22604
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Szent szar. XD
  • pajer_csaba
    Mindig miután kommentelsz, egyszerre érzek vágyat és félelmet is, hogy játszak. Olyan vagy nekem, mint az Egy Gyűrű... én meg vagyok a Gollam... XD
  • Plata
    Nincs hannoverem.
    Csinálni akartam neked egy borg TFO videót,de a játék valamiért hisztis az nvidia videókészítőre,videó készül,csak én nem tudok normálisan közlekedni,mert meghülyül a hajó irányítása ha benyomom az nvidia kombót. XD
    Van hogy csak jobbra hajlandó fordulni,van hogy béna lesz az irányítása.
    Ha lesz elég kreditem lehet megveszem hannover-t.
    Csak 1 szupersuttyóm van,a japán sikamika,aminek nem jut eszembe a neve. XD
    Talán jamagiri?
    Valami hasonló nevű DD.
    De tényleg nem tudom a nevét.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.12. 12:30:27
  • Caliph
    feldobod a Hannoverre a scifi space camot,és már mehetsz is vele a borg invázióba :D

• Plata
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hiszem nagyon régen,a Legacy is jó volt.
    Viszont Star Trek online küldetései és a season-ok kb minden sorozatot és idővonalat érintenek.Rengeteg régi ST szereplő tért vissza a játékba,egyik másik régi szereplőnek nagyon érdekes története van.A star Trek online,elvileg már kánon,hiszen a játékbeli hajók bekerültek a sorozatokba,Picard-ban is ott volt a Star Trek online Enterprise F-je.
  • Caliph
    Ezzel toltad már? nekem nagy kedvenc,jó sztori,tökre hozza a star trek érzést,a csaták is jók,lehet babrálni a torpedókkal,phaserekkel,pajzsokkal,utasításokat adva vagy akár közvetlenül külső nézetből irányítani a hajókat. Főleg a Cardassianok kavarják a szart,de fordulatos a sztori. nem mai darab,de tényleg jó

• Plata
    Hát az biztos,mert ha valaki kicsit is szereti a Star Trek-et,tudja hogy a didi az nem kis és fürge hajó,hanem a romulánok brutális nagy csatahajója.Star trek TNG és Star Trek Ds9 sorozatokban is szerepelt,egészen a Nemezisig a d'deridex volt a legnagyobb és leghalálosabb romulán hajó,tudtommal.De a Voyager sorozatban is szerepelt és az animációs sorozatokban is.

Nemezis hozta be a scimitar-tAz már durvább.

Tekerj 0.56-hoz.

Star Trek Online-ban a romulánoknak az alap fegyverzete nem diszruptor mint a filmekben hanem plasma.
    Viszont én nem sebzésre hanem tankolásra fejlesztettem a Legendary D'deridexet.
    Engineer romulan karakterrel.DPS-re romulán tac karakterem van Legendary Scimitar dread-el.
    Csak azon nem hagyományos romulán plasma van hanem speciális viridian plasma fegyverek és dark matter quantum torpedó.
    Ha már romulán torpedós hajót akartak miért nem a T'varo-ról mintázták,az kb ilyen,T'Varo vagy a későbbi változatai,T'liss és Malem.Pici fejlesztett álcával rendelkező torpedós kis genyók.TOS és SNW sorozatokban ilyenekkel lőtték ki a 23-adik században a földi állomásokat,ki jött álcából és lőtt egy bazi nagy plasma torpedót. :D
    De a Faeht vagy Aelahl esetleg Jhu'ael is jó lenne erre.
    A didi nagyon nem ilyen fürge és torpedós.
    Erre a torpedós dologra inkább klingon való.

Nem is kell neki ki jönni álcából.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 17:36:37
  • Caliph
    ne akadj le,WGt nem nagyon érdeklik a tények,lásd a rettegett orosz flottát ebben a játékban is :p
  • whiskeyman
    Szintén beteg másodlagosokkal...Libertad

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.10.11. 09:49:54
  • Plata
    Az ciki,mert ha van event sosem játszom normál módban.randomot utálom mint a fene.
  • ozimak
    Az azért van, mert ezek az oldalak csak a fix/állandó/alap játékmódokat veszik figyelembe. Ilyen az API
  • Plata
    Mi a szent szár,Star Trek event? :O
    Múltkor is elköltötem az összes aranyam.
    Mi a fene,ezek nem láttak még D'deridex-et?

Másik a D'deridex-en diszruptor fegyverzet volt nem phaser.
    De a filmekben díszesruptorral lőttek. :D
    Miért DD és miért nem cruiser,DD inkább a klingon ragadozó madár.
    A D'deridex egy lassú oltári nagy dög.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.10. 21:56:57
  • Caliph
    Plata :D

• Plata
    Mondtam hogy nincs schliff,csak teszten volt.
    De ott is viccesre vettem.
    Randomban kb sosem játszom,inkább csak operations,vagy asszimetrikus.Vagy event.
    Azért játszom T8-ban,mert sok prém t8 van,bár velük is operationsba megyek főleg.
    T8 alatt akkor játszom ha kapok egy új T6-7 prémet ládából és kipróbálom.Vagy ha kapok early acces hajót eventen.Szerintem T6 alatt nagyon ritkán játszom,de az idén sok T6-7 hajót kaptam eventen vagy ládából.Plusz akkor megyek kis tierrel ha új hajót fejlesztek.
    Ord-nak 1 csatája volt scliffel,hát úgy nem nehéz a 100%.
    Valami Sub-al nekem is van 100%-om,gondolom egyszer rossz gombot nyomtam meg és event helyett randomba mentem. :D
    Ha jól látom volt hogy hat hónapig nulla csatát toltam. Fura.
    De mért csak augusztusig mutatja?
    Meg hogy 0 csatám volt júlusban? Az marhaság.
    Augusztusban és szeptemberben is játszottam.Sőt egy csomót ebben az új event módban is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.10. 21:30:51
  • ozimak
    Ránéztem már a profilodra, mert olyan nagyon magabiztosnak tűntél az elmúlt hónapokban.
    Neked meg sincs a Schlieffen ember?! A Kurfurst-al meg van vagy 39%WR-ed (66k átlag dmg-el)... Az kb. a fossal egyenértékű. Már ne is haragudj meg de, hogy tudsz véleményt alkotni bármiről amivel még csak nem is játszottál?
    Nem akarom (bár szerintem nem is tudom) elrontani a kedved, de ez maximum a te személyes véleményed. Ami tekintve/figyelembe véve a statjaidat, nem túl releváns. Vagyis pontosabban jól mutatja, hogy miért van 2000 meccs után 45% WR-ed.
    A meccseid kb. 82%-át tier 8, vagy az alatt játszod. Általánosságban véve sem túl releváns, hogy összesen nincs 400 meccsed tier 9-10-ben. De még tier 8-ban is csak 451 (20%). Meccseid több mint 50%-át tier 5-6-7-ben tolod. Mindenki tudja, hogy tier 8-9-10 teljesen más világ mint alatta (talán a tier 7 egy átmenet "szerű"). De főleg tier 9-10.
    De akkor vegyünk engem alapul, mint egy kb. átlagos/jó játékos, átlagos/jó (53-54%WR) statokkal:
    Meccseim majd 70%-át töltöttem el tier 8-9-10-ben. Mindezt 4371 meccsel. Csak tier 10-ben van annyi csatám mint neked 8-9-10-ben összesen. Kurfurst-al több mint 2x annyi meccset toltam le mint te. És mint kiderült neked a Schlieffen meg sincs.
    Kurfurst-al van 98 meccsem, Schlieffen-el 30.

Tisztán látható a különbség. Kurfurst egy nagyon jó igásló. De brawlingban a Schlieffen közelébe nem ér. Olyannyira nem, hogy a hitting dpm a Schlieffen secondaryken majd 2x annyi mint a Kurfurst-on. Ergo: Kétszer annyi dmg-t tud ténylegesen bevinni secondary-kkel. AZ, hogy neked odaállt brawl-ban két fogyatékos Schlieffen és hagyták, hogy oszd őket, még nem teszi a te hajódat "jóvá vagy jobbá".Ha összeakadsz egy olyan Schlieffen-el aki értelmesen játszik és nem egy gyáva szar, akkor tuti bukta (Kurfurst-al).
    Csak a teljes kép kedvéért a két delikvens akikkel játszottál:
    _Ord_
    miniverde
    Mindketten 42% WR-el... a világukról nem tudnak szegények. A játék fejlesztői is "plain bad" kategóriába sorolták ezeket. "I only play for fun" kategória. De neki ranked-be, randomba meg brawl-ba kell menni. Nem jó a coop, az operations vagy legalább a low tier. Ha már az alapokat sem tudja.
    Mi sem mutatja jobban a Schlieffen erejét, mint hogy még ez a két dilettáns is így tolja vele:
    _Ord_:

miniverde:

Én inkább mondanám ezt a te részedről romantikus fellángolásnak a Kurfurst-al, mint valós alapokon nyugvó, releváns és alátámasztható véleménynek/kritikának. És nem mellesleg nagyon is sok különbség van a játékmódok között. Mindjárt az egyik legfontosabb mechanikát, a spottingot figyelembe véve. Van-e egyáltalán sub, CV, DD aki permaspottolni tud pl.? Vagy éppen úgy oldalbakúrni, hogy kb. esélyed sincs kitérni a dmg elől. És az sem kurvára mindegy, hogy hány enemy van. Jelen esetben a 66%-a az ellenfeleidnek bőven rosszabb volt mint te. Minden értelemben. A legjobb player is 48%-os... Aki veled volt, abból is az egyik 43... Csináld meg ugyanezt randomban 12 player ellen pl.! Nem valószínű, hogy ilyen mákod lesz a mm-el.
    Ismét mondanám: No offense
    De te nem azok közé tartozol ebben a játékban, akinek releváns a véleménye. Ebben a témában meg már csak azért sem mert neked nincs is meg a szóban forgó hajó...?!
    Felteszel egy képet, hogy szarrá leigáztál 2db 42-43%WR-os értelmi fogyatékost, meg megelőztél legalább egyet (a másiknak privát a profilja) a saját csapatodban, mindezt 3vs3 brawlban, és kijelented, hogy a te Kurfurstod jobb mint az a hajó ami az ellenfél két gyengeelméjű playerének volt. Aztán kiderül, hogy neked meg sincs :D
    Na én megyek aludni! Nézegetem itt a playereket meg a statokat... Hát... Már kezdem érteni miért nem játszok hónapok óta.
  • Plata
    Szerintem tökmindegy hogy ranked vagy brawl. Vagy akár random csata.
    Jó hogy nem azt mondod hogy rankeden a subok nem a víz alatt mennek hanem az égen.
    Vagy brawl-on a Kurfürst kap egy láthatatlan BUFFOT? Esetleg a legénység spenótot zabált és erősek? XD
  • whiskeyman
    Dehogy jobb :D
    Ne hasonlítsd össze egy brawl eredményét egy ranked vagy random eredményével.
    Itt ranked: 1 napoli, 1 Yamagiri, 1 Sclieffen és egy Preussen ellen.
  • Plata
    Igen,jobb.

Két siffel akasztottam össze a bajszom,a cruiser messze volt,úgy forogtam hogy ne tudjanak torpedózni.Ha torpedóztak valamelyik sziget megvédett.
    A két sliff két g kurfürstnek kevés volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 21:40:15
  • Plata
    Hát akkor bele trafáltam.
    Kíváncsi voltam ha minden skillt AA-ra rakok,meg Aa modulok akkor milyen lesz repcsik ellen,nagyon pöpec volt.
  • Caliph
    Schlieffent kötelező másodlagosra specelni :p illetve ajánlott :p
  • Plata
    Bocs nem sliff van hanem preuss,de mivel kb sosem használom keverem. XD
    Supertesten játszottam sliffel.
    Egyébként a g kurfürst sokkal jobb nekem mint preussen,a preussen t10-11 cruiserbe sebez egy nagy büdös kutyafingot,de kurfürst t11 supeersüketcruiserbe is sebez 45-50k-t egy sorozattal.
    G kurfürst 4x3 ágyú,a preussen 4x2 ágyú.Kurfürst tud sebezni rendesen bármibe,a preussennel meg lesek mint hal a szatyorban hogy mi a fxsz volt ez lövés után,G kurfürst max távolságra is nagyon jó és meg tud lepni,de ez a preussen 15 kilóméterről már b+-et vált ki belőlem.
    Juteszembe,supertesten sliffet poénból másodlagosra és Aa-ra skilleztem,tök muris volt. XD
    Szuperteszten úgysem számít.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.05. 16:03:03
  • Plata
    Preussen van.
    Valamiért a másik rémlett. :D
  • Plata
    Be vallom nem szoktam használni,csak kifejlesztettem event miatt. :D
    De mostmár gőzöm sincs melyik,megnézem ha feljutok.
  • Caliph
    a német BBk két ágra válnak. az egyik az a csatahajó ág,aminek a vége a preussen,és a szenes része a kurfürst. régen a kurfürst volt ennek az ágnak a vége,de berakták szenesre és jött a preussen
    a másik ág egy Schlieffen ág,ezek igazából BattleCruiserek inkább,de a játék BBnek sorolja. Durva másodlagos,4x4 torpedó,viszont kevesebb páncél és ágyú
  • Plata
    Akkor nekem nem az van. :D
    Nincs torpedó és t10 német BB.
  • pajer_csaba
    Nekem az volt az érzésem, hogy ez egy feljavított Graf Spee, de mivel pontosan ugyan olyan szerencsétlen voltam vele, mint a Spee-vel, gondoltam megkérdezek olyanokat, akik azért jobbak ebben az "alsó-BC" szerepkörben.
  • whiskeyman
    Micsoda??? :D
    Jobb a Kurfürst, mint a Schlieffen? Max csak annyival, hogy több hp-ja van.
    13,5 km torpedók 2 slotban, sokkal jobb toronyforgás, 12,5 km másodlagosok (a leghátsó 360-ban forog) amik Lütjens kapitánnyal szó szerint fossák a lőszert, és km-ekkel jobb a concealment és gyorsabb. Az egyetlen hátránya, hogy broadside-ban csúnyát tud kapni...de ugye nem úgy közlekedünk vele :D
  • whiskeyman
    Amikor CB-n zsoldosként csatlakoztam egy magyar csapathoz, ők hozták. Meglepően jó, nagyot üt, heal is van, 8 km-es torpedók és reload boost. Megvenni szerintem nem veszem meg, de nem dobnám ki, ha megkapnám :D
  • Plata
    Schliffen vagy mi a szösz van nekem.
    Kurfürst jobb nála.
  • Caliph
    Wgnek tovább gurul a gyógyszer,nem elég a libertad,jelenleg a legjobb másodlagos hajó(nyilván a koncepció az hogy megtolták a statokat,hogy early accessben minél többet adjanak el belőle,aztán amikor jön freebe mindenkinek,majd jön a nerf is :D addig aki fizetett érte,az élvezkedik :p )
    itt a hildebrand német hibrid cirka,agir ágyúkkal,két fajta repcsivel,amiből a torpedósok 50 másodpercenként indíthatóak :D
  • pajer_csaba
    Plata, ha jól emlékszem te nagy Graf Spee-s vagy, a Schill-t próbáltad már (ha megvan neekd)?
  • Plata
    GG appban a giveaway-nál van WoWs kód,ad egy rahedli baromságot,mindenféle bónuszokat,plusz ha jól láttam 14x5 signalt.
  • Plata
    Ritkán.
    Napi küldiért oda megyek.

Ezer vacakból vettem 9 ládát.
  • Caliph
    ott is nagy baj,ha béna a csapat,tök fusztráló amikor botok ellen elhullik az első 5 percben
  • Plata
    Csak operations-ban játszom,abban most T11-el is lehet menni,kivétel sub,sajnos.
  • Caliph
    az a bb legalább a szintjéhez képest jó. sajnos full nerfelték az sc,meg igazából semmit nem adnak már én is egyre kevesebbet tolom,nem is értem miért farmoltam ezt az eventet is,ha kiszedem a maradék kontikat megint pihenni fog karácsonyig sztem,max heti pár csata
    a játékosbázis nagyon bénga,én se vagyok pro,de tegnap is,t10 csata,én francia t8 cirkával vagyok ami távolról tűzgyújtós,,mondja a bismi hogy push ...menjünk,aztán kiderül h t10 dd meg sub is van azon az oldalon ,meg szemből pushol az ellen schlieffen is,mondom itt nem terem babér,futás....semmi reakció,bemegy,széttorpedózzák,aztán ugat hogy neki nem segít senki
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.12. 11:39:18
  • Plata
    Hát 45-ből nem sok jó lett.
  • Plata
    Köszi.
    T8 cruiser,nem érzem hogy nagyon kellene.
    Nekem sajnos kevés hajóm van,már rég elfogytak.
  • Caliph
    én az sct választottam,esett 9k dubi,lazo,meg leone hajók,egy kis szén,minimális acél meg a sallang. és még ki tudok venni 10 sct-csak elfogyott a hajó ,szal event passt kell tolnom
  • Plata
    A mostani évfordulós eventen szerintetek megéri ki venni 6250 tokenért a 8-as cruisert?
    Vagy inkább vegyek belőle ki sok superkonténert?