World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden feladat kész az is kitüntetést érdemel,de sok másra is ad,például sok torpedó találatra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:01:03
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Sliff kapitányának vettem egy milla xp-ből pár skillt,így már van 18 skill pontja,de operations cherry blossomban most is szopattak bőven,mindig kigyullad és mindig sérülnek a moduljaim,volt hogy egy sorozattal négy féle modul szállt el.
A javító épp cd-n volt mert előtte gyújtottak,clausewitz meg majdnem 50 ezret lőtt belém,haragumo,kitakaze,yügumo szinte minden második sorozattal felgyújt.
De a másodlagos tényleg jó,nagyon messzire lő és szépen,csak ne lenne olyan rohadt gyúlékony és modul érzékeny.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 07:01:19
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A kapitányi skillek is stimmelnek,kivéve hogy az enyémnek hárommal kevesebb van mert még csak 10-es szintűt tettem bele.Hátha szerzek jobbat eventen.
Olyan dumákat szokott nyomni hogy szétröhögöm magam. XD
Doktor von Roth,vagy mi a csoda a neve,igazából nem kalóz,de olyan kalózos szövege van.
Vagy legalább is teljesen zakkant.
Alig várom az asszimetrikus csatákat hogy haljam a hülyeségeit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:58:59
főleg a game of throws vidijei a legjobbak,amikor nyertes állásból pár perc alatt lesz vesztes game a playerek hülye húzásai vagy bénázása vagy az rng balszerencse miatt 😛 és a végéig nem tudhatod,melyik csapat bukik 😄
kommentel tankos vidiket is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:52:41
Egy szakállas fazont aki a mikulás,de inkább úgy néz ki mint egy remete,egy násik fazont aki mikulásnak néz ki de hülye neve van,meg egy süveges szentfazekat.
Meg 750 community tokent.
12x 200% xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:18:52
J5WBJAVO105
JFXFJMCAPITAN
GW52SONEMG
I7YH89KIJOBY
NTFVPHILSTIFTY
4AZFZDRUVIK
Y27JCH0M1N
V6HQOVERLORDBOU
OHCYMARCHINGEGNERE
PE6IZELDASAUCE
ez meg elvileg ad egy 6 pontos télapó kapitányt
MEA9TORPEDOCHKA
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:18:10
Több nagy hajóm nincs.
fogós kérdés 😄
tehát két kisszintű hajó nagy eséllyel,vagy egy nagyobb vagy acélos vagy rare nagyon kicsi eséllyel :p
vagy,szülinapi kuponnal(ugye mindenkinek erre az időszakra van állítva a szülinap,ha jót akar magának) veszel 50k dubit,abból a kuponnal lesz 100,abból veszel 106 mega kontit,amiből már jó eséllyel esik rare ship meg még 2 másik 😄
persze kérdés akarsz e költeni 50k+ forintot erre 😄 én nem :p abból veszel két jó hajót biztosan az armoryból :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:00:09
valaki csinált egy oldalt,ami jó már az idei sátán eventre is,lényegében egy calculátor,esélylatolgató,azaz a wg által megadott drop esélyeket figyelembe véve megadja mi eshet ha sima kontit,vagy mega kontit nyitsz
itt az oldal
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 10:49:32
Star trek eventen simán csinál a hajó 1000+ ribbont.
Igaz van még bőven, 2 ranked csata után 15 hajóról tudom levenni a hópihét.
ja és a német másodlagos hajóknál Günter Lütjens speciális kapitány kötelező cucc,asszem ő szénért kivehető. többek között boostolja a másodlagosokat,amiben a német csatahajók nagy része erős
Bár kezdődik a kláncsata szezon, ennyit össze lehet szedni 10 csata alatt :/
Nincs végtelen javítója,tipikusan mikor megjavítok valamit másikat lőnek ki.
Csak operationst toltam.
T8-as dd úgy gyújtja mint a fene.
Nem értem miért.
nem is értem,másodlagos feladat,hogy nyird ki keleten nyugaton 3 hajót a 3 minion előtt,de aminjt megjelenik a minion megy rá a focus mintha nem lenne holnap 😄 hagyom mára,még van 3 szint,megvárom az új dockyard küldiket,azttán ahhoz is jó lesz legalább...
assymetric most a héten jön?
Jó persze jobb kapitánnyal biztos több,de új hajóba nem volt jobb kapitányom,G Kurfürstből nem rakom át a jót,sem preussenből.
Amíg G Kurfürsttel egy sorozattal egy main-t jó esetben szarrá lövök addig sliff egy sorozatától main elröhögi magát. 😄
Cserébe belém sebez 50 ezret.
És operationsba,vagyis bot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 13:27:58
az adventi kalendáriumot se felejtsétek el nyitogatni minden nap,egy nap kihagyás asszem belefér
Kevés a hp-ja,kevés az ágyúja.Egyedül a másodlagosa jó.
Én a scliffent választottam.
De durva már.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 10:18:10
Várhatok jövőhétig az új részre. 😄