22563
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Négyes hajó nem mehet hatos ellen.
  • Count Adyn
    Itt a lista radarrol amugy :)
  • lonvard
    Akkor elnéztem, ok.
  • Caliph
    nincs 6os radaros hajó,héttől kezdődik.atlanta belfast indi,tudtommal
  • lonvard
    Úgy értem én ültem clemsonban, és valami hajó megradarozott. Lehet valamit elnéztem, de az is lehet van valami 6-os radaros hajó ami vagizott egyet a kicsik közt.
  • Darun
    Az igazság hozzátartozik, hogy régen az alap 13 km-s lőtávja T8-as csatában elég fájdalmas volt. Erre nyilván a Wargaying is rájött, ezért ki is vették ezt a f*szságot. A Kongo után a Fuso-nak a szórása nem tűnt annyira borzalmasnak, persze a lőtávja is kisebb, de én is inkább közelharcoltam vele, mintsem kemperkedtem.

Én a mai nappal letöröltem a játékot, igy jó időre búcsút veszek a tengerektől. Nektek további jó szelet és jó vadászatot!
  • whiskeyman
    Musha is szépen fizet :D

• Tono34
    Nekem még vhol 4,5 milla körül tart :) nem is költöttem rá semmit sem.
    Grat hozzá.
    Ilyen szép sebzésre MO csak úgy ontaná a kreditet, kicsit keveslem.
  • whiskeyman
    PaytoRico első kanyar...

• Prof William
    A Fusót imádom. Szerencsés találat esetén volt hogy még citadellek nélkül is leszedtem egy csatahajó életének a felét.

De még ha nem is így történt, akkor is az ellenfél szinte úgy érezhette, hogy acél esőben hajózik, amikor lőttem. :)

A legjobb találatom az volt amikor egy sziget mögül kibukkanó nekem az oldalát mutató amcsi csatahajóra 6km ről rásütöttem mind a 12 ágyút és az többszörös citadell után full HP-ról azonnal az óceán fenekére merült.
    Ahh a régi szép idők... :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.01.07. 10:32:52
  • ikarus44
    A Fuso konkrétan egy szörnyeteg
  • ozimak
    Az nem a Clemson volt az tuti :) Az egy t4-es DD, t7 alatt nincs radar, max hydro.
    t6-ban W. Virginia meg a Warspite nagyon jó BBk. Fuso se rossz.
    Ma is nekem jutott a carry :/ Pedig aztán nem vagyok egy "carryképes" player. De úgy látszik, ha nekem nem megy, akkor a csapatnak se... Sims-el csak akartam menni egy próbakört, mert még sosem mentem vele. Hát nem sült el valami hűdejól t9-es mm-ben... Konkrétan szénné lőttek :D Lyonnal meg még carryzni se tudtam :D Ez jut...
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2020.01.06. 22:55:48
  • lonvard
    Asszem clemsonnál láttam, hogy radarozik valaki. Mondom: mi? De nem érdekel egyelőre. Meg ezek ilyen 20 másodperces radarjelek, szóval annyit ki tudunk manőverezni. Ha nem 3 hajó lő egyszerre, közvetlen közelről. :D Na megyek akatsukizni, át akarom élni ahogy befogtak a radarral 7 kilométerre egy cirkálótól, meg mögötte még 10 km-en belül 5-en lőnek. :D
  • ikarus44
    Már t5-ben is kell vigyázni ezekkel nem kell a t7

"(most jópárat kidobált a santa container, többek közt nekem is). "

W.Virginia És piszok mód szeretem :D
  • ozimak
    Ja hát persze, az alap már :) Örülj ha még nincs pluszba egy CV is :D Már t7-ben is ott az Indi az Atlanta meg a Belfast (most jópárat kidobált a santa container, többek közt nekem is).
  • Caliph
    a gond hogy t8ban már esélyes egy két radaros hajó :D
  • lonvard
    Biztos, hogy a reload boostert rá lehet rakni? Szeirntem nem. Mintha a másik ágon lenne ez csak meg a japánoknál, mivel azon kevesebb torpedót visznek alapból.

Most nézem, a füstöt lehet lecserélni rá. Hehe.Megnyugodtam, hogy nem csinálok szar ágat. :) Köszi srácok!

Ja egyébként elkezdtem a brit cirkálókat, mer Fiji jellegű cirkálóm még nem volt. Szóval a Fiji a cél.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.06. 18:32:10
  • ozimak
    A Kageronak van a legjobb concealmentje! (5,37km) Ha ráteszed a torp reload boostert, akkor elég mocsok 16-os torpedó salvokat lehet elindítani kurva közelről :) Ja, ha valaki nem ismerné: https://wowsft.com/ship Ezen az oldalon össze tudsz rakni a hajókat, hogy megnézd mit tudsz vele elérni. https://proships.ru/stat/ships/ Itt pedig az összes elérhető adatot meg tudod nézni a hajókhoz. Lehet, hogy mindenki ismeri ezeket, de hátha valakinek jól jön! :)
  • Darun
    Nem az alap, hanem a minimum és az 5,4-hez kell a camo is. Viszont ezzel együtt a legjobb rejtőzködése van. Ha kikapcsolod a légvédelmet, a repcsik még annyiról se vesznek észre. Illetve asszem már a Kageron is van, de a Yugo-n biztos: a füstöt be lehet áldozni torp. reload boosterre. Ha a meta majd olyan lesz, hogy nincs sok CV, akkor mindenképpen érdemes lesz arra átállni és no gun-full torp üzemmódban tolni. A sssssshima-n nincs reloader, legalább is consumable nincs, cserébe az utolsó slotba van töltésgyorsitó mod. És ugye 3*5 torpedó. Arra érdemes lesz majd figyelni, hogy az alap 20km-es torp viszonylag lassú és már 2,5 km-ről spottolódik.
  • lonvard
    Jah, nézem hogy a Shima aztán az igazi torpedókat eregető szerkezet. :D

• lonvard
    Most nézem ezt a concis modot (még nem volt 8-as rombolóm, nem ismertem).

Szóval 10% kapitány skill + 10% concealment system, kagerón tehát 5,4 km lehet az alap észlelhetőség?
  • Darun
    Én szerettem a Kagero-t, bár egyre több a radaros hajó... az Akatsukit én is szerettem, de ott már szopóka volt, ha nagyobb DD-k ellen rakott fel, hiszen T8-tól már van Concealment mod. A japán DD ág igazából nem sok változást mutat fel, ami részben jó, hiszen nem kell minden tierben újra tanulni a vele való játékot. Illetve arra sem árt figyelni, hogy ebben tierben már a hajók többségén van hydro is, illetve kaphatsz T10-es CV-t, ami kb. egy támadásból kiszed. Én szerettem a Kagerot, igaz hogy elég rég játszottam vele, mivel már a Yugo-n is túl vagyok nyár óta.
  • Count Adyn
    Én T8-ban Akizuki-t jobban szeretem, de T10 ben a Shimakaze a favoritom ha DD zni kell :)
  • lonvard
    Közben szerelmes lettem a 7-es japán romboló akatsukiba. Tök szeretek vele játszani. A fubukival nem szerettem, mer úgy éreztem a vele egy szinten lévő hatsuharu sokkal jobb nála, de ez az akatsuki ez ez ez. Most már kezdek tartani attól, hogy a kageróval nem lesz olyan jó. Nyugtassatok meg, hogy a kageróval élvezetes a játék!
  • lonvard
    Jah. Meg ki kell gyűjteni, hogy mely hajóknak van radarja, mer a radar és a cv miatt egyenesen művészet az elején behajózni valamelyik körbe. Kezdek leszokni a gyors capről. Inkább azt csinálom, hogy a kör szélén kivárok egy kicsit, és amikor elkezdi foglalni a másik romboló, akkor úsztatok be én is, de olyan szögben, hogy már készülök a felfedezésre és az érkező lövedékekre. Amúgy 7-es szintű akatsukinál járok, szerintem nagyon klassz romboló, mindenben jó, még a légvédelme is jó. Semmiben nem kiemelkedő, de mindenre képes. Olyan mint én. :D Célom a 8-as kageró egyelőre, hogy tudjak azzal ranked csatázni. Meg tetszik hogy gyors, és legjobb a camoja. Aztán majd meglátjuk, hogy csatában mit tudok vele kezdeni.
  • ozimak
    Akik játsszák, általában nem érzik annak ;) Én is nagy vigyorral ültem a képemen amikor a smolenskkel első körben nyomtam 180k dmg.t :) Mindezt úgy, hogy egy HE (vagy AP) spammerem sincs azon kívül. Még Minotaurom sincs. Tehát tök gyakorlatlanul.
    Ahhoz képest, hogy igazából a játék a csatahajókról (cirkálókat és rombolókat is beleértve) és azok harcáról szólna első sorban, amint megjelenik egy CV a pakkban, teljesen megváltozik a gameplay.
    Nem egyszer fordult már elő, hogy úgy éreztem le tudom carryzni (legutóbb pl. egy Tirpitzel) a meccset amikor vesztésre álltunk. Egy darab noob BB volt ellenem, egy DD meg talán két jócskán sérült cruiser. Aztán jött a feketeleves... CV formában :) Esélyem nem volt. Még talán a BB-t azt hiszem elkaptam, de a többire már esélyem sem volt mert mire valahova odaértem volna a CV elolvasztott. 80%hp-ről...
    Ezt egy hajó nem tudta volna megtenni, mert ugye ahhoz (legtöbb esetben) nekem is látnom kell őt. Így necces, hogy a trade-ből én jöttem volna ki nyertesen. Így konkrétan mire bármit is tudtam volna csinálni a CV egyedül elvert repcsikkel :) Fasza... mondtam is magamban, hogy: "Még jó hogy World of WARSHIPS" :D És a repülők szedték le a 75% életemet. Amiknek az anyahajóját nem is láttam egész meccsen... szerintem alapvetően op.
    Régen commander skillnél is pl. sokat ért az AFT vagy még többet a manual AA! Ha manual AA-d volt speccelve akkor azért elég biztos lehettél benne, hogy nagyobb strikeokat nem tudsz majd bekapni. Most? :D Tiszta vicc az AA. Amikor mellettem a Musashi 50 plane killel végez, én meg a Massachusattsemmel 10-et se tudok leszedni... olyan rng based mint a szar. Múltkor Atagoval(!) szedtem le valami 30-40 repülőt! Atagoval... mindenről híres, csak pont nem a jó AA-ről :D
  • asolyom
    Én nem érzem ennyire OP-nak őket, játszom velük is, és ellenük is.
  • Count Adyn
    Nem is direktben problémásak, hanem közvetett hatásuk: Nagy nehezen rá lettek szoktatva a ddk hogy capeljenek nem csalingásszanak a pálya szélén, erre jönnek a rakétás repcsik, ami miatt az emberek fele nem megy capre, sok dd és cruiser alapvető játékeleme az álca, ami megy a levesbe amint CV van. Az alapvető játékmechanika rész elnne a kerszettűz keresése, szögbeállítás, flank, elések, nah ezeket is áthuzza mert 1-2 hajót egyedül faszrahuznak a repcsik.
  • ozimak
    Faszom :D Már én is néztem, hogy mi a picsáért ilyen kocka szar az egész :D Elfelejtettem azt a kurva enter használni :D Rég nem írtam már ilyen hosszan :D Noted! Mondjuk sosem kellett életemben. :)
  • Caliph
    lécci nyomj már 5-6 soronként egy entert,kifolyik a szemem :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.03. 15:47:57
  • ozimak
    Azért pókerben egy picivel több az rng/szerencse tényező mint itt :)

csaba Aki kiadja a stresszt az nem én vagyok, ugyanis egyáltalán nem stresszelek... nincs mire :) Mint mondottam én emelt fővel hagyom el a játékokat még akkor is ha vesztünk. Felbaszni meg maximum akkor baszom fel magam amikor játszok. Nem itt. Itt csak érzékeltetni szerettem volna pár emberrel milyen amikor a fasznak a rossz oldalán állsz. És hogy ezen igenis lehetne változtatni, csak van aki alapjáraton nem akar. Soha egyetlen mondatban nem nevesítettelek meg, de ha magadra veszed akkor annak valószínűleg oka van. Ha 4x%-os WR-ed van és én azt írtam, hogy ők "rossz playerek", akkor azt azért ne gondold, hogy ezt egyedül én állítom, vagy én találtam ki. Maximum tőlem hallod először. Full f2p-ként nem tudsz játszani 4x%-os WR-el t8 fölött azt elismerem. De ez sem az én hibám :) Viszont ha "gazdasági okokból" szarsz a gameplayre... az sem :) Abszolút senki nem várja tőled, hogy hagyd abba a játékot. Sőt! Azt sem fogod látni ahogy én bárkit leanyázok a játékban, mert nem szokásom. Inkább a fájdalmas igazságot szoktam beírni és nem szitkozódok senkivel. Ez általában többet ér (meglátásom szerint) mint anyázni, meg szidni mindenkit. Csak, hogy megnyugtassalak: Láttam már 4x%-os playereket szuperül játszani amikor részt vettek a teamplayben és nyertünk. Sőt nyilván nem egyszer vannak 4x%-os playerek előttem. Nem mindenki ilyen, van aki próbál feljebb jutni, de van olyan is akinek egyáltalán nincs szándékában. A kritika (tőlem legalábbis) mindig építő jellegű/szándékú, és nem arra irányul, hogy "hagyd abba a játékot". Én megértem azokat akiknek nem megy. Csak akkor fogadjuk meg a tanácsot (nem tőlem, mert én lófasz vagyok a jókhoz képest) és próbáljunk meg javítani annak érdekében, hogy mi se basszunk ki a másikkal direktben. A dolog kölcsönös megértésen (is) alapul(hat). Vagy... olyan megnyilvánuláson mint amit te lenyomtál az utolsó mondatodban :) A te meglátásod szerint én "arcoskodó rinyagép" vagyok. Nem pedig egy "egy fokkal jobb" játékos mint esetleg te, aki szeretne rávilágítani a játék és leginkább a community hibáira és javasolni rájuk megoldást. Az elején én is tartottam ott ahol most egy kezdő, de mint írtam én nem mentem randomba az első 600 játékomban, mert nem éreztem magamat rá készen. Tudtam, hogy még nem értem a játék alap mechanikáit. Az első kb. 50 coop meccsemen pl. mapon autopilottal állítottam a mozgásomat :DD Csak a lövéssel foglalkoztam. Nem érdekelt a broadside vagy, hogy én hogy állok. Had szóljon! :D Aztán szépen lassan rájöttem mindenre. Ranked-be pl. idén mentem először, 1600-1800 random meccs után. Ugyanabból az indokból. Én is indultam a saját hibáimból hülyeségeimből. Hidd el nem személyes, vagy akár a 4x%-os playerekkel szembeni hate hajt... hanem az, hogy szomorú látni ahogy egyre nagyobb többség szarik rá magára a játékra :( Csak hajós COD-ot lát benne, holott sokkal több. Abszolút nem akartalak személyesen támadni...

asolyom: Szerintem a CV-k op-k mint az állat :) A smolensk is. Csakúgy mint ahogy a Pobeda is az volt, hál'istennek nem is tették be.
  • Caliph
    én ha pénzt gyűjtök akkor a napi 3 ládábál consumablest nyitok. minden ládában van fixen 3 nagy javító=22k kredit,meg valami extra,pl radar, +valami himihumi. ha mind3 ládából azt nyitod 9 csatára megvan a damage control meg 9 hajóra valami cconsumable
  • lonvard
    Én online pókerezésből hozom a nyugalmamat. Ott szinte ugyanilyen arányok vannak. Ha nyerő vagy az adott szinten, az nem azt jelenti, hogy totál nyerő vagy, hanem azt jelenti, hogy 52%-ban nyersz, és ez hosszútávon profitot termel (most ezt párbajhelyzetre vetítettem le). Ha sokkal jobb játékos vagy az ellenfelednél, akkor 55-60%-ban fogsz nyerni. 100-ból 40 párbajt biztos elveszítesz. Ott is van random faktor, az ellenfél játékereje, meg a lapjárás. És ki lehet fogni masszív bukó szériákat, amikben hiába játszol tökéletesen, Fortuna nem fog szeretni, és egymás után buksz 100-ból 70-et. De sok száz, sok ezer játék alatt az ilyen szériák kipörögnek, mert lesznek nyerő szériák is, amikor ugyanennyiszer nyersz. És ritkán, de van olyan is, hogy több ezer játékos bukó széria. Hiába vagy jó játékos, játszol 10 000 partit, és masszív bukóban leszel. Mer Fortuna keze benne van, és néha nem jön ki a statisztika. :) De legtöbbször kijön. Tehát én az ilyen World of... játékokban a random miatt nem idegeskedem, tudom hogy bukó szériát majd követ nyerő széria, mert ez a dolgok rendje.
  • pajer_csaba
    Jha, a fenntartási költség állandó. Csak épp f2p-ként a győztes csata is mínuszra jön ki Tier VIII-tól. Csaxólok.

Másrészről meg ez a játék lutri. Vagy jó csapatot fogsz ki, vagy nem. Teljesen felesleges minden 50% alatti játékost elküldeni az anyjába akit csak elérsz, pl itt a fórumon, mert a többi 180 ezerre semmi ráhatásod sincs.

Max annyit érsz el vele, hogy habzó szájjal kiadod a stresszt, engem meg speciel kurvára felbaszol, és inkább abba is hagyom az egész játékot a gecibe, nehogy egy csapatba kerüljek veled. Még a végén elrontaná a jelenlétem a játékélményed.

Mert jó dolgokat mondasz, és igazad is van a tanulás fontosságában, de ebből az arcoskodó rinyálásból már kurvára elegem van.
  • asolyom
    Nem értem, hogy miért pont mindig a CV-k ellen ágálnak. Nem csak azok "brokenek". A Smolensk nem az? Tessék akkor CV-t játszani, és élvezkedni. Egyébként a CV is magányos hajó ellen OP, ha van 3-4 hajó közel egymáshoz, akkor gyakorlatilag a CV halott. Egyébiránt az utóbbi időben T10-ben nem egyszer találkoztam olyan csatahajóval, vagy cirkálóval, amelyeknél ki vokt kapcsolva az AA. Akkor ne tessék sírni, hogy a CV OP. :)
  • ozimak
    ? Egy 43%-os player is azért nyer néha mert rajta kívül még vannak 11-en a csapatban. Arról nem is beszélve, hogy egy 43%-os playernek is vannak néha-néha jobb meccsei amikor hozzátesz és nem elvesz a meccsből. Attól mert valaki 43%-os még nem egyfolytában afk. Szerintem olyan, hogy "afk player" nincs. Maximum bot van helyette, pl. ázsiai szerveren divat. De bannolgatják is őket rendesen. Aki meg nagyon fos, az még azt a kb. 40-45 nyert meccsét sem magának köszönheti. Szóval ezt így átlagolni elég nehéz. Eleve nincs olyan player aki mindig afk (100-ból 100x). Azt a kb. 40 meccsét meg általában (legyünk őszinték aki ennyire gáz) a csapat többi tagja megnyeri neki. Valószínűleg nem tud annyit elvenni az adott 40-45db meccsből, hogy ne tudják lecarryzni. Ha egyedül rajta múlna 5x% playerek ellen akkor szinte biztos, hogy kikapna. Szóval ez így egy elég száraz példa, ami a 4x%-os playereknek jó, mert még ez is javít a statisztikájukon. Ahogy a kollégám mondaná: Lehet managelni a szart... de attól még finghámozás marad. 43%-nál, nem 43%-os a teljesítmény... sokkal kevesebb, csak épp van egy szint ami alá már nem nagyon tudsz esni a csapattársaid miatt. Lásd: 40% alatti player szinte nincs. Hogy egész pontos legyek kb. 800db player van 40% alatt a közel 180 ezerből. Az is tele van olyanokkal akik 1000 meccset játszottak összesen.
    És félreértés ne essék! Nem a statisztikámmal van bajom! Abszolút! Én mint mondtam nem esek 52% alá az tuti. Ez csak egy mutató amit az előbb már kiveséztünk, és ezért (is) linkeltem be ezt az 52%-os CV-t ami jól mutatja mennyire broken a class. Nyilván van abban is valami amit Darun mondott, hogy aki 50% fölött van az már esetleg tud egyedül is boldogulni ha kell. Itt nem szárazon a "nyert meccsek számáról" van szó. Miért? Mert pl. nekem az a bajom, hogy felmegyek játszani és (52% WR ide vagy oda) zsinórban kikapok 6x. Aztán másnap megint. Mindezt azért mert tele a csapatom full passzív fosós játékosokkal, akiknek esze ágában sincs cappelni mert nekik "jóvanazúgy" ha összepötyögtet 50k dmg-t vagy többet 15+km-ről, és kikapunk mint a szar. Olyankor nem a "statisztikát" nézem... hanem egész egyszerűen megőrülsz, hogy te mindent megteszel mégis lehúznak magukkal a szar playerek és zsinórban veszíted a meccseket. Baszhatom a top 5-ben végzést minden meccsen ha kikaptunk. Pont arról van szó amit te is mondasz, hogy "nyugodt játékhoz" azért nem árt ha nem kapsz ki zsinórban 5x-6x önhibádon kívül. Azt látva, hogy simán nyerhettetek volna ha nem agyhalott, passzív játékosokat kapok ki. Akik egy Kurfurstel vagy egy Bismarckkal/Tirpitzel pl., 15-20km-ekről snipeolgatnak flank túlerőben. De most mondhattam volna akármilyen BB-t vagy cruisert (sajnos sok a gyenge DD is, de átlagban nézve kevesebb), mert túlerőben még csak nem is kell brawlerrel menned.
    A legidegesítőbb, amitől tényleg a falra mászok, amikor teljes full kikapásra állunk, mindhárom cap az övék, többszáz pontos losing van, és ahelyett, hogy megpróbálnánk valamit tenni ellene, mindenki nekiáll még messzebb menni, még passzívabban játszani, még jobban hátrál, még gyávább. Ilyen hozzáállással hogy? Ilyenkor szokták ugye ezeknek írni, hogy "nice hp saving there mate!" Hová? Következő meccsre? Így is úgyis kikapsz a faxba. Ha eddig nem érdekelt, akkor most ne csinálj úgy mint aki "taktikusan visszavonul" :D 2 perccel a meccs vége előtt :D
    Sokan pl. azzal sincsenek tisztában, hogy a fenntartási költsége a hajónak mindig állandó. Ha meghalsz a hajóddal, ha nem, mindig ugyanannyiba kerül a fenntartási költség meccsenként. Még arra sem lehet ráfogni, hogy spórol a credittel.
    Szóval nem a statisztikám miatt vagyok elkeseredve, mert az aránylag megmarad, hanem a saját gameplay élményem miatt. Én azért jövök fel játszani, hogy nyerjek. Nem azért, hogy elpötyögtessek 50k dmg-t oszt jóság van. Ez a játék alapja. Ezért van kitalálva a cappelés. Akinek ez nem érdeke az szerintem rossz helyen van. Ott a coop.
  • lonvard
    Afk olyan 43% körül van, nem? Tehát ha nem csinálunk semmit, akkor is győzünk 43%-ban. Ehhez képest teljesítünk 48-52% között. Ha átlagos valaki, akkor 100-ból 5 meccsel többet nyer, mintha semmit se csinálna, ha pedig jó játékos valaki, akkor 10-el. A jó és az átlagos között 5 nyert játéknyi különbség van. Szerintem nem érdemes nagyon rágörcsölni. Az első dolog a nyugodt játékhoz, hogy nem nézzük a statisztikáinkat. Oké max hetente 1x. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.03. 01:09:54
  • ozimak
    Csak egy kis szösszenet a mai Flamu streamből! CV-kről volt szó és hogy mennyit számít a spotting, a csapatmunka és úgy általában a győzelem! Adott volt egy CV main player aki egész meccsen nem csinált semmit csak dmg-t farmolt ahelyett hogy segített volna elcsípni az ellenfél DDjét. Így természetesen pontokkal kikaptak Flamuék. Mondanom sem kell, hogy Flamu tiszta pipa lett (joggal). De még így is 52%-os WR-je van a gyereknek és 100k átlag sebzése. A végén Flamu jól összefoglalta a problémát dióhéjban.
  • asolyom
    Úgysem tudod meggyőzni, kár a fáradtságért. Azt csodálom, hogy Koto még nem jegyeztetett be egy vallási közösséget "Script Hívők Egyháza" néven.
  • ozimak
    Ebbe most beleszaladtál, mert én kurva sok pénzt tettem a játékba mégsem vagyok egy unicum player :D Egészen egyszerűen imádom a csatahajókat. Tetszenek a történelemhű hajók, pl. az egyik kedvencem a Prinz Eugen. A legtöbbet azzal mentem, és annak ellenére, hogy mindenki szerint egy elég gyengusz hajó, nekem elég jól megy vele. Biztos, hogy bele tudnak nyúlni a játékba ha akarnak hiszen mindent ők kódoltak a játékban. De, hogy minden egyént a beleölt pénzmennyisége alapján állítgatnának (akár automata scripttel)... hát azt kötve hiszem. Én pl. mostanában rettenetes csapatokat kapok ki. Mondhatnám, hogy kibaszik velem a WG direktben. De ugyanakkor vettem 3x 20 mega santa giftet... most akkor mi van?