World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.29. 07:30:54
sokat ne várj,flag,camo és két kapitány lesz,szal nem fogsz az enterprise Dvel álcázott klingon harci madarakra vadászni :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.29. 06:47:35
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csináltam pár képet csatában,kiléptem játékból fel akarom tölteni,de egy kép sincs.
Megcsináltam a napi két nyári küldit,merntem rankedre.
Kilőttem négy hajót,de csak kettőt lőttem én ágyúkkal,két másikat a másodlagosak lőtték ki,kaptam is dupla close quarter expert öcsit.
Erre csapattársam elkezdett ugatni hogy miért lőttem ki előle a hajókat.De nem is én lőttem ki hanem másodlagos,de ezt nem fogtam fel csak pofázott.
Másik dolog hogy a hónap elején volt egy trailer hogy június 26-tól Star Trek TNG event lesz,azzal mi lett?
"ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is." - ezt nem is tudtam (mondjuk általában én halok elsőnek... XD)
"Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó. " - nekem a DD-k meg a cirkálók szokták a leginkább megkeseríteni (és megrövidíteni) az életemet, szóval a rájuk vonatkozó szórás-növelőket szoktam berakni.
Kis fos DD-kkel.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sokat nem voltam,mert elég vacak,de bementem valamelyiknap,mindenki meghalt én tartottam ki sokáig mikor már csak 1-2 ellenség volt ,de végül bekaptam egy találatot amitől felrobbantam,ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is.
Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó.
A Kremlin ágyúi vannak rajta ha jól láttam,és csak APt tud,de improved beütése van
wg nagyon rászokott ezekre a feltöltős cuccokra,lassan már nem lesz új hajó ami n nem lesz valami hasonló akármi...kell is ,mert ha simán kihoz egy ruszki yamatot,nem lenne értelme ezek nélkül megszerezni :D csak így meg az alap yamatonak nem lesz sok értelme...mondjuk az alap yamato fő ágyúi sokkal pontosabbak és erősebbek ahogy láttam az eddigi videókon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.14. 06:32:08
mint pl a transformers volt
Bár félek nem lesz klingon témájú hajó úgysem. :(
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2024.06.11. 19:53:05

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A jó concealment, és a torpok is igen jól használhatóak! Nekem tank build van rajta (legalábbis egyenlőre), és működik.
Az ágyúkra sincs panaszom. Izumo-t és Iowa-t is megcsaptam jó 20-30k-ra APvel. Mint látható a survivability is menedzselhető.
És sokan nem is gondolják szerintem, hogy vannak torpedói :) Hálistennek! :D A Scharni is így járt, pedig több HPje volt mint nekem. Azt hittem kinyír secondary rangen belül. De elkezdtem kiteolni és a whiteline torpokba szépen belemenetelt.

Kupon is megmaradt, jó lesz majd valami acélosra...hátha jön még idén karácsonyig. Ha nem, akkor gyűjtök a Lauria-ra.
Akarok egy klingon álcás torpedós hajót,lééééééégysziiiiiii. :D
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 13:55:41
Nekem egyik sincs meg csak sherman.
A Wisconsin sem lesz meg nekem,elegem lett a hülyékből randomban és d-day eventen.
Sőt tegnap még randomon is voltak barmok.
Azért jönnek be ramkedbe hogy kezdőhelyen afkoljanak.
Dögöljenek meg hogy kivették az asszimetrikus csatákat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.10. 09:08:09
minegumo lényegében egy yugomo,torpedós dd,az extra hogy két féle torp van rajta,egy nagy hatótávú messziről észrevehetős lassabb,és egy extra rövid hatótávú baszótorpedó :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.10. 07:06:48
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 06:22:20
Az a legröhejesebb hogy sok modult kilő,amikor Cherry blossom operationsban egyszerre jön 4 Dd és kilövöldözi a torpedóvetőjüket még mielőtt rám fordulhatnának,az nagyon vicces. Mire rámfordul DD nincs mivel lőnie.Ugyanebben az operationsban simán túlélhető vele ha 5-6 dd meg 2-3 cuiserből álló csapatot betámadod,a sziget mögül úgy lövi őket mint állat a sziget miatt torpedózni sem tudnak.Aki megkerüli úgyis megdöglik elsődlegestől.
Három bb meg én split-el négy Bb ellen.
Mindegyik lassú volt,én turbó mocival eltipliztem és befoglaltam a két bázist majd füst függöny és elbújtam,a négy idióta nem mert bejönni foglalni a füst miatt.
Nyertünk és én egy lövést sem adtam le. XD
Nekem lett a legtöbb Xp-m így is.
Nevetséges,de újra sikerült. XD
Most ki löttem egy gyors BB-t torpikkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.29. 22:09:53
Úgy kiszedi a DD-ket meg cruisereket másodlagossal mint a fene.
Operations-on bitang jó,a hatalmas másodlagos lőtávja eszetlen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 22:36:17
itt
Ott próbáltam ki.
A másodlagosa veszett jó.
9.5km.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.27. 21:55:57
Haza értem és próba.Erre tessék.

Három ilyen csata és kész.
.
Kipróbáltam több t7-8 cruisert is,míg végre megtaláltam a tökéletest,túl későn,pont feladtam és azt mondtam ez az utcsó csata.
Francia T8 prém cruiser,bayard vagy mi a túró.
Operations csatában kb 400 ribbon jött vele össze,le is fényképeztem,de már megint nem ment a printscreen,hogy rohadna meg.
Az biztos csak main battery hit 369 volt. XD
utálni fog az ellen,lesz report is bőven :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:33:20
T9-10.
Van egy T11 is.
Yamagiri.
CV meg ilyen.
T10-11 random csatában 11k spot sebzésem lett úgy hogy spotoltam majdnem mindenkit,de hiába.
Amikor még más nem spotolta őket nem lőtt rájuk senki,amikor meg már más is spotolta igen.
a spotolós sem nehéz,szintén dd az ajánlott,vagy cv. ja látom az pont cv spec küldi
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:04:07
20 csatában top 5 játékos megvan,5 achi megvan,500k spot DD-vel kész van,20 citadell hit kész.
Cruiser BB és sub küldik sehogy,mert nem játszottam velük.
Van valami ötletetek?
CV-vel hiába spotolok sokat alig van spot sebzés t10 csatában is,sajnos asszimetrikus nincs,randomban a játékosok hülyék,operationsban dettó.