World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ez nem összekeverendő a sárga felkiáltójellel,és alatta a detected felirattal. ez akkor jelenik meg ha ténylegesen látják a hajód.
ennek van még a radaros hidros detected változata illetve a 2km belül egy háromszögben felkiáltójel is. ez a játékmechanika része,ha 2km belül vagy az ellentől,kölcsönösen látni fogjátok egymást akár egy szigeten keresztül is
ez a különbség a rpf és a sima spotted között
és ezen felül vannak még olyan kapitányi skillek pl , ami a felkiáltójel mellett mutatja egy hányan céloznak rád,sőt ennek van egy magasabb szintje is,amiokr konkrétan jelzi,ha az ellen rádlőtt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.08. 16:36:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Operationsban annyira szar volt hogy olyan szavakkal illettem a tervezőit amit nem ismételnék meg. XD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Bb-n én saccra szoktam rejtőzködést berakni, ha túl nagynak ítélem a ltáhatóságot ,akkor igen, ha kb mindegy (ilyen 8-10 km különbség van a lőtáv és a "nyugalmi" láthatóság között), akkor meg nem. Engem inkább sokkal jobban zavar, hogy lövés után rohadt sokáig kitart a láthatóság max lőtávon. Ezen viszont a láthatósági skill nem módosít. És láthatóság ide vagy oda, tegnap este Ibukival 11 km-es láthatósággal, induláskor azonnal bevillant a "located" radar jelzés. Azért ez fasza, nem?
Mivel alapvetően mintázatokban gondolkozom (mert geci lusta vagyok...), nekem a CV skill tree szitne midnenhol így néz ki:
1. sor 3. skill (balról jobbra), 2. sor 1. skill; 3. sor 5. skill, a 4. sorhoz meg nem nagyon van kapitányom, bár asszem egy tízpontosom van, neki meg a 4. skillt raktam be. Az elhangzottak alapján hiba volt...
előtte 2 rombolóval (egy Jager és egy shima) egyiket sincs concealment kapitányskill és upgrade
agyfaszt kapok
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.11.06. 21:19:56
Egyes leszedi a pajzsot és meggyújtja a hármas kivégzi.
Volt olyan csatám amin több mint 40 citadellát lőttem vele.
btw a cv ebben az eventben sztem gyenge,bár még csak 2-3 kört mentem vele,illetve amikor van velünk cv,akkor érezhetően nehezebb a dolgunk. ezt pár meccsből szűrtem le amikor volt velünk cv
de a sima playerek is kint hajóznak a térkép szélén,hiába irom nekik az elején h maradi középen és védeni a bázisokat,nem sétahajózunk,és a dd menjen a felszedendőért...de sokszor foganatja sincs
az már csak a kövi szint lenne h közel engedjük a felszedendőd szállító ellen hajót hogy ne kelljen 9 kmt hajózni érte,majd ő közel hozza 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.06. 14:00:20
De nem sokon múlott hogy nem vesztettünk,nem figyeltek most sem a bázisokra.

star trek event,hajólézer ,100 százalékos pontosság,tökéletes célzás,az eredmény... 😄
Pár Star Trek eventes csatával kész lett minden egyéb küldetésem,North pole,Battle of the leyte gulf,satubbi.
Állati jó.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.03. 11:36:09
Aztán rájöttem csak 16 szintet lehet megcsinálni,a következő 11 nap múlva nyílik meg.
Az első fejlesztés szint 10 token második 50,eddig 20-at szereztem,megvettem a sup hull-t és sup shieldet.
Jah ez a T'pau,a romulán és klingon hajó is durva képességeket kap a hull-tól,de nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.01. 17:49:36
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.01. 17:42:38

Másikban kb ugyanaz volt,oda mentek ahol a borg spawnol nem a bázist védték,rájuk spawnolt a borg meghaltak és szívtuk.
Ha tudná mindenki hogy blokkolni kell a foglalást menne is az event könnyen.
Nekem három csatával kész lett az összes heti event küldi,meg három north pole küldik,leyte gulf küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 12:15:10
A sima ládából 0.4% esély van hajóra. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 11:55:43
na megnéztem 0.4 százalék a hajó a sima ládából. a prémből meg az összes eddigi black ship közül bármelyik eshet,kivéve a smolensket ami aukcióra raknak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.31. 11:53:52
Jut eszembe mi ez a north pole küldi?
Látom St eventen is lehet tolni és nem sokára kész,de mire jó?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 11:36:37