World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első bejelentkezésnél garázs helyett fekete képernyő,meg valami szöveg hogy az információ nem jeleníthető meg. 😄
Szakaszban mentünk csatába és csata végén kidobott a játék mindkettőnket.
Ezt még többször eljátszotta,minden csata végén megszakadt a kapcsolat a szerverrel.
Tegnap teljesen halott volt a szerver,ezért kaptunk prém napot,de ma is állati jó. XD
szuperkonti nekem is volt ma,25 zöld booster esett,asszem kredites 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.16. 23:11:41
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
nem tudom mikor lesz kész az optika, de vodát is tudsz T optikán olcsóbban
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azt az engedményt szokták megadni ilyenkor, hogy kicsit növelik a dropchance-et, így nem kell mind a 74-et megvenni. Mennyi most?
De amúgy őszintén... meglepődünk?
fel kéne jelenteni őket szerencsejátékért 😄
A szuperkintikból nekem hónapok óta lópikula esik,hajó talán az ezerötszázadikra esik,egy T1 😄
nekem még van pár szint a prém kontihoz ,de ma szerintem meglesz
közben húzom az Ipiranga vonalat,a szokásos felállás,hogy a kövi hajó előtti pár csatában mindent is bead az rng,még 1-2 csata kell a kilenceshez,de már tegnap is olyat mentem,hogy a könnyem kicsordult,tengó kill,az ellen nem rám néz amikor kihajózok a sziget mögül meglepve,a hipper félretorpizik 5 kmről,a Brandenburg is eltolja a torpikat egy se talált,aztán ahelyett h lendületből lerammoljon engem,majd full hpról,mikor neki alig van 15k,megáll,és ágyúval keresi a haveri subot 😄 amikor minden bejátszik 😄 a cv se engem basztatott,én is kockázatos pozícióba mentem,de nem büntetett senki... 😄 jót is aludtam utánna :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.14. 11:40:21
Csak a küldikért kapott Dunkerque b lett,de az már amúgy is meg van sima változatban.
ha meg gond van,akkor el lehet húzni vele,nagyon jó az álca is
sokan elkövetik vele azt a hibát,hogy mindenképp torpizni akarnak vele,viszont így teljes broadsideot mutatsz,és dev strikolnak. az ágyúk tényleg jók,ne akarj mindenáron torpizni,mert sok csatahajó csak arra vár hogy kifordulj a halacskák miatt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.10. 18:48:18
ez nem összekeverendő a sárga felkiáltójellel,és alatta a detected felirattal. ez akkor jelenik meg ha ténylegesen látják a hajód.
ennek van még a radaros hidros detected változata illetve a 2km belül egy háromszögben felkiáltójel is. ez a játékmechanika része,ha 2km belül vagy az ellentől,kölcsönösen látni fogjátok egymást akár egy szigeten keresztül is
ez a különbség a rpf és a sima spotted között
és ezen felül vannak még olyan kapitányi skillek pl , ami a felkiáltójel mellett mutatja egy hányan céloznak rád,sőt ennek van egy magasabb szintje is,amiokr konkrétan jelzi,ha az ellen rádlőtt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.08. 16:36:40
Operationsban annyira szar volt hogy olyan szavakkal illettem a tervezőit amit nem ismételnék meg. XD
Bb-n én saccra szoktam rejtőzködést berakni, ha túl nagynak ítélem a ltáhatóságot ,akkor igen, ha kb mindegy (ilyen 8-10 km különbség van a lőtáv és a "nyugalmi" láthatóság között), akkor meg nem. Engem inkább sokkal jobban zavar, hogy lövés után rohadt sokáig kitart a láthatóság max lőtávon. Ezen viszont a láthatósági skill nem módosít. És láthatóság ide vagy oda, tegnap este Ibukival 11 km-es láthatósággal, induláskor azonnal bevillant a "located" radar jelzés. Azért ez fasza, nem?
Mivel alapvetően mintázatokban gondolkozom (mert geci lusta vagyok...), nekem a CV skill tree szitne midnenhol így néz ki:
1. sor 3. skill (balról jobbra), 2. sor 1. skill; 3. sor 5. skill, a 4. sorhoz meg nem nagyon van kapitányom, bár asszem egy tízpontosom van, neki meg a 4. skillt raktam be. Az elhangzottak alapján hiba volt...
előtte 2 rombolóval (egy Jager és egy shima) egyiket sincs concealment kapitányskill és upgrade
agyfaszt kapok
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.11.06. 21:19:56
Egyes leszedi a pajzsot és meggyújtja a hármas kivégzi.
Volt olyan csatám amin több mint 40 citadellát lőttem vele.
btw a cv ebben az eventben sztem gyenge,bár még csak 2-3 kört mentem vele,illetve amikor van velünk cv,akkor érezhetően nehezebb a dolgunk. ezt pár meccsből szűrtem le amikor volt velünk cv
de a sima playerek is kint hajóznak a térkép szélén,hiába irom nekik az elején h maradi középen és védeni a bázisokat,nem sétahajózunk,és a dd menjen a felszedendőért...de sokszor foganatja sincs
az már csak a kövi szint lenne h közel engedjük a felszedendőd szállító ellen hajót hogy ne kelljen 9 kmt hajózni érte,majd ő közel hozza 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.06. 14:00:20
De nem sokon múlott hogy nem vesztettünk,nem figyeltek most sem a bázisokra.