World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napi küldiért oda megyek.
Ezer vacakból vettem 9 ládát.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a játékosbázis nagyon bénga,én se vagyok pro,de tegnap is,t10 csata,én francia t8 cirkával vagyok ami távolról tűzgyújtós,,mondja a bismi hogy push ...menjünk,aztán kiderül h t10 dd meg sub is van azon az oldalon ,meg szemből pushol az ellen schlieffen is,mondom itt nem terem babér,futás....semmi reakció,bemegy,széttorpedózzák,aztán ugat hogy neki nem segít senki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.12. 11:39:18
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

T8 cruiser,nem érzem hogy nagyon kellene.
Nekem sajnos kevés hajóm van,már rég elfogytak.
Vagy inkább vegyek belőle ki sok superkonténert?
De akkor tévedtem,de nem értem a WoWs játék újabb mint a WoT akkor miért vacakabb a replay nála?
Mentem brawl-t Thromp-al,nagyon jól sikerült,a mi csapatunkban volt egy divízió meg én és egy másik random játékos,az ellenséges csapatban meg 2 divizió ugyanabból a klánból.Azt hittem megszívjuk és bukjuk a csatát.Erre nyertünk.
Első lettem xp-ben,csináltam is képeket,majd kiléptem játékból,keresem a képeket és semmi.
Már máskor is csinálta a játék,csak tudnám mi a szarért.
UI:Replay-ben hol tudom megnézni hogy milyen gombokkal lehet tekerni vagy gyorsítani?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 17:11:16
chkalovon is van 8x2 130mm ágyú. De pl vegyük a Nakhimovot is,azon konkrétan a smolensk ágyúi vannak,csak ugye eddig le volt butítva. sajna teszten sem a német sem a ruszki cv nem volt kipróbálható,csak a brit,a japó és az amcsi.
Már vége teszt szervernek nem?
legalábbis a portban nem látom a listát,de tech treeről ki lehet választani,és úgy megvannak 😄
szerk: relog megoldotta 😊
enyhe szívbaj jött rám 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 19:40:28
pl. 3:40től ha nem időzíti,látható milyen durva manőverekre képes a repcsi,amig nem lép be a támadás utsó szakaszába..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 14:10:36
Szal összeségében durvák az ágyúk dd szempontjából,és ugye ilyenkor te irányítod a hajót is,szóval simán ki lehet menőverezni a torpikat is,hacsak nem közvetlen közelről tolja fel a propellerbe 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
érdemes bekapcsolni az automatikus vidi mentést,aztán visszanézheted bármikor. asszem 30 csatát tart meg,aztán a kövivel törli a legrégebbit
Vagy az arra van hogy kürtőskalácsot süssenek rajta? 😄
Van fent 12 modom,lehet be kavar,de szerintem nem az lehet a baj.
Csak operationsban játszom,mert az élvezhető valamennyire,de van hogy szinte nulla sebzés mert csupa nem sebző találatom van,több torpedo protection mi a szart lőttem bombával mint ágyúval.

Chkalov-al Operations-ban 34-et sebeztem egy T8 BB-be,úgy hogy telibe kaptam.
Skip bomberrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 17:30:39
kieg.: ja, most látom, az Archerfish lesz az új amcsi tengo, az, amelyik elsüllyesztette a Shinano-t... So funny WG...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.08.05. 20:52:52
Shinano,ap pattogós bombázókkal,torpedóssal,és taktika he bombázóval,füstfüggönnyel. Tehát a support vonalat fogja erősíteni,ahogy amcsi párja,az Essex
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.05. 18:18:28
Láttam reklámozni, a legnagyobb japán carrier ami épült talán, valami shinano vagy mi a szösz.
Meg archerfish tengeralattjáró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.05. 16:09:49
Maximum ship spotting range reduced from 15 to 2km.
Maximum plane spotting range reduced from 15 to 6km.
véééégre
nerfelik a fighterek spotját . évek óta rinyál a nép miatta. egyelőre a teszt szerón,tesztelés céljából,de ez nagyon kell a live szeróra is
Interceptors patrol area has been changed to low altitude, therefore they can now be correctly targeted by enemy AA fire and shot down.
és végre lövi az AA az interceptorokat is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.02. 09:40:41
bár lehet így kell lennie 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.29. 20:45:36
*bazdmeg, ezt nem hiszem el... meglett... kezdhetem elölről a telepítést.. mind1, éjszakás vagyok, reggelre biztos kész.. :/
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.29. 19:27:01
igen,a játék gomb mellett van egy lenyitható menü,oda pont elfért volna egy test ami átvisz ... nem egyszerű ám a ruszki elme
régóta tudja mindenki mi lenne a cv gond megoldása,mi lenne a 15v0 csaták megoldása,a sub shotgunning megoldása is már rég megvolt,mire ők újra feltalálták
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.29. 17:49:28
"Install an additional instance of the game.
In the WGC, navigate to the World of Warships tab.
Open the "Game Settings" menu and select "Install additional game instance."
Ugyanis két settings van a launcherben, egy, amit ilyen lóbszó méretű ikon jelez, és semmi érdemleges nincs benne, meg egy apró téglalap a szemkitoló méretű reklámjaik fölött alig észrevehetően... na az kellett. Nem értem, miért nem lehet egy settings alatt megoldani ezeket?