22416
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Első aszimmetrikus csatám... nem is rossz, van benne kihívás egy picit. Izgalmasabb, mint a co-op darálója.

• pajer_csaba
    Hajót keresek Musashi-channak (^w^)... Melyiket lenne érdemes: Satsuma*, Shikishima, vagy várjak a WG kegyeire, hátha droppolják valami eventben a Musashi-t? (Ez most inkább csak egy gyűjtői kérdés, mintsem valami élethalál fontos játékmechanikai...)

*A Satsuról jut eszembe, tegnap átnyálaztam a supershipeket, a Yamagiri DD tényleg olyan überállat, mint a statjai alapján tűnik?
  • pajer_csaba
    Én vért izzadtam a franciákkal, de a Richelieu-től nagyon jól adta, szinte minden csata élvezetes volt, és felső-középmezőnynél alább sosem végeztem velük. A brit Tier VII-ben viszont vagy piszok jó csatáim voltak (még ha vesztettünk is), vagy rettenetesek (még ha nyertünk is). Köztes sosem volt. Erre mit hozott a WG-gyez morod? Duke of York...
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.12.28. 17:31:38
  • Caliph
    asszimetrikusnak egy titka van. védekezni kell,a bot úgyis jön .sokan előre rohannak aztán elvéreznek a túlerőben. kite és messziről kell bontani őket

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.28. 17:29:33
  • Plata
    Ez nagyon nagy hülyeség.
    Mármint hogy sub és cv nem jó asszimetrikusra.
    Sokszor egyedül én maradok élve vagy én nyerem meg a csatát CV-vel vagy sub-al.
    Chkalov és a francia t6 nagyon jó asszimetrikus csatában.
    Volt már hogy 8 kill-t csináltam asszimetrikuson basszus.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 16:07:48
  • Darun
    Én a Lyont is imádom, a mostani Rankeden is csúnyán lehet vele alázni. A Normandi-t is megszoktam, teljesen használható hajó mindkettő. (sőt, nekem személy szerint a két T7-es kedvencem a KGV és a Lyon)

Az éjjel szorzózgattam kicsit "low" tierben is, relaxos Assy volt. Carbine Carlito mondta az egyik stream alkalmával, hogy a sub és a cv nem való Assy-ra. Namost tegnap U-69-el és Rangerrel is sikerült olyan csatát mennem, amit nekem kellett lehozni, mert a csapat elhullott körülöttem. A sub 1500 base xp lett, a cv csak 990 és még azzal is első lettem. Mondjuk itt azért látszik, hogy a sub kap egy "kis" eco boostot igy alanyi jogon, mert az a 600 xp difi indokolatlanul sok. Annyit azért hozzátennék, hogy ez standard battle, a domination az függetlenül attól, hogy milyen hajókkal megyünk be, 90%-ban bukó. Én az Assy-t azért javaslom, mert gyorsabban tudsz fejlődni és tényleg nem hozod hátrányba a csapatot. Arra kell figyelni, hogy az assy-s botok nem javitanak azonnal. 1 ping, 1 tűz, 1 vizbetörés simán lehet rajtuk, a második viszont instant DCP. Ezt egyébként ki is lehet használni sok szempontból.
  • pajer_csaba
    Sehogy. RNG
  • Plata
    Csúcs ez a fórum,hogy lehet megoldani hogy lássam is azt amit írtok?
  • pajer_csaba
    Érdemes kihúzni a francia BB ágat, bár nekem nagy szenvedés volt Tier VIII-ig a toronyelrendezés miatt. Onnantól viszont a játék legjobb BB-i. Nagyot ütnek és sokat, ráadásul pontosan és jó a páncéljuk is.
  • pajer_csaba
    Köszönöm a tippeket. Egyenlőre csak egy csatám volt vele co-opban, és egy darabig még ott is maradok, just in case.
  • Plata
    Ma elértem a karácsonyi event 20-as szintjét.
    3500 aranyért unlockoltam a prémium részt is.
    Így megkaptam a 7-es stord prém DD-t.
    A ládákban nem volt semmi jó,csak szén meg pár apróság.
    Bár a 25000 szén jól jött.
    De a 10 tokenből vettem még két ládát és az egyikben egy T6 francia prém BB volt.
    Úgysincs még francia BB-m,csak prém cruiser meg CV.
    Soha ennyi prém hajó nem jött még mint ebben a karácsonyi eventben.
    Fura.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 09:06:01
  • mumus70
    Sőt, párbajon is! Rohadt idegesítőek! Általában úgy végeznek ki, hogy egy pillanatra sem látom merre vannak! :D
  • Plata
    Hihetetlen jó assimetrikus csatában.
    A dockyard tengeralattjáró küldijeit assimetrikus csatákban olyan gyorsan le tolom mint a fene.
    A második heti küldikből is kész van talán 5.
    Most 650 bombázós küldit kéne megcsinálni vagy a 350 main battery hits-t BB-vel,de hiába próbálom T10-el,alig tudok G Kurfürstel is sok main battery hit-et csinálni,bezzeg másodlagos az dől mint álat,de az nem számít.XD
  • Darun
    A közhiedelemmel ellentétben Assy-n egészen használhatóak.
  • pajer_csaba
    Eretnekség: beszereztem egy tengeralattjárót (U-69)... -_-' Leszámítva, hogy a csata első 3 percében nem találtam meg, melyik gombbal kell kell merülni, illetve, hogy félrenyomtam és már az elején -1 aksitöltéssel kezdtem, elég mozgalmas játékmód. Legalábbis botok ellen.
  • Plata
    Egy csatát mentem vele.
    Egy rakás citadell hit-et tolt BB-be.
    Nagyon jó kis CV.
  • Caliph
    Bearn,sztem az egyik legjobb t6 cv,kifogyhatatlan fighter,a pattogó bombákkal a ddk réme,és ap bombákkal meg a t6 light cirkák réme szintén :D
    egy kis kedvcsináló

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.26. 20:46:01
  • Plata
    Ma kész lett a 19-edik szint az eventes vackon,kaptam 3 kis ládát.
    Az egyikben egy francia prém CV volt.
    Igaz csak T6 de akkor is.
    Nem is tudtam hogy francia CV is van a játékban.
  • pajer_csaba
    Dublonban gazdag, piros ecoval áldott, 50+ %-os winrateben békés, visszafogottan kapzsi WG-től boldog Karácsony Ünnepeket kívánok!
  • Caliph
    hmm,esett még egy karl s johan 9es BB
    kita farmot feladtam,nem nekem való továbbra sem :D nem költök semmit,még defencere sem
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.24. 09:58:48
  • mumus70
    Igen. nem mindegy hol lövöd, a fedélzetet ha felül találod el, ott csak a festéket kopogtatod! :-)
  • Darun
    Ha messziről lőtt, valószinűbb hogy a fedélzetet találta el, a páncélozott rep.fedélzet meg még a BB lövedékét is lepattintja.
  • Plata
    Értem,mindenesetre szüreális látvány volt hogy percekig öli eredmény nélkül.
  • Caliph
    mino,kis kaliber és csak ap,a cv meg ultravédett faj a WG szemében,ha szögelt a minohoz képest akkor semmi sebzést nem tud neki kiosztani.
  • Plata
    Ma egy csatában érdekes dolgot láttam.
    T10-es Minotaur folyamatosan tűz alatt tartotta A Parseval T8 CV-t,azt láttam hogy a minotaur lövi eszeveszetten,nekem túl messze volt 17 kilóméter és tengóval voltam.
    De a minotaur szinte semmit sem sebzi az irdatlan sok lövés mind lepattog a CV-ről,már egészen közel értem CV-hez mikor nagy nehezen meghalt,de akkor már hárman lőtték.
    A német CV-k ilyen szívósak vagy csak a Minotaur volt rohadt peches?
  • Caliph
    a héten kaptál egy t7 BB :D
  • Plata
    Köszi.
    Nekem meg van azóta hogy berakták,még a holland cruiser eventen szereztem meg a t7-et.
  • Plata
    WoT-ban ma ingyen T9 tankot adtak,kár hogy WoWs-ban semmit nem adtak.
    Mondjuk egy T8 katamarán-t amivel lehet vitorlázni. XD
  • pajer_csaba
    Grat. Nekem egy hónapja derült ki, mire való holland cirkálón a repcsi... azt is egy bot-tól lestem el co-opban... ^_^'
  • Plata
    Hű srácok ez aztán klassz csata volt.
  • Darun
    "kisebb lőtáv". Még igy is nagyobb, mint a többi T7-es BB-nek.
  • Darun
    A lőtáv kisebb 1 km-el, a töltési idő nagyobb 3 seccel. A másik két adat (sebzés, pontosság) nem igaz.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.12.19. 11:53:51
  • Plata
    Lassan elkezdem húzni német Bb ágat úgy is,csak most le vagyok égve.
  • pajer_csaba
    Sokra mész vele, a gyenge páncèlzat és a kisebb lőtáv miatt inkább forogni kell vele, meneküléshez jó lenne, de ebben is vannak nála jobbak.
  • pajer_csaba
    Ha jól emlékszem, kisebb lőtáv, lassabb töltés, gyengébb sebzés, kisebb accuracy a lövedékeknek.
  • Darun
    Olyan nagyon nincs is, és cserébe ott az engine boost.
  • Plata
    Kár,de mennyivel vagy mivel van le butítva?
  • pajer_csaba
    Az eredeti, sima Scharnhorstot hogy szeretnéd akkor... :-) A '43-as verzió le van butítva.
  • pajer_csaba
    Lol, ha mindenemet beáldozom, akkor is csak eddig jutnék... XD

• pajer_csaba
    7 hajó, 200 nap prém, 5k dublon, egy rakat kék meg piros eco, meg valahonnan 1 missi free xp (ezt nem tudom honnan, egyszer csak észrevettem ,hogy ennyi van...). Én alapvetően elégedett vagyok, bár mondjuk az Ashitaka és/vagy a Rio de Janeiro helyett kieshetett volna a Musashi... De na, ajándék lónak...