World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A(z eleve) vesztes oldalon (f2p-ként túl gyakran sorol ide az MM engem is) több 10k csata hiányzott és 700 csatásakat simán beküld a rendszer a 20k-s "ellenfeleként"...
Sz'al, nem valószínű, hogy a toborzást kéne erőltetnie a wg-nek a játszhatóbb, élvezhető játékért...!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem tudom ez segitség e, vagy szükségetek van e rá, de meg van az STW klán tagok névsora két héttel ezelőttről. Ha esetleg valakire nem emlékeznétek és felvennétek a kapcsolatot velük.
Már vagy fél éve kiléptem a klánból de ez azért most meglepett.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Arra talán van esély, hogy a magyar WOWs-os közösség kiközösíti.
fabatka! Keress meg minket a Facebook-on. Csatlakozz a csoporthoz és ott megadunk minden infót. Egy részét már olvashatod is ott. Várunk.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
@caliph-nak: ha így gondolja a többség, akkor én megírom a WG-nek a sztorit...
A #17636-os üzenetemben az új nicknevét, illetve a clan nevét is közzétettem, de a spoiler részben a linkek is megtalálhatóak.
A volt STW tagokat szeretnénk újból összegyűjteni. Szerencsére van egy igazából inaktív klán, amit át tudunk nevezni a már említett Ladikos Betyárokra. A klán bázisa olyan 60%-os fejlettségi szinten van, szóval nem kell elölről kezdeni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A régi STW tagok pedig szintén tippre Ladikos betyárok néven indulnak újra.
Ilyen ordas hazugságot ritkán látni. Ezek után magára vessen, aki beáll hozzá. Azonban ahogy látom máris van egy tag rajta kívül.
Továbbá ezt a helyet egy olyan információs központnak tartom, ahol a leendő és jelenlegi magyar World of Warships játékosok tájékozódnak.
Éppen ezért, a közel 2 éves múltra visszatekintő Steel Wolves klán végét jelentő történéseket - a tisztán látás érdekében - itt teszem közzé, tanúság gyanánt.
A klánvezetője Trucker39, a helyettesével történő konfliktust követően, a klán tagok mindenféle értesítése és mérlegelés nélkül egyszerűen minden tagot kirúgott a klánból. Kirúgott így olyanokat is, akik a kezdetektől építették a klánt, beletolva rengeteg munkát, energiát. Olyan embereket is, akik nagyon tisztességesen, tulajdonképpen átvették az ő szerepét és szervezték a szakasz csatákat, Operation és Clan War partikat, Naval Battle csatákra ösztönözték a tagokat. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg köztük. Trucker39 valóban közzé tett a klán Facebook csoportjában elérhető kódokat, egy-egy alkalommal CV-kel kapcsolatos leírásokat, amiket a tagok egy része meg is köszönt. De tulajdonképpen ebben ki is merült részéről a klán vezetése. Soha nem játszott közösen velünk, csak egyedül tolta a játékot.
Miután tapasztaltam, hogy már nem vagyok klán tag, próbáltam a Facebook csoportban tájékozódni, de a kirúgásokkal egy időben zárolta a hozzászólásokat. Egyetlen esélyt láttam a történések megértésére és visszafordítására, ha egy privát üzenetben megpróbálok a józan eszére hatni.
Mindezek után döbbenten olvastam itt a fórumon, hogy játékosnevet és klán nevet változtatott és újból toboroz tagokat. Először olvasva ezt nem akartam elhinni. Döbbenten ülök most itt, mert a hír igaz. A saját nevét Sagiri05-re a klán nevét Silver Dragon-ra
Ezt az eljárást mérhetetlenül gusztustalannak és gerinctelennek tartom. Erre az egész történetre nincs épeszű magyarázat. És felmerül bennem a kérdés, hogy az új tagok mennyire vannak biztonságban? Trucker39-nek - bocsánat, Sagiri05 - ismét nem ért egyet valakivel, akkor újból kirúgja majd a tagokat?
Ide akartam még írni, hogy kíváncsi vagyok Trucker39 mondandójára, mert tulajdonképpen a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy valójában miért került mindenki kirúgásra. De nem, nem vagyok kíváncsi rá, mert ennyire szarba, semmibe még sosem vettek. A tettére előttem nincs mentsége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem tudom milyen afférotok volt. Sajnálom és megértelek, de légy szíves ne szüntesd meg a klánt. Személy szerint én örültem, hogy újra csatlakozhattam hozzátok, valamint annak is, hogy megismerhettem rendes srácokat, akikkel szívesen mentem együtt csatába.
Tisztelettel kérlek, hogy gondold át és vedd vissza azokat, akik normális kommunikáció mellett, normálisan és szívesen játszanak együtt. Megértésedet köszönöm.
Ha mégsem sikerülne jobb belátásra bírjalak, akkor legalább add meg az esélyt arra, hogy tudjunk egymással kommunikálni a csoportban és legyen alkalmunk egy új klánt alakítani. Bár én remélem, hogy újra felveszed az emberek zömét.
És a válasz:
Sajnálom. A klán megszűnt. A csoportot pedig zároltam.
https://wows-numbers.com/clan/500154572,STW-Steel-Wolves
https://wows-numbers.com/player/500666793,Trucker39/
Ne érje szó a ház elejét, hogy egy másik nicknév mögé bújok: Armoredwhale voltam. Over.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2019.07.12. 06:21:45
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.07.11. 09:08:31
és nem okoz számottevő sebzést
persze a valóságban egy nagy kaliberű ap lövedék akkora lyukat hagyna végig egy rombolón mint a fejem,és persze vinne mindent ami az útjába kerül,embert motort bármit.nem beszélve ha vízvonal alatt üt át akkor még flooding is lenne 😄
Illetve a hajókon a High-explosive is repesz rombolónak számít vagy az csak sima robbanó lövedék?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.11. 08:25:15
Kapitányi képességnél a Tier 8-10 szintű hajók esetén a német, francia, japán csatahajókat érdemes másodlagosra fejleszteni, ezért 11 pont (4+4+3) megy el erre és a kapitánynál nem marad pont a Concealment Expertre.
Az amerikai BB-knél csak a Georgia és a Massachussets hajókat érdemes másodlagosra pontozni, többit nem. A többire mehet a Concealment Expert mert:
- A Manual Fire Control for AA Armament szerintem jelenleg sokat nem ér. Néha használható, de jó CVs ellen igazából csak pár másodperig van hatása.
- A Fire Prevention csak parasztvakítás. El is lehet felejteni a létezését. Ez ugyanis csak annyit tesz hogy a maximális 4 tűz helyett 3 tűz lehet a hajódon. Ezt adják meg úgy hogy -10% fire risk, mert ha már 3 helyen ég a hajó akkor csak 10% az esélye hogy még egy 4. helyen is kigyulladhat, de ha nem tud már egy újabb helyen kigyulladni akkor az addigi potenciálishoz képest ez -10%. De háromnál már mindenképpen használja az ember a Damage Control Partyt...
- A Radio Location szintén elég haszontalan dolog. Amennyi radaros hajó és CV van mostanság sok haszna nincs annak hogy arra felé van a hozzád legközelebb lévő hajó. Ennél még az 1 pontos Priority Targetet is hasznosabbnak tartom, mert ha azt látom hogy eggyel több hajó célzott rám 2-3 másodpercen át és nem nem láttam hogy mi volt az, akkor valószínűleg a DD torpedózott rám.
A brit és orosz BB-kre pedig nagyon jó, szinte kötelező a Concealment Expert kapitányi skill. Mindkét nemzetnél eleve elég jó a hajók álcája, ezért érdemes erre rágyúrni. Az angoloknál a relatíve kevés HP miatt jó, ha nem folyamatosan téged lőnek. Illetve a néha pocsék kilövési szögek miatt jó ha van idő arra hogy oldalba állítsd a hajót a full broadsidehoz, úgy hogy közben nem látnak. Pláne a következő patch után, mert kapnak majd egy citadella nerfet is. (Már ideje volt, mert eddig némelyik citadellázhatatlan volt...)
Az orosz csatahajókra szintén nagyon fontos, mert eleve csak 5 Damage Control Party van a hajókon és az nem elég ha a hajó világít és folyamatosan kapja a HE spamet. Illetve a fordulásuk pocsék, ami a legmagasabb citadellával párosul. Ilyen kombinációnál jobb hogyha minél kisebb eséllyel látnak fordulás közben, mert BB-k közt különösen gyengén bírják a találatokat oldalról.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2019.07.07. 14:08:53
De amint lősz, elvész a hatása - nekem nem szokta a rendszer megengedni, hogy nagyobb károkat okozhassak az ellenfélben, így szinte mindegy is, hogy tudok-e először lőni, vagy sem. A csata kezdetén volna igazán értelme a "lopakodásnak", de onnantól egyre kevesebbszer.
A BB-nél nagyon nagy a láthatósági érték, ebből sokat tud elvenni az a skill, de nem eleget ahhoz, hogy hatásos legyen (a legnagyobb ellenfelek így is láthatatlanok fognak maradni, ill. előbb fedezik föl a BB-t, legfeljebb pár másodperccel később - DD, CL, CA, repülők) - DD-n viszont az a pár 100 méter is élet-halál kérdése (pláne, amikor a stock torpik nem is indíthatók ezen körön kívül lévő célpontra), ráadásul megvan hozzá a mozgékonysága, hogy ezzel élni tudjon.
Ha elég fedezéket tud adni a pálya, akkor - szvsz - fölösleges a BB-re a con', mert úgyis a sziklákat használja az egyén inkább (jóval biztonságosabb), ha meg meg kell indulni és folyamatosan lőni, akkor onnantól fölösleges is.
Viszont már a szigetek mögötti leselkedésnél is jól jön, hogy kevésbé tudják az embert meglepni, mert mindig "látja", hogy merre van a legközelebbi ellenfele -> több időt van használatban a csatákban a helyzetjelző, mint a lepel egy BB-nél (szvsz).
Ha van elég, 19 pontos kapitányod, akkor onnantól amelyikkel jobban megy - vagy mindkettő egyszerre: a lopakodó-felderítő BB-ért! 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)