World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Meddig húzom amíg ki nem lőnek?
Komolyan CV BB cruiser csak betolta a padlógáz gombot és kész.
Többször is láttam.
Ilyenektől elmegy az ember kedve,értem én csak az számít hogy x csata meglegyen és a többi le van szarva,de kibasznak azokkal akik végig akarják játszani.
így pár óra után azt mondanám,h a midway bombázói undorítóak,2km ről esel az ellen fejére,nem csoda h kivették a flaket mert így semmi értelme nem lenne :p
frdnél szinte csak a torpis használható,a bombázót nerfelték damra és gyújtásra is,a rakétás max bb vagy cv ellen használható. nekem nincs meg live szerón,de egy rakás vidit láttam róla és most sokkal OPbb mint a teszten...vagy csak nem illünk össze ,szal egyelőre várok a megvétellel. shinanó meg nem vonz egyáltalán :p
De ez a Mecklenburg nagyon bejön,állati jó hajó,hasonlít a g kurfürtsre.Csak sokkal kevesebb a hp-ja és van torpija,ami lópikulára sem jó,mert általában 20 kilóméterről kilövöm az ellent. XD
Kár hogy teszt szerón nem lehet tolni a rendes szeró küldetéseit,ezzel az istenerésével simán van 3-4 citadella egy sorozatból,a rendes szerón meg szoptam vele operationban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.29. 10:35:33
Ma is mentem vele és olyan klasszul telibe kaptam vele egy BB-t.
De sikerült vele fürge DD-t is kiszedni.
repcsik hullanak,támadásonként 1 biztos,pedig kapitány is ki van skillezve repcsi armorra,és aa dam csökkentésre 😄
mindegyik másikkal van sebzés,ennél valahogy nem jön 😄 de még tesztelem,kell még pár csata a jutalmakért
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.27. 16:06:54
FDR nagyon tetszik,nem tudom hány év alatt de farmolok rá acélt valahogy.
Vol egy csata amiben nem láttam semmit csak nagy füstöt,körbe dobáltam torpedóval,mire DD-k rémülten menekültek. 😄
Az előbb mentem egy csatát,de kidobott játék az elején mire vissza sikerült menni már tartott a csata.
Következő fordulónál 15-öt kapott. 😄
Nagyon szépen lehet őket dobni,jó sűrűn.
és sztem a damot is nerfelték,de számszerűen nem néztem ,majd holnap
Repcsinként 4 torpedó.
Állati jó. Két csatát mentem vele és tetszett,a német sem jött be igazán.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.26. 19:31:31
fdr-t kiherélték,még jó h nem költöttem rá acélt,nagyon gyorsan hullanak a repcsik sajna,viszont csökkent a támadások közötti idő
nakhi lett sztem a legOP bb,az még mindig teljes századdal támad egyszerre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.26. 19:23:09
Bár úgysincs rá esélyem.
ugyanez igaz,ha 10 csatát tolsz bármelyikkel,nyerhetsze egy kutozovot,ha dd ca vagy bb vel tolsz 10 csatát,akkor meg egy georgiát
április 3ig lesz teszt szeró
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.25. 10:18:44
De mivel elnyomtam a telón utólag nem találtam meg. 😞
Szeretem a pommern-t,olyan mint egy T9-es G Kurfürst.
a zászlókat is el lehet adni jó pénzért,1000 darab felett voltam mindenből,és nem is nagyon használom őket,randomban meg coopban meg operationban nem kell,randomot és kláncsatában illik,de azokat nem tolom
szal 500 darabokat eladogattam 3 milla körül zászlónként
és maradt is 500 mindegyikből szal jut is marad is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.16. 11:15:06
szal egyensúlyozni kell ezekkel a hpval,mert kevesebb hpnál erősebb,de ugye van heal is,de ha feltöltessz,elbukod az előnyöket,cserébe kevesebb hpról ha kapsz egy focust vagy pár citát,akkor mehetsz a kikötőbe
pár patchig lesznek bent,aztán elveszik őket,szal dubit ne költs rájuk. van küldi,vagy free xp amivel nyithatóak. 3 darab van,metz ,viasma,oregon
ja és még fejlesztgetni kell a speckóképességeit is,de addig nem jutottam. illetve semeddig,egyik hajó sem vonz.
Operationsban a csapattárs már kezdésnél kb fél hp-n volt. 😮
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.14. 15:18:44
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
szóval hamarosan érkezik ,azt nem tudom h külön játékmódban,vagy teszt szerverre,de valamilyen módon nem holnapi,hanem a kövi patchben.
a végleges játékba kerülés várható 2025ben,szal előbb teszt,ami a közeljövőben várható
csak gyorsan átkattintgattam,lehet valamit félrenéztem vagy kimaradt,de egy órát nem vagyok hajlandó végignézni 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 10:52:01
Én remélem az oroszok maradnak egyben,azért jó vele játszani.
összességbe sztem erősödik a cv,hiszen a támadó raj kerül csak AA tűz alá,a többi fent kering hatótávon kívül. szal pl a midway bombázói,4x3 repcsi,támad az első 3 ,a többi 9 biztonságban fent,aztán ha vége a támadásnak támadhatsz a kövi 3 al. cserébe kisebb lesz a dam,mert mert ha a támadó 3 gépből lelőnek 2,akkor csak egy repcsi fog sebezni. És a támadás után felrepülő maradék repcsik is kapják a sebzést amig travel módba nem vált,szal simán bukhatod az egész támadó rajt...valszeg több repcsi fog hullani az új módban
nem beszélve arról,h travel módban gyorsabban ottvagy az új rajjal a csatában.
Hakut is átdolgozzák,ugye eddig két repcsi támadott a torpedósnál,ha egyet lelőttek buktad a dam 50 százalékát,és szinte mindig lelőtték ,mert kevés a hp a repcsin. az új módban 3 támadó lesz,de a torp sebzést nerfelik
az orosz cvkre vagyok kíváncsi,ott mi lesz,hogy megint támad az egész raj egyszerre,vagy feldarabolják ott is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 09:37:32
We haven't forgotten about changes to aircraft carriers and AA. After testing the concept last summer, we were pleased with the results but identified the need for balancing, UI improvements, and more polishing. Based on feedback, we've made adjustments and are ready for the next phase.
Aircraft will have three modes: Travel, Attack, and Recon. The goal is to improve the player experience, as the first iteration wasn't intuitive enough.
Here are some changes compared to the previous test:
Recon Mode, which allows you to descend and spot enemies, is going to be simpler and more immersive.
Defensive AA Fire will no longer prevent planes from spotting—a change made after player feedback showed the mechanic was too complicated.
Priority sector will now cover 360 degrees around the ship and buff AA damage.
A new AA consumable is in the works, with details to be revealed later.
It will be clearer which planes are dangerous and which are not.
The speedometer will return.
Aircraft carriers will still be able to use their secondaries as main guns when not controlling the aircraft, and Fighters and Patrol Fighters will no longer be able to spot ships.
Additionally, some Commander skills for aircraft carriers will be reworked. We're also considering a mechanic that provides a small chance to dodge AA fire, allowing you to deal some damage even against strong defenses. AA bubbles will also receive improvements.
If you haven't tried the new mechanics yet, now's the time, as we plan to release them in 2025. Stay tuned for more updates on our website.
Telón láttam,egy GTA-s hírt olvastam el ott volt wows reklám meg hogy jön a franc tudja milyen peccs.talán 1.14?
Csak is azért rémlik mert ott volt hogy jön vele a cv szopatás és az AA rework.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 08:50:34
összeségében nem sokat változtanak,csak beraknak egy új repülési módot,amivel magasan spot nélkül gyorsan tudnak repülni a repcsik,csökkentve a támadások közötti időt(ez mondjuk erős buff)
aztán van a recon flight,ami lényegében a mostani repülés,van spot,de lőhet is rád az aa,és van a támadás ami szintén ugyanaz mint eddig,annyi különbséggel h a támadó rajból ha lelőnek egy repcsit akkor nem veszi át a helyét másik
AA ben is lesz változás,a deff aa már nem vakítja meg a támadó repcsit,a priority sector 360 fokban lesz nem csak azon az oldalon amerre nézel
lesz valami új AA consumable,de erről is csak ennyi ,hogy lesz 😄
a cv ágyúit használhatod úgy mint bármely más hajóét,ha nem repcsit irányítassz,amúgy automata. illetve lesz egy kis átdolgozás a cv kapitány skillekbe is.
egyelőre ennyi az infó a teszt óta,ami változik,a többit lehetett próbáni a teszten
ja még annyi hogy a vadászok többé nem spotolnak,ami sztem jó változás,szal nem lesz olyan h dobsz egy fightert a dd fölé,és spoton tartja még ha te mást támadsz is
az új utazási mód: nem tudom azt hogy akarják megoldani,hogy pl shinano az ap pattogós bombával simán kiüt pl egy nakhimovot. ráadásul úgy ,hogy gond nélkül átrepül sérülés nélkül az egész ellen csapaton,ráadásul nagy sebességgel,és közvetlen támadhatja a nakhit,aminek gyenge az oldalvédelme...két három ilyen támadás és a nakhi mehet a kikötőbe,és kb semmit nem tehet ellene,repcsit nem lehet kimanőverezni,max dobhat pár vadászt de simán átmegy egy támadás a vadászok mellett is
eddig ugye vagy mentél egy nagy kört a térkép szélén ha cvt akartál támadni,ami idő,vagy át kellett repülni pár ellen hajó légvédelmén ami meg repcsiveszteséggel járt
vagy hogy oldják meg az fdr,aminek pont a lassú repcsi volt az egyik hátránya,most azzal is gyorsan átrepülsz bárhova travel módban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 07:25:07
Jön a Cv peccs.
Vajon jók lesznek még valamire utána?
Nekem nagyon bejön a Louisiana (Tier 10 tech), jobban mint a 9-es szenes Kearsarge, a majd 4,5 km-es plussz lőtáv miatt, illetve az elsőnek 50 kaliber hosszú csöve, a 9-esnek mef csak 45-ös, így gyorsabbak a Louisana lövedékei.
Bár a Kearsarge repülői ultra brutált ütnek, átlag 9-15 000 sebzés, plusz tűz.
nekem a jinan lesz a nyerő,most kapott kis buffot + a torpik is durvák rajta és assyban kb csak 1 helyben kell állni és jönnek hozzád 😄 és a füst is gyors reloados
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.22. 14:41:06