World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Plusz amúgysem játszom olyanban amiben kapnék.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
lesz valami event,amiben 36k acélért kivehető,camóval flaggell,aztán ha lement az event valamikor bekerül az acélosok közé,itt viszont már kuponnal olcsóbban is ki lehet venni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:18:07
Cv páncélzata durva,meg a másodlagosokra is jókat mondanak,és még füstös raj is van rajta,szal saját füstből saját repcsivel spotolva mókás lehet...persze hamarosan a plane spottingnak annyi,szal... ,illetve ap pattogós bombák,amik tudnak citadellezni,akár BBt is...hiányzott mint egy falat kenyér 😛
most hogy mondod én is rég tengóztam már,pedig majd az összes megvan,kivéve a gato.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:13:42
Hiányzik már a hüye dumája. XD
Szemétség hogy tengeralattjárónak semmi operations nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 09:23:30
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 08:48:45
A modulok között az 5. slotban van egy squadron cons. mod 1 nevű modul ami +1-t ad, ez 3 füstöt jelent géptipusonként, az összesen 6. Kapitányi skillel a healek meg a vadászok számát lehet még növelni egyel. Illetve a füstre hat az X-Ray Papa Unaone signal is, de az a +5% az fél másodpercet jelent, szóval nincs sok értelme.
ami jó kapitány,az megvan,az orosz a japó meg a német...többibe nem láttam fantáziát
néztem flamut pont most,jön a holland kapitány is,egészen beteg skillekkel,pl 4. légicsapás a golden lionhoz, és még hasonló finomságokkal
hát arról lekéstem,valami collectiont kellett volna kirakni október végéig :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 12:10:34
Ki küldtem őket oda ahol sűrűn volt borg és eléggé hatékonyak voltak,az egyik hajóba majdnem 70 ezret sebeztek és megpatkolt,később még két másik hajót kilőttek.
De volt más furcsaság is,a csapattárs használt csapat gyógyító képességet.
Erre a képernyőn egy pillanatra valami nagy fehér betűs szöveg jelent meg valami hiba.
Amiben benne volt a fleet heal képesség neve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az is star trek. 😄
Star Trek Strange New World és Star Trek 2009 mozifilm.
A strange New World a Kirk előtti időket mutatja be,mikor még Pike volt a kapitány nem Kirk.
Azzal fog majd véget érni hogy pike végzetesen megsérül és így vátja Kirk.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.11.19. 20:27:41
Tekerd 2 percre az elsőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.19. 18:07:09
De jól jött,meg is köszönték.
Bio-neural sokáig csak klingonnak volt elérhető.
Egy fizetős hajóhoz járt.
Exxesen is 2-2 füst van,valóban nem sok,de többnyire elég.
Esetleg T10-en jobb?
Plasma szerintem átégeti a pajzsot, Transzfázisos szerintem tesz a pajzsra.
És akkor még van pár.
Sok évig trollkodtam bio-neural warhead torpedóval semleges zónában. Másfélszer nagyobb a lőtávolsága mint bárminek, célkövető. Saját pajzsa van.
Ráadásul az eventért kapható rewardok kizárólag azon múlnak, hogy mennyi csillagot (másodlagos feladat) szed össze a csapat. A teljesitményed max azért érdekes, mert a küldiket sokkal könnyebb itt csinálni, mint bárhol máshol. Beleértve a coopot is. A pot. dmg talán az egyetlen kivétel, azt ez a mód nem igazán adja és spottolni sem olyan egyszerű. A csaták viszint rövidebbek, nagyjából fixen lehet hozni az átlag xp/csata szintet. Battle Pass-hoz kb elég napi egy csata.
Nekem már a teszt fázisban is az jött le, hogy az alap felszerelés a legkönnyebben használható illetve azzal stabilan lehet hozni a teljesitményt. Kipróbáltam DD-n is a foton torpedót (már ha az a neve a célkövetős rakétának) de nem jött be. Az alap torpedó sokkal gazdaságosabb.
Ami igazából lényeges, az a kikötőben mountolható buffok. A sebzés növelőket mindenképpen érdemes feltenni. Függetlenül attól, hogy nem sebzés alapon jutalmaz a játék. Egyébként meg a logikus nekem az, hogy a fő lövegekkel elbontom a pajzsot, a torpedó meg direktbe sebezzen nagyon. Lehet egyébként próbálgatni a külféle modulokat, de van amikor egy modul csere egészen más játékstilust kiván ugyanattól a hajótól. Szokás szerint meg kell találni azt, ami neked a legjobban kézre áll.
Asszem a japó volt aknás a fene tudja meg füstös.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 15:33:44
Az aknázós CV sem került be. Asszem.
Ugyanis már simán lehet venni prémet játékkal mint a hajósban.
Csak t10-et nem,de pár t9 eventes is van.
Plusz vannak pár havonta tankot adó eventek.
Kicsit túl sok is,mert emiatt van folyton tele a játék hülyékkel,tolják a maratont ész nélkül.
De tavaly novemberi well deserved jutalom is t9 patton volt.
Ugyanakkor a prém lőszer már szerintem csak kreditért vehető,drágább mint a sima,de némelyik taknál b+ kategória. XD
Még a wc-n sem megy át nem hogy tankon.
prem ammo testing?kb ott fogom abbahagyni,a tankosban is undorítónak találtam az egész mechanikát,nem is tolom már azzal sem