22416
A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #21776 Első aszimmetrikus csatám... nem is rossz, van benne kihívás egy picit. Izgalmasabb, mint a co-op darálója.
-
pajer_csaba #21775 Hajót keresek Musashi-channak (^w^)... Melyiket lenne érdemes: Satsuma*, Shikishima, vagy várjak a WG kegyeire, hátha droppolják valami eventben a Musashi-t? (Ez most inkább csak egy gyűjtői kérdés, mintsem valami élethalál fontos játékmechanikai...)
*A Satsuról jut eszembe, tegnap átnyálaztam a supershipeket, a Yamagiri DD tényleg olyan überállat, mint a statjai alapján tűnik? -
pajer_csaba #21774 Én vért izzadtam a franciákkal, de a Richelieu-től nagyon jól adta, szinte minden csata élvezetes volt, és felső-középmezőnynél alább sosem végeztem velük. A brit Tier VII-ben viszont vagy piszok jó csatáim voltak (még ha vesztettünk is), vagy rettenetesek (még ha nyertünk is). Köztes sosem volt. Erre mit hozott a WG-gyez morod? Duke of York...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.12.28. 17:31:38 -
#21773 asszimetrikusnak egy titka van. védekezni kell,a bot úgyis jön .sokan előre rohannak aztán elvéreznek a túlerőben. kite és messziről kell bontani őket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.28. 17:29:33 -
Plata #21772 Ez nagyon nagy hülyeség.
Mármint hogy sub és cv nem jó asszimetrikusra.
Sokszor egyedül én maradok élve vagy én nyerem meg a csatát CV-vel vagy sub-al.
Chkalov és a francia t6 nagyon jó asszimetrikus csatában.
Volt már hogy 8 kill-t csináltam asszimetrikuson basszus.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 16:07:48 -
Darun #21770 Én a Lyont is imádom, a mostani Rankeden is csúnyán lehet vele alázni. A Normandi-t is megszoktam, teljesen használható hajó mindkettő. (sőt, nekem személy szerint a két T7-es kedvencem a KGV és a Lyon)
Az éjjel szorzózgattam kicsit "low" tierben is, relaxos Assy volt. Carbine Carlito mondta az egyik stream alkalmával, hogy a sub és a cv nem való Assy-ra. Namost tegnap U-69-el és Rangerrel is sikerült olyan csatát mennem, amit nekem kellett lehozni, mert a csapat elhullott körülöttem. A sub 1500 base xp lett, a cv csak 990 és még azzal is első lettem. Mondjuk itt azért látszik, hogy a sub kap egy "kis" eco boostot igy alanyi jogon, mert az a 600 xp difi indokolatlanul sok. Annyit azért hozzátennék, hogy ez standard battle, a domination az függetlenül attól, hogy milyen hajókkal megyünk be, 90%-ban bukó. Én az Assy-t azért javaslom, mert gyorsabban tudsz fejlődni és tényleg nem hozod hátrányba a csapatot. Arra kell figyelni, hogy az assy-s botok nem javitanak azonnal. 1 ping, 1 tűz, 1 vizbetörés simán lehet rajtuk, a második viszont instant DCP. Ezt egyébként ki is lehet használni sok szempontból. -
pajer_csaba #21770 Sehogy. RNG -
Plata #21767 Csúcs ez a fórum,hogy lehet megoldani hogy lássam is azt amit írtok? -
pajer_csaba #21768 Érdemes kihúzni a francia BB ágat, bár nekem nagy szenvedés volt Tier VIII-ig a toronyelrendezés miatt. Onnantól viszont a játék legjobb BB-i. Nagyot ütnek és sokat, ráadásul pontosan és jó a páncéljuk is. -
pajer_csaba #21767 Köszönöm a tippeket. Egyenlőre csak egy csatám volt vele co-opban, és egy darabig még ott is maradok, just in case. -
Plata #21766 Ma elértem a karácsonyi event 20-as szintjét.
3500 aranyért unlockoltam a prémium részt is.
Így megkaptam a 7-es stord prém DD-t.
A ládákban nem volt semmi jó,csak szén meg pár apróság.
Bár a 25000 szén jól jött.
De a 10 tokenből vettem még két ládát és az egyikben egy T6 francia prém BB volt.
Úgysincs még francia BB-m,csak prém cruiser meg CV.
Soha ennyi prém hajó nem jött még mint ebben a karácsonyi eventben.
Fura.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 09:06:01 -
mumus70 #21765 Sőt, párbajon is! Rohadt idegesítőek! Általában úgy végeznek ki, hogy egy pillanatra sem látom merre vannak! :D -
Plata #21764 Hihetetlen jó assimetrikus csatában.
A dockyard tengeralattjáró küldijeit assimetrikus csatákban olyan gyorsan le tolom mint a fene.
A második heti küldikből is kész van talán 5.
Most 650 bombázós küldit kéne megcsinálni vagy a 350 main battery hits-t BB-vel,de hiába próbálom T10-el,alig tudok G Kurfürstel is sok main battery hit-et csinálni,bezzeg másodlagos az dől mint álat,de az nem számít.XD -
Darun #21763 A közhiedelemmel ellentétben Assy-n egészen használhatóak. -
pajer_csaba #21762 Eretnekség: beszereztem egy tengeralattjárót (U-69)... -_-' Leszámítva, hogy a csata első 3 percében nem találtam meg, melyik gombbal kell kell merülni, illetve, hogy félrenyomtam és már az elején -1 aksitöltéssel kezdtem, elég mozgalmas játékmód. Legalábbis botok ellen. -
Plata #21761 Egy csatát mentem vele.
Egy rakás citadell hit-et tolt BB-be.
Nagyon jó kis CV. -
#21760 Bearn,sztem az egyik legjobb t6 cv,kifogyhatatlan fighter,a pattogó bombákkal a ddk réme,és ap bombákkal meg a t6 light cirkák réme szintén :D
egy kis kedvcsináló
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.26. 20:46:01 -
Plata #21759 Ma kész lett a 19-edik szint az eventes vackon,kaptam 3 kis ládát.
Az egyikben egy francia prém CV volt.
Igaz csak T6 de akkor is.
Nem is tudtam hogy francia CV is van a játékban. -
pajer_csaba #21758 Dublonban gazdag, piros ecoval áldott, 50+ %-os winrateben békés, visszafogottan kapzsi WG-től boldog Karácsony Ünnepeket kívánok! -
#21757 hmm,esett még egy karl s johan 9es BB
kita farmot feladtam,nem nekem való továbbra sem :D nem költök semmit,még defencere sem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.24. 09:58:48 -
mumus70 #21756 Igen. nem mindegy hol lövöd, a fedélzetet ha felül találod el, ott csak a festéket kopogtatod! :-) -
Darun #21755 Ha messziről lőtt, valószinűbb hogy a fedélzetet találta el, a páncélozott rep.fedélzet meg még a BB lövedékét is lepattintja. -
Plata #21754 Értem,mindenesetre szüreális látvány volt hogy percekig öli eredmény nélkül. -
#21753 mino,kis kaliber és csak ap,a cv meg ultravédett faj a WG szemében,ha szögelt a minohoz képest akkor semmi sebzést nem tud neki kiosztani. -
Plata #21752 Ma egy csatában érdekes dolgot láttam.
T10-es Minotaur folyamatosan tűz alatt tartotta A Parseval T8 CV-t,azt láttam hogy a minotaur lövi eszeveszetten,nekem túl messze volt 17 kilóméter és tengóval voltam.
De a minotaur szinte semmit sem sebzi az irdatlan sok lövés mind lepattog a CV-ről,már egészen közel értem CV-hez mikor nagy nehezen meghalt,de akkor már hárman lőtték.
A német CV-k ilyen szívósak vagy csak a Minotaur volt rohadt peches? -
#21751 a héten kaptál egy t7 BB :D -
Plata #21750 Köszi.
Nekem meg van azóta hogy berakták,még a holland cruiser eventen szereztem meg a t7-et. -
Plata #21748 WoT-ban ma ingyen T9 tankot adtak,kár hogy WoWs-ban semmit nem adtak.
Mondjuk egy T8 katamarán-t amivel lehet vitorlázni. XD -
pajer_csaba #21748 Grat. Nekem egy hónapja derült ki, mire való holland cirkálón a repcsi... azt is egy bot-tól lestem el co-opban... ^_^' -
Plata #21747 Hű srácok ez aztán klassz csata volt.
-
Darun #21746 "kisebb lőtáv". Még igy is nagyobb, mint a többi T7-es BB-nek. -
Darun #21745 A lőtáv kisebb 1 km-el, a töltési idő nagyobb 3 seccel. A másik két adat (sebzés, pontosság) nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.12.19. 11:53:51 -
Plata #21742 Lassan elkezdem húzni német Bb ágat úgy is,csak most le vagyok égve. -
pajer_csaba #21743 Sokra mész vele, a gyenge páncèlzat és a kisebb lőtáv miatt inkább forogni kell vele, meneküléshez jó lenne, de ebben is vannak nála jobbak. -
pajer_csaba #21742 Ha jól emlékszem, kisebb lőtáv, lassabb töltés, gyengébb sebzés, kisebb accuracy a lövedékeknek. -
Darun #21741 Olyan nagyon nincs is, és cserébe ott az engine boost. -
Plata #21740 Kár,de mennyivel vagy mivel van le butítva? -
pajer_csaba #21739 Az eredeti, sima Scharnhorstot hogy szeretnéd akkor... :-) A '43-as verzió le van butítva. -
pajer_csaba #21738 Lol, ha mindenemet beáldozom, akkor is csak eddig jutnék... XD
-
pajer_csaba #21737 7 hajó, 200 nap prém, 5k dublon, egy rakat kék meg piros eco, meg valahonnan 1 missi free xp (ezt nem tudom honnan, egyszer csak észrevettem ,hogy ennyi van...). Én alapvetően elégedett vagyok, bár mondjuk az Ashitaka és/vagy a Rio de Janeiro helyett kieshetett volna a Musashi... De na, ajándék lónak...