World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
- T7-től saját tier-ű csatát még nem láttam
- a saját tier-ű csaták száma még kevesebb lett, mint eddig az alacsonyabb tier-ekben is
Full T7, de be kell tennie 3 IX-est..., T8 uú full T10...
Sz'al, most már nem érzés, hanem tény, hogy "játszani" csak tier III(-IV)-ig, vagy IX és fölötte érdemes - utóbbiakban is csak az XP-ért, a szénért és az acélért megvett bárkákkal, mer' erre a szennyre költeni esztelenség a továbbiakban (is)!
Ezt még a script annyival tetézi, hogy citadellát nem enged lőni (<1% esély és maximum 1 db/salvo - eddig azért 2-3-mat is megengedett, igaz nem túl gyakran, akkor sem), így BÁRKI, kedvére elszórakozhat a f2p játékossal - eddig azért, ha a 3.-4. salvo után is, de engedte, hogy némi kárt tehessek az ellenfélben, most már ez sincs meg.
Uú, mint a wot-ban, pár csatánként beáll normál üzemmódra, ekkor nem annyira szemét, de ilyenkor meg tuti, hogy -2T az egyén és emiatt nem tud komolyabbat alkotni...
Még "reménykedek", hogy ez az event után javulni fog, de már ezt az átvágást is kezdem elengedni lelkiekben... (wg termékben eddig még nem "csalódtam": az összes csak és kizárólag a lehúzásról szólt!)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azér', ennyire kaparni az 1-2 centtel több, pillanatnyi bevételért, miközben ezzel teljesen leégetik magukat és (végleg?) leépítik a terméküket... <#szomoru2>#szomoru2>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
-Gremiasi már T5-ben is 8 km-es torpedó egy orosz rombolón
-Torpitz: a torpedók miatt még erősebb közelharcban
-Lónyál és Anshan: dd-ket is sebző torpedó
-Kutuzov: extrém nagy lőtáv füsttel orosz cirkálón, 8 km-es torpedóval
-franszhia prém rombolók füsttel
Ésmégsorolhatnám. Ebben a játékban inkább arra mentek rá a prém hajóknál, hogy valamiben jobbak legyenek a tech tree-nél, de cserébe másban meg gyengébbek. Bár vannak ugye kivételek is
A játék telepítési helyére, egy direkt ezeknek fenntartott könyvtárba kerülnek az így készített képek - nálam "*.jpg" kiterjesztéssel.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.08.07. 15:56:26
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
T8-as hajóm is csak 1 van, a Cleveland. Az is csak azért, mert 2018 májusában, amikor az amcsi cirkáló ágat mókolták, T6-ból T8-ba dobták.
De attól én még nem lettem T8-as játékos. A T8-ba felrakott Clevelanddal pl. konkrétan 0 csatám van. Majd ha T8-ba érek a rendes fejlesztéssel is, akkor előveszem. De az még nem most lesz. Keveset játszom, lassan haladok. Alig vagyok ezer ütközet felett. Mondjuk ehhez még hozzá jön a zárt béta időszakból kétszáz valamennyi, plusz még korábban a béta hétvégékből pár tucat ütközet. Alfa teszter meg nem voltam 😊
Végül is, a wg abból él - a 7.5-ös wot, a "piacszerzés" óta - , hogy eladja azt, amit amúgy (vagy ép ésszel) sohasem tudnának megszerezni az emberek a szándékosan ehhez degenerált rendszerében...
#17693:
Ellenpélda meg a T6-os franciska CL, ami szinte minden főbb paraméterében jobb, mint a kifejleszthető társa.
Ahogy fogja el a kapuzárási pánik a wg ezen részlegét, úgy jönnek majd az OP-bb, fizetős hajók is - lásd wot; nagy kár, hogy lassan maga a játék(-mechanika) lesz élvezhetetlen körülöttük.
#17692:
Igazság szerint én azért mentem volna T8-ban, hogy a hadjáratokat és főként azok nyereményét begyűjtsem (pl. 10-es kapitány, ami T3-ként egy elérhetetlen álomnak tetszett - és milyen OP is lehet egy kisebb, szenes ladikkal... <#nyes>#nyes> - , viszont T6-7-re érve már realitássá vált). De vhogy tesz róla a wg, hogy itt is csak és kizárólag a T10 legyen az egyetlen, "játszható" hely (meg az alsóbb, még beetető szintek): a legtöbb dolognál a wg ragaszkodik a minimum T5-6-hoz, ezzel is a felfelé törekvésre serkentve a gyanútlan júzert.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.08.06. 08:45:24
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mindenesetre, a jövőben kerülni fogom a T8-at, mert erre a szinte állandó szívásra nincs szükségem!
Állítólag a IX-es Jean Bart-tal járnék legjobban, de X-ben a Yoshino felé billenne nálam a mérleg, mert a CL-kedéshez nem nagyon füllik a fogam - lőtáv hiányában "túl izgalmassá" is válhat a dolog - , inkább kicsit távolabbról, amíg lehet...
De van még egy hónap legalább, addig kihozhatnak vmi OP-t is...
#17684:
Már bent vok egy klánba, de felírom, köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.08.05. 13:29:56
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Klánba egyébként érdemes belépni, sok kedvezményt lehet kapni, és a klán csatákkal jól lehet farmolni. Ha gondolod keress meg privátban.
Összesen 2 csatában, kevesebb, mint 20%-ban a "játéknak" voltam a sajátjaim között az összes többiben -2-es, amihez még hozzájött, hogy szinte állandó jelleggel a nemtelen, gyáva férgek alkották a csapatomat, tehát támogatást nem kaptam soha, igazán helyzetbe nem is kerülhettem.
Ha normális klánban lehet az egyén, akkor a napi 1-2 ládával majd összejön a tier IX-X-es szenes hajó - amivel legalább nem tud a legaljára tenni az a szemét script - , addig meg maximum tier V-VI, mert felette már túlságosan nagy a szakadék, ill. addig esélyes, hogy az ellenfélhez is kerülnek olyanok, akiket csővégre lehet kapni és haladni a nagy hajók irányába.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
rálősz a nem becélzott hajóra,pontosan célozva,a lövedékek mégis inkább a becélzott hajó felé mozdulnak,sőt néha találnak is ha közel vannak
A 8.0-tól kezdve jött be az elkezdjük adagolni a randomot és elkezdtek nem találni, nem sebezni a lövedékek, de ezt kollektíven tették.
Aztán eljutottak ezzel a majd a script meghatározza, mit is csinálhatsszal, hogy az utolsó tornájukat, amit T8-assal vívattak, a versenyzők arcára volt írva, hogy nagyon nem tetszik ez nekik se - akkor volt az első nagy elvándorlás, ami azért nem volt kellemes a wg számára, de nem nagyon változtattak az üzletpolitikán (már akkor sem, hanem fejjel egyenesen előre).
Amikor abbahagytam, akkor az volt a f2p-nek kiszabott felállás, hogy minden 5.-6. (kezdetben volt ez 8 is) csatában nem akadékoskodik a script, sőt, a javadra "csal": a melléket rácsavarja az ellenfélre - akár célkörön kívülre is - , menetből kritikusan sebző találatokat oszthatsz ki - sz'al, olyan dolgokat megkaphatsz, amiről "normál" üzemmódban le vagy tiltva és csak ellened követhetőek el. Ha szerencsés vagy és még alkotói szakaszodban talál meg ez a kegy, akkor elérhetsz a régi idők eredményeinek a közelébe és olyan, álságos örömben részesít, hogy akár elnézed a "játéknak" az elkövetkező tucat csata csalárdságait is. A kedvezményezett játékosok pedig sajátjukénak tartják a sikereket és nem hajlandók tudomásul venni, hogy márpedig egy irányított rendszerben érnek el "sikereket", amit valójában csak a programkódnak köszönhetnek -> így is lehet "játékosbázist" létrehozni...
Szerintem ez a hajósnál sincs másként, mert van, amikor feltűnően elkerülik a lövedékeim az ellenfeleket és van, hogy reménytelen helyzetből is megenged még 1-2 kill-t összehozni - ekkor az ellenfél van leszedálva.
A repülőkkel is így lehet, mert van, hogy uazon hajóval még a bejövetelükkor leszedek kettőt, de van, hogy amikor távozik a raj, akkor is még teljes a létszáma azzal a ladikkal.
Nekem ez túlságosan nagy kilengés a két végpont között, ami nagyban csökkenti a "játék" élvezeti faktorát.
Azért azt is hozzátenném, hogy ez még mindig hihetetlen mód random. Az Atlantával is mentem pár hete egy kört, top tier voltam és az ellenfélnél volt egy T6-os CV. Mondom fasza, lesz majd jó sok lelövésem. Vagy jó messze elkerül. Erre engem támadott be elsőnek, beállitottam piority-t, beaktiváltam a Def AA-t (Kb 7 km-ről kezd el lőni az AA) és... egy azaz 1 db gépet nem sikerült lelőni. Nah azt hogy? Az első gépe akkor esett le, amikor már átrepült felettem, kilőtte a rakétákat is és a gyengébb oldalam felől távolodott. Gyanitom egyébként, hogy ez volt a fő oka annak, hogy változtattak a sebzés rendszeren is, mert az azért elég durva, hogy full AA-ra húzott cirkáló légvédelme nem bir el egy nála kisebb szintű CV repcsijeivel.
Ez jelentheti azt, hogy kipécéznek az általam amúgy is utált CV-k maguknak, vagy netán eltérek a csapattársak színétől a narancssárgámmal (CV-s szemszögből: a leggyengébbre megyek rá/kiszedem a legerősebbet és győztünk)?! Gondoltam arra is, mert túl előre megyek, de hátulról meg nem mindig jönnek (be a szituációk és) úgy az eredmények, még ha a túlélés sokkal biztosabb is... <#nemtudom>#nemtudom>
Mindenesetre, ha nem zaklatnának a repülőikkel, akkor sokkal jobb köröket tudnék futni! <#rinya>#rinya>
Akkor rá is kerestem, de csak egy másik ladikos banda volt csak, ez még nem létezett. Azután meg nem voltam gép közelben.
You will be able to claim the rewards for your live account within five working days of the Update's release.
Szóval majd. Amúgy azt is ott írja, hogy ugyan annak kell lennie a teszt szerver és a rendes szerveren lévő accok email cimének. Akkor van összekötve a kettő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki megdobna priviben az új klán nevével? Nem facézok...