak pofázott.
Másik dolog hogy a hónap elején volt egy trailer hogy június 26-tól Star Trek TNG event lesz,azzal mi lett?
"ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is." - ezt nem is tudtam (mondjuk általában én halok elsőnek... XD)
"Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó. " - nekem a DD-k meg a cirkálók szokták a leginkább megkeseríteni (és megrövidíteni) az életemet, szóval a rájuk vonatkozó szórás-növelőket szoktam berakni.
Kis fos DD-kkel.
Sokat nem voltam,mert elég vacak,de bementem valamelyiknap,mindenki meghalt én tartottam ki sokáig mikor már csak 1-2 ellenség volt ,de végül bekaptam egy találatot amitől felrobbantam,ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is.
Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó.
A Kremlin ágyúi vannak rajta ha jól láttam,és csak APt tud,de improved beütése van
wg nagyon rászokott ezekre a feltöltős cuccokra,lassan már nem lesz új hajó ami n nem lesz valami hasonló akármi...kell is ,mert ha simán kihoz egy ruszki yamatot,nem lenne értelme ezek nélkül megszerezni 😄 csak így meg az alap yamatonak nem lesz sok értelme...mondjuk az alap yamato fő ágyúi sokkal pontosabbak és erősebbek ahogy láttam az eddigi videókon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.14. 06:32:08
mint pl a transformers volt
Bár félek nem lesz klingon témájú hajó úgysem. 😞
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2024.06.11. 19:53:05
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A jó concealment, és a torpok is igen jól használhatóak! Nekem tank build van rajta (legalábbis egyenlőre), és működik.
Az ágyúkra sincs panaszom. Izumo-t és Iowa-t is megcsaptam jó 20-30k-ra APvel. Mint látható a survivability is menedzselhető.
És sokan nem is gondolják szerintem, hogy vannak torpedói 😊 Hálistennek! 😄 A Scharni is így járt, pedig több HPje volt mint nekem. Azt hittem kinyír secondary rangen belül. De elkezdtem kiteolni és a whiteline torpokba szépen belemenetelt.