World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az is star trek. 😄
Star Trek Strange New World és Star Trek 2009 mozifilm.
A strange New World a Kirk előtti időket mutatja be,mikor még Pike volt a kapitány nem Kirk.
Azzal fog majd véget érni hogy pike végzetesen megsérül és így vátja Kirk.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.11.19. 20:27:41
Tekerd 2 percre az elsőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.19. 18:07:09
De jól jött,meg is köszönték.
Bio-neural sokáig csak klingonnak volt elérhető.
Egy fizetős hajóhoz járt.
Exxesen is 2-2 füst van,valóban nem sok,de többnyire elég.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Esetleg T10-en jobb?
Plasma szerintem átégeti a pajzsot, Transzfázisos szerintem tesz a pajzsra.
És akkor még van pár.
Sok évig trollkodtam bio-neural warhead torpedóval semleges zónában. Másfélszer nagyobb a lőtávolsága mint bárminek, célkövető. Saját pajzsa van.
Ráadásul az eventért kapható rewardok kizárólag azon múlnak, hogy mennyi csillagot (másodlagos feladat) szed össze a csapat. A teljesitményed max azért érdekes, mert a küldiket sokkal könnyebb itt csinálni, mint bárhol máshol. Beleértve a coopot is. A pot. dmg talán az egyetlen kivétel, azt ez a mód nem igazán adja és spottolni sem olyan egyszerű. A csaták viszint rövidebbek, nagyjából fixen lehet hozni az átlag xp/csata szintet. Battle Pass-hoz kb elég napi egy csata.
Nekem már a teszt fázisban is az jött le, hogy az alap felszerelés a legkönnyebben használható illetve azzal stabilan lehet hozni a teljesitményt. Kipróbáltam DD-n is a foton torpedót (már ha az a neve a célkövetős rakétának) de nem jött be. Az alap torpedó sokkal gazdaságosabb.
Ami igazából lényeges, az a kikötőben mountolható buffok. A sebzés növelőket mindenképpen érdemes feltenni. Függetlenül attól, hogy nem sebzés alapon jutalmaz a játék. Egyébként meg a logikus nekem az, hogy a fő lövegekkel elbontom a pajzsot, a torpedó meg direktbe sebezzen nagyon. Lehet egyébként próbálgatni a külféle modulokat, de van amikor egy modul csere egészen más játékstilust kiván ugyanattól a hajótól. Szokás szerint meg kell találni azt, ami neked a legjobban kézre áll.
Asszem a japó volt aknás a fene tudja meg füstös.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 15:33:44
Az aknázós CV sem került be. Asszem.
Ugyanis már simán lehet venni prémet játékkal mint a hajósban.
Csak t10-et nem,de pár t9 eventes is van.
Plusz vannak pár havonta tankot adó eventek.
Kicsit túl sok is,mert emiatt van folyton tele a játék hülyékkel,tolják a maratont ész nélkül.
De tavaly novemberi well deserved jutalom is t9 patton volt.
Ugyanakkor a prém lőszer már szerintem csak kreditért vehető,drágább mint a sima,de némelyik taknál b+ kategória. XD
Még a wc-n sem megy át nem hogy tankon.
prem ammo testing?kb ott fogom abbahagyni,a tankosban is undorítónak találtam az egész mechanikát,nem is tolom már azzal sem
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Első bejelentkezésnél garázs helyett fekete képernyő,meg valami szöveg hogy az információ nem jeleníthető meg. 😄
Szakaszban mentünk csatába és csata végén kidobott a játék mindkettőnket.
Ezt még többször eljátszotta,minden csata végén megszakadt a kapcsolat a szerverrel.
Tegnap teljesen halott volt a szerver,ezért kaptunk prém napot,de ma is állati jó. XD
szuperkonti nekem is volt ma,25 zöld booster esett,asszem kredites 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.16. 23:11:41
nem tudom mikor lesz kész az optika, de vodát is tudsz T optikán olcsóbban
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azt az engedményt szokták megadni ilyenkor, hogy kicsit növelik a dropchance-et, így nem kell mind a 74-et megvenni. Mennyi most?
De amúgy őszintén... meglepődünk?
fel kéne jelenteni őket szerencsejátékért 😄
A szuperkintikból nekem hónapok óta lópikula esik,hajó talán az ezerötszázadikra esik,egy T1 😄
nekem még van pár szint a prém kontihoz ,de ma szerintem meglesz
közben húzom az Ipiranga vonalat,a szokásos felállás,hogy a kövi hajó előtti pár csatában mindent is bead az rng,még 1-2 csata kell a kilenceshez,de már tegnap is olyat mentem,hogy a könnyem kicsordult,tengó kill,az ellen nem rám néz amikor kihajózok a sziget mögül meglepve,a hipper félretorpizik 5 kmről,a Brandenburg is eltolja a torpikat egy se talált,aztán ahelyett h lendületből lerammoljon engem,majd full hpról,mikor neki alig van 15k,megáll,és ágyúval keresi a haveri subot 😄 amikor minden bejátszik 😄 a cv se engem basztatott,én is kockázatos pozícióba mentem,de nem büntetett senki... 😄 jót is aludtam utánna :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.14. 11:40:21
Csak a küldikért kapott Dunkerque b lett,de az már amúgy is meg van sima változatban.
ha meg gond van,akkor el lehet húzni vele,nagyon jó az álca is
sokan elkövetik vele azt a hibát,hogy mindenképp torpizni akarnak vele,viszont így teljes broadsideot mutatsz,és dev strikolnak. az ágyúk tényleg jók,ne akarj mindenáron torpizni,mert sok csatahajó csak arra vár hogy kifordulj a halacskák miatt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.10. 18:48:18