22408
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22009 Én még nem vagyok kész a 250k commander xp-vel,mára feladtam mert két csata elég volt. -
pajer_csaba #22009 Kontiból kiesett a Nelson. Bódottá'... (^_^) Mát csak valami japános event kéne, amiben a Musashi is kontis hajó... -
Plata #22008 Klassz,sima operationsban is van jó pár kill vele,a másodlagosa veszett jó.
Az a legröhejesebb hogy sok modult kilő,amikor Cherry blossom operationsban egyszerre jön 4 Dd és kilövöldözi a torpedóvetőjüket még mielőtt rám fordulhatnának,az nagyon vicces. Mire rámfordul DD nincs mivel lőnie.Ugyanebben az operationsban simán túlélhető vele ha 5-6 dd meg 2-3 cuiserből álló csapatot betámadod,a sziget mögül úgy lövi őket mint állat a sziget miatt torpedózni sem tudnak.Aki megkerüli úgyis megdöglik elsődlegestől. -
#22007 Pro tipp a "Csatahajóval 45 kilőtt hajó" küldetéshez...majd, ha már ott tartasz. Itt van ez az új D-Day operation. Bemész ezzel a hajóval full másodlagosra húzva, HE lövedékekkel, csatánként 8-11 hajó hozható. 4-5 csata alatt megvolt. -
Plata #22006 Megnyertem Split-el egy Brawl-t egyetlen lövés nélkül. XD
Három bb meg én split-el négy Bb ellen.
Mindegyik lassú volt,én turbó mocival eltipliztem és befoglaltam a két bázist majd füst függöny és elbújtam,a négy idióta nem mert bejönni foglalni a füst miatt.
Nyertünk és én egy lövést sem adtam le. XD
Nekem lett a legtöbb Xp-m így is.
Nevetséges,de újra sikerült. XD
Most ki löttem egy gyors BB-t torpikkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.29. 22:09:53 -
Plata #22005 Ez a Virginia kegyetlen jó hajó.
Úgy kiszedi a DD-ket meg cruisereket másodlagossal mint a fene.
Operations-on bitang jó,a hatalmas másodlagos lőtávja eszetlen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 22:36:17 -
#22004 amikor grindeled a cvvel a spot damaget,és a meccs elején beírja a satsuma-shikishima div hogy spot enemy cv,már tudod hogy jól indul az este...190k spot damage egy meccsen :p -
#22003 Találtam egy dockyard grinding guideot,szerencsére én is ezekkel a küldikkel foglalkozom,de hátha segítség lehet valakinek. ha fordítás kell ,szóljatok
itt -
#22002 ja,nekem is meglett tegnap. tolom a grindfesztet,most össze kéne hozni 1.2 milla spot damaget cvvel :D meg a 225k sebzést is egy csatában...nem egyszerű,rohadt gyorsan elhullanak a csapattársak,vagy az ellenen rohanunk át 5 perc alatt -
Plata #22001 Meg van a 20-as szint így meg kaptam a T7 amcsi BB-t,ez valami nagyon jó operationsban.
Ott próbáltam ki.
A másodlagosa veszett jó.
9.5km.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.27. 21:55:57 -
Plata #22000 Te jó ég,miért nem jutott hamarabb eszembe bayard.
Haza értem és próba.Erre tessék.
-
Plata #21999 Tegnap mentem vele jobbat is,de most megint megpróbáltam.
Három ilyen csata és kész.
.
-
Plata #21998 Sajnos kurfürstel nem volt szerencsém,randomban nem volt jó,co-op-ban meg esélyem sem volt semmire lőni.
Kipróbáltam több t7-8 cruisert is,míg végre megtaláltam a tökéletest,túl későn,pont feladtam és azt mondtam ez az utcsó csata.
Francia T8 prém cruiser,bayard vagy mi a túró.
Operations csatában kb 400 ribbon jött vele össze,le is fényképeztem,de már megint nem ment a printscreen,hogy rohadna meg.
Az biztos csak main battery hit 369 volt. XD -
#21997 menj coopba,rakj le fighter planet hogy spotolja az ellen hajóit, te meg spotold a ddt. előbb utóbb meglesz. ez működik randomban is,ugye itt most a spotra kell menni,nem a sebzésre neked. szal zaklasd a ddket,ha van esze a csapatnak lőnek rá,aztán spotold a többit ,fighterrel akár két csoportot is spoton tudsz tartani. asszem megvan neked a hatos francia cv is,annak van vagy 9 fighterre / repcsiszázad,az simán kitart a meccs végéig. arra figyelj hogy a fightereket AA hatótávon kívül tedd le,mert gyorsan lelövik őket. szerencsére tudnak spotolni AA hatótávon kívüldől is. MÉG :D
utálni fog az ellen,lesz report is bőven :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:33:20 -
Plata #21996 T8 ilyen van.
T9-10.
Van egy T11 is.
Yamagiri.
CV meg ilyen.
T10-11 random csatában 11k spot sebzésem lett úgy hogy spotoltam majdnem mindenkit,de hiába.
Amikor még más nem spotolta őket nem lőtt rájuk senki,amikor meg már más is spotolta igen.
-
#21995 a ribbonos egyszerű ,kell hozzá egy golyószóró vagy egy durva másodlagossal bíró hajó,és egy csatában több száz ribbon is összejöhet. haragumo vagy schlieffen a legjobb,de kurfürst is jó,az asszem van neked. günter lütjens prém kapitánnyal még jobb mert az pont a másodlagosokat erősíti
a spotolós sem nehéz,szintén dd az ajánlott,vagy cv. ja látom az pont cv spec küldi
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:04:07 -
Plata #21994 Ezzel a két küldetéssel vagyok elmaradva.
20 csatában top 5 játékos megvan,5 achi megvan,500k spot DD-vel kész van,20 citadell hit kész.
Cruiser BB és sub küldik sehogy,mert nem játszottam velük.
Van valami ötletetek?
CV-vel hiába spotolok sokat alig van spot sebzés t10 csatában is,sajnos asszimetrikus nincs,randomban a játékosok hülyék,operationsban dettó. -
#21993 ne utánozzátok ha nem akartok banánt
-
#21992 Áh... ne is mond, én is. :/ Pipa lettem nagyon amikor realizálódott bennem, hogy az új patchel kivették. -
Plata #21991 Kár,reménykedtem hogy véletlen vissza tették. :D -
#21990 Ezt még hét elején tettem fel az oldalra, csak most ránéztem esetleg van-e videó is róla. -
Plata #21989 Hogy van neked asszimetrikus csata? -
#21988 Háh! Ritkán teszi fel a videót is a replayswows oldal, de ezt most hálistennek feltette! :) Yodo-t grindolom épp a Shimantoval. Nem mondom, zabszem benne volt a valagamban az utolsó 5-6 percben :D 10k hp, 3 BB meg a CV volt még ellenem... Gondoltam kihozom a maxot. Ha kikapunk, hát kikapunk. Úgysem miattam kaptunk volna ki az tuti :) De hálistennek rnjesus mellettem volt az enemy találatoknál :) Azért ebben a hajóban a 2 milla potential az nem rossz :D
-
Plata #21987 Tromp-al volt egy vesztes csatám,de nagyon szórakoztató volt,végig az ellenséges hajók közt a saját oldalukon lavíroztam.
Egyszer sem vettek észre. :D
Igazán jó móka volt.Végül megtaláltam a pálya szélén a CV-t,át mentem a pálya teljes hosszán az ellenséges BB-k cruiserek közt.
Sokkal jobb szórakozás volt mint gondoltam volna,sokszor féltem hogy fel spotolódok,mert volt hogy mindkét oldalamon BB-k voltak meg előttem is,de megúsztam. -
Plata #21986 Bocsi,de a szuper BB-k kutyafaszt nem csináltak,az ellenfél azt hiszem maine vagy mi a rosseb szuper BB-je nem volt ilyen beszari,a két ellenfél szuper Bb ott volt a csata közepében,a mieink meg a határvonalon felakadva hisztiztek és osztották az észt anélkül hogy bármit csináltak volna kb.Montana csapattárs jobb volt mint a két csillagos BB.
Nekem is van T10 BB-m.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 19:05:52 -
Plata #21984 Jöhetne valami jó játékmnód,mert randomban sosem lesznek készek a küldetéseim és megunom az egészet. -
pajer_csaba #21984 Erről a "BB áll a pálya szélén es onnan puffogzat" rinyálásról szokjunk már le. Tapasztald ki a különböző BB-ket aztán lehet ugatni. 25+ kmes lőtáv mellett tök mindegy hol áll a superBB. Az viszont krvára nem mindegy, hogy majdnem 20 km a normál láthatósága, a másodlagosai meg javarészt csak a normál Tier X. Ha egy ilyen bemegy tankolni, kb 3 perc alatt megy a levesbe, volt értelme, bravo. A Kansas-Vermont ággal, a francia BB-kkel és a németekkel van értelme egyedül közepes lőtávolságon balettozni, de náluk is mindig más miatt: usákoknak jó a hp-ja és pontosak az ágyúk, a franciák mozgekonyak szintén jó ágyúkkal a nemeteknek meg a másodlagosaik miatt. A kakukktojás az orosz es az olasz BB, amik viszont kifejezetten kis lőtavolsagra jók, na ők a sziget mögüli kukkolók. SuperBB-meg rendszerint pont a japán ág szokott bent lenni, na az echte az első kategória, a sűrűjében instant halál. -
Plata #21983 T10 hajóval randomban azért elég szar,tegnap is volt hogy 4 supership volt csapatban,abból két BB,mind a kettő leghátul a térkép szélén dekkolt és onnan ugatott.A cruiser meg a térkép sarkában,a BB folyton azon hisztizett hogy valaki spotolja neki a tengeralattjárót.Szereztem egy rahedli spot sebzést a pálya közepén spotolva,nem lövöldöztem,paszívan spotoltam és dobáltam a repcsiket.
De menjek hátra és védjem meg a subtól.
A Tromp most 5.9 km távolságról spotolódik fel,amivel jól lehet bújkálni.
Nincs bele szuper kapitányom,de volt vagy 400k xp-m azt belenyomtam nagyjából így lett vagy 12 skillje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 09:19:00 -
#21982 én ha cvzek vagy subozok randomban,kikapcsolom a csetet. nem érdekel a sok toxik player,sok tétje amúgy sincs a randomban. és a gyorskeyes parancsok kikapcsolt csetnél is működnek,szóval tudsz kommunikálni,pl concentrate fire,vagy def base,ezek az F1-F12 gombokon vannak,vagy az ingame körmenüben is felhozható. pl az F3 gomb,ha ellenséges hajóra nézel,akkor concentrate fire to enemy ship szöveget adja le,ha csapattársra nézel akkor meg provide cover to allied ship szöveg jön. és igaz a többire is,hogy függ mire nézel épp amikor elnyomod.azt meg nem látod szerencsére,amikor a másfél perc után yolozott és elhullott DD utánna végigugatja a csetet,mennyire béna mindenki és miért nem védték meg :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.18. 07:43:44 -
Plata #21981 Vagy jön a WoWs-ba is Star Trek event mint a WoT-ba és lesz klingon álcázóval ellátott DD. XD
Na akkor ütne meg a guta.
CV-vel az a gond asszimetrikus csaták nélkül nincs mire menjek vele,randomban csak ugatnak miatta,co-op meg lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 07:00:40 -
#21980 vagy akár várhattál is volna,sztem őszre megjött volna a rework :D nekem már kb két éve megvan az acél egy hajóra,sőt már több is,mégsem tudtam választani,mindig elborultabb hajókat adnak ki,várok hátha jön valami ballisztikus rakétás vagy valami állatság :D -
Plata #21979 Hát megvettem,át gondoltam a dolgot,CV lett volna jó hogy legyen egy T10 prém,de ha tényleg elkúrják őket akkor kenhetem a hajamra,plusz asszimetrikus csatáknak vége így CV-vel már nem tudok játszani.
De ez a Tromp nekem még nagyon idegen,meg kell tanulnom játszani vele.
Viszont 96k spot sebzést sikerült szerezni,ami jó a dockyard küldikhez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.17. 22:27:10 -
tanix #21978 Tudja valaki hogy miért lesz az 1-4 szintű hajóknál stabilan 35-38 ms ping 5. szinttől felfelé 200-800 ms vagy még rosszabb ( 1600-3000 ) . A 13.2 frissítésig minden rendben volt . -
Plata #21977 Jah,le esett a tantusz.
Épp most hoztam be a kávét,csak egy kicsit nagyon ír és be alszok tőle. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 17:47:55 -
#21976 nem halland,holland :D a Tromp holland hajó,nem francia :D kávét? :)
cvk közül nem tudnék választani,sem az immel,sem a malta nincs meg nekem. Majd nyilatkozik valaki akinek megvan
én továbbra is azt mondom,nem hajt a tatár,várd meg a cv reworkot mielőtt elköltöd a nehezen jött szenet :) lehet úgy elkúrják hogy nem fog cvzni senki :p
hogy a rework pontosan mikor lesz,azt jelenleg senki sem tudja
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.16. 17:45:53 -
Plata #21975 Tudom hogy a halland nem franci,csak azért van képen halland mert látod hogy néz ki.
Egy az hogy mielőtt az armoryba beléptem nem is halland volt kiválasztva hanem a Yamagiri,második hogy a hajó stat ablak sem volt megnyitva,harmadik hogy a hajó darabokban van. :D
A franci DD-t azért kérdeztem mert láttam amroryban és úgy láttam az sem oylan rossz DD.
De lehet csak CV-t veszek,DD-m van sok,főleg simák,bár T7 prém DD-m is van kettő,Blyskawica vagy mi a rosseb meg még egy európai,aminek nem tudom a nevét.T10 is van F.Sherman,de t10 prém CV-m nincs.
Viszont vége van az asszimetrikus dolgoknak sajna.
De kellene egy CV vagy DD ami keres sok xp-t és pénzt és jó küldetésekre.
Te mit választanál?
CV-m küldetésre csak a T8 prém orosz van vagy T6 belga vagy francia,vagy mittomén milyen.Van még talán T6 német sima,T8 angol sima,t10 amcsi sima.De a nem prém CV-k nem nagyon keresnek pénzt.
De akkor Immelmann vagy Malta legyen?
Kapásból azt mondanám Málta,de csak azért mert angol zászló lobog rajta. :D
Valamiért mindig az angol amcsi verdákért vagyok oda.
De már tudom hogy a németek is baromi jók.G.Kurfürst meg U-4501 miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 17:39:28 -
#21974 holland az,nem franci :) nekem bejön,csak 2x3 torpi van,de azok gyorsan újratöltenek,12km hatótáv. nincs füst,csak engine boost,ami nagyon kell mert amúgy kicsit lassúcska a ladik,ebből a különleges félét kapja,ami nagy boostot ad,de csak rövid ideig. a lehívható repcsik pedig oda tudnak ütni rendesen.
és sztem az ágyúk sem szarok. nekem bejött,én jó köröket mentem vele. de az h nekem bejött nem sokat jelent,lehet neked nem fog
a vidin láthatod mire képes egy jó player kezében
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.16. 17:09:38 -
Plata #21973 Kivették sajnos.
Nekem a játék most fura bugokat produkál.
Ha bemegyek az armoryba meghülyül a játék.
Például ilyen.
A Tromp nevű francia DD-ről mi a véleményetek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 12:55:47 -
#21972 én tegnap kezdtem tolni a foglalj 15 bázist küldit,egyelőre coopban,imádkozom hogy 3 bázis legyen,akkor schliffennel garantáltan megvan az egy foglalás :D valami gyorsabb? ha nem domination mód van,akkor necces a foglalás...
assit kivették? az szopás,nagyon jól lehetett tolni benne a küldiket...nem is értem mi értelme kivenni,miért nem maradhat bent végleg. aki akar tolja,aki nem ,annak ott a többi módok
-
Plata #21971 Sajnos már nincs asszimetrikus csata.
Nem tudom hogy a fenébe toljam a küldiket nélküle.