23081

A Wargaming új MMO játéka
-
Mutatsz egy kapitány skillezést és upgrade-eket? Erősen user error van, mert a Schlieffen jelenleg az egyik legpusztítóbb 10-es BB.
-
Plata #22440 De ez nem az az operations,ezen nem jön egy tonna dd. XD -
pajer_csaba #22439 Szívesen. Nem kell megköszönni. :-)
-
Plata #22438 Aha,meg mondanád hogy tudnám úgy használni hogy ne égjen állandóan vagy mindig ellőjék a moduljait?
Nincs végtelen javítója,tipikusan mikor megjavítok valamit másikat lőnek ki.
Csak operationst toltam.
T8-as dd úgy gyújtja mint a fene. -
pajer_csaba #22437 Én a holland Golden Leuw-öt választottam. A holland ág nekem kínszenvedés, majd elúszkálok vele co-opban, csak legyen kész az ág, annyival kevesebb... -
pajer_csaba #22436 A Schliffen per pill a legjobb német BB. És ezt úgy is meg tudom erősíteni ,hogy noob vagyok. Ne haragudj, de szerintem te használod rosszul. -
Plata #22435 Még mindig vannak olyanok akik upgrade nélkül jönnek.
Nem értem miért. -
na gondoltam húzom kicsit a star trek eventet,hát 3 játékból 2 defeat botok ellen,egy hót egyszerű játékmódban,akárhogy tolom neki egyszerűen nem lehet nyerni a sok béna miatt,hiába mondom mit kell csinálni,csinálok majd 1 milla damaget,öngyilkosságba hajózik a fél társaság a 3 minion előtt...aztán meg damoljam le egyedül a queent,úgy hogy a fele küldi már el van bukva...
nem is értem,másodlagos feladat,hogy nyird ki keleten nyugaton 3 hajót a 3 minion előtt,de aminjt megjelenik a minion megy rá a focus mintha nem lenne holnap :D hagyom mára,még van 3 szint,megvárom az új dockyard küldiket,azttán ahhoz is jó lesz legalább...
assymetric most a héten jön? -
Plata #22433 Operationsban tízmásodpercenként lőtték szarrá a moduljaimat,ágyúkat torpedókat és van négy javítási lehetőség.
Jó persze jobb kapitánnyal biztos több,de új hajóba nem volt jobb kapitányom,G Kurfürstből nem rakom át a jót,sem preussenből.
Amíg G Kurfürsttel egy sorozattal egy main-t jó esetben szarrá lövök addig sliff egy sorozatától main elröhögi magát. :D
Cserébe belém sebez 50 ezret.
És operationsba,vagyis bot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 13:27:58 -
ne bánd,nagyon jó hajó. -
yepp,nekem már megvan mind,szal majd félmilla free xpt kaptam
az adventi kalendáriumot se felejtsétek el nyitogatni minden nap,egy nap kihagyás asszem belefér -
Plata #22430 Már bánom hogy slifft választottam,operationsban is gyenge,szinte mindig sérül modulja,javítása korlátozott.
Kevés a hp-ja,kevés az ágyúja.Egyedül a másodlagosa jó. -
Plata #22429 Most komolyan tök ingyen kaptam egy t10 hajót? :O
Én a scliffent választottam.
De durva már.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 10:18:10 -
alap sátán konténer dobott 3 kékboostert! 3at :DDD -
pajer_csaba #22427 Már megvettem. Sőt, mentem is vele egy co-op-ot. 0 torpedótalálat, néha a skipp-, és HE-bomberek jót mentek. Nekem ez inkább gyűjtemény-hajó, mint in-game CV, úgyhogy nem bánkódom. :-) -
azért nézz vidiket róla,én sokat cvzek,szinte az összes megvan,de még én sem érzem azt hogy must have :D Wiszkis az archerfishről beszélt le,most a holland cirkával szemezek épp :P
-
pajer_csaba #22425 Kérdés. A Northpole-eventből meg van a 10k pont, kell tovább csinálnom a küldiket (40 000 base xp, két nap alatt, kb esélytelen), vagy így már megkapom a jutalmakat az eventből? -
pajer_csaba #22424 Akkor Shinano! :D -
Plata #22423 Eszem megáll,négy csatával star trek eventen kész lettem hat dockyard küldivel. :O
Várhatok jövőhétig az új részre. :D -
Nagyobb az esélyed megkapni Santa konténerből, mint hogy visszakerüljön acélért :D
-
pajer_csaba #22421 Én a Musashira tartogatom az acélt - ha egyszer megint visszakerül vmi event kapcsán időlegesen, tuti, hogy acélért lesz majd. De a Shinano az most nagyon csábít. -
Plata #22420 Én meg elköltöm szeneshajóra. XD
Plusz amúgysem játszom olyanban amiben kapnék. -
oké,az archerfish elég OPnak tűnik,most néztem róla pár vidit -
nekem sok van,köszönhetően annak,hogy még egy acélos hajót sem vettem ki,mert nem találtam olyat amire azt mondanám h kell...illetve mindig várok és várok,mert egyre erősebb hajók jönnek oda is,aztán majd egyszer biztos jön valami taktikai atomrakétával felszerelt valami,ami majd kell :D -
Plata #22417 Hááát van vagy 3k acélom. XD -
acélos,mármint acélért kapható :D
lesz valami event,amiben 36k acélért kivehető,camóval flaggell,aztán ha lement az event valamikor bekerül az acélosok közé,itt viszont már kuponnal olcsóbban is ki lehet venni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:18:07 -
Plata #22415 Tech tree,arany,vagy acél esetleg szén-ért kapható lesz? -
jön nemsokára az új amcsi tengó,Archerfish...meg majd a japó shinano cv,aminek egy yamato az alapja. acélos lesz mindkettő,de egyik sem fogta meg a fantáziám.
Cv páncélzata durva,meg a másodlagosokra is jókat mondanak,és még füstös raj is van rajta,szal saját füstből saját repcsivel spotolva mókás lehet...persze hamarosan a plane spottingnak annyi,szal... ,illetve ap pattogós bombák,amik tudnak citadellezni,akár BBt is...hiányzott mint egy falat kenyér :P
most hogy mondod én is rég tengóztam már,pedig majd az összes megvan,kivéve a gato.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:13:42 -
Plata #22413 Újra elővehetem a zakkant kapitányom meg tengóját.
Hiányzik már a hüye dumája. XD
Szemétség hogy tengeralattjárónak semmi operations nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 09:23:30 -
nem is értem miért veszegetik ki,én birom a zúzást
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 08:48:45 -
Plata #22411 Majdnem két hónapra visszatérnek az asszimetrikus csaták. -
Darun #22410 A másik képessége legalább ilyen jó. Ha kétszer kisütöd a Fun gombot, utána alapból 20%-ról indul a készültsége és nem nem megy le 20 alá akkor se, ha esetleg nem sebzel/szerzel pot dmg-t és +5%-t növel a sebességen, ami az enchanted Brisk-el (+12,5% speed) azt jelenti, hogy a hajó 35 csomó felett hasitja a vizet. -
Darun #22409 Lehet növelni. És pont ez az az ág, ahol érdemes is elgondolkodni rajta. +1 heal, +1 vadász, +1 füst, +1 engine.
A modulok között az 5. slotban van egy squadron cons. mod 1 nevű modul ami +1-t ad, ez 3 füstöt jelent géptipusonként, az összesen 6. Kapitányi skillel a healek meg a vadászok számát lehet még növelni egyel. Illetve a füstre hat az X-Ray Papa Unaone signal is, de az a +5% az fél másodpercet jelent, szóval nincs sok értelme. -
ja néztem most,16 darab van meg a 60ból,szal ha nem jön szénért,akkor ez se lesz meg :D szenem van majd 1 milla :p
ami jó kapitány,az megvan,az orosz a japó meg a német...többibe nem láttam fantáziát -
Születésnapi eventen lehetett ládákat venni szuperkontajner helyett, amikben voltak a kollekció darabjai. Talán majd egyszer szénért lehet venni ládákat és folytatni a gyűjtést. -
azt hogy is lehet? szénért?
néztem flamut pont most,jön a holland kapitány is,egészen beteg skillekkel,pl 4. légicsapás a golden lionhoz, és még hasonló finomságokkal
hát arról lekéstem,valami collectiont kellett volna kirakni október végéig :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 12:10:34 -
Érdemes beszerezni a kapitányt hozzá, 175 össz találat után 22,5%-kal gyorsabb másodlagos reload egyebek mellett. -
mókás ez a los andes,190 össz dam,abból 90 másodlagos+43 tűz,6 kill,abból 5 close quarters :p -
Plata #22403 Nem lehet hogy a Star Trek eventen a T'pau bombázói bugosak?
Ki küldtem őket oda ahol sűrűn volt borg és eléggé hatékonyak voltak,az egyik hajóba majdnem 70 ezret sebeztek és megpatkolt,később még két másik hajót kilőttek.
De volt más furcsaság is,a csapattárs használt csapat gyógyító képességet.
Erre a képernyőn egy pillanatra valami nagy fehér betűs szöveg jelent meg valami hiba.
Amiben benne volt a fleet heal képesség neve. -
yepp,tudom,félúton vagyok felé :D de a fő ágyúk szórnak mint a részeg hugyozás