23081

A Wargaming új MMO játéka
-
Libertad 15-re visz :D -
vicces dolog ez a los andes,amikor 13 kmről lősz egy close quarters combat achit :D -
valóban,az nx -01 érában is voltak plazma ágyúk,de ott sem értek sokat,emlékeim szerint szállítók voltak felszerelve vele. -
Plata #22398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az is star trek. :D
Star Trek Strange New World és Star Trek 2009 mozifilm.
A strange New World a Kirk előtti időket mutatja be,mikor még Pike volt a kapitány nem Kirk.
Azzal fog majd véget érni hogy pike végzetesen megsérül és így vátja Kirk. -
pajer_csaba #22397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs Plata, de ez Star Trek. Amiket kiraktál, nem tudom mik, vmi fancy paródiák vagy mik...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.11.19. 20:27:41 -
Plata #22396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tekerd 2 percre az elsőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.19. 18:07:09 -
Plata #22395 Operationson a 2-2 füst kevés vót mint sünben a vaj.
De jól jött,meg is köszönték.
Bio-neural sokáig csak klingonnak volt elérhető.
Egy fizetős hajóhoz járt.
-
igen,én a játék féle agymenést nem ismerem,a foton quantum transfázisost ismerem. a transfázisos ja , pont arról szól h átmegy a pajzson,de a többi csak gyengíti.
Exxesen is 2-2 füst van,valóban nem sok,de többnyire elég. -
Plata #22392 Tényleg a T8 füstös CV-n csak 2-2 füst van,lehet azt valahogy növelni,vagy felejtsem el?
Esetleg T10-en jobb? -
Plata #22392 Szerintem foton és quantum torpedóra vonatkozik.
Plasma szerintem átégeti a pajzsot, Transzfázisos szerintem tesz a pajzsra.
És akkor még van pár.
Sok évig trollkodtam bio-neural warhead torpedóval semleges zónában. Másfélszer nagyobb a lőtávolsága mint bárminek, célkövető. Saját pajzsa van. -
star trekben pont ez a sorrend,hogy amíg fent van a pajzs,nem nagyon torpiznak,mert az inkább a hajótest ellen jó...valamelyik részben ki is fejtik,de már fingom sincs hol :p -
én cvzek ott nincs sok varia lehetőség,felraktam a másodlagos damot meg a squadron hpt,aztán irány. amennyire nem jött be az elején annyira megtetszett a végére :P és a csapattagok is egyre jobban vágják a teendőt + a mostani foglald vissza küldi könnyebb is mint az előző védd meg dolog -
Darun #22389 Azt gondoltam hogy nem a kapitányokra, de milyen célra? Ahogy elnézegetem a végeredményeket, az inkább a választott osztálytól függ, még csak nem is az eredményedtől. Tegnap volt egy 800k sebzéses köröm, 2 buff, 3 assis és 1 cap és kaptam rá 1930 base xp-t. 300k körüli sebzésre meg többször is adott már 2000 base xp fölött. Ez romboló. Láttam már olyat is, hogy csávó a második hullámban meghalt, szintén dd és alig valamivel végzett mögöttem, aki meg szintén dd-vel végigharcoltam a csatát. 1800 base xp alatt győztes csatában sztem még nem is végeztem. Ha megnézed az eredményeket, 99%-ban a dd végez elöl. Nagyon ritkán látni CV-t, BB-t vagy cirkálót első helyen és általában azok is pro játékosok.
Ráadásul az eventért kapható rewardok kizárólag azon múlnak, hogy mennyi csillagot (másodlagos feladat) szed össze a csapat. A teljesitményed max azért érdekes, mert a küldiket sokkal könnyebb itt csinálni, mint bárhol máshol. Beleértve a coopot is. A pot. dmg talán az egyetlen kivétel, azt ez a mód nem igazán adja és spottolni sem olyan egyszerű. A csaták viszint rövidebbek, nagyjából fixen lehet hozni az átlag xp/csata szintet. Battle Pass-hoz kb elég napi egy csata.
Nekem már a teszt fázisban is az jött le, hogy az alap felszerelés a legkönnyebben használható illetve azzal stabilan lehet hozni a teljesitményt. Kipróbáltam DD-n is a foton torpedót (már ha az a neve a célkövetős rakétának) de nem jött be. Az alap torpedó sokkal gazdaságosabb.
Ami igazából lényeges, az a kikötőben mountolható buffok. A sebzés növelőket mindenképpen érdemes feltenni. Függetlenül attól, hogy nem sebzés alapon jutalmaz a játék. Egyébként meg a logikus nekem az, hogy a fő lövegekkel elbontom a pajzsot, a torpedó meg direktbe sebezzen nagyon. Lehet egyébként próbálgatni a külféle modulokat, de van amikor egy modul csere egészen más játékstilust kiván ugyanattól a hajótól. Szokás szerint meg kell találni azt, ami neked a legjobban kézre áll. -
Plata #22388 Hát a hajókra,didire toduj-ra t'paura. -
Plata #22386 Megint dilis a fórum,nem látom a mai hosszászólást,csak tegnapit. -
Darun #22386 Mmint mire? -
Plata #22385 Jah tényleg. -
Plata #22383 Star Trek eventre van már valami tuti build?
-
Darun #22383 Amerikai, de az már benn is van. -
Plata #22382 A teszten fent voltam.
Asszem a japó volt aknás a fene tudja meg füstös. -
reworkre nem volt konkrét dátum sztem,és lesznek aknás cvk,nemrég tesztelték őket,irtam is róla nemrég
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 15:33:44 -
,na ma végeztem az eventel,lett 3 prém kontim nemtom honnan. Black friday,3 prém kontiból egy iwami b egy yoshino b és 2 milla kredit...a lottó bezzeg az nem jön be :D -
Plata #22379 CV rework elmaradt.
Az aknázós CV sem került be. Asszem. -
pajer_csaba #22378 Próbálták kihúzni ameddig csak lehetett, de egyszerűen már nincs több ötletük, mivel tudnák még jobban szétbszni ezt a játékot... -
Plata #22377 Nekem van vagy 70-80 prémem. :D
Ugyanis már simán lehet venni prémet játékkal mint a hajósban.
Csak t10-et nem,de pár t9 eventes is van.
Plusz vannak pár havonta tankot adó eventek.
Kicsit túl sok is,mert emiatt van folyton tele a játék hülyékkel,tolják a maratont ész nélkül.
De tavaly novemberi well deserved jutalom is t9 patton volt.
Ugyanakkor a prém lőszer már szerintem csak kreditért vehető,drágább mint a sima,de némelyik taknál b+ kategória. XD
Még a wc-n sem megy át nem hogy tankon. -
amikor utoljára toltam,évekkel ezelőtt,akkor pénzért vagy goldért lehetett venni,nagyobb pen kevesebb dam mechanikán működött. lehetett venni ingame kreditért is asszem,de úgy is drága volt :D és mint itt,ott is a kredit hiány a folyamatos gond,hacsak nincs prém fiók és prém tank...nekem asszem a t34 amcsi heavy van meg,az első prém tankok egyike volt -
Plata #22375 A tankosban már nem olyan mint eredetileg. -
ajaj
prem ammo testing?kb ott fogom abbahagyni,a tankosban is undorítónak találtam az egész mechanikát,nem is tolom már azzal sem
-
sok helyen van már kihúzva, de nyilván még használhatatlan -
Plata #22372 Tankosban is atom jó a szeró,egyik csatában 517-ig ment a pingem.
Első bejelentkezésnél garázs helyett fekete képernyő,meg valami szöveg hogy az információ nem jeleníthető meg. :D
Szakaszban mentünk csatába és csata végén kidobott a játék mindkettőnket.
Ezt még többször eljátszotta,minden csata végén megszakadt a kapcsolat a szerverrel.
Tegnap teljesen halott volt a szerver,ezért kaptunk prém napot,de ma is állati jó. XD -
oké,Plata is irta h tankosban is kaka a szeró,akkor nem nálam van a hiba
szuperkonti nekem is volt ma,25 zöld booster esett,asszem kredites :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.16. 23:11:41 -
pajer_csaba #22370 Nekem laggoltak a csaták, megakadtak a hajók. -
Plata #22369 Ma megint bemákoltam a napi első ládát és superconti,50 signal. XD -
mindenki mondja az optikát de még nincs nyoma,nyilván váltok majd :D -
Plata #22367 Játék,WoT-ban már adtak is egy nap prémet mert szar a szerver. -
majd kötök neked valami rendes netet :D
nem tudom mikor lesz kész az optika, de vodát is tudsz T optikán olcsóbban -
nektek nincs kapcsolat probléma? megakad a játék csüti óta,van h le is vág...most kérdés h a játék a gond,vagy döglik a routerem :D
-
pajer_csaba #22364 Egy hajó sem ér annyit...
Azt az engedményt szokták megadni ilyenkor, hogy kicsit növelik a dropchance-et, így nem kell mind a 74-et megvenni. Mennyi most?
De amúgy őszintén... meglepődünk? -
Jól látom h a la pampa ddt random bundleba rakták? 100 token szerezhető meg sok szénért,aztán még kéne 200 ami 74 random bundleban van,darabja 1000 dubi :D szal ha az rng nem adja ki,akkor a sok szén mellett még 74k dubit is ki kell dobni érte,,, annyit viszont nem ér
fel kéne jelenteni őket szerencsejátékért :D -
pajer_csaba #22362 Szintén zenész... :/ A Dönki mellé még kivettem a Münchent, megcsináltam az 5 csatát vele, oszt annyi.Mondtam: a 100%-os árat felemelik 125%-ra, majd Black Friday-nél levesznek 25%-ot... Kb ugyan ez volt, csak drop chance-ekkel. Aha, kösz.