22410
A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #21610 Hát az most van, beszálltam a versenybe a Collingwoodért, persze, esélytelen, hogy megkapjam (3at sorsolnak ki azok között, akik végig viszik a láncot), már csak a citadellás meg a hp sebzős küldi van (a citadelláshoz egy csata alatt lőttem 4et Alsace-al. Fun fact, egy magyar játékos is volt bent Kremlinnel a mi csapatunkban, a másik oldalon meg 2 Yama es egy Musashi. Srác két perc után beírta, hogy tuti bukó a meccs, majd nemsokára ki is halt... Nyertünk. XD) -
#21609 1 cv és 1 sub megengedett,divvel nem lehet bemenni. a bot elméletileg mindig a legkisebb hps hajót célozza,ha rálát.szal ddvel nem nagy élmény ha nem használod ki a rejtőzködést,amit felvillansz mindenki rád lő :D cruser kb ugyanaz,BBvel meg jót lehet darálni...idén már volt bent pár hét erejéig,de kivették. damage farmra nagyon jó mód,ha olyan combat missionod van -
Darun #21608 THEQUACKENING
ZY9BWINDSCRIBEWOWS2023 -
Darun #21607 Nézőpont kérdése. A csata tovább tart, általában kevés a DD, volt már olyan is, hogy 3 hajót kivéve minden bot BB volt. Egy hangyányival talán okosabbak a coopos botoknál, bár erre nem mernék mérget venni. Néha berak 1 CV-t vagy subot is. -
pajer_csaba #21606 Jaaaaaaaaa, hogy ez botok ellen megy! :-O Én végig azt hittem, jatékos a játékos ellen... Akkor ez tulképp egy nehezített co-op. ^_^' -
Darun #21605 Van hogy bénák a játékosok akikkel összerak és bukováré a vége, de azért emlékeim szerint igy is 90% feletti volt a WR. Szerintem pont hogy egy fun játékmód. A coop-nál jobban adja az xp-t/creditet, de nem olyan jól mint a Random/Ranked. Ennek nyilván az az oka, hogy egyrészt top teirként a kis hajók lelövöldözése kevesebbet hoz, másrészt azért ezek még is csak botok. Még kb 2 éve a legelső Assy PvP volt, de ott sem volt garantált a nagyobb tier győzelme. A botok is tudnak meglepetést okozni és sokan nem már a csata elején megöletik magukat. Néha nekem is sikerült. Azért 5-10 csata alatt ki lehet tapasztalni, hogy hogyan is működik ez az egész. És nem utolsó szempont, hogy bizonyos küldetéseket könnyebb itt teljesiteni (mondjuk ilyen secondary hit, ribbon szerzés még dámázs/kill küldikre gondolok főleg). Illetve pl elég jól lehet gyakorolgatni a CV illetve a sub játékot, és még annyi reportot sem kapsz, mint Randomban. Én pl a nyári Assy-n húztam ki két T10-es CV-t. -
#21604 esetleg spam mappába nézz bele,hátha oda pakolja -
#21603 második eset áll fenn,és volt már korábban ilyen mód,nem feltétlen a nagyok nyernek. de többnyire igen -
Plata #21602 Gondolom akkor Napoli-t újra kell skillezni? -
Plata #21600 Ugye nem freemail vagy hasonló gagyi mail címed van? -
pajer_csaba #21600 Nem tudom. Ezért is kérdeztem. Alapvetően randomozok max, se brawlt nem csináltam még soha, és rankeden is talán csak néhány csatát mentem még nagyon az elején, évekkel ezelőtt.
Ettől az asszimetrikus csatától sem vagyok elragadtatva, bár tény, hogy nem sokat tudok róla. Amit a magam csekély értelmével ki tudok okoskodni, az alapján rohadtul nem tűnik fair módnak. Merthogy:
1., ha a hajók Tier-je mixed lesz mindkét oldalon, akkor egyértelmű, hogy sok lúd disznót győz.
2., ha a kissebb létszámú csapat Tier IX-X, X*, a nagyobb létszámú pedig a Tier VI-VIII, akkor a Tier IX-X még létszámhátrányból is megeszi reggelire a kicsiket.
3., ha mindkét csapatban azonos Tierű hajok lesznek, akkor megint csak a számbeli fölény lesz a döntő. -
Plata #21599 Klasssz.Kösssz. -
suba53 #21598 Sziasztok!
Próbálták hekkelni az accountomat, szerencsére időben észre vettem, és sikerült a jelszó módosítás.
Viszont a telefonszám hozzáadásakor sokszori próbálkozás után sem érkezik meg az email a linkről, ahol ezt be tudnám állítani.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
#21597 de ugye jövőre is lesz szülinapi,bár a SC már szart sem ér kb,illetve karácsonykor is szokott lenni valami amivel t10 hajóval lehet keresni nem? tavaly valami tokent adott t10re,8-9re acélt 5-7 re szenet
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.24. 21:31:48 -
#21596 ó ezt nem tudtam...pedig mekkora kapufa,lehet valakinek pont a ptsen jönne be egy dubis vagy lóvés hajó és venné...pts úgyis pár nap,és player sincs sok,inkább bot,szal nem hinném h az lenne h ott kijátsza magát a hajóval,vagy lehetne egy napos trial,ingyé/prém
meg minek adnának egy rakás dubit,szenet és acélt ha nem lehet kivenni az armory hajókat ptsen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.24. 21:28:58 -
Darun #21595 Kántör kérdés: most hogy véget ért a szülinapi event, a Ranked épp T8-9-es, a hamarosan érkező Assy pedig T6+ lesz, neked melyikre van nagyobb szükséged?
Segistég: a Yoshi technikailag egy T10-es Azuma torpedókkal. -
Darun #21594 A prém hajók csak akkor elérhetőek PTS-en, ha már live serveren megvetted őket. -
#21593 csak a tizes. mindkettő papír,mindkettő sniper. yoshinak vannak torpik(shima 20km torpik,üt mint Tyson),nagy hatótáv,de a holdról is látszanak.yoshi mindenben kicsit jobb,kivéve a healt. yoshival én is régóta szemezek,de most az új német subot vettem ki. de ha nem jön szénért más,amint megkapom a kupont a yoshi lesz a kövi. szenem van mint a szemét :D
szal nálam a yoshi,és az egyetlen indokom h tizes
btw elvileg megy a publik test szeró(flamu is ott tesztel épp,de nem találtam róla infót,és ő ázsiai szerón is van),próbáld ki őket ingyé,elvileg pts en kapsz rakás szenet acélt lóvét,kivehetsz bármit tesztelni
meg is van
itt
sajnos holnap reggel fél nyolckor vége az első körnek,de hamarosan jön a második is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.23. 23:40:31 -
#21592 jók lesznek az új skillek is,patrieből adrenalin rushal ki lehet hozni a 17 sec reloadod,úgye 12 db 431es ágyúról van szó :D Flamu már teszteli
Ja és Platának is jó hír,a Napoli új skillje 11km -re húzza fel a másodlagosokat :D
szal nemsokára lesz itt izgalom,a napolit linkelm a többit Flamu oldalán megtaláljátok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.23. 23:42:04 -
pajer_csaba #21591 Derült égből kérdés: Azuma vagy Yoshino? -
Darun #21589 CC75TENHLOOP
D74XTENHLOOP
NQOHTENHLOOP
-
pajer_csaba #21589 Izgalmas csatamódot akarsz? Tessék. Csak nehogy a pöcörő rossz végére kerülj. :-P :-D
-
Plata #21588 Mikor lesz már megint valami jó csata mód vagy event?
Nincs kedvem játszani randomban mert mindig eszetlenül rosszak.
Co-op unalmas.Nincs semmi jó t10-es játékmód. -
#21587 :D -
Darun #21586 A következő frissitéssel a BB-k egy új ficsört kapnak.
Bismarck evade maneuver -
mumus70 #21585 nekem 15 K kapitány xp jött
-
#21584 köszi,gondolom a töklámpás kontiból se esik lópikula se most már :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.18. 17:24:19 -
mumus70 #21583 SPOOKYOMEN
3 camo, 1 töklámpás konténer elvileg! -
Plata #21582 Eszem megáll,köszi. -
#21581 modstation
telöltöd,telepíted,szépen beikszelgeted a neked tetsző modokat és magától felrakja,játékon belül max az UI meg HUD modokat kell egy kicsit állítgatni,a fogaskerekekre kattintva pl a map fölött
szépen leírja mit csinál a mod,sokszor még képet is mellékel hogy néz ki. teljesen legális,nem lesz banán miatta.
Ha a játék frissül ,akkor pár nap mire a modokat utánna állítják és újra működnek. megjegyzi a beállított modjaid és ha frissült a játék,és beállították a modokat is,egy kattintással felrakja a korábbi verzióban használt modjaid
külön vannak szedve UI modok,csatában segítő modok,meg vannak skinek is amit pl megváltoztatja a hajó kinézetét,de ezt cska te látod,hacsak másnak is fent nincs az adott skin
ja és a téképet tudod növelni,illetve kicsinyíteni a numerikus + és - gombokkal,én nagyobbat állítok mert öreg vagyok és nem akarok csipázni hogy mi merre :D szal érdemes megnövelni a térképet
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 21:07:24 -
Plata #21580 Ok,kezdjük az elején,mi a túrós bukta az a mod station? XD -
#21579 rakd fel a mod stationt,hivatalos wg cucc,aztán bejelölgeted a neked tettsző modokat,és magától felrakja. ezek mind hivatalos modok,amik ott vannak,nem lesz belőle baj.
hud tök jó,mutatja mennyi hp maradt az ellennek,frissíti ha spotolva van. van heal segítség,mutatja mikor kell ellőni a repair partyt,mikor tudod healelni a maxot
van ami mutatja a spottolt torpikat a térképen,mint a subnál. aztán a térkép mellett kiirja a becélzott hajó statjait,ez leginkább abban segit hogy van e torpija és mekkora a hatótávja,ha közel jön valami
nagyjából ezek a fontosabbak amit mindig használok
ja meg a saját másodlagos és légvédelem hatótáv is ki van iratva,jól tud jönni a légvédelemnél
a térképen meg be lehet állítgatni különböző színes köröket,nekem az álca távolság a lőtáv,torpedó hatótáv,radar/hydro hatótáv szokott bejelöleve lenni. így pl füstben lévő ddnél látod mikor ér be pl a radar körbe és lehet tolni
a képen a sárga a max lőtáv,a zöld szaggatot a concelment,a kicsi a másodlagos a még kisebb kék emg a légvédelem
ja és csapattársnál pl látom spotolva van e ami szintén nagy segítség
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 19:52:00 -
Plata #21578 Szent pampuska,neked meg milyen a játék?
Hogy lett ilyen a kijelződ?Talán mod vagy nem vettem valamit észre a beálításokban? -
Darun #21577 Pont ezért mondtam. Ha jól rémlik, maga a hajó egy Kuma. Aminek mondjuk T4-ben van oldalpáncélja, de azt sztem egy 457-es löveg mindenhonnan is overpeneli. -
#21576 torpikat szült épp,és fordulóban volt,sztem pont olyan szögben kaptam el. így is egy cita lett csak belőle. többit nem néztem de gondolom pár pen a többi vagy nem talált vagy overpen.
de tessék,elemezd,valamiért nyomtam egy screenshotot,biztos kárörömömben :D
papiron overpennek kellett volna lenni mindnek,de ugye az egy dolog hogy papiron hogy kéne működni,és a játékban hogy működik :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 16:22:33 -
Darun #21575 Azért az érdekelne, hogy lehet Yama-val citadellt lőni neki xD -
#21574 én is a dockyardot tolom,most kéne hozni 200k sebzést egy meccsben ,tegnap 3k sebzéssel maradtam el,még volt hajójuk,meg volt idő is , de kipontozódott az ellen
-
Plata #21573 Brawl-on találkoztam valami rém fura BB-vel,de isteni nagyot ütöttem bele,első sorozattal 52k.
Mostanában nagyon keveset játszom,nincs jó játékmód ami érdekelne,a randomtól teljesen kikészültem és felhúzott.
De észrevettem hogy most van Brawl amiben elővehetem a német BB-t.
A dockyard küldikkel is totál elmaradtam,pedig az első pár hetet rendesen toltam,mindig hamarabb kész voltam a heti küldikkel mint hogy jött volna következő,de mióta lelombozott ez az évfordulós event meg hogy nincs értelmes játékmód elhanyagoltam és totál lemaradtam.
Fogalmam sincs hogy lehet megnézni azt hogy mennyit sebeztem,de kurfürsttel pár brawl-t amit mentem az elég jó volt,általában 100k felett sebeztem.Kivétel az amikor kifogtam egy afk Bb-t meg két öngyilkos Dd csapattársat,ott nagyon hamar szétkaptak alig tudtam vissza lőni.Szerintem a brawl csapat összeállítás néha rohadt gáz,szinte mindig nálunk van az öszes öngyilkos Dd az ellenségnél meg minimum radaros cruiser van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.10.16. 08:46:25 -
#21572 nálam utsó előtti. yamával sikerült telibeverni,egy cita meg a hpja nagy része elment,aztána a maradék párezret lehúzta egy csapattárs. még egy ddt sikerült kinyiffantani,aztán hatalmas buko...87k sebzéssel csapat első voltam,a többiek nem tudom mit csináltak,mert még az én sebzésem is semmi t10ben :D
alap szabály h tierx10k sebzést minimum kéne hozni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.16. 08:25:59 -
Darun #21571 Tegnap láttam én is, de utolsó lett, szóval csak jót mosolyogtam.