22427
A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #17893 Hát én már a World of tanksben leszoktam arról, hogy a random csatában megőrüljek, ha a csapat egy része totál fogalmatlan. :D Én úgy okoskodom, hogy ha nagyon jó játékos vagyok, akkor is csak kb. 60%-ban nyerek, vagyis 40%-a a csatáknak eleve bukta, akármit csinálok. Adok még 40%-ot arra, hogy akármilyen szar vagyok, nyerünk. Vagyis a csaták 80%-a független tőlem, és kb. egyenlő arányban oszlik el a győzelem és vereség. Tehát amikor azt látom, hogy nagyon nyerünk, vagy reménytelenül szarok vagyunk, akkor ezek nem is játszanak szerepet a statisztikában, mert ezek az eldöntött meccsek. A lényeges meccsek azok, amikben szoros a végjáték, mi is ott vagyunk benne, és az egyéni skillek döntik el. Szerintem ezeknek a meccseknek a winrate-je dönti el, hogy mennyivel vagyunk 50% fölött vagy alatt. És ez csak minden ötödik játékban fordul elő. Vagyis nem érdemes idegeskedni. Az ember csinálja amit érdemes az adott hajóval, és aztán majd alakul a csata ahogy alakul, és látjuk hogy reménytelenül győztes vagy vesztes csata, vagy esetleg szoros, és akkor oda kell tenni magunkat. -
lonvard #17892 Ezzel most megkavartál, köszi. :D -
Darun #17891 Alapvetően nem is a németek lőképével van gond, mert a japán/francia sztem sokkal borzalmasabb. A fő probléma, hogy az az AP semmire való és bár igaz hogy nehéz belőni a GoKu citadelláját, sebezni viszont baromi könnyű, HE-vel is, mivel a felépitménye meg papir. Igy szinte minden salvo sebez rajta. Emellé jön még, hogy nagyobb mint a Yama, tehát elég könnyű eltalálni is. Én szeretném, mert az én játékstilusomra kitalált hajó, viszont a kempelős csapat miatt nem mehetek vele előre, mert percek alatt leégetnek a rákba.
Ha jól emlékszem, az EU vs NA tavalyi versenyén is leszerepeltünk. Ha lila játékos látok a random csapatunkban, annak se nagyon szoktam örülni, mert 99%-ban azt csinálják, amit a WoT-ban is: kempelnek. Nem azt mondom, hogy rohanjanak be szétlövetni magukat, de az a tapasztalatom (mind random, mind Ranked csatákban), hogy nagy többségében az a csapat nyer, aki nem fél támadni. Ma volt egy T9-es csata,, az én oldalamon egyedül voltam romboló. Röhögni fogtok, de két Fiji volt elég bátor és bejött a foglalóba, mert engem persze mindenki tisztes távolságból támogatott csak, holott a mi oldalunkon a csapatom volt erőfölényben. A másik oldalt meg nyilván azért foglalta be az ellenfél, mert ott meg ők voltak erősebbek. És ez teljesen megszokott "taktika", hogy hiába van túlerőben a csapat, egy szaros romboló képes távoltartani őket a cap-től. Egy másik meccsen a 3 top tier 7-es csatahajónk egy nyomorult T5-ös ruszki csatahajót kergetett és nem birták megölni! Én meg a Vokelinnel kaptam két cirkálót, csatahajót, meg a CV-t. Ranked ugyanez. Az előző szezonokban nagyon jól ment, most a T8-asban egy héten keresztül még csillagot szerezni sem sikerült, csak vereség volt. Egyszerűen annyira inkompetens társakat kaptam, hogy már elkezdtem másik játék után nézni (ki is toltam a Metro: Last light-ot levezetésként, mert egy hét szopás itt elvette a kedvem a hajókázástól). Am meg csak kell hogy legyenek még bátor játékosok, mert érdekes módon az ellenfél csapata be meri kisérni a cap-re a rombolót, nem a pálya széléről fedezik. Mondjuk CW-t már vagy fél éve nem láttam, szóval nem tudom ott mi a divat. -
#17890 Van egy olyan tényező, hogy "sigma" :) Ráadásul emellé még jön a híres nevezetes German dispersion ami a "shell grouping"-ban nyilvánul meg. Német BB-knél köztudottan shit :) A Francia is hasonló, de ott azért néha-néha becsúszik egy-egy jó salvo.
Itt egy kis leírás.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2019.10.20. 21:30:25 -
lonvard #17889 Daringet láttam tegnap működni egy t8-as csatában, nagyon tetszett. :)
Na most végignéztem a dispersionokat:
Kurfürst: 268 méter
Yamato: 276
Montana: 297
Kremlin: 279
Conqueror: 303
Republique: 322
Na most lehet félreértem, de itt a kisebb érték a jobb, mivel ennyi méteren szóródnak a lövedékek. Ez alapján a kurfürst a legpontosabb hajó, Amellett, hogy valszeg a legpáncélozottabb, a másodlagosa a legjobb, messze lő, gyors, 12 ágyús. Ok, kisebb kaliber, itt lehet számolgatni hogy mi lehet a jobb. Nem tudom hogy lehet nem ezt a hajót választani. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.20. 21:18:16 -
#17888 Persze így elméletben ez így van :) De azért nem olyan könnyű ám kivitelezni amikor az ellenfél is egy összeszedett klán. Lásd az előbb TTT is beszopta az early cappet mert rögtön beradarozták a Daringet és oda is volt a fél hpje. Tehát elméletben igen így szokták, de pl. TTT alapból kivárásra szokott játszani.
Kurfurstre: Német dispersion a fő indok. De amúgy jó hajó még mindig. Nem is értem miért nem használják többet. Én pont tegnap carryztem vele le egy meccset.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2019.10.20. 21:02:26 -
lonvard #17887 Kurfürstnek mi a gyenge pontja, ami miatt nem használják? -
lonvard #17886 Első meccsüket nézve nem látok olyat, hogy koncentrálnák az erőiket. De egyik csapat sem. Nem vagyok benne ebben a klánozás-csapatjáték dologban, de pl. a tankos verzióban egy csapatban vonultak, 1-2 felderítő volt egyéb helyeken. Én úgy képzelném, hogy ha van A+B+C pontok, akkor max 2 körre koncentrálni, túlerővel ott legyűrni az ellenséget, és aztán együttesen menni tovább a harmadikra. -
#17885 OMNI és OM is volt... kiesett :D CREED csak "díszklán" nem igazán tolnak clan battles sem. TWA-ról nem tudok...
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2019.10.20. 20:55:08 -
#17884 anagymenő klánok merre vannak? twa,omni , creed?
amúgy ja,kremlin,desmo , smolensk,sommers ezek most a menő hajók,kremlin is most kapott nerfet de még mindig erős
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.20. 20:48:43 -
#17883 Mi meg megyünk dupla Yamato-val, dupla Burgogne(!)-al (whaaaat???) meg tegnap volt Conqueror is :/ Aztán csodálkozunk hogy szopunk. Kremlin meta van, látjuk, halljuk, tapasztaljuk minden meccsen ahol jelen van, mégis senki sem megy vele EU-ból :D Beszarás :D Egyenlőre 5:0 NA-nek. Sima kikapás lesz szerintem, sokkal jobbak. Látszik, hogy mennyire béka segge alatt van az EU szerver általános tudása. Mindenki beül campelni és várják, hogy majd úgy ahogy randomban megnyerik a meccset egy jól befüstölt dupla Smolenskkel :D Vagy nem tudom... minden esetre nagyon kiábrándító minden EU-s csapat játéka. Teljesen passzív kiváró játékot játszik mindenki (egyenlőre). Kurvára nem jön be :D
Ma pont összedobott 3 WGP2W-es csávóval. Ott is lehetett látni mennyire passzívan játszanak. Le se szarták a cappeket a meccs első felében. Persze aztán megnyertük, mert az ellenfél nem volt egy észlény és azért még mindig WGP2W de akkor is lehetett látni, hogy mennyire változott a hozzáállás. Régebben (1 éve kb.) 3an még carryzték volna a meccset az elejétől fogva. Most kínszenvedés árán, full passzív módban, lassan bevárva ledarálták az ellenfelet. Semmi taktika, vagy szép játék.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2019.10.20. 20:26:52 -
#17882 Az a menő most meg a kléber :) -
lonvard #17881 Szóval a Somerst használják versenyben? Akkor az volna az egyezményesen legjobb romboló versenyre?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.20. 20:05:28 -
#17880 Na vs EU stream, eléggé le vagyunk mészárolva :D
-
lonvard #17879 Visszanéztem, hehe. Csak 58 000 találatot kapott, és valójában 3 vs 3 volt a nagy csatahajópárbajunk, és az egyik megúszta, mer összejött az a hülye 1000 pont. -
lonvard #17878 Bismarckkal is tettem egy kört. Kezdem azt is megszeretni. Valóra vált az egyik álmom, összefutottam egy magányos csatahajóval, hogy ronggyá lőhessem. Nem volt semmi zavaró tényező, csak a Bismarck, és az Ashitaka nevű 7-es prémium. Bátran beúszott 10 kilométer alá. Olyan tüzet kapott, hogy érezhetően meglepődött, köpni-nyelni nem tudott, néhány sorozat után kapott 66000 sebzést, közte 80 találatot másodlagosból. Aztán jött egy hülye repülő és elvitte előlem a killt. És még abban a körben összefutott 2 majdnem ép csatahajó tőlünk, és 3 leharcolt az ellenségtől. 10 kilométeres távon belül lőttük egymást, nagyon állat volt. :D Ez az ami kicsit hiányzik a játékból. Hogy mondjuk sorhajó alakzatban felálljunk egymással párhuzamosan, és meginduljon a csata. Nincsenek manőverek, csak dörögnek az ágyúk. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.20. 18:31:03 -
Darun #17877 Én is úgy értettem. Rövid távo amúgy sem érdemes pofozkodni, mert ugye ott már a magasabb röppályán lövő ágyúk sincsenek akkora hátrányban. Am a toronyforgás nem feltétlenül gáz, én pl az orosz rombolókon tanultam meg úgy lőni, hogy töltés közben fordultam, aztán vissza, lő, megint fordul. -
lonvard #17876 Meggyőztél. :D -
#17875 Attól függ hogy szerelkezik fel az ember hogy sok e az 50k xp :)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2019.10.20. 10:44:58 -
lonvard #17874 Köszi az infót. Közelre nem szabad szerintem engedni az ellenséget, mert a tornyok nem tudjuk lekövetni, talán olyan 6-7 kilométer a megfelelő ütőtávolság, amiben legalábbis a hatshu felveszi a harcot egy ágyúra kihegyezett rombolóval. Ezen most nem valami villámgyorsan töltő 8-as szintű gunshipet értek, mert azt nem fogja leküzdeni, de 5-6-os szinten fel tudja venni a harcot szerintem a többi ágyússal. -
Darun #17873 Rombolókra nem igazán érdemes kormánymodult rakni, mert azoknak eleve kicsi a kormánylapát kitéritési idejük. Az a modul cirkálóknak meg csatahajóknak van. A japánoknál a fő probléma inkább a nagy fordulási sugár.
Ami az ágyúkat illeti, igaz hogy lassabban forognak és töltenek, mint általában a rombolók, de ha betalálnak, nagyobbat is sebeznek, tehát olyan jelentős hátrányba ekkor se kerülnek. Arról nem is beszélve, hogy pl az angol/amerikai rombolók pl elég nagy szögben lőnek, lassú a lövedék kezdősebessége is, ami nehezebb célzást eredményez. A japánok viszont lposan lőnek, ráadásul az amcsikkal ellentétben dupla ágyús tornyuk van. Nagyon sokáig nem tudtam megszokni a szimpla löveget. -
lonvard #17872 A 10-es szintű brit daringról mi a véleményetek? Bismarckkal mentem egy kört, ez a romboló volt a mi csapatunk top 1-e, megnéztem hogy játszik a végén (miután kilőttek), és zabáltam. Ilyen kis gépágyú jellegű gyorstüzelő ágyúja van, és úgy bontotta le az ellenséges rombolót, hogy tátott szájjal néztem. De torpedóból is van neki bőséggel, és 10km-re mennek. Mondjuk nem tudom, hogy 10-es szinten van-e olyan hogy szar romboló.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 22:20:10 -
lonvard #17871 Ja, és a kedvenc ellenfeleim az elvileg rombolóvadász rombolók. Tehát azok a gunshipek. Ha csupa olyan van a másik oldalon, akkor nyugodtabb vagyok. Mert gyengébb az álcájuk. Az elején bemegyek foglalni valamelyik kört, és többnyire én fogom elfoglani, mert nem mer közelebb jönni a gyengébb álca miatt. Persze nem hagyja annyiban, próbálkozik, ekkor spottolom és ha 1 cirkáló ott van a közelben, az már lövi is a gunshipet. Ha valami modulsérülés vagy ilyesmi van, akkor én is elkezdem lőni és nagyon nem jár jól.
bónusz a hatshuhoz: nem a fordulási modult raktam rá, hanem a gyorsítót, és nem tudom ennek köszönhető-e, de tök jól lassul (amellett hogy tök jól gyorsul! :D), és egyébként meg tök jól kanyarodik, szóval torpedóval elég nehéz elkapni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 21:48:29 -
lonvard #17870 Olyan vagyok mint egy kiéheztetett feleség. Mutsukival szenvedtem 2 évig, mer be voltam tojva hogy nem én leszek a legnagyobb álcával, nem akartam feljebb menni. Amerikai dd-t csináltam a clemsonig, hogy megnézzem milyen amikor én ütöm a rombolókat. Egyik se feküdt nekem. Kerestem a tökéletes rombolót, aminek jó ágyúja van, mozgékony, jó torpedók, jó álca. Hatsu az ilyen. Az ágyúja is tök jó. 2000-res sebzések cirkálókba. Mutsuval meg ilyen 300-ak mentek. :D Ja és kigyújtja a hajókat. Ja, extra: a szintjén szerintem az egyik legjobb légvédelemmel ellátott romboló. Amire ránéztem annak csak rosszabb volt, 33-as a légvédelme 6-os szinten. Kell is egyébként, ha hordozó van a játékban, mindig megtalál. Gyenge légvédelemmel ellátott rombolóval nem is tudom mit kezdenék. Idegesítene, hogy boxzsák vagyok.
Csak annyi, hogy az A-hajótest az ultragáz, nem csak az hogy gyengébb felszereltségű, hanem hogy mintha bugos lenne, egyszerűen minden találatot kimaxol, az A-testtel egy jó megmozdulásom nem tudott lenni. Amint kipörgettem a B-t, és meglett a kapitányom kiképzése (lehet ez játszott közre), azonnal megváltozott a helyzet és elkezdte játszatni magát a hajó.
bónusz: szép a hajó, nincsenek tingli-tangli ágyúk mindenfelé, hanem van két masszív torony, dupla ágyúkkal, plusz a híd pedig zárt. Viharban végre nem a pofánkba kapjuk a hullámokat. Meg a jeges pályán a mutsuki hídján kifagyott a seggem. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 21:35:18 -
#17869 Nekem asszem az a hajó ki is maradt amikor megkeverték a IJN DD line-t anno:) De jó látni hogy valaki élvezi a játékot nem csak idegeskedik mint sokan :) -
lonvard #17868 Baszki, hatshuval 1 nap alatt 50 000 xp. Hardcore grindereknek gondolom ez nem egy extra, de én nekem korábban ha 5000 xp-t össze kellett valahogy kaparni, az fizikai fájdalmat okozott. Ezzel a hajóval meg egyik csatából ki, másikba be. Mer végre tényező tudok lenni. Egy halom csatát az én vezetésemmel nyertünk meg. Én spottoltam, én vezettem fel a csatahajókat, én lőttem ki a hordozót, én lőttem ki a rombolókat, én foglaltam, én védtem, millió módon hasznos voltam. Más hajókkal meg annyi a játék, hogy úszkálunk egy irányba, és lőjük ami lőtávolon belülre kerül. :D Bele tudok szerelmesedni egy-egy hajóba, hiába. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 18:26:24 -
lonvard #17867 Te aztán beleástad magad ebbe is. :D Köszi az infót. Hatsuharunak igen jó a légvédelme, volt egy zseniális csata, a hordozó kifejezetten rám utazott, mert amerről támadni akarta a csatahajókat, ott lézengtem nyílt vizen, és mindig előkezeltem a támadó egységeit. Erre begurult, és a játék végéig engem támadott. Lelövöldöztem 20 repülőjét, de olyan szinten rám utazott, hogy amikor már beérték a csapattársak és elkezdték lőni, akkor is arra koncentrált, hogy végre kinyírjon. Sikerült végül, nem tudom hány légitámadás után, nagyon izgi volt. :) -
#17866 cv válogatja mennyi repcsi van a fedélzeten: ha buta a cv akkor akár 5-6 perc alatt is elérheti magával azt,hogy kifogy a repülőkből,ami azt jelenti hogy nem tud teljes repszázadokat felküldeni,és a újratermelés még most is rohadt lassú. kis szinten még elmegy,de egy 8as cv t10es csatában ha nem megfelelő célpontokat választ , nem sokmindent tud hozzátenni a csatához. Cvként az első kör az ellen felderítésére megy el,merre hány hajóval mozognak,ha okos a csapat szépen le tudja reagálni. aztán jön a ddk zaklatása,esetleg magányos hajók levadászása.
szal van értelme a repcsik lelövésének,pl egy saipanon minden repcsi aranyat ér,mert kevés van,de egy kaga pl teli van felszerelt gépekkel.
És itt is egyensúlyoz kicsit a játék,mert saipanon kevés a gép,de azok t10esek,míg kagán pl sok van de csak t7es gépek
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.19. 00:45:04 -
lonvard #17865 Ja, egy szakmai kérdés:
A repülők lelövöldözésének van haszna? Mert mintha olvastam volna hogy ez változott, és van egy rakás repülő tartalékban. -
lonvard #17864 Délelőtt is egy rakás szarnak tartottam. Kiegészítés. -
lonvard #17863 3 rám vadászó cirkálót elsüllyesztettem, plusz bázist foglaltam. Hatsuharu egy isten. Tegnap még egy rakás szarnak volt nyilvánítva általam, ma isten. -
lonvard #17862 Fú átmentem nindzsonba. Megint betörtem középen, olyan zavart okoztam, hogy én lettem a főszereplő, kilőttem egy fullos csatahajót, a hordozó percekig velem foglalkozott, a két szárnyon visszafordultak a hajók, engem lőtt ott minden, kapott egy torpedót a hordozó is, végül elvéreztem. 80 000-res sebzés. Ja mer volt még egy csatahajó aki kapott 1 vagy két torpedót, meg az anyahajó is kapott néhány 1400-as ágyútalálatot. Ezeket most el akartam dicsekedni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.18. 17:36:14 -
lonvard #17861 Na idefigyelj, meglett a 10km-es torpedó, és kurvajó lett a játék. 5,8 az álca, gyakorlatilag szerintem csak az 5-ös mutsunak jobb, ezért mindent én látok meg előbb. És 10km a torpedó, szóval nagy a mozgástér. 7 kilométer környékéről kényelmesen eregetem rájuk a torpedókat. Fürgébb lett a hajó, szerintem mer a kapitány kiképződött, nem kap olyan találatokat, hogy csak nézek, egyszóval élvezetes a játék. :) Kiváncsi leszek a következő hajóra is, bár kinézetre a hatshu szebb, és nekem ez fontos. :D -
#17860 na majd a kövi a shiratshiyu vagy mi...rohadt jó az álcája,jó a torpedója még kevés a radaros hajó,én élveztem minden egyes csatát vele :D
akizukinál tartok,azt még szokni kell ,mert ott már az ágyúkra épít a hajó
shima vonal megvan,azt a hajót is imádom,ha ésszel megy az ember vele :D -
lonvard #17859 Jó tornya van ennek, csak lassú, szóval közelharcra alkalmatlan. Meglett a B hajótest, valahogy minden jobb lett. Elkaptam a játék elején egy ellenséges hordozót, ez most a legnagyobb skalpom. Középen átszivárogtam és betámadtam, hehe. Egyben ez az első hajó amit kilőttem vele.
Mindjár meglesz a torpedóm is, meg vele együtt a kapitány is átképződik. Utána én leszek a tengerek uralkodója, istencsászárkirály! Teljes mélypontról ilyen ambícióim lettek. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.18. 13:50:47 -
#17858 a japán rombolók a torpedóikról híresek nem az ágyúkról azok csak úgy vannak. torpedózz,a füstöt tartogasd menekülésre,ebben jók a japó torpedósok. persze hatsut néve amíg nicns meg a 10km torpedó nem egy élmény. 6.6 a detection(modullal és kapitány skillel levihető) és 6km a torpedó hatótáv.
próbálj lassú bbket találni,amik feléd haladnak valamilyen szinten,így akár 7-8 kmről is elengedheted a torpedókat,mert szépen beúszik a célpont a hatótávjába te meg már elfelé füstölsz a naplementébe.
10km halacskákkal meg halálos leszel mindenre ...
persze a japán rombolóknak is megvan a gunship vonala,az lesz majd az akizuki kitakaze meg a haragumo, a másik vonal főleg a torpedókra épít
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.18. 11:32:35 -
lonvard #17857 Ja, Graf Spee: emlékszem úgy figyeltem fel rá, hogy volt egy Nürnbergem, és egyszer csak nyílt vízen jött velem szembe egy ilyen csatahajó szerű cirkáló. Elkezdtem lőni, semmi épkézláb sebzés, ellenben az első sorozatával 1 lövedékkel is komoly rombolást vitt végbe. Elkezdtem menekülni, hátsó tornyokból kínálgattam, de ilyen pár százas sebzések. Kigyújtani se sikerült. Az meg csak jött utánam komótosan, néha eleresztett egy-egy sorozatot, és ami talált azt nem köszöntem meg. És akkor néztem hogy bazmeg ez ugyanolyan hatos cirkáló mint a Nürnberg, és esélyem sincs. A másik ilyen élményem az volt, mikor ötös csatahajóval szembekerültem egy hatos cirkálóval, és az nem menekült el, hanem szembefordult, felfette közelről a harcot, durván belém lőtt, majd rám engedett torpedókat és szépen tovább állt, én meg roncs lettem. Na az is a Graf volt. Akkor úgy döntöttem, hogy bazmeg ez nekem kell, és az első pillanattól fogva kedvencem. -
lonvard #17856 Én pedig érzékeny vagyok a gyatra játékélményre, pl. most amit a hatos rombolóval művelek, az minden csak nem játékélmény. :D Van 10 000 HP-m, és ha észrevesznek, az instant 3000 mínusz. Akkor van az, hogy megúsztam. Ennél gyakrabban történik, hogy 8000 mínusszal végzem, és orron-mellbimbón csúszom ki az ellenség látómezejéből, de csak azért, hogy a következő momentumomnál, amikor felfedeznek, azonnal szétlőjenek. Az ötös mutsukival ha felfedeztek, azért el tudtam menekülgetni. Egészen át kell értékelnem ezt a rombolósdit. Ja a kedvencem amikor füstből lövöldözöm. Ötös szinten nem csináltam, mer a mutsu ágyúival nevetséges lett volna. Most az van, hogy kb. 9 kilométerre engedem az ellenséget, füstölök egyet, ezek után nem látok semmit a füsttől és nem tudom lőni az ellenséget. Ahogy ott szerencsétlenkedem a füstben, egyszer csak észrevesznek, és elkezdenek ripityára lőni. Gyakorlatilag bármilyen helyzetben bármit csinálok, kövzetkező pillanatban szarrá vagyok lőve. :D Na ehhez képest a Graffal hajókázni maga a csoda. :) -
Kotomicuki #17855 Nem az egyszer vesztesz, egyszer nyersszel van a gond, hanem azzal, hogy nekem messze nem úgy működik a Graf Spee, ahogy azt leírtad - és nem csak az.
Ugyan ez is kiegyenlítődik, mert hetente 1x-2x megengedi, hogy olyan és annyi sebző találatom legyen, mint aki bevásárolta magát a script kegyeibe, csak ez egy jóval alacsonyabb szintet jelent - ÉLMÉNYBEN is! -
lonvard #17854 Graf Spee-vel baromi szeretek játszani, olyan mint egy egyszemélyes hadsereg, semmitől se félek vele. Cirkálókat rommá szokta lőni ez a hajó, csatahajó ellen se kell félni vele, persze nem egyenrangú egy csatahajóval, de kifejezetten szeretek 14-16 kilométer között párbajozni csatahajóval, mivel gyorsabban töltenek az ágyúk, a hajó meg gyorsabban fordul, ezáltal el lehet játszadozni, hogy mindig éles szögben kapjam a lövedékeket. A páncélzat meg elég erős ahhoz, hogy ne kapjak detronizáló találatokat. Közelről meg mennek a torpedók. 5-6-os szintű rombolókkal se szokott probléma lenni, persze magas szinten vannak olyan extra rombolók meg olyan skilles gamerek akik hazavágnak, de azok kb. bármilyen hajóval el tudnak bánni, ez nem a graf gyengesége. :P